pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja kda ideva muva v bauto te mava na listki 5 stvari napisane...kupiva pa jih 105 ti samo kupi fajn kaj lejpoga malomi mene pa malo skrbi, ka če mo hitro rodila pa de otrok bole mali ka neman glih tak ful malih stvari...h&m sva vse kupila za 2-4 mesece...sicer pa počakan pa mo te vidli kak pa ka.... Rajši me ne pijtaj kelko san fčera za maloga punkija potrošila Šla san ka si mogoče kupin kakšni pomladni plašček,....pa san vse za maloga nakupila. V BC ležalnik Baby Welt za 90€, te pa šče en spalni pajacek, 2 majčki št.62, ene kratke hlačke za poleti, ene cipeke, nogavičke, pa še par kozmetike v DMu. Je šlo palik več kak 150€, jes pa ostala brez plaščka . Me ži moj krejga,...ka še sebi naj rajši kaj kupin, ka ži tak preveč mali ma....samo meni se šče izda zdi premalo, pa gnes mi šče kolegica prinese cotike od svojega malega lumpa, te mo pa vidla, ka de resno zadosta. detelja, jaz san par stvari kupila 56, preveč pa nej, rajši 62, ka tak hitro prerastejo, hlačnice lehko gor podvihaš, rokavčke tudi, pa bo vsaj duže praf. Pa naši bejbiji do itak velikančki! štorkljica, lehko poven ka je identičen tomu, samo je še novejša kolekcija Rocker Swing, vidin ka ga še niti nega na netu, v BC spletni pa ga tudi nemajo naslikanoga. Vzela sma pa v lepi rjavo-bež barvi. San pa nazaj dobila bon za 10€, ka je glih ta pomladna akcija do jutri se mi zdij. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192532
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 21.3.2009 12:06:58 >