pokica_
|
Ahoj! Vaaaj, gnes je pa tak grdi den, kak ži dugo nej bil,...včera je bila milina, gnes pa prava zima, pa še te sneg neka naletavle. Zaspala san pa 02.00, ka san skoro 3 ure čitala knjigo poleg mojega smrčuna. Pa pila mrzlo mlejko, kak malo dejte. Glih včera san čitala v knjigi o porodu, ka je najbolj optimalno za ka se rodijo od 37. tedna naprej, te se že smatrajo kak donošeni, ....v 35.,36. tednu so pa še nedonošeni oz. delno donošeni, pa so lahko težave pri dojenju, ipd. Ker še nimajo telko razvitega sesalnega reflexa. Jes san glih včera gučala z eno kolegico ka dela v ms P kak babica pa mi je vse opisala kak to kaj vse poteka pri njih. San zdaj malo bole pomirjena, ka me zadnji teden grabila ži panika, pa še včera san mela grozne sanje, ka san rodila otroka z Downovim sindromom, te san se pa zbidijla cela objokana Neven ka je zaj tou. Jes bi si tudi želela ka bi vse čimhitreje šlo skos, ka bi se čimbole odprla ži doma. Tak ka bom čakala ka bojo popadki trajali 1h na 5 min, in da bo vsak popadek trajal 30-40sec. To je optimalno za porod, ka hitro teče vse naprej. Za EA, pa ti dajo šele ko si odprta šele 4 cm, tak ka je nej dobro nič kaj dosta prle tan hoditi. Če pa že, pa bom prosila ka bi še malo šetala po bolnici, če mi že prej nede plodovnica odtekla. Te pa itak takoj rodit. IZVIRNO SPOROČILO: malapikica detelja - sem dobila Hiconcil. Tega sem imela tudi že v prvi nosečnosti. Sem malo poglednola po neti in je baje neškodljiv v nosečnosti. Po drugi strani pa tudi boukše ka se mi tou zaj pozdravi, kak pa ka dejte kaj pri porodi fasiva. Jes san glih prejšnji teden zaključila z temi antibiotiki, san mela nekše bakterije, ko san bila v bolnici, pa so mi jih s ten uničili.