|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
19.5.2009 20:52:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

ka se malo oglasin, smo dobili v četrtek, 14.05 malo Nežo, 3240g in 51 cm, je fejst pridna, samo spij....pa jej...user posted image  smo včeraj domov prišli, se še kaj oglasimo

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image čuj naša je tudi tak bila..samo nej dugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za gesti se ji je nej dalo zbiditi, samo se je hitro vse spremenilouser posted image user posted image user posted image user posted image in kakšne so izkušnje glede P?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.5.2009 19:21:17   
štorkljica

ka se malo oglasin, smo dobili v četrtek, 14.05 malo Nežo, 3240g in 51 cm, je fejst pridna, samo spij....pa jej...user posted image  smo včeraj domov prišli, se še kaj oglasimo

Čestitke za Nežouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.5.2009 19:22:50   
štorkljica
Pokica saki den čekejran če si že rodila, ti pa li nikajuser posted image   Mislin, ka boš ti šla malo čez rok, samo nika nej, itak de tou zdaj že fejst hitro prišlo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.5.2009 20:45:50   
Snoopyka

čebelica čestitke še v mojen imene!user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 20.5.2009 20:46:31 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.5.2009 21:11:26   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image

Čestitke za Nežo! Ziher je lepotička na kvadrat! user posted image user posted image user posted image user posted image

UŽIVAJTE!

Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.5.2009 9:53:41   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Pokica saki den čekejran če si že rodila, ti pa li nikajuser posted image   Mislin, ka boš ti šla malo čez rok, samo nika nej, itak de tou zdaj že fejst hitro prišlo.

user posted image user posted image user posted image  nema ne duha ne sluha. Včera so me devali že redni popadki na 2-3min...je trajalo pol ure, te pa vse potihnilooooo! user posted image  
Moja sestrična je rodila v vaši-moji bivši ulici, či si vidla kaj malo slame na dvorišči! 5 tednov prezgodaj v MB P(z CR), ampak so vsi ok. user posted image

Ti javim ko bo! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 2106
21.5.2009 9:59:43   
cebelica82
user posted image

to je naša neža...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.5.2009 12:14:54   
Nalini

user posted image

to je naša neža...

iskrene čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image  

je pa Neža mamici podobna ... aaa??? ... user posted image

ste ok? ... uživajte in se velikkkoooo cartajte .... boš vidla kak hitro dnevi grejo .... mi smo stari že skoraj dva mesca ....

Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.5.2009 19:18:51   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

user posted image user posted image user posted image  nema ne duha ne sluha. Včera so me devali že redni popadki na 2-3min...je trajalo pol ure, te pa vse potihnilooooo! user posted image  
Moja sestrična je rodila v vaši-moji bivši ulici, či si vidla kaj malo slame na dvorišči! 5 tednov prezgodaj v MB P(z CR), ampak so vsi ok. user posted image

Ti javim ko bo! user posted image

Aja, ona je tvoja sestrična. Sicer san pa vidla ka mamo novoga člana v ulici, zdaj smo že skoraj vo, samo tebe še čakamouser posted image
Kak sta pa kaj mamica pa mali, če se ne moutin je fantek, nej?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.5.2009 19:19:26   
štorkljica

user posted image

to je naša neža...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je sladkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
22.5.2009 10:50:04   
cebelica82
ja, je,  je...user posted image se glij dojimo....pa še pridna je...

Neposredna povezava do sporočila: 2111
22.5.2009 11:48:49   
Serendipity

user posted image

to je naša neža...

O, sonček je user posted image user posted image user posted image

Fajn se cartajte user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2112
22.5.2009 13:15:59   
Sončni žarek
Oj user posted image user posted image user posted image

Upam, da še me niste pozabile, samo res mi zmanjkuje časa.....dnevi so lepi in smo zunaj....ostalo pa kuhanje, igranje, popsravljanje, ........ Luka je bil star 4mesece-se že preobrača na trebušček in nazaj...pa ful brblja-v glavnem tak dobrovoljček je....

Pokica-sem prišla prečekirat če kaj novega....držim pesti da bo hitro mimo...

Detelja- sem te videla v sredo dopoldne na Bistrici pri šoli-samo sem te zadnji trenutek spoznala in je bil za mano avto, tako da nisem mogla ustaviti........Bi lahko kaj javila in bi jaz tudi prišla z vozičkom.......

Čebelica -čestitke. za hčerko......

A katera kaj ve kako je z lalico? Kdaj ima že ona rok?

Štorkljica kako ste? Upam,d a ste te privadili.....Te pokličem drugi teden in prideva z Evo kaj okrog-nonstop sprašuje o Ajdi (papale in žejne user posted image user posted image user posted image ).....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
22.5.2009 14:33:41   
Snoopyka

user posted image

to je naša neža...

joj kak je zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 2114
22.5.2009 17:10:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Oj user posted image user posted image user posted image

Upam, da še me niste pozabile, samo res mi zmanjkuje časa.....dnevi so lepi in smo zunaj....ostalo pa kuhanje, igranje, popsravljanje, ........ Luka je bil star 4mesece-se že preobrača na trebušček in nazaj...pa ful brblja-v glavnem tak dobrovoljček je....

Pokica-sem prišla prečekirat če kaj novega....držim pesti da bo hitro mimo...

Detelja- sem te videla v sredo dopoldne na Bistrici pri šoli-samo sem te zadnji trenutek spoznala in je bil za mano avto, tako da nisem mogla ustaviti........Bi lahko kaj javila in bi jaz tudi prišla z vozičkom.......

Čebelica -čestitke. za hčerko......

A katera kaj ve kako je z lalico? Kdaj ima že ona rok?

