|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
18.3.2009 14:24:10   
Nalini
ovi je tak seksi ka ga niti nemren na rr prilepiti ...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
18.3.2009 14:25:54   
Nalini
http://media.photobucket.com/image/sexy%20man/smriewa/SEXY_MAN.gif?o=39

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
18.3.2009 14:41:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

toga san van ge že pri aprilčicaj 1x ponidila pa je vsen slabo gratalo...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
18.3.2009 14:54:57   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

toga san van ge že pri aprilčicaj 1x ponidila pa je vsen slabo gratalo...user posted image user posted image user posted image

vej pa user posted image  ... če je pa prava bomba user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
18.3.2009 15:13:55   
detelja

vej pa user posted image  ... če je pa prava bomba user posted image

toga mi ne pošilaj se...ka te ne ven ali se dejte zosaga pa takoj vo skoči...ali pa ga še konc aprila nemo mogli vo dobiti ka se tak not potegneuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.3.2009 16:37:14   
pokica_

čuj ti nas telko ne pakivaj v rim...ka znaš kak je ponavadi...sama boš šla med prvimi pa še kršila boš pravila-brez letalske karte ka de takšna silauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image jes san ži bila v rimu 2 tedna nazaj, se spomniš? Pa so me poslali nazaj na moj stalni naslov! user posted image  Zaj mi šče nega sile.
Ka ste se kaj odločile za protibolečinske? Epiduralno mislin; či so ultivo itak ukinili.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
18.3.2009 17:23:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

čuj ti nas telko ne pakivaj v rim...ka znaš kak je ponavadi...sama boš šla med prvimi pa še kršila boš pravila-brez letalske karte ka de takšna silauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image jes san ži bila v rimu 2 tedna nazaj, se spomniš? Pa so me poslali nazaj na moj stalni naslov! user posted image  Zaj mi šče nega sile.
Ka ste se kaj odločile za protibolečinske? Epiduralno mislin; či so ultivo itak ukinili.

meni ea glih ne diši...ajde v rezervi jo man...drugače pa vupan ka de tak hitro šlo, ka mi nedo nika dali...pa ka nede tak bolelo...zdaj san že z parimi kolegicami gučala pa so pravla ka so popadki nej tak boleči kak je tisti pritisk na navzdol neprijeten...ka je ta pritisk edino ka jih je moto oz bolo ali kak koli ga že opišeš...ka znaš mogoče pa se še da dobiti kaj "pod pulton" ultive...samo če je to za bebija nej dobro te vendar boljše, ka to niti ne prosiš...itak mo dozo antibiotika dobila zaradi bakterije pa če zdaj kaj z vodo nede vredi dobin...pa te še če mo naravno rodila pa si kaj proti bolečinan zrihtan te pa de tej naš srmak čista zdrogerjani že...sicer pasi ful želen ka bi bila do konca doma pa ka bi se doma čimveč odprla...če nje pa mo gor pa doj po stubaj v bloki odla vupan ka de vnoči ka si nedo sosidi mislili, ka se je "detelji" zmejšalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
18.3.2009 18:41:38   
Nončika
o dekline!!!

evo jaz delam od 9-17h. zajtra nika ne napravim, da priden domov pa tuj bole malo. do rač. sploj ne priden.

ovači san ok, pregled man pa 16.4, NS pa san naročena 14.4. počuten se kelko telko ok.

no,no ne pakivlite se tak v rim. nej ka te tak kak jes. dva roka, te pa mala se rodi 4 po ta drugon roki.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
18.3.2009 18:48:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

o dekline!!!

evo jaz delam od 9-17h. zajtra nika ne napravim, da priden domov pa tuj bole malo. do rač. sploj ne priden.

ovači san ok, pregled man pa 16.4, NS pa san naročena 14.4. počuten se kelko telko ok.

no,no ne pakivlite se tak v rim. nej ka te tak kak jes. dva roka, te pa mala se rodi 4 po ta drugon roki.user posted image user posted image user posted image

nobena nema sile v rim...pokica edino nas neka pakivle...san jih glih pravla ka naj henja, ka de ger sama šla še brez karte pa vsega...mi mamo čas...user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
18.3.2009 18:52:54   
štorkljica
Vaj ge bi pa še kakšen teden, maksimalno dva počakala, te bi pa že rada šla v Rim...ka bi se čimprej vsega rejšila....vej pa do 27.4 je še jako duga potuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
18.3.2009 18:55:58   
Nončika

o dekline!!!

