|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
4.5.2009 19:39:06   
ammam
Zame je ta nosečnost skoraj taka kot prva. Toliko časa je že minilo... in marsikaj se je spremenilo. Tiste mlade brezskrbnosti ni več. Opažam tudi, da, čeprav sem telesno bolj pripravljena, kot sem bila takrat, težje vse prenašam. Pa ta slabost, ravno zdaj ko pišem, jamram mojemu, da mi je spet ful slabo, kot, da bi vse, kar pojem  bilo odveč.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
5.5.2009 14:09:58   
cebelica82
punce, kje pa ste?  ...... mi smo iz pregleda, vse ok, ta ka čakamo.....je pravla, ka de ziher pred rokom, ka je točno čez dva tedna.....sicer pa komaj  čakam...

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
5.5.2009 14:32:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

punce, kje pa ste?  ...... mi smo iz pregleda, vse ok, ta ka čakamo.....je pravla, ka de ziher pred rokom, ka je točno čez dva tedna.....sicer pa komaj  čakam...

muve sve bili zdaj voni...zdaj pa spimo...te pa mo ziher geli pa se previjali...in te upam, ka kakšno uro še zalgne ka mo ge tudi te lejkouser posted image tak me vročina polejva, ponči me je mrzlo... meni je tudi skoz gučala ka ful nizko nosin pa mv je bil kratek pa ne ven ka vse nej no pa san rodila 5 dni prejk roka pa še to so mi sprožili porod...tka ka to ne poslušaj vse ka ti gučijo...sicer san ge tudi mejla občutek ka mo prej rodila, ker pred 37 t san mejla skoz nekšne popadke pa krče pa ne ven ka vse nej po 37 t pa se je vse stavilo pa še spasmex san henjala jemati ka san ja mislila ka kaj bo...v glavnon ka boš rodila zdravo dejte pa če de teden prej ali kasneje...samo tisto čakanje prejk roka je nej fajn...kda maš ti rok?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.5.2009 7:56:16   
cebelica82
rok man 19. maja, pa rejsan vupan, ka nede tak dugo notri....user posted image .... no, samo ka de zdravo...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.5.2009 8:18:38   
detelja

rok man 19. maja, pa rejsan vupan, ka nede tak dugo notri....user posted image .... no, samo ka de zdravo...

jeeeeeeee te pa lejko saki čas prileti letalo po tebeuser posted image user posted image držim pesti ka de čimprej, če si ti tak želiš...javi nan te...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.5.2009 14:28:22   
darjussa
Pozdravček vse...

San bijla na pregledi, pa san dobila zloženko za paket. In skoz san mislila ka bom zela denar...zdaj pa neven več...ker se mi zdi postelca fajn če zemen pa npr. banjica....neven, vglavnem bi zela paket ka si ga sam sestaviš. Ka kaj priporočate...mate kakšne izkušnje s ten, mogoče kakšni so izdelki. Ker so drugače tej izdelki dražji. Pa mislim da se splača. Samo neven...saj še man neka časa...pa vseeno ka mi kaj priporočate...predvsem tiste ka ste že tak daleč.

Fala...pa fajn mi bojte...tak kak ge, ka se veselin vsake brcike, kere so zdaj že redne fusbalerske user posted image .

čau čau

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.5.2009 18:01:42   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Pozdravček vse...

San bijla na pregledi, pa san dobila zloženko za paket. In skoz san mislila ka bom zela denar...zdaj pa neven več...ker se mi zdi postelca fajn če zemen pa npr. banjica....neven, vglavnem bi zela paket ka si ga sam sestaviš. Ka kaj priporočate...mate kakšne izkušnje s ten, mogoče kakšni so izdelki. Ker so drugače tej izdelki dražji. Pa mislim da se splača. Samo neven...saj še man neka časa...pa vseeno ka mi kaj priporočate...predvsem tiste ka ste že tak daleč.

Fala...pa fajn mi bojte...tak kak ge, ka se veselin vsake brcike, kere so zdaj že redne fusbalerske user posted image .

čau čau

in ka kaj gin. pravo/pravla na pregledi?...ge san zejla keš pa kujpila ka san nucala ali ka se mi je vidlo - dosti stvari pa smo itak dobili...kelko ge znan ti je vseeno ka zemeš, ker je vse v enekam znesku...če se dobro spomnin 270 eur...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.5.2009 9:45:38   
darjussa
Ginekolog pravi, da je vse ok. Man +6 kg, bebi je že dol obrnjeni, če glij ka se še zdaj lejko obrne, nej? No drugače pa vse ok...edino v križe me še boli, pa sem še naprej na bolniškem. Določil mi je tude PDP 26.7..  Tak ka konc maja iden na socialno pa vse te papere riktat.

LEP POZDRAVČEK

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.5.2009 17:44:32   
detelja

Ginekolog pravi, da je vse ok. Man +6 kg, bebi je že dol obrnjeni, če glij ka se še zdaj lejko obrne, nej? No drugače pa vse ok...edino v križe me še boli, pa sem še naprej na bolniškem. Določil mi je tude PDP 26.7..  Tak ka konc maja iden na socialno pa vse te papere riktat.

