|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
20.3.2009 18:59:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Čer!

Pokica keri ležalnik boš kujpila v BCji?  Ges ga namreč tudi nameravan maloj kujpiti. Javi, pa še kakšno slikico pripopaj plis.

Mi smo se pa gnes fajn mele, sva se gli z mojin zgučavala, ka bi tou lejko, kda je on dopoldneva doma večkrat prakticejrali, bar saki drujgi teden.

Tou še moren povedati, ka san si včeraj v ODEJI kujpila blazino za dojenje, pa mala je z menof bila v bouti. Te pa prideve domov pa jo je nej gli nekaj jako zanimala. Gnes pa si jo je vo zela z toka in se je cejli den z njouf špilala, pa še popoldnevi, kda sve šle spat si jo je za spati zela...v glavno totalno je nadušena nad njouf. Tak ka če jo dojenčica nede nucala te de jo vsaj moja 2.5 letnica ponucalauser posted image

Mogouče kera zna, se vutro popoldnevi kaj dogaja ge v Sobote? Mi smo doma, pa bi rada ka bi nekan šli, ka nemo cejli den doma sideli.

ej ne ven ge se kaj dogaja ka bi deci bilo zanimivo...sicer pa se skoraj saki vikend kaj dogaja po teh trgovskih centrih dopoldan...malo se pelajte pa poglednite...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.3.2009 11:59:50   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kda ideva muva v bauto te mava na listki 5 stvari napisane...kupiva pa jih 105user posted image user posted image user posted image  ti samo kupi fajn kaj lejpoga malomiuser posted image  mene pa malo skrbi, ka če mo hitro rodila pa de otrok bole mali ka neman glih tak ful malih stvari...h&m sva vse kupila za 2-4 mesece...sicer pa počakan pa mo te vidli kak pa ka....

Rajši me ne pijtaj kelko san fčera za maloga punkija potrošilauser posted image  Šla san ka si mogoče kupin kakšni pomladni plašček,....pa san vse za maloga nakupila. V BC ležalnik Baby Welt za 90€, te pa šče en spalni pajacek, 2 majčki št.62, ene kratke hlačke  za poleti, ene cipeke, nogavičke, pa še par kozmetike v DMu. Je šlo palik več kak 150€, jes pa ostala brez plaščkauser posted image . Me ži moj krejga,...ka še sebi naj rajši kaj kupin, ka ži tak preveč mali ma....samo meni se šče izda zdi premalo, pa gnes mi šče kolegica prinese cotike od svojega malega lumpa, te mo pa vidla, ka de resno zadosta.
detelja, jaz san par stvari kupila 56, preveč pa nej, rajši 62, ka tak hitro prerastejo, hlačnice lehko gor podvihaš, rokavčke tudi, pa bo vsaj duže praf. Pa naši bejbiji do itak velikančki! user posted image
štorkljica, lehko poven ka je identičen tomu, samo je še novejša kolekcija Rocker Swing, vidin ka ga še niti nega na netu, v BC spletni pa ga tudi nemajo naslikanoga. Vzela sma pa v lepi rjavo-bež barvi. San pa nazaj dobila bon za 10€, ka je glih ta pomladna akcija do jutri se mi zdij.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192532

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 21.3.2009 12:06:58 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.3.2009 16:15:15   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

štorkljica, lehko poven ka je identičen tomu, samo je še novejša kolekcija Rocker Swing, vidin ka ga še niti nega na netu, v BC spletni pa ga tudi nemajo naslikanoga. Vzela sma pa v lepi rjavo-bež barvi. San pa nazaj dobila bon za 10€, ka je glih ta pomladna akcija do jutri se mi zdij.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192532

Ful je lejpi pokicauser posted image user posted image user posted image  Če se ti da, ka pofotkaj pa daj slikico gor, ge tak pred drujgin tednon nemo šlas v BC, tak ka me ful firbec mantra.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.3.2009 20:05:15   
pokica_
Ej, zdaj san mojemi kazala slikco od ležalnika, pa mi pravi: pa saj je tak čist isti kot najin, či ne vidin ka je rjavi! Očitno mam barvno slepotouser posted image  Čisto isti je, edino imenuje se Rocker "Swing" BabyWelt. So jih še meli na nekaj na zalogi, drugače se pa dajo naročiti, če slučajno nebi imeli. Je pa full praktičen za vsepovsod. Js ko rada kuham in pucam, pa bo moj punki zmeraj z mano user posted image in me gledal kaj delam. Jst mislim da je to res koristna stvar.