nobena nema sile v rim...pokica edino nas neka pakivle...san jih glih pravla ka naj henja, ka de ger sama šla še brez karte pa vsega...mi mamo čas...user posted image

detelja, ka o tebi sploj ne gučive. mive moreve še na pijačo!!!!!!!! pa na kaj sladkoga!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.3.2009 18:56:50   
malapikica
detelja - sem dobila Hiconcil. Tega sem imela tudi že v prvi nosečnosti. Sem malo poglednola po neti in je baje neškodljiv v nosečnosti. Po drugi strani pa tudi boukše ka se mi tou zaj pozdravi, kak pa ka dejte kaj pri porodi fasiva.
Zaj san pa rejsan radovedna kera je tvoja mama?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
18.3.2009 18:59:12   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

- sem dobila Hiconcil.

Hiconcil je eden izmed rejdkih antibiotikov ka se ga lejko daje v nosečnosti. Sicer pa si zdaj že tudi skoraj na konci nosečnosti, tak ka škoditi nemre več kak bi lejko na začetki.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
18.3.2009 19:33:04   
detelja

o dekline!!!

detelja, ka o tebi sploj ne gučive. mive moreve še na pijačo!!!!!!!! pa na kaj sladkoga!!!!!user posted image user posted image user posted image

ka si noseča ka se ti sladko lušta?user posted image user posted image user posted image user posted image  san znala ka me pa vo spucaš...povej ti naši babi naj se ne dela nora...če ve muve odle na pijačo kak zdaj odive te mislin ka ve meli že leto dni staro deco pa še neve šleuser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
18.3.2009 19:38:24   
detelja

detelja - sem dobila Hiconcil. Tega sem imela tudi že v prvi nosečnosti. Sem malo poglednola po neti in je baje neškodljiv v nosečnosti. Po drugi strani pa tudi boukše ka se mi tou zaj pozdravi, kak pa ka dejte kaj pri porodi fasiva.
Zaj san pa rejsan radovedna kera je tvoja mama?

to že...samo znaš moja gin. se malo boji kar takoj dati antibiotik...ker san že itak odprejta pa nikoli ne vejš kda de prišlo do poroda ge pa ob porodi moren dobiti eno fajno dozo antibiotika zaradi streptokoke...in je pravla ka vseeno nej dobro to ka se telko toga prenaša na otroka pa če glih je nej nevarno...saj v bistvu za odraslega človeka tudi nej dobro če dosti tbl. pogej...sicer pa že cejlo nosečnost jemljen spasmex pa do 5 meseca san gejla dabroston...pa itak če glih nej nevarno neka pa je segli...

glede mame pa ti na mail odg...ok?

Neposredna povezava do sporočila: 1615
18.3.2009 19:52:20   
Nončika

o dekline!!!

ka si noseča ka se ti sladko lušta?user posted image user posted image user posted image user posted image  san znala ka me pa vo spucaš...povej ti naši babi naj se ne dela nora...če ve muve odle na pijačo kak zdaj odive te mislin ka ve meli že leto dni staro deco pa še neve šleuser posted image user posted image

ne farbaj vrageca, ve šle naslednji keden. malo pelan v vrtec, te bon pa včasi šibala za MS. vredik????

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
18.3.2009 19:53:39   
detelja

o dekline!!!

ne farbaj vrageca, ve šle naslednji keden. malo pelan v vrtec, te bon pa včasi šibala za MS. vredik????

si na dopusti? 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
18.3.2009 19:55:38   
Nončika
detelja, eh, ge pa. telko dopusta pa neman. ga šparan za sledi.user posted image user posted image user posted image
popoldnevi delan. iden na 12h.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
18.3.2009 19:58:14   
detelja

detelja, eh, ge pa. telko dopusta pa neman. ga šparan za sledi.user posted image user posted image user posted image
popoldnevi delan. iden na 12h.

a to pa dobro...te se tan koli pol 10 lejko dobive...kda v pon.torek?...oz to se moreve sproti meniti ker znaš kak san ge...karto man zdaj pa kda mi što silo napravin moren na letalouser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.3.2009 10:30:37   
štorkljica
Dan prekmurke!