LEP POZDRAVČEK

mene je mala bila skoz na sakon uz obrnejna z glavo dol..sicer pa to boš čutila kda de se ti obračala...ti si pa pridna glede kg...to je pa super če je vse ok to je glavno...te kda boš pa pepere na csd rihtala pa de že hitro šlo...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.5.2009 18:54:59   
cebelica82
vidim, da nam tukaj gre klepetanje bolj slabo....ka nas nega več prekmurk nosečk? eli pa se vam ne da na internet...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
8.5.2009 20:00:01   
detelja

vidim, da nam tukaj gre klepetanje bolj slabo....ka nas nega več prekmurk nosečk? eli pa se vam ne da na internet...

ja, nekatere smo že mamice pa smo zaposlene pa še lepo vreme pa smo bole voni...ge skoraj skoz ti dan odg. tak ka mene lejko pohvališuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.5.2009 8:39:09   
cebelica82
lepo lepo, ka se še nešče oglasi....user posted image   vupan, ka mo mij tudi pomali voni z vozičkon...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.5.2009 16:24:15   
detelja
nončika

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.5.2009 16:24:34   
detelja

lepo lepo, ka se še nešče oglasi....user posted image   vupan, ka mo mij tudi pomali voni z vozičkon...

še kak hitro te vozičkali...

Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.5.2009 11:00:24   
štorkljica
No haj prekmurke!
Ka nas malo zdignen vo iz te drujge straniuser posted image

Mi smo zdaj že s Sofijo doma en teden pa en dan, mamo se fajn, samo se še precik prilagajamo, upam, ka nan čimprej vse grata rutina, ka mo lejko bole prilagodljivi. Zdaj mala še večinoma spi čez den, ponoči pa tudi, samo se mi zbuja na 2 uri in prosi mlekeca pa cartanje pri mamici.

darjussa ge san zela paket ka san si ga sama sestavila na neti. Tou je super stvar, samo te moren opozoriti, ka se ti najbole te splača zeti velke stvari(lupinica, posteljica, previjalna, stolček za hranjenje...itd), nikak pa se ti ne splača zeti kakšnih cotik, pa povijalnih plenic, pa takšne drobnarije, ka so drakše kak v bouti. Ge san si zbrala lupinico (fejst kvalitetna od maxi cosi), pa podlogo za pritrjevanje lupinice v avto, ostalo san pa zela cotike in krpice za umivanje pa san te gor prišla, ka so redno bole drage kak v bouti.

Pozdravljan pa tudi vse ostale prekmurske nosečkeuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.5.2009 8:12:20   
darjussa
Hvala štorkljica! Upam, ka bom neka zbrala...al pa bom na konce vseeno vzela peneze. Zdaj konc maja de meni komaj 60 dni pred...ka lejko iden že kaj prle na CSD al pa te komaj ?

Ja pa resan nas nega telko več tu...je preveč lepo vone...ka pa še gda mo ene mele male babe, ka mo tude vozile. user posted image

Lep pozdravček!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.5.2009 11:29:53   
detelja

Hvala štorkljica! Upam, ka bom neka zbrala...al pa bom na konce vseeno vzela peneze. Zdaj konc maja de meni komaj 60 dni pred...ka lejko iden že kaj prle na CSD al pa te komaj ?

Ja pa resan nas nega telko več tu...je preveč lepo vone...ka pa še gda mo ene mele male babe, ka mo tude vozile. user posted image

Lep pozdravček!

na csd lejko ideš točno na 60 den ali menje npr. 59, 58...., če boš prej šla te pošlejo domovuser posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.5.2009 11:37:22   
Nalini

oj

še malo, še malo user posted image
ge boš rodila - v lj ali ms?
med porodom pa se drži,....... in naj bo čimlepša izkušnja ....

te se pa mogouče kdaj vijdimo.....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.5.2009 12:10:06   
cebelica82
v lj, pa vupam, ka mo čimprle šli kaj v prekmurje, lepše za vozičkanje,......komaj čakan

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.5.2009 12:59:12   
detelja

v lj, pa vupam, ka mo čimprle šli kaj v prekmurje, lepše za vozičkanje,......komaj čakan

kda boš vozičkala nan javi ka se kaj vidimo..

Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.5.2009 18:19:34   
rina22
Pozdravljene, souser posted image

Malo sem na hitro prebrala, vsega nisem uspelauser posted image Glede na to, da je tema pomurke, predvidevam, da sem spadamo tudi prlečke, ali?user posted image Edino, če nas ne sprejmete? No, sem iz okolice Ljutomera, drugače pa trenutno živim v MB. A je mogoče še katera iz Ljutomera ali okolice?
Zanima me nekaj glede Rakičanske porodnišnice. V MŠ hodim v MB, zdaj pa me zanima nekaj glede Rakičana. Kako je z EA? Jo res lahko dobiš 24h na dan?

LP

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.5.2009 19:17:48   
malapikica
Pozdravlene.

Samo na hitro se van oglasin. Smo OK. Pridno se dojimo in spančkamo.

Tole je naš Jernej:
user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.5.2009 21:05:10   
pokica_
malapikica kako cotkanega sinčka imate!!!! Pravi cukrček je! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa tud naš že naj pride vn ...sem že čisto neučakana,..pa ko še vidim take male štruce pa še bolj!
Kolko tednov je pa star vaš Jernej?

rina22 seveda te sprejmemo medse! Več nas je,...lepše je. Kot vidiš smo itak skos na 2. strani...smo bolj slabe čvekice,...tako da vedno pride prav še ena dodatna čveka. user posted image V Rakičanu je pa zdaj EA res 24h/dan. Podnevi itak,...ponoči pa pokličejo dežurnega anastezista in pride v 20-30min. Edino, se je že zgodilo, da ni ktera dobla EA, če je bil glih anastezist na nujni vožnji do MB P. Ampak to je čist, čist redkokdaj. Tk, da načeloma je 24h/dan možna EA.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
12.5.2009 6:55:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Pozdravlene.

Samo na hitro se van oglasin. Smo OK. Pridno se dojimo in spančkamo.

Tole je naš Jernej:
user posted image

jooooooooooooooj, san zlati mali škratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
12.5.2009 6:56:12   
detelja
...to pa je najina fčelica maja...user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?