Naši obiski so zdaj šli, smo se meli tak fajn, deci so si ga malo spilij, je moj celi rdeči v ličkauser posted image . Smo dobli 2 polni vrečki lepih cotik za našega punkijauser posted image user posted image ! user posted image

Zdaj pa že res mam vsega preveč, nič več ne kupim. Čisto nič! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 21.3.2009 20:10:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.3.2009 20:10:37   
detelja

Ej, zdaj san mojemi kazala slikco od ležalnika, pa mi pravi: pa saj je tak čist isti kot najin, či ne vidin ka je rjavi! Očitno mam barvno slepotouser posted image  Čisto isti je! So jih še meli na nekaj na zalogi, drugače se pa dajo naročiti, če slučajno nebi imeli. Je pa full praktičen za vsepovsod. Js ko rada kuham in pucam, pa bo moj punki zmeraj z mano user posted image in me gledal kaj delam. Jst mislim da je to res koristna stvar.

Naši obiski so zdaj šli, smo se meli tak fajn, deci so si ga malo spilij, je moj celi rdeči v ličkauser posted image . Smo dobli 2 polni vrečki lepih cotik za našega punkijauser posted image user posted image ! user posted image

Zdaj pa že res mam vsega preveč, nič več ne kupim. Čisto nič! user posted image

ge pa čakan ka mo vidli ka mo meli pa te de akcija po bautaj...v bistvi kda iden v trgovino ka neka kupin sploh ne ven ge se cuj spraviti nej po barvi nej po velikosti nej nič...user posted image

ej meni pa več tej obiski sploj ne pašejo...nucan malo mera ka se pripravin na poroduser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.3.2009 20:16:01   
pokica_
Meni še zato zdaj obiski nejso odveč, itak zdaj ka san bolj ko ne sama doma, ko moj ma tako gužvo na šihtu sem skos sama. Pa mi kr paše malo razvedritve.
Ko bom pa v tvojih tednih, pa mi valda tudi nede več tak fajn. user posted image  Zdaj san še gibčna, san z malin plesala po dnevni, pa skakala pa igrala sma se....to se bo počasi nehalo, ja. user posted image

Trgovine pa....mi2 z mojim imama nekako skladne okuse, tak ka se v trgovini takoj zmenima kaj boma vzela, kero barvo, za kako ceno, kakovost. Pa ponavadi če se mi na 1. pogled kaj dopade pol vzamem, če ne pa raje ne, da mi nebi bilo žal, da bi lahko kaj drugega kujpila. Pa ta rjava barva tega ležalnika je super tak za fantka kak za punčko, imajo pa tudi v olivno zeleni barvi in mislim ka v bež tudi. Za variante ala modro, pa jes nejsan, ker če že nekaj zdaj kupujem, računam da bo še za 2. otroka vsaj uporabno.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.3.2009 20:23:08   
detelja

Meni še zato zdaj obiski nejso odveč, itak zdaj ka san bolj ko ne sama doma, ko moj ma tako gužvo na šihtu sem skos sama. Pa mi kr paše malo razvedritve.
Ko bom pa v tvojih tednih, pa mi valda tudi nede več tak fajn. user posted image  Zdaj san še gibčna, san z malin plesala po dnevni, pa skakala pa igrala sma se....to se bo počasi nehalo, ja. user posted image