No ka nas malo zdignen po lestvici, ka smo lekar malo zacugnoleuser posted image user posted image

Se doma skrivate v ton usr.... vrejmeni ali ste vseeno šle malo ven?
Ge san se na kompiča spravila, pa zdaj malo surfan pa iščen stvari, pa modruvlen, te pa mo šla malo pospravlat. San bila cejli keden tak pridna, ka neman več kaj dostik za delati.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.3.2009 10:45:14   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dan prekmurke!

No ka nas malo zdignen po lestvici, ka smo lekar malo zacugnoleuser posted image user posted image

Se doma skrivate v ton usr.... vrejmeni ali ste vseeno šle malo ven?
Ge san se na kompiča spravila, pa zdaj malo surfan pa iščen stvari, pa modruvlen, te pa mo šla malo pospravlat. San bila cejli keden tak pridna, ka neman več kaj dostik za delati.

ej ge san malo pred tv zadremala...ka san ponoči tak slabo spala...ovak pa je resno čudno vreme...dež pa sneg...majke mi kda pa de te lepo vreme...čakan ka tašča z vlakon pride ka idemo te ta na obid...dragi pa je šau pa v službo robo naročavat-je tak skoz v toj k...službiuser posted image meni pa pride jutri sestra okna spucat pa te malo skup spucave stanovanje...vutro de okna pucala pa če de toča šla...ker so tak grda pa itak ka do pa takoj grda...samo tak nemrejo več biti...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.3.2009 11:02:38   
štorkljica
Viš ge san pa končno dobro spala, samo malo perkratko (mala me je ob 6.15 zbidila).

user posted image user posted image user posted image za sestro, pa povej joj ka kda de gotova naj še k meni pride, ge man tudi fejst zamazana oknauser posted image user posted image user posted image

Dober tek na obede pri tašči!

Ge se pa samo nemren doj z kompiča spravite.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.3.2009 11:15:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Viš ge san pa končno dobro spala, samo malo perkratko (mala me je ob 6.15 zbidila).

user posted image user posted image user posted image za sestro, pa povej joj ka kda de gotova naj še k meni pride, ge man tudi fejst zamazana oknauser posted image user posted image user posted image

Dober tek na obede pri tašči!

Ge se pa samo nemren doj z kompiča spravite.

v ms je končno malo sunce vo poluknilo...samo to de pa hitro šlo...sneg pa zdaj resno ne bi trbelo...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.3.2009 12:44:04   
pokica_
Ahoj!user posted image
Vaaaj, gnes je pa tak grdi den, kak ži dugo nej bil,...včera je bila milina, gnes pa prava zima, pa še te sneg neka naletavle. user posted image
Zaspala san pa 02.00, ka san skoro 3 ure čitala knjigo poleg mojega smrčuna. user posted image Pa pila mrzlo mlejko, kak malo dejte.
Glih včera san čitala v knjigi o porodu, ka je najbolj optimalno za user posted image ka se rodijo od 37. tedna naprej, te se že smatrajo kak donošeni, ....v 35.,36. tednu so pa še nedonošeni oz. delno donošeni, pa so lahko težave pri dojenju, ipd. Ker še nimajo telko razvitega sesalnega reflexa.
Jes san glih včera gučala z eno kolegico ka dela v ms P kak babica pa mi je vse opisala kak to kaj vse poteka pri njih. San zdaj malo bole pomirjena, ka me zadnji teden grabila ži panika, pa še včera san mela grozne sanje, ka san rodila otroka z Downovim sindromom, te san se pa zbidijla cela objokana user posted image Neven ka je zaj tou. Jes bi si tudi želela ka bi vse čimhitreje šlo skos, ka bi se čimbole odprla ži doma. Tak ka bom čakala ka bojo popadki trajali 1h na 5 min, in da bo vsak popadek trajal 30-40sec. To je optimalno za porod, ka hitro teče vse naprej. Za EA, pa ti dajo šele ko si odprta šele 4 cm, tak ka je nej dobro nič kaj dosta prle tan  hoditi. Če pa že, pa bom prosila ka bi še malo šetala po bolnici, če mi že prej nede plodovnica odtekla. Te pa itak takoj rodit. user posted image

Jes san glih prejšnji teden zaključila z temi antibiotiki, san mela nekše bakterije, ko san bila v bolnici, pa so mi jih s ten uničili.

Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.3.2009 15:22:05   
pokica_
ka gnes ste pa šle rodijt, ka nega niti ene gor? user posted image Nekan sumljivo mi je tou vse skup. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?