|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
27.3.2009 10:43:22   
štorkljica
Malapikica fajn šibaj, samo nej prehitrouser posted image

Sončni žarek mi se pa vidimo gnes, upan ka še valauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
27.3.2009 11:17:43   
pokica_
Alo ženskice!

Jes san ži gnes tudi zobhodila eno turo, zajtra v Rakičan v LAB, dala kri pa urin, za preiskave in toxo, k sreči san čakala dobrih 5 min,...tak kak ponavadi. Te san pa šla še malo v MS v knjžnico po knjige za krajšanje dugega časa doma, pa še s kolegico v Diano na čokoladno-bananino tortico in sokeca. San že ob 8h zaužila kalorično bombo, se vidi ka je user posted image vesel, ka je dobo sladko palik. user posted image  Saj jes pa tuj!

Jes pa man viski pritisk, pa si moren redno meriti pa v Aut san si šla po ene tablete v lekarno. No od včera na gnes se je stanje že malo izboljšalo, pa na neslani dieti san, ka mi nebi sol še dodatno zviševala tlaka. Tak ka super! user posted image  No, bom pa telko več sladkoga pojela, či nesmin soli. user posted image

Prle je bilo v MS takšo sunce, zaj se je pa nekan zoblačilo.

Fajn uživajte vikend,...mi idemo jutri k mojim, ka ma mami RD, pa bo jedača in pijača,...samo ne ven ka bo za mene, či nesmin pečenih rebric, pa faširkuser posted image . Bom pa pecivo jela! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.3.2009 11:28:06   
detelja
Nalini

"Za najino uho je bil najlepši zvok, ko sva ob 7:02 uri prvič po rojstvu zaslišala od najinega fantka jok."

ISKRENE ČESTITKE NALINIuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.3.2009 11:45:32   
pokica_
user posted image

To mi je pa polepšalo dan! Bravo Nalini, atek in sinko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.3.2009 11:57:47   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dobro jutro!

Moren nas malo premeknoti, ka smo že čisto v nekšno globel spadnoleuser posted image

KAk ste kaj, ka delate čez vikend? Mi mo se verjetno doma dolgočasili v soboto popoldnevi pa v nedelo, ka najin ati dela cejli vikend. San premišlavala, ka bi sama z malof nekan šla, ka nama nebi tak dosadno doma bilo, samo neven, če se ge kaj dogaja, pa še dež je napovejdanio za cejli vikenduser posted image

Vačik smo se po staron, mama je še vedno 2v1, pa mislin, ka de tak še ostalo nekaj časa, glede na tou, ka man točno gnes en mejsec komaj rok (27.4).

Mogla bi iti nekaj dregat, pa me palik lenitis mantrauser posted image

evo kama se lejko date....

velikonočne delavnice

Beltinci, ob 09:00Društvo prijateljev mladine Beltinci že drugo leto prireja Otroške velikonočne delavnice, ki bodo potekale v župnijskem domu Beltinci, z začetkom ob 9:00 in se bodo končale ob 12:00. Starši vljudno vabljeni, da pripeljete svoje otroke v spremstvo DPM animatorjev, da z njimi ustvarijo velikonočne izdelke.

Izdelki bodo razstavljeni ob velikonočnem času.

Več informacij na http://www.dpm-beltinci.co.cc  

lutkovna predstava za otroke - Vsi otroci svetazabaviščni center Party Max, ob 11:00VSI OTROCI SVETA je čudovita predstava o vesoljčku,
ki obišče naš planet in pri nas najde nekaj najlepšega,
nekaj kar njegove vesoljske očke še niso videle.
Toliko različnih otrok, tega nimajo na nobenem planetu.

Svetlopolti, temnopolti otroci, otroci, ki živijo ob morju in tisti,
ki se kar naprej selijo, otroci s poševnimi očmi in otroci,
ki pojejo pesmi v drugem jeziku …. in vsi prijatelji med seboj …
tako toplo mu postane pri vesoljskem srčku.

Otroci bodo ob naročilu predstave prejeli zgoščenko s pesmico VSI OTROCI SVETA,
ki jo pozna tudi vesoljček, tako, da jo bomo lahko skupaj zapeli.

Vabljeni v zeleno dvorano Part Max ob 11. uri!

cena vstopnice je 3,20€.    

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.3.2009 12:00:04   
detelja
no, ka van poven kak je bilo na pregledi...san še vedno v klubi 1 cm...vse se krajša in mehča...gin. je pravla ka kda de stisnilo te de redna akcija...popadki so zaznani čist rahlo...6.4. man uz+ctg, če se včakamo...ge misin ka iden ge naslednji teden na letalo...malapikica ne pozabi priti 4.4. na letalo za rim...ovak pa me gnes neka špika....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
27.3.2009 12:10:56   
pokica_
Držimo pesti detelja, ka či te prime polet za Rim, ka de čimhitreje in čimlažje! user posted image  Pa javi nan kak je bilo kaj z Nalini, če je bil težki porod, či boš kaj več znala.....HB se je ži rešila,...zdaj pa najlepše sledi...lupčkanje in skrb za user posted image user posted image

Aja, pa še glede Ultive, ste si gučale 1x ka je več ne nudijo....pa jo nudijo, ampak se nesmi gučati v javnosti, glih zaradi tega, ka je nej registrirano zdravilo. Tk da....kar pogumno lahko prosite zanjo, če ste podpisale. Jes san v sredo bila na razgovori in vse povprašala, tak ka drži...jes san vzela pa oboje in Ultivo in EA, te mo pa vidli. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.3.2009 12:15:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Držimo pesti detelja, ka či te prime polet za Rim, ka de čimhitreje in čimlažje! user posted image  Pa javi nan kak je bilo kaj z Nalini, če je bil težki porod, či boš kaj več znala.....HB se je ži rešila,...zdaj pa najlepše sledi...lupčkanje in skrb za user posted image user posted image

Aja, pa še glede Ultive, ste si gučale 1x ka je več ne nudijo....pa jo nudijo, ampak se nesmi gučati v javnosti, glih zaradi tega, ka je nej registrirano zdravilo. Tk da....kar pogumno lahko prosite zanjo, če ste podpisale. Jes san v sredo bila na razgovori in vse povprašala, tak ka drži...jes san vzela pa oboje in Ultivo in EA, te mo pa vidli. user posted image

ge še neščen v rim...tak bom povedala z nalini san gučala, ampak ona pač nešče par podatkov dati, ker se tuj gor določene osebe pojavljajo samo zato ka štejo pa te lejko koli gučijo to in ono...in pač ge njeno željo upoštevan...zato nemo nič pravla, kda de se vrnla iz P de sama povedala ka de ščela pa ka nej...poven van samo to ka je ok, ka je malo utrujena...kaj več pa upam, ka me razumete ka pač, če nešče nemo ge pisala..de že sama napisala ka de ščela...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
27.3.2009 12:16:35   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Dobro jutro!

Moren nas malo premeknoti, ka smo že čisto v nekšno globel spadnoleuser posted image

KAk ste kaj, ka delate čez vikend? Mi mo se verjetno doma dolgočasili v soboto popoldnevi pa v nedelo, ka najin ati dela cejli vikend. San premišlavala, ka bi sama z malof nekan šla, ka nama nebi tak dosadno doma bilo, samo neven, če se ge kaj dogaja, pa še dež je napovejdanio za cejli vikenduser posted image

Vačik smo se po staron, mama je še vedno 2v1, pa mislin, ka de tak še ostalo nekaj časa, glede na tou, ka man točno gnes en mejsec komaj rok (27.4).

velikonočne delavnice

Beltinci, ob 09:00Društvo prijateljev mladine Beltinci že drugo leto prireja Otroške velikonočne delavnice, ki bodo potekale v župnijskem domu Beltinci, z začetkom ob 9:00 in se bodo končale ob 12:00. Starši vljudno vabljeni, da pripeljete svoje otroke v spremstvo DPM animatorjev, da z njimi ustvarijo velikonočne izdelke.

lutkovna predstava za otroke - Vsi otroci svetazabaviščni center Party Max, ob 11:00VSI OTROCI SVETA je čudovita predstava o vesoljčku,

cena vstopnice je 3,20€.    

Ej fala deteljica ka si se tak fajn potrujdilauser posted image ...mislin, ka mo kar nekaj izbrale.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
27.3.2009 12:17:28   
detelja

Dobro jutro!

velikonočne delavnice

cena vstopnice je 3,20€.    

Ej fala deteljica ka si se tak fajn potrujdilauser posted image ...mislin, ka mo kar nekaj izbrale.

če boš kaj v ms me pozovi, če mo pri sebi pa de vse ok lejko stopimo na kavicouser posted image  pa še malopikico sebof vzememo na tiramisu kupouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.3.2009 12:27:54   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Vse tou mij razmimouser posted image

ge še neščen v rim...tak bom povedala z nalini san gučala, ampak ona pač nešče par podatkov dati, ker se tuj gor določene osebe pojavljajo samo zato ka štejo pa te lejko koli gučijo to in ono...in pač ge njeno željo upoštevan...zato nemo nič pravla, kda de se vrnla iz P de sama povedala ka de ščela pa ka nej...poven van samo to ka je ok, ka je malo utrujena...kaj več pa upam, ka me razumete ka pač, če nešče nemo ge pisala..de že sama napisala ka de ščela...

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 27.3.2009 12:28:28 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.3.2009 12:29:10   
štorkljica

če boš kaj v ms me pozovi, če mo pri sebi pa de vse ok lejko stopimo na kavicouser posted image  pa še malopikico sebof vzememo na tiramisu kupouser posted image user posted image user posted image

Super idejauser posted image  , sploj ta z tiramisu kupouser posted image  vutro popoldnevi si kaj fraj?  Ka vgojno mo šli kupuvat z mojin, pa še lejtanco mamo, popoldnevi pa sve fraj.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.3.2009 12:57:42   
detelja

Super idejauser posted image  , sploj ta z tiramisu kupouser posted image  vutro popoldnevi si kaj fraj?  Ka vgojno mo šli kupuvat z mojin, pa še lejtanco mamo, popoldnevi pa sve fraj.

san ja, samo ti me pozovi ka znaš pri meni se nikoli ne vej kak san pri moči itd...pa še prehlajena san...tak ka pozovi pa te ti poven kak je stanje..

Neposredna povezava do sporočila: 1713
27.3.2009 16:13:29   
cebelica82
no, pa se je najšel čas še za malo tračkanja....user posted image  od gnes naprej san uradno na strogem mirovanju, naša mala pikica je že konkretno v medenici, smo izvedeli danes na UZ, tak da se moren paziti, ka nemo prefriško šli v rim....

Nalini, čestitke!!!!

mi smo pa komaj 32. teden, ta ka moremo še malo zdržati, vsaj štiri tedne......

mogouče de zaj kaj več časa za forum, čiglij se mi ne da glij dosta pijsati, čitan pa vas skoraj vsaki den.....

nič, fajn bojte....se še oglasin kaj....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
27.3.2009 16:23:44   
malapikica
nalini - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Tak detelja zaj sve pa midve na vrsti. Zaj pa ide zaresno. Ti še malo zdrži, ge pa malo pobrzan pa se te srečave ...
Če boš še z nalini kaj gučala jo lepo pozdravi.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
27.3.2009 16:42:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

nalini - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Tak detelja zaj sve pa midve na vrsti. Zaj pa ide zaresno. Ti še malo zdrži, ge pa malo pobrzan pa se te srečave ...
Če boš še z nalini kaj gučala jo lepo pozdravi.

fala bon jo...ja ja ge se še ne zavedan...ali gnes me neka špika ali bo...kolegica je pravla ka kda je v porodni bila še nej dojela ka de rodila...lejko pa ve malapikica šli muve resno ta naslednji teden...ti si tak želeš iti prej kak na rok...ge pa ne ven če do roka zdržin...

cebelica82 pa vidimo, ka si dosti na neti, ka nas čistaš samo pisati nan nič neščeš...ti samo počivaj pa boš vidla ka de še kak hitro tuj 37 t...mi smo gnes dopunili 38...

Neposredna povezava do sporočila: 1716
27.3.2009 16:47:39   
detelja
malapikica če trufiš kama iden slede?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dvema kolegicama moren še častiti nekšni sladkiš za rd pa idemo v diano...pa ne ven, če si ne privoščin gnes tvoje pregrešne kupeuser posted image user posted image user posted image user posted image  samo me moj cuker v buščiji tak brca ka mi je vse slabo...prej san mislila ka mo po kosili bruhala...sicer pa mo mejla še svojega velkoga cukra poleg pa tej se ne de brano, če ge nemo mogla gestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.3.2009 9:37:02   
malapikica
Dobro jutro

Ge se skrivlete?
Meni se gnes pa nika ne da, ka je takšo čudno vreme. Veter mi ide ful na živce. San pa gnes dopunila 37 tednov, tak ka san zaj pa rejsan v nizkon štarti.

Detelja - vupan, ka ti je kupa pasala pa si se fajn posladkala. Ge si jo tudi moren privoščiti še bar ednok prle kak iden.

Gnes mo si pa verjetno pakivala taško za P, pa cotike za maloga za domov.

Fajn bojte pa se pišemo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.3.2009 9:54:29   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Dobro jutro

Ge se skrivlete? ge san cote peglala, prala, pospravlala...sebe san v red zejla, ka če de akcija ka nemo tak ta njana...
Meni se gnes pa nika ne da, ka je takšo čudno vreme. sploj nič ne guči...ge san tudi kak cota...pa tej prehlad..sicer se več tak ne cedi iz nosa samo je pa vse zaštopano...pa ka koli delan vse iz mene tečej to me tak svadi....Veter mi ide ful na živce. meni tudi, pa še do trgovine moren iti... San pa gnes dopunila 37 tednov, tak ka san zaj pa rejsan v nizkon štarti. čestitke...zdaj pa akcija...maloga odpelaj babici moža pa na postelo prikleniuser posted image user posted image

Detelja - vupan, ka ti je kupa pasala pa si se fajn posladkala. Ge si jo tudi moren privoščiti še bar ednok prle kak iden. znaš ka bila je dobra, san kar tiramisu kupo gejla...samo včeraj san doma nekšne kekse gejla pa mi zadnje čase ne paše sladko...mislin rada gen samo te me boli želodec, kislina mantra...tak ka mi je že v osnovi nej bilo dobro...

Gnes mo si pa verjetno pakivala taško za P, pa cotike za maloga za domov. ge pa jo že man...te kda me je eno soboto šrajfalo san se kar hitro skup dala...

Fajn bojte pa se pišemo. tudi ti...

Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.3.2009 9:58:34   
Nončika

Nalini

"Za najino uho je bil najlepši zvok, ko sva ob 7:02 uri prvič po rojstvu zaslišala od najinega fantka jok."

BRAVO IN ČESTITKE!!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.3.2009 10:10:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Nalini

BRAVO IN ČESTITKE!!!!!

ge pa ti odiš???...je vse ok? kak je tvoj prehlad? ge san še itak v k...zdaj sicer se več tak ne cedi iz nosa, ka tista voda mi ide najbolj na živce...samo vse man zaštopano pa nos me pečej pa tej kraste ka man po nosi...ovak pa dosti pigen, pa limono pa pomarančo si stisnen pa tisto parkrat na den spigen...še par dni more naš bebi počakati te pa akcijauser posted image user posted image  čeprav ge san še nej pripravlena...gin. mi je včeraj pravla tak nikoli neteuser posted image  prej van bebi že povej kda de ščo vo iti...pa tak je najboljše...skoz nekomi neka ne paše...zato najbolj pametno ka se on odloči kda de prišo vouser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.3.2009 10:10:30   
detelja
Nalini van sporoča, ka je ok in vas vse lepo pozdravla...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.3.2009 10:25:43   
Nončika
detelja, či ma še tvoj bejbi akcijo v bušiji, pa tak veselo brše še nede tak hitro. da boš opazila, ka se bejbi umiri in de brcekov menje kak ponavadi se pričenja akcija.

je san v službi. čitan vas rejdno ali ka bi pisala pa mi ne rata. te keden san delala popoldnevi, crknjena san prišla v službo, še bole crknjena pa šla domov. skratka kriza. pri meni se je prehlad poriktal. zaj pa je mala betežna. v četrtek je zakuhala. včera smo pri doktori lejtali, te pa še v službo. crknjena san prišla domov. še dobro, ka me moj mogo priti iskat, ker san bila brez avta. mala ma Ospen na 8vor. angino je fasala.

vači pa se zača. skoro vse lače so mi v pasi male. či me što bole pogledne včasi opazi, ka se nekaj dogaja. NS man 14.4, te pa de trebelo tuj v službi povedati. doma mo pa povedali za praznike. pa našoj maloj trebej povedati. zadnjič v soboto je mela redni izpad. ona šče meti sestrico, gda de ona mela sestrico. skratka kriza, ona v joč, jes jo tolažin. sicer pa ona že pripravla narod na sestrico. njoj de štorkla prinesla sestrico.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.3.2009 11:09:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, či ma še tvoj bejbi akcijo v bušiji, pa tak veselo brše še nede tak hitro. da boš opazila, ka se bejbi umiri in de brcekov menje kak ponavadi se pričenja akcija.

znaš ka ge pa mislin ka je to različno..moja kolegica je pravla ka kda je šla rodit je njeni mali še bole brco..še na porodni je baje bil cejli đumbos v buščiji...naš bebi pa je gnes tak bole pomali neka pleše...sicer pa me nič ne ščipa pa nič...zdaj mo šla gejst ka san tak lačna...

je san v službi. čitan vas rejdno ali ka bi pisala pa mi ne rata. te keden san delala popoldnevi, crknjena san prišla v službo, še bole crknjena pa šla domov. skratka kriza. pri meni se je prehlad poriktal. zaj pa je mala betežna. v četrtek je zakuhala. včera smo pri doktori lejtali, te pa še v službo. crknjena san prišla domov. še dobro, ka me moj mogo priti iskat, ker san bila brez avta. mala ma Ospen na 8vor. angino je fasala.

vači pa se zača. skoro vse lače so mi v pasi male. či me što bole pogledne včasi opazi, ka se nekaj dogaja. NS man 14.4, te pa de trebelo tuj v službi povedati. doma mo pa povedali za praznike. pa našoj maloj trebej povedati. zadnjič v soboto je mela redni izpad. ona šče meti sestrico, gda de ona mela sestrico. skratka kriza, ona v joč, jes jo tolažin. sicer pa ona že pripravla narod na sestrico. njoj de štorkla prinesla sestrico.

san bila voni...katastrofa pa tej veter...mene takšna vročina polejva komaj čakan ka me tej k...prehlad pisti na meri...to je nej mogoče...voni pa je fajn samo voter bi mogo henjati...samo mislin ka kda de henjo de dež šau...

ponoči se pa vora spremeni...mo pa meli dugo svetlo zvečer....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
29.3.2009 11:11:03   
detelja
ojla...ka delate v ton grdon vremene?...

malapikica kak je kaj tašča? kama te pela na kosilo? čuj tebe je kaj bolo želodec zaradi antibiotika?...mene zadnje čase tak boli pa mislin ka je to antibiotik kriv...ker skoz kda dobin antib. man probleme s prebavo pa želodcon...komaj čakan ka zadnjo zemen pa ka de mer....

naš bebi pa je gnes parvi razgrajačuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malapikica ka praviš, ve šle v soboto na letalo ali še nej?...ge san bebije tak pravla ali ideva 4.4. ali pa 10.4....ka te ideva še 6.4. na en uz ka vidiva kak sva se zredila, pa na ctg...no 10.4. pa če še nemo rodila pa mo mogla v bolnico na ctg mi je moja gin. pravla...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?