Štorkljica kako ste? Upam,d a ste te privadili.....Te pokličem drugi teden in prideva z Evo kaj okrog-nonstop sprašuje o Ajdi (papale in žejne user posted image user posted image user posted image ).....

daj pošlji mi na mail tvojo gsm št. ge san na mojo velko žalsot dosti tan pri moji vsevedi dr tašči in tastuuser posted image user posted image user posted image pa te drugič pozoven pa se ge dobive...ka si se z avton pelala???ka si nej strobila'?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.5.2009 7:06:14   
Sončni žarek
Jutro user posted image

Kej še vse spite user posted image user posted image user posted image Se je prav tak.....Jaz sem se ob 6 zbidila in sem mislila, ka je gnes pondelekuser posted image user posted image user posted image Pa zbidin možeka in pravin, ka more staniti, ka de ša v službo......

Te pa sen stonila, speglala cote......moja deca pa še pridno spijo.......Gremo gnes k župniki za krst-Evo smo krstili pri 2mescih, Luka pa mo pri 6mescih.....Pa v Soboto gremo v šoping-ven ka d egužva, samo je treba-je hladilnik prozenuser posted image

Detelja-nesen štela trobiti, ker je meni šlo fejst na živce, ka mi je kdo strobja, Eva pa je v vozički spola in se je te posledično strošila...sEm pa štela staviti,sam je ozaja biaj avto-pa še zodji trenutek sen te spoznala user posted image user posted image user posted image Ti pošljem po meili številko.....

Kak so vaši sončki že tudi velki pa lepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.5.2009 7:18:14   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jutro user posted image

Kej še vse spite user posted image user posted image user posted image Se je prav tak.....Jaz sem se ob 6 zbidila in sem mislila, ka je gnes pondelekuser posted image user posted image user posted image Pa zbidin možeka in pravin, ka more staniti, ka de ša v službo......

Te pa sen stonila, speglala cote......moja deca pa še pridno spijo.......Gremo gnes k župniki za krst-Evo smo krstili pri 2mescih, Luka pa mo pri 6mescih.....Pa v Soboto gremo v šoping-ven ka d egužva, samo je treba-je hladilnik prozenuser posted image

Detelja-nesen štela trobiti, ker je meni šlo fejst na živce, ka mi je kdo strobja, Eva pa je v vozički spola in se je te posledično strošila...sEm pa štela staviti,sam je ozaja biaj avto-pa še zodji trenutek sen te spoznala user posted image user posted image user posted image Ti pošljem po meili številko.....

Kak so vaši sončki že tudi velki pa lepi user posted image user posted image user posted image

jutro...mi smo že od pol 6 zmesta od pete pa smo jamrali...te smo se komaj pokakali zdaj pa smo spadnili...izgleda ka ji paše ka je bole sveže...moja majčica je super...vročina jo zdelava...ge san pa tudi tak navezana na njo...čist san nora...zdaj bi se lejko 1x zmenile ka bi se dobile...

ja, znan ka je nej fajn trobiti...bi vendar malo čudno gledala...ampak san že parkrat na bistrici na tebe mislila samo san nej mejla št. san se pa nej spomnila ka bi štorkljico pozvala...samo vpr. če bi mi brez tvojega dovoljenja jo dala...no ti mi jo pošli pa kda mo kaj pri moji "super" tašči te pobegnen pa te pozoven...

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.5.2009 7:33:30   
detelja
pokica sporoča:

"22. maja 18:55 se je rodil Anej, velik 55 cm in težek 3700g!"

ISKRENE ČESTITKE STARŠEMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.5.2009 8:57:49   
Snoopyka
user posted image
pokica čestitke za Aneja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.5.2009 15:15:38   
Nalini
iskrene čestitke pokica .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.5.2009 15:17:57   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

...zdaj bi se lejko 1x zmenile ka bi se dobile...

vej pa ... deca do prle pravla mama ka mo se me pak vidle .... user posted image
no resno, detelja naslednji teden se moramo videt .... ka vijdin tou vašo(našo user posted image ) cartiko ..... enkrat popoldne nekdi na sladoledi .....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.5.2009 15:35:15   
J.L.
ola prekmurke!

vidin, ka pridno čvekate. user posted image
san sploj nej znala, ka je na RR tema ekstra za nas.
ge man tuj eno malo pikico... no moja je že malo večja - 13mesecov user posted image

čestitke mamicam (pokici in pa čebelici), če san kero spistila, je nej blo zanalašč, samo se mi rejsan neda šteti telko strani, pa niti časa nega, ka moja mala je živahna 100/voro.user posted image
tak ka z eno oko moren škiliti na računalnik, z drugo pa meti njo na vidiku. user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.5.2009 19:04:31   
Anonimen
POKICA ČESTITKE ZA ANEJČKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.5.2009 20:16:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

ola prekmurke!

vidin, ka pridno čvekate. user posted image
san sploj nej znala, ka je na RR tema ekstra za nas.
ge man tuj eno malo pikico... no moja je že malo večja - 13mesecov user posted image

čestitke mamicam (pokici in pa čebelici), če san kero spistila, je nej blo zanalašč, samo se mi rejsan neda šteti telko strani, pa niti časa nega, ka moja mala je živahna 100/voro.user posted image
tak ka z eno oko moren škiliti na računalnik, z drugo pa meti njo na vidiku. user posted image

kak te nej..šti šti ka boš vidla ka vse si zamidilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.5.2009 20:16:32   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

...zdaj bi se lejko 1x zmenile ka bi se dobile...

vej pa ... deca do prle pravla mama ka mo se me pak vidle .... user posted image
no resno, detelja naslednji teden se moramo videt .... ka vijdin tou vašo(našo user posted image ) cartiko ..... enkrat popoldne nekdi na sladoledi .....

ge pa ščen našega zeta videtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?