|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
16.3.2009 12:46:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Dober dan murkice!

Gnes vas pa nikaj nega na spregled. Ge se poteplete? user posted image  Jes san glih zdaj spila svojo kavico pa zajtrk pojela. San gnes slabo spala, vupan ka de naslednja noč kaj boljša. Pa špika me v notranjosti maternice, fejst neprijeten občutekuser posted image
Očitno je to kaj normalnega, nejuser posted image

Nalini, kako si? Mali migec še spij v buščiji? user posted image

do zdaj si spala??? ti si dobra...meni se tudi drejma san že od 6 auf...ja znamo kak je to kda špika seposedi neka...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.3.2009 12:50:34   
pokica_
user posted image Do 10.00 san spala; san se pa mučila zaspati od 22. - 01.00, te pa spakirala vankiš pa v dnevno spat, ka je naš palik smrčal kak medveