|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
19.3.2009 16:13:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

ka gnes ste pa šle rodijt, ka nega niti ene gor? user posted image Nekan sumljivo mi je tou vse skup. user posted image

mislin ka boš ti šla ker maš takšno željo pa nan tak želeš ka bi mi šle rodit, če glih mi še neščemo iti...ge pa tebi privoščin ka ideš, če si tak fejst želiš....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
19.3.2009 16:43:45   
pokica_
Hvala! user posted image  Čiglij nebi mela nika proti, ka čim prle vidin svojega lepega bejbija,...ali za mene je šče pa rejsan malo prehitro. Pri tvojih tednih se pa jes več nebi nika bojala, če bo ali nebo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
19.3.2009 17:39:52   
malapikica
Ge san pa gnes čisto nekša lejna. Nika se mi ne da. Dopoldneva san odila k enoj kolegici na trač, te san šla po maloga v šolo. Zaj san ešče na govorilne odla pa mi čista folga. Malo mo šla gledat, če je kavč v dnevnoj ešče na svojen mesti. Vrejme je pa rejsan za en ...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
19.3.2009 17:46:47   
pokica_
Gnes je rejsan eden takši čuden den, pravo zimsko vreme je. San gnes celo centralno vklopila, tak je hladno vuni.
Jes se gnes tudi samo neka mestin, malo čitan knjige, malo tv, malo pucan,...zdaj pa z večerjo čakan mojega lubija, ka pride domov z šihtauser posted image .

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
19.3.2009 17:58:32   
detelja

Hvala! user posted image  Čiglij nebi mela nika proti, ka čim prle vidin svojega lepega bejbija,...ali za mene je šče pa rejsan malo prehitro. Pri tvojih tednih se pa jes več nebi nika bojala, če bo ali nebo. user posted image

ja, znan...samo ge še itak ne bi rada šla rodit...ge man še 3 tedne čas...ge bi tudi rada vidla svojega čudovitega bebija samo še ma čas pa vse ob pravem času...zato mene ne pakivli še v rim...letalo mi rezervejraj za 9.4. ponoči tak ka mo te ziher 10.4. rodila...če nej pa mo user posted image user posted image  na tebe, če boš me že zdaj pakivala...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
19.3.2009 18:09:54   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, znan...samo ge še itak ne bi rada šla rodit...ge man še 3 tedne čas...ge bi tudi rada vidla svojega čudovitega bebija samo še ma čas pa vse ob pravem času...zato mene ne pakivli še v rim...letalo mi rezervejraj za 9.4. ponoči tak ka mo te ziher 10.4. rodila...če nej pa mo user posted image user posted image  na tebe, če boš me že zdaj pakivala...

Aja, komaj 9.apr. maš rok? Jes san te pa že dala na konec marca. Te san vaj pa z Nalini malo pomejšala,...nej edna pravla ka ma več rokov določenih? user posted image

Nej nej, te še tij samo doma počivaj pa uživaj v 2,...meni vse kolegice pravijo, naj se še zdaj vö naspin pa si privoščin razvajanje, pa si dan duška z mojin user posted image ka de toga še prehitro konec. user posted image

Sicer mo se pa mogli privaditi, ka nedo naši user posted image dobili vse naše pozornosti, kak do zdaj! user posted image  Samo ka nedo preveč ljubosumni, pa de dobro.

Babe, nucan priporočilo za kakšni dober frizerski salon ali pa tak doma na črno, či kera koga pozna,...prle san hodila v LE k Evi, kda san še bliže Le živela, zaj se mi pa nekak ne da več tak deleč furati, pa te še tan 2h sedeti. Negi v MS ali pa bližini MS bi rada najšla nekoga što dela fajne frizure; malo bole kratke pričeske, ka se dan še malo bole ostriči, ka neščen meti puno dela z lasami. user posted image  
Lejko tudi na Z.S. napijšeteuser posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 19.3.2009 18:13:12 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
19.3.2009 19:41:33   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, znan...samo ge še itak ne bi rada šla rodit...ge man še 3 tedne čas...ge bi tudi rada vidla svojega čudovitega bebija samo še ma čas pa vse ob pravem času...zato mene ne pakivli še v rim...letalo mi rezervejraj za 9.4. ponoči tak ka mo te ziher 10.4. rodila...če nej pa mo user posted image user posted image  na tebe, če boš me že zdaj pakivala... ge man rok 10.4.2009 nalini pa 4.4.2009....najprej pa je ona mejla 9.4.2009....

Aja, komaj 9.apr. maš rok? Jes san te pa že dala na konec marca. Te san vaj pa z Nalini malo pomejšala,...nej edna pravla ka ma več rokov določenih? user posted image ja, ona ma več določenih rokov...

Nej nej, te še tij samo doma počivaj pa uživaj v 2,...meni vse kolegice pravijo, naj se še zdaj vö naspin pa si privoščin razvajanje, pa si dan duška z mojin user posted image ka de toga še prehitro konec. user posted image čuj to saki pravi spi pa gej pa ne ven ka vse nej ka de te toga konec...če glih zdaj nemren spati, pa gesti-kislina, pa ne ven ka mi vse po glavi ne odi ka moren napraviti preden mo šla rodit...jutri seka pride okna pucat itd...te si že kaj zmislin ka moren še....

Sicer mo se pa mogli privaditi, ka nedo naši user posted image dobili vse naše pozornosti, kak do zdaj! user posted image  Samo ka nedo preveč ljubosumni, pa de dobro.

Babe, nucan priporočilo za kakšni dober frizerski salon ali pa tak doma na črno, či kera koga pozna,...prle san hodila v LE k Evi, kda san še bliže Le živela, zaj se mi pa nekak ne da več tak deleč furati, pa te še tan 2h sedeti. Negi v MS ali pa bližini MS bi rada najšla nekoga što dela fajne frizure; malo bole kratke pričeske, ka se dan še malo bole ostriči, ka neščen meti puno dela z lasami. user posted image  ge odin k mitji (v tušovon centri na lendavski ulici v ms) ge san ful zadovoljna...se naročiš pa si na voro na vrsti...ali pa dejan na tržnici v ms...moje kolegice pa odijo tuj v zeleni klas na lendavsk ulici v ms pa pravijo ka je ful dobro...en frizer ka je prej pri mitji delo pa je zdaj privat v tuši tan voni kak se za bakovce pelaš....te pa maš še mitjo od gize...
Lejko tudi na Z.S. napijšeteuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
19.3.2009 19:59:10   
pokica_
Fala detelja za informacije! user posted image

Zaj se še pa samo moren odločiti k keromi iti. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
19.3.2009 20:06:22   
malapikica
pokica - ge tudi odin k mitji pri tuši na lendavskoj zaj že kar neka časa in san ful zadovolna.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
19.3.2009 20:10:04   
pokica_
Pa Mitja dela dobre krajše frizure? Ka nebi rada vö prišla pošišana s kratkimi pa v skuzajuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1635
19.3.2009 20:13:11   
detelja

Pa Mitja dela dobre krajše frizure? Ka nebi rada vö prišla pošišana s kratkimi pa v skuzajuser posted image !

mitja se samo imenuje frizerski salon...drugače pa maš enoga frizera pa 3 frizerke...to so bole takšni sodobni frizeri nej kak nemo delala reklame pa nemo nikoga šinfala...misli si svoje...npr. frizerka ka saki den samo trajne dela pa farba lasej...ge san ful zadovoljna...ge iden ponavadi ta pa pravin neka mi čednoga napravite in te me pita kelko lejko vrežejo lase pa to je to...in skoz dobro vo pride...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
19.3.2009 20:13:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

pokica - ge tudi odin k mitji pri tuši na lendavskoj zaj že kar neka časa in san ful zadovolna.

nej si mi nič na mail odg....

Neposredna povezava do sporočila: 1637
19.3.2009 20:27:59   
pokica_
Te mo se pa ta naročila 1x v bližnji prihodnosti. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
20.3.2009 7:07:01   
detelja
user posted image

user posted image

jutro...kak ste kaj? ka new? ste dobro spale? fala baugi ka je sunce voni če glih je prci mrzlo...ge san pa nej mogla spati pa mislin ka san ugotovila vzrok...kda trbej iti spat te ge cejlo noč študejran, če de se tisto ka man v plani napravilo in ka ja nemren prej rodit itiuser posted image user posted image  čist san smotana gratala...tej 1 cm me je redno primouser posted image user posted image  gnes pride seka okna pucat...pucala de pa če de -20 pa de sneg šau ali pa +40 pa žareče sunce...ker ovak nemren rodit dokejč nedo okna spucanauser posted image user posted image  gnes pa smo dopunili 37 tuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
20.3.2009 8:23:23   
štorkljica
Pa še tu pozdravin...Dobro jutro!

Fajn delajte ka te gnes delale, ge man malo doma pa mo se gnes bole z atijon cartali pa uživali.

Ge man pa v ponedeljek frizerko na dom naročeno, barvanje + šišanje...se mi več ne da po salonaj posedati, ka me te se boli če moren dugo biti, pa te mi ta šeuspot malo spedena, tak ka mamo vse porihtano.

Šiban, pa se pišemo še kaj!
ČAV

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.3.2009 10:50:32   
malapikica
Pozdravljene.

detelja - super za "punolejtnost" user posted image user posted image . Zaj pa te zdrži še telko kelko si želijš.

Ge san gnes še zadnji den na dopusti, vutro se mi pa zača porodniška. Te pa še en teden pa mo ge tudi za vami. Ge bi pa kar rada malo prle rodila, nej gli na rok (tan eno dva kedna prle bi bilo fajn).
Mali se lekaj ne strinja, ka san gli zaj eno takšo fajno bokso dobila, ka mi je se luft svalil.

Naša okna do pa lekaj še neka časa ostala zamazana. Najprle san mislila ka bi jih spucala, zaj se mi pa nekak ne da več. Sicer mo pa ge mejla takšo vrlo dejte, ka mo si se lejko napravila user posted image user posted image  (vupan).

štorkljica - fajn se cartajte gnes

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
20.3.2009 11:37:15   
gajgaja
POZDRAVLJENE DEKLINE!

Kak ste kaj?Ka mamo pa zimo nazaj?!user posted image Venda ne, ke ene bote zaj rodile počasi, mora biti sonček lepo, da bote bebije vozile okoli.
Mi smo meli včeraj spet materinsko šolo, blo je fajn, prejšnjo krat pa smo v lipi mele telovadbo.Je blo hecno, me smo delale naši dragi pa so nas opazovali.Te pa me moj vsaki dan pita si delala kaj vaje??user posted image Jaz pa ja ja itak da semuser posted image .Čeprav bi blo potrebno ke sem čist brez kondicije.To bomo poleti nadoknadili vse upam.

Lepo se mejte user posted image ,pa pazite  na svoje sončkeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1642
20.3.2009 13:45:58   
Lalica1
Pozdravlene!

Se mi zdi ka mate telko energije, ge se pa samo neka vlačin. Gnes san po TV gledala eno zadevo o 4-letnoj deklici s tumoron. Pa so njej uspešno izrezali, biopsija pa je celo pokazala ka so rakave celice mrtve. Na konci pa pravijo ka se njej je rak po 4 mesecih ponovo. Mrla je, kda je mejla njena mala sestrica 2 meseca. Tak mi je bilo težko ka san eno voro jokala.
Avtizem: na 9 dečkov dobi avtizem samo 1 deklica. Ovak pa je to neozdravljiva motnja o keroj se malo zna (vzroki, zdravljenje, ...) in se težko postavi diagnoza. Mamice avtistov pravijo ka do avtizma pride zaradi večje prisotnosti težkih kovin v telesu mamice med nosečnostjo ali vnosa le-teh v otroški organizem. Zato tude odsvetujejo uživanje enih rib med nosečnostjo, obiskovanje zobara (pri tem se nejde za injekcije ampak za amalgamske plombe) in nenazadnje jih dosta misli, ka je avtistično motnjo povzročilo obvezno ceplenje, na kero moremo pelati svojo deco v posvetovalnico. Mame so prepričane ka se je motnja pri do tedaj popolnoma zdravon deteti pojavila po zadnjon cepljenji. Samo to je nej dokazano!!! Ge pa vseeno vorvlen v to, zato se bojin. Pa dečki majo sploj večjo verjetnost.

Zaj san pa resno napisala depresivno sporočilo. Zaj vijden ka so mi hormoni zbesnoli pa samo na slabo mijslen. Ali kelko se poznan me je samo še bole straj kak de z našin dečkon...

Bi se pa ge tude priporočila za slike z naše pijače. Mo tebi sončni žarek pisala na mejl ka se ne razmen kak delujej ta zasebna sporočila user posted image . San pač težki računalniški strokovnjak... 

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
20.3.2009 15:20:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: gajgaja

POZDRAVLJENE DEKLINE!

Kak ste kaj?Ka mamo pa zimo nazaj?!user posted image Venda ne, ke ene bote zaj rodile počasi, mora biti sonček lepo, da bote bebije vozile okoli.
Mi smo meli včeraj spet materinsko šolo, blo je fajn, prejšnjo krat pa smo v lipi mele telovadbo.Je blo hecno, me smo delale naši dragi pa so nas opazovali.Te pa me moj vsaki dan pita si delala kaj vaje??user posted image Jaz pa ja ja itak da semuser posted image .Čeprav bi blo potrebno ke sem čist brez kondicije.To bomo poleti nadoknadili vse upam.

Lepo se mejte user posted image ,pa pazite  na svoje sončkeuser posted image .

mene pa je skoz spitavo če vadin dihanje, kda so nan v mš pokazali kak se diha...te pa zdaj kda ide cuj me skoz pita "dihati še znaš kak so vas fčili"user posted image user posted image user posted image user posted image

tak je beden den...okna so nej spucana...kda smo šeli ka mo jih pucali je bil še minus pa je vse na okna gor zmrzavalo oz belo je gratalo...tak ka zdaj če de vreme ok te bo prej v ned...smo pa stanovanje spucali...vsaj nekaj...

Lalica ge san tudi takšna kak cota...samo se se pa ta dejvan...pa ponoči nemren pa nemren spati...zdaj pa če si doj ležen mo spala kak top...pa mislin ka mo šla pod tuš te pa si v meri pred tv vležen...se nikoli ne vej kak dugo de to še takuser posted image user posted image

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
20.3.2009 16:01:51   
Nalini
detelja ka tij si se svadila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
20.3.2009 16:03:38   
pokica_
Jes san pa  zaj pizzo napravila, samo še pečt jo dan! Pa pospravlala san, pa 3 stroje cot zložila, peglanje me še čaka.user posted image

Iden si malo vležen, pojeva pizzo, pa ideva v šoping po fasungo, te pa še v BC po ležalnik za našega punkijauser posted image user posted image ! user posted image
Sigurno de me melo ka še kaj kcoj kupinuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
20.3.2009 16:04:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja ka tij si se svadila? user posted image user posted image user posted image

eh...pa znaš obiski so bili pa te glih nemren na velki na neti viseti...zdaj pa san tak hin...ka komaj sedin pa gledan...dragomi nekšne filme pečen te pa iden malo kavč segrejvat ka san ga gnes še sploj nej...voni pa je takšni veter, ka te lejko ta nesej...san vidla ka si mi pustila sporočilo na msn samo kda san to vidla tebe več nej bilo...kak kja delaš? te kaj šrajfa? naš bebi je tak živi...samo naj tak ostane...ge ščen čim kasneje roditiuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
20.3.2009 16:06:14   
detelja

Jes san pa  zaj pizzo napravila, samo še pečt jo dan! Pa pospravlala san, pa 3 stroje cot zložila, peglanje me še čaka.user posted image

Iden si malo vležen, pojeva pizzo, pa ideva v šoping po fasungo, te pa še v BC po ležalnik za našega punkijauser posted image user posted image ! user posted image
Sigurno de me melo ka še kaj kcoj kupinuser posted image .

kda ideva muva v bauto te mava na listki 5 stvari napisane...kupiva pa jih 105user posted image user posted image user posted image  ti samo kupi fajn kaj lejpoga malomiuser posted image  mene pa malo skrbi, ka če mo hitro rodila pa de otrok bole mali ka neman glih tak ful malih stvari...h&m sva vse kupila za 2-4 mesece...sicer pa počakan pa mo te vidli kak pa ka....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
20.3.2009 18:53:19   
štorkljica
Čer!

Pokica keri ležalnik boš kujpila v BCji?  Ges ga namreč tudi nameravan maloj kujpiti. Javi, pa še kakšno slikico pripopaj plis.

Mi smo se pa gnes fajn mele, sva se gli z mojin zgučavala, ka bi tou lejko, kda je on dopoldneva doma večkrat prakticejrali, bar saki drujgi teden.

Tou še moren povedati, ka san si včeraj v ODEJI kujpila blazino za dojenje, pa mala je z menof bila v bouti. Te pa prideve domov pa jo je nej gli nekaj jako zanimala. Gnes pa si jo je vo zela z toka in se je cejli den z njouf špilala, pa še popoldnevi, kda sve šle spat si jo je za spati zela...v glavno totalno je nadušena nad njouf. Tak ka če jo dojenčica nede nucala te de jo vsaj moja 2.5 letnica ponucalauser posted image

Mogouče kera zna, se vutro popoldnevi kaj dogaja ge v Sobote? Mi smo doma, pa bi rada ka bi nekan šli, ka nemo cejli den doma sideli.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
20.3.2009 18:58:36   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Zaj san pa resno napisala depresivno sporočilo. Zaj vijden ka so mi hormoni zbesnoli pa samo na slabo mijslen. Ali kelko se poznan me je samo še bole straj kak de z našin dečkon...

Ja Lalica resno si malo depresivno napisala ali nika nej zatou smo tu, ka si pomagamo pa se potolažimo, nej.
Nikaj se ti ne sekejraj, bar zdaj nej v nosečnosti, ka tou nikaj ne pomaganej tebi nej tvojomi pikeci, nej. Brezveze je črne scenarije naprej delati, vedno si moremo misliti ka de se vredi, če pa bi kdajkoli šlo lejko kajkoli naroube (bouk ne daj!), pa se stvari itak morejo sprouti rešavati.
Lalica pozitivne misli lejko samo kaj pozitivnoga prinesejouser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?