Trgovine pa....mi2 z mojim imama nekako skladne okuse, tak ka se v trgovini takoj zmenima kaj boma vzela, kero barvo, za kako ceno, kakovost. Pa ponavadi če se mi na 1. pogled kaj dopade pol vzamem, če ne pa raje ne, da mi nebi bilo žal, da bi lahko kaj drugega kujpila. Pa ta rjava barva tega ležalnika je super tak za fantka kak za punčko, imajo pa tudi v olivno zeleni barvi in mislim ka v bež tudi. Za variante ala modro, pa jes nejsan, ker če že nekaj zdaj kupujem, računam da bo še za 2. otroka vsaj uporabno.

ja, to ti dan prav...samo ge san tudi skoz sama pa mi vseeno paše ka san sama...kda mi pašejo obiski pozoven ali pa kama iden drugače pa san srečna, kda je mer...pa to zdaj proti konci čeduže bole...

ja, vuva znata ka ta mela zato nej problem...muvap a moreva bole nevrtalno iskati pa tak dale...mo mi tudi že zapravlali še preveč...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.3.2009 20:34:59   
pokica_
Pa čuj, zdaj dokeč san še sploj kaj gibčna, še lejko malo postrežen pa tak...za v trgovine več skoro nejsan, ka san fčera bila v 4 trgovinaj za san na konci že komaj do avta prišla, tak mi trebuh otrdeval pa mi dol pritiskalo. Vmes nucan malo počitka, pa te pa ide....

Ma če ti poven, čiglij znamo ka de user posted image  nič ne kupuvlen v plavi barvi, ka mi nej lepa,...vse man bež, rjavo, oranžno, rdeče, rumeno, belo, zeleno....so mi takše barve lepše. Pa dobro, zdaj je že vse pri hiši, samo še previjalno podlogo moren kupiti,....še sreča ka san cotike pa vse nakupila že prej pa zdaj, ka nen več mogla po trgovinaj šetati. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.3.2009 7:37:11   
detelja

Pa čuj, zdaj dokeč san še sploj kaj gibčna, še lejko malo postrežen pa tak...za v trgovine več skoro nejsan, ka san fčera bila v 4 trgovinaj za san na konci že komaj do avta prišla, tak mi trebuh otrdeval pa mi dol pritiskalo. Vmes nucan malo počitka, pa te pa ide.... ne nosiš nosečniškoga pasa?? ge san brez njega nej mogla nikan..ker mi je tak čuden občutek bil...ge pa zdaj po trgovini še iden samo znaš ka je problem, če odin moren biti v teki, kak se stavin pa neka gledan pa man filing zdaj se kotnen...

Ma če ti poven, čiglij znamo ka de user posted image  nič ne kupuvlen v plavi barvi, ka mi nej lepa,...vse man bež, rjavo, oranžno, rdeče, rumeno, belo, zeleno....so mi takše barve lepše. Pa dobro, zdaj je že vse pri hiši, samo še previjalno podlogo moren kupiti,....še sreča ka san cotike pa vse nakupila že prej pa zdaj, ka nen več mogla po trgovinaj šetati. user posted image ti dan prav..saj pa nej nujno  ka je fante v plavo oblečen...tak ka koli boš dala gor do ti vse vkriž gučali...od kolegice mala je stara že 16 mesecov pa je ful lepo skoz spedinana pa ji včasi što pravi kak si pa ti lejpi dečkouser posted image user posted image  pa je že bilo ka san bila poleg ka je mejla oblekico pa so ji to pravliuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.3.2009 10:48:19   
malapikica
Pozdravlene.

Ka gnes pa se uživate vuni ka nega več vetra? Ge mo popoldnevi tudi verjetno šla na kakši sprehod. Sicer kondicije več skoraj neman ali malo mi paše.

detelja - san ti poslala mail za vutro pa si mi še nika nej javila. Tak ka če maš volou za kavo javi pa se te zgučijve.

Zaj pa se morem nekak do kopalnice spraviti, ka si moren še lase zaprati.

