|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
23.3.2009 12:52:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Ge gemlen Hiconcil na 8 vr. Moren pa v četrtek nazaj. Vgojno v lab. dat vodo, pa te z izvidami k svoji g.

no, meni je šau moj po zdravila tak ka ne ven kak mo ge mogla jemati...v petek pa man itak pregled pa te mo vidla če mo mogal iti vodo dat ali kaj bo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.3.2009 8:55:18   
detelja
dobro jutro...kak kaj? ka lejpoga delate? gnes pa je tak beden den...no ge mo šla z malopikico vendra na kavo pa nede tečno ali lepše bi bilo če bi se lejko ge kak dvej kači sončeki nastavlale....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
25.3.2009 6:58:30   
detelja
user posted image

kak ste kaj?...ste dobro spale? kka izgleda de pa fajn den...mene pa lovi prehlad...tak me grlo boli pa mi zača iz nosa cupkati...pa to mi je nej glih zdaj trbelouser posted image  ka lejko vzemeš v nosečnosti???

ge pa se lalica potepa??? se nič ne javi...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.3.2009 8:04:02   
malapikica
Dobri jutro.

Detelja to pa ni ravno fajn. Kakšnih ekstra zdravil gli nesmiš zaj. Samo lekadol. Ge san si dosti čaja z medom kujala. Pa fejst se v postelo zamotaj ka tou malo v zošvicaš. Čimprle se pozdravi, ka boš te lejko šla v R.

Ge pa gnes malo stanovanje spucan, te pa pali iden k mami na kosilo. Kak je tou fajn ka mi nej trbej kujati..

Kak zgleda mo meli gnes pa lejpi den. Uživajte.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.3.2009 9:12:27   
Nalini
jutro :)

spali še kar dobro ... user posted image

drugače sem kot vsak danuser posted image .... čakam pa čakamuser posted image ....

grem na sončka .... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.3.2009 10:01:42   
detelja
malapikica že včeraj san mejla tak čuden občutek v grli...pa san mislila lejko de baukše...pa je nej...samo vupa ka de hitro šlo mimo ka takšna ne ven kak mo šla rodit...zdaj san si karamelino mleko napravila...pa tak san hin...tak se mi solzijo oči...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.3.2009 10:06:33   
Nončika
detelja, prehlad te lovi? jaz se že skoro celi keden borin s ten vrajžin prehladon. prvo me je grlo grdo bolelo, te san kašlala, zaj pa mi znosa cupka in se mi oči suzijo. ka lejko zemeš? lekadol, panadol, daleron. kar je na bazi paracetamola. za nos pa fiziološka.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
25.3.2009 10:10:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, prehlad te lovi? jaz se že skoro celi keden borin s ten vrajžin prehladon. prvo me je grlo grdo bolelo, te san kašlala, zaj pa mi znosa cupka in se mi oči suzijo. ka lejko zemeš? lekadol, panadol, daleron. kar je na bazi paracetamola. za nos pa fiziološka.

ej kuja me tak...počutin se pa tak slabo...vupan ka de jutri že boljše, če že nej gnesuser posted image  najhujše je ka nemreš nič konkretnoga vzeti...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
25.3.2009 10:22:23   
Nončika
detelja, nič konkretnoga nažalost. razen tistega kar je na bazi paracetamola. eh, je san na čaje z limono in medon. pa seveda fiziološka. pa še v službo moren. kak de to vo vidlo, kak mo je delala do 19.00, pa to od 15.00 dele sama. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
25.3.2009 11:49:14   
Lalica1
Pozdravlene ženske!

Malo san pridobijla na energiji zaj se pa od dela ščen ftrgnoti. Sploj se mi ne da na internet.
Pišete ka ste nekšne prehlajene. Meni se zdi ka je to eden od znakov ka ide porod naproti. Resno se mi tak zdi. Dosta žensk zbeteža par dni pred porodon. Ge san pri Lari tude. Pa san bijla tak čemerna pa žalostna. Ka porod je itak napor, pa san se bojala ka de mi samo težje s prehladon. Ali se mi zdi ka popadki uničijo vse druge težaveuser posted image  tak ka se ne sekejrajte. Samo pazte kakšna zdravila jemlete in to te morete babici povedati.

Ovak san se pa spravila malo zbejrat cote za našoga moškoga. V pondejlek pa šibamo k mojoj kolegici na Gorenjsko ka san njej posodila dosta gvanta, zaj mi pa pomali že voda v grlo teče, pa jih moren dobiti nazaj.

Kda zaj te Nalini pa Malapikica šibata v Rim?

Nalini: povej atije ka mo menda meli obletnico srednje šole v začetki maja. San čula gučati, ali še nika nej točnoga.

Sončni žarek: ka si se zgibijla? San pravla ka ti pošlen mail pa mi še tude nej gratalo. Mogoče zaj celo bode...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
25.3.2009 12:08:54   
Sončni žarek
Ojla babe user posted image

Vidim, ka ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image Fejn to user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK.....mal osem začela delati poleg...... Luka še vedno pridno spi.....Eva pa je tudi dobro...

Nesem na vos pozobila, samo moje avgustovke 2007 so se preselile an zaklenjen forum (nekši novi, ker so od enih kolegice štele) in zej tan čvekamo kak nore......Te pa nega cejta za RR....

Ja, ene šibate proti konci user posted image user posted image user posted image   Se te vidle kak hitro te svoje sončke v rokah držale....

Lalica- moj meil mzk@siol.net

Se dobimo opet na kakšni kavi drugi teden?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
25.3.2009 12:13:30   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Nalini: povej atije ka mo menda meli obletnico srednje šole v začetki maja. San čula gučati, ali še nika nej točnoga.

neman pojma kda bon šla user posted image  .... man popadke na 5 minut ... te pa se spet umiri ... pa tak je tou pri meniuser posted image ... user posted image  ... mislin ka pred 1. aprilon nede nič user posted image  .....

mislin ka mi je enkrat nazaj nekaj gučal o obletnici user posted image (mislin... sam malo pozabljiva) .... ka bi naj meli enkrat spomladi ...... fajnuser posted image ,...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
25.3.2009 12:14:15   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Se dobimo opet na kakšni kavi drugi teden?

če ne bon slučajno šla v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... znaj pa več ne ven kak de user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
25.3.2009 12:39:27   
detelja

Pozdravlene ženske!

Malo san pridobijla na energiji zaj se pa od dela ščen ftrgnoti. Sploj se mi ne da na internet.
Pišete ka ste nekšne prehlajene. Meni se zdi ka je to eden od znakov ka ide porod naproti. Resno se mi tak zdi. Dosta žensk zbeteža par dni pred porodon. Ge san pri Lari tude. Pa san bijla tak čemerna pa žalostna. Ka porod je itak napor, pa san se bojala ka de mi samo težje s prehladon. Ali se mi zdi ka popadki uničijo vse druge težaveuser posted image  tak ka se ne sekejrajte. Samo pazte kakšna zdravila jemlete in to te morete babici povedati.

Ovak san se pa spravila malo zbejrat cote za našoga moškoga. V pondejlek pa šibamo k mojoj kolegici na Gorenjsko ka san njej posodila dosta gvanta, zaj mi pa pomali že voda v grlo teče, pa jih moren dobiti nazaj.

Sončni žarek: ka si se zgibijla? San pravla ka ti pošlen mail pa mi še tude nej gratalo. Mogoče zaj celo bode...

znaš ge san si to tudi že premišlavala, če je to nej to, ka mo mi pomali šli za rim...če mi tej prehlad kaj ne nakazuje...na sramni kosti man takšni pritisk...sicer pa je baba tak živa ka mi vo pride...pa ful mi trebuh otrdeva sicer popadkov neman...samo krče v nogaj man kak stresa sam nogo genen že me prime...

nalini bi naj šla v rim 4.4., ge 10.4., malapikica pa 18.4....sicer sve se neka z malopikico menile ka ve šle 4.4., če mene kaj ne preseneti...mo vidli v petek, kak kaj kaže tan spodaj, če smo še na 1cm ali 10 cm...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
25.3.2009 13:25:55   
Lalica1
Kak so tej popadki različno..... Te pa sploj ne vejš ka se dogaja pa ka naj napraviš.

Ge san se zbidijla ponoči pa san mejla popadke na 3-4 minute. Pa san nika nej paničarila, ka san čakala na tiste na 10, pa te na 7 minut...ka so nan pravli ka se tak začne. Ali ge san se teh sploj nej fčakala. Lara je bijla takoj za akcijo.
Te se pa resno lejko pijtamo če je to to ali nej (ka Nalini pravi ka njej minejo)? Ge samo vupan ka mo mejla vsaj takši porod kak prvič. Se mi pa zdi ka je naš šmulin kar preci velki pa me malo straj ka de šlo težje.

Že pa ste pri pijači??? Ne ven če majo tak široke stolce ka bi moja slonja danka še šla gor. Mo te sedela na klopi...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
25.3.2009 15:38:49   
Nončika
no, no. pomali. vse se pakivlete v Rim. ka te te vse obenon v porodni ali kaj?????

pijača? samo lepo prosin popoldnevi. može?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
25.3.2009 15:42:52   
detelja

no, no. pomali. vse se pakivlete v Rim. ka te te vse obenon v porodni ali kaj?????

ge ne ven kak de jutri  z najno pijačo, ker se gnes ge ne počutin glih super...pa komaj gledan....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
25.3.2009 16:23:29   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ge ne ven kak de jutri  z najno pijačo, ker se gnes ge ne počutin glih super...pa komaj gledan....

hvala enako, komaj, komaj se vlečem. pa kje je še 19.00, ka lejko šiban domov?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
25.3.2009 16:29:03   
Nalini

Pozdravlene ženske!

znaš ge san si to tudi že premišlavala, če je to nej to, ka mo mi pomali šli za rim...če mi tej prehlad kaj ne nakazuje...na sramni kosti man takšni pritisk...sicer pa je baba tak živa ka mi vo pride...pa ful mi trebuh otrdeva sicer popadkov neman...samo krče v nogaj man kak stresa sam nogo genen že me prime...

nalini bi naj šla v rim 4.4., ge 10.4., malapikica pa 18.4....sicer sve se neka z malopikico menile ka ve šle 4.4., če mene kaj ne preseneti...mo vidli v petek, kak kaj kaže tan spodaj, če smo še na 1cm ali 10 cm...user posted image user posted image user posted image

jaz si zelo želim roditi na ta datum ..... je en poseben datum  user posted image  .... mogoče nam pa uspe zdržat do takratuser posted image  ..... te še pa detelja pa malapikica na isti dan - pa bo akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... bomo čvekale med popadki ...... pa upam, da nam bodo dali kakšen eksotik za odžejat user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
25.3.2009 16:41:26   
detelja

hvala enako, komaj, komaj se vlečem. pa kje je še 19.00, ka lejko šiban domov?????user posted image user posted image user posted image

ge ti dan takoj dovoljenje....ka znan kak ti je...pa tebe je še hujše,ker si bole na začetki nosečnosti, kda so še tej slabosti itd...ka pa če bi muve to pijačo rajši prestavili...ka ne ve tan sedeli kak dva srmakauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
25.3.2009 16:42:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Pozdravlene ženske!

jaz si zelo želim roditi na ta datum ..... je en poseben datum  user posted image  .... mogoče nam pa uspe zdržat do takratuser posted image  ..... te še pa detelja pa malapikica na isti dan - pa bo akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... bomo čvekale med popadki ...... pa upam, da nam bodo dali kakšen eksotik za odžejat user posted image

ej to pa bi bila fora...ka ne bi znali ena za drugo te pa pomožnosti skup v sobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
26.3.2009 9:13:36   
malapikica
... ja najboukše ka si že sobe rezerverjamo v P user posted image .
Nikdar ne vejš, lejko se pa rejsan tan srejčamo.

Gnes je pa takši turoben den. Ge san že bila v laboratoriji. Zaj pa moren še izvide počakati, te pa k svoji G pa nazaj. Tak ka mo gnes samo neka odla se pa ta. Pa se mi gli ne da, ka je vuni preci mrzlo. Popoldne pa moren iti mojemi neka za RD kupuvat - ma naslednji teden.

Fajn bojte.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.3.2009 9:30:47   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

... ja najboukše ka si že sobe rezerverjamo v P user posted image .
Nikdar ne vejš, lejko se pa rejsan tan srejčamo.

Gnes je pa takši turoben den. Ge san že bila v laboratoriji. Zaj pa moren še izvide počakati, te pa k svoji G pa nazaj. Tak ka mo gnes samo neka odla se pa ta. Pa se mi gli ne da, ka je vuni preci mrzlo. Popoldne pa moren iti mojemi neka za RD kupuvat - ma naslednji teden.

Fajn bojte.

joj...tej lab. mi živce pogej...pa ne ven če san se ge eto tan nej nalezla ka je ena tak bila bauga pa san čakala 3 h ka so se zgenile ka san dala kri pa vodo, če pa vo odideš pa te zovejo te pa pa ne čuješ...me zanima ka de mi gin. kaj pravla...

ge pa mo gnes cejli den v posteli...mi tak skuze tečejo kak da bi jokala...san odla v lekarno pa v trgovino pa me je en tak gledo si je mislo vendar ta je pa noseča pa še na igliuser posted image user posted image user posted image  če pa man tak rdeče oči...

Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.3.2009 8:20:29   
štorkljica
Dobro jutro!

Moren nas malo premeknoti, ka smo že čisto v nekšno globel spadnoleuser posted image

KAk ste kaj, ka delate čez vikend? Mi mo se verjetno doma dolgočasili v soboto popoldnevi pa v nedelo, ka najin ati dela cejli vikend. San premišlavala, ka bi sama z malof nekan šla, ka nama nebi tak dosadno doma bilo, samo neven, če se ge kaj dogaja, pa še dež je napovejdanio za cejli vikenduser posted image

Vačik smo se po staron, mama je še vedno 2v1, pa mislin, ka de tak še ostalo nekaj časa, glede na tou, ka man točno gnes en mejsec komaj rok (27.4).

Mogla bi iti nekaj dregat, pa me palik lenitis mantrauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.3.2009 9:51:16   
malapikica
Ge pa šiban zaj pa malo naokoli. Moren v knjižnico, pa dragomi po nekši recept k dr., pa v trgovino...

Za vikend zainouk še nemamo kakši planov, razen v nedelo idemo s taščo nekan na kosilo.

Mejte fajni den.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?