Mejte se fajn.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.3.2009 15:47:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Pozdravlene.

Ka gnes pa se uživate vuni ka nega več vetra? Ge mo popoldnevi tudi verjetno šla na kakši sprehod. Sicer kondicije več skoraj neman ali malo mi paše.

detelja - san ti poslala mail za vutro pa si mi še nika nej javila. Tak ka če maš volou za kavo javi pa se te zgučijve.

Zaj pa se morem nekak do kopalnice spraviti, ka si moren še lase zaprati.

Mejte se fajn.

jooooj, ej skoz mislin na tebe ka ti moren odpisati pa skoz neka pride vmes pa te pa pozabim...smo se glih iz goričkoga pelali pa san študejrala ka ti moren javiti...čuj ti mene pozovi kda boš gotova pa te mo vidla kak mo se počutila...ovak pa komot ideve na kavico...ti samo pozovi te...

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
23.3.2009 8:32:03   
štorkljica
Dobro jutro moje prekmurčice!

No kakšno vrejme mo gnes kaj mele, ge si že resno želen sončeka...čeprav se mi zdi, ka se je zdaj komaj začalo tisto muhasto spomladansko vrejme, kda neboš znal za 5 sekund naprej, če de sunce, snejg ali dežuser posted image

Te teden dobin končno paket, ka san ga naroučila prek socialne za dojenčeka. Vupan, ka se popaščijo, naročila san v petek, piše pa ka ga dobiš v 8 dneh...Pa dobro sej lupinico itak še ne nucamouser posted image  ali fajn mi je te doma gledati te stvari pa se cejloj raznežiti pouleg.

Ka je kera od vas lupinico kupuvala ali ste jo dobile na posojo?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
23.3.2009 8:53:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dobro jutro moje prekmurčice!

No kakšno vrejme mo gnes kaj mele, ge si že resno želen sončeka...čeprav se mi zdi, ka se je zdaj komaj začalo tisto muhasto spomladansko vrejme, kda neboš znal za 5 sekund naprej, če de sunce, snejg ali dežuser posted image

Te teden dobin končno paket, ka san ga naroučila prek socialne za dojenčeka. Vupan, ka se popaščijo, naročila san v petek, piše pa ka ga dobiš v 8 dneh...Pa dobro sej lupinico itak še ne nucamouser posted image  ali fajn mi je te doma gledati te stvari pa se cejloj raznežiti pouleg.

Ka je kera od vas lupinico kupuvala ali ste jo dobile na posojo?

mi smo lupinico kupili....

Neposredna povezava do sporočila: 1663
23.3.2009 9:59:10   
pokica_
Jutro lepe nosečke! user posted image

Bi bilo lepše jutro, či me nebi en sosed zbudo z svojo bormašino pa vrtanjon. Sva se z malin tak prestrašila, ka sva oba skočila s postelje, jes konkretno, on pa v trebuščekiuser posted image .

Drugače je pa pravo sončno jutro! Vupan ka de trajalo....jutri že itak pravjo poslabšanje, nej? user posted image
Mi smo vikend tudi izkoristili v čaru obiskov, v soboto mij meli obiske, včera smo pa mij malo potuvali pa se dali razvajati pa dvoritiuser posted image . Nega lepšoga!

detelja, neven zakoj, ali mi nekak ne ustreza nosečniški pas, saj ga man od LaVie, samo me te tak čudno v maternici tiščij, ka mi je full neprijetno. Pa še G mi je pravo, ka naj čisto nič ne pritiskan na maternico, ka man fejst občutljivo,....že od 14. tedna je tak, ka nesmin niti prijeti na dotik, pa me že bolij. Te pa rajši ne nosin pasauser posted image .
Za cotike je pa itak tak ja....jes san tuj 1x šla na sprehod z prijateljičinim malim 1-letnim sinekom, pa je bil resan oblečeni kak mali frajerski dečko, pa mi trgovka pravi pravi v DMu, joj kak mate lepo hčerkico! user posted image  Aaaa, san pravla....to bo pa kar dečko! user posted image  Te jemi pa dala puno prgiščo bombončekov, ...te pa še pravla...ka pa damo mamici? meni pa dala eno testno kremico od Dove-ja. Jes ji pa tuj nesan razlagala ka je tou nejo moj sinek. Te nebi nič dobila! Pa v Diani sva tudi pun krožnik keksov dobila. Hihiuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
23.3.2009 10:56:06   
malapikica
Ka se van malo oglasin.
Prišla s pregleda in vse je bp. Tak ka še nika ne kaže, ka bi se našomi kama midilo. Ge segli vupan ka de pred rokon.
Vuni je pa tak fajn. San šla peški domov in san se uživala na sončeki. Naj samo tak ostane.

Lupinico smo pa dobili. Mi jo je sestrična kupila. San jo namreč prosila, naj mi svojo posodi, pa se je najprle strinjala, te je pa šla pa mi kar novo kupila, ka je prej ova že preveč doj znucana.

Detelja - če de vutro tudi tak fajn sunček se ideve nekan martinčkat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
23.3.2009 11:02:36   
detelja
pokica_ meni je tudi težko bilo na začetki te san se pa navadila...

malapikica me je tašča malo prej zvala ka je nede ka je eno srečala pa šla z njo domov...pride pa pa v sredo ka more neka nabavlat itiuser posted image  zdaj pa čakan ka pride dragi od dr pa te idemo neka nabavlat...če maš čas pa de vse ok se lejko vutro vidive...že dopoldan....super za uspešen pregled...kda pa maš zdaj pa?

san zvala k gin. pa pravijo, ka so se v enon dnevi tak razmnožile bakterije v urini ka nemrejo krivca najti in moren na antibiotikuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1666
23.3.2009 11:17:49   
malapikica
Naslednji pregled man 3.4. Te tudi dobin karto za Rim. Ge malo vupan ka de tej tudi zadnji.
Tou pa rejsan ne ven ka je te v lufti, ka so se te bakterije tak razpasle. Ne sekeraj se preveč, vej de se vrejdi. Ge jih zaj že en teden gemlen.
Vutro se čujeve tan okoli 10.

Ge je pa kaj Nalini, se nika ne oglasi. Ne je valda v Rim odišla?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
23.3.2009 11:20:00   
pokica_
Pa zaenkrat ide brez pasa, či de me pa tak dol tiščalo ka hoditi nen več mogla, te bon pa palik sprobala malo to čudo od čuda. user posted image
Za te bakterije se pa nič ne sekiraj detelja, to ma skoro ži vsakauser posted image . Meni so jih najšli nazadnje v P, ko san bila, pa je tudi prišel izvid, ka jih je ogromno število večih različnih, pa neje možno najti izstopajoče bakterije, te mi je pa G dala recept za Hiconcil in san ga jemala zdaj 2 tedna, pa mislin ka je ok zdaj. Upamuser posted image , saj tega tak ne veš, dokler nejdeš na preiskavo urina. Če ne prej bom palik vidla ko bom imela dat urin za toxo. Bole ka dobiš antibiotik pa ti to pozdravi, kot pa da se kaj razširi do user posted image  pa bi bilo kaj narobe. Škodi pa sigurno nej, ker je to najbolj varen antibiot.

malapikica user posted image za pregled, malo de pa še user posted image le počakal, nej? Jes pa mam v sredo pregled, me ži vse groza, se spet načakan tan v čakalnici. Bom šla čim prej, ka čimprej priden na vrsto. Pa za EA moren G prositi ka mi da napotnico. Kda ste pravle ka imajo te razgovore anastezisti, v sredo od 11h naprej?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
23.3.2009 11:21:53   
malapikica
EA - razgovori so pon, sre, pet 11-14

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
23.3.2009 11:29:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Naslednji pregled man 3.4. Te tudi dobin karto za Rim. Ge malo vupan ka de tej tudi zadnji.
Tou pa rejsan ne ven ka je te v lufti, ka so se te bakterije tak razpasle. Ne sekeraj se preveč, vej de se vrejdi. Ge jih zaj že en teden gemlen.
Vutro se čujeve tan okoli 10.

Ge je pa kaj Nalini, se nika ne oglasi. Ne je valda v Rim odišla?

ja ja to de super ka ve leteli na kavico...vupan ka de sonček ka se malo nastavive...

eh pa ne sekejran se zaradi bakterij...samo znaš nej mi je fajn ka mo zdaj gejla antibiotik pa te mo šla rodit pa tan pa dobin redno dozo zaradi streptokoke...pa zanš to je že za mene nej fajn ka pa te še za maloga user posted image ...na kelko časa moreš hikoncil jemati?...kontrolo maš tudi?...ej pitaj boga ka je resno to v lufti ka tak fašemo...

Nalini  pa ne ven ge je...mogoče ge šeče...mejla je gin....v rim pa mislin ka je še nej šla, še nega mesta za njouser posted image  mogoče pa je dragi doma pa jo je kama na sladico pelouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1670
23.3.2009 11:30:32   
detelja

Pa zaenkrat ide brez pasa, či de me pa tak dol tiščalo ka hoditi nen več mogla, te bon pa palik sprobala malo to čudo od čuda. user posted image
Za te bakterije se pa nič ne sekiraj detelja, to ma skoro ži vsakauser posted image . Meni so jih najšli nazadnje v P, ko san bila, pa je tudi prišel izvid, ka jih je ogromno število večih različnih, pa neje možno najti izstopajoče bakterije, te mi je pa G dala recept za Hiconcil in san ga jemala zdaj 2 tedna, pa mislin ka je ok zdaj. Upamuser posted image , saj tega tak ne veš, dokler nejdeš na preiskavo urina. Če ne prej bom palik vidla ko bom imela dat urin za toxo. Bole ka dobiš antibiotik pa ti to pozdravi, kot pa da se kaj razširi do user posted image  pa bi bilo kaj narobe. Škodi pa sigurno nej, ker je to najbolj varen antibiot.

malapikica user posted image za pregled, malo de pa še user posted image le počakal, nej? Jes pa mam v sredo pregled, me ži vse groza, se spet načakan tan v čakalnici. Bom šla čim prej, ka čimprej priden na vrsto. Pa za EA moren G prositi ka mi da napotnico. Kda ste pravle ka imajo te razgovore anastezisti, v sredo od 11h naprej?

za toxo se dava samo kri....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
23.3.2009 11:32:00   
detelja

glede EA pa napotnice bi te v bistvu mogo san gin. opozoriti/obvestiti...pa ti dati napotnico...ovak pa ideš pač v času uradnih ur kda ščejš v bolnico pa se zgučiš...muve z nalini sve meli srečo ka sve bile v pol ure gotovivi.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
23.3.2009 12:09:43   
pokica_
malapikica, hvala za info! user posted image
detelja, za toxo san jaz sigdar dala še urin tudi zraven, ka je vidla, či so še kake bakterije....škodi itak nej, hvala bogu. Sicer pa ja, kri se daje ja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
23.3.2009 12:12:24   
detelja

malapikica, hvala za info! user posted image
detelja, za toxo san jaz sigdar dala še urin tudi zraven, ka je vidla, či so še kake bakterije....škodi itak nej, hvala bogu. Sicer pa ja, kri se daje ja.

mene pa pošlje 1x na oboje, te samo na kri, te samo na vodo..ne ven kak to majo ali ka sploj gledajo...1x nesen nekšni beli paper velki, te zeleno kak napotnico...skoz neka nači...te nič ne nesen...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
23.3.2009 12:26:46   
malapikica
Ge gemlen Hiconcil na 8 vr. Moren pa v četrtek nazaj. Vgojno v lab. dat vodo, pa te z izvidami k svoji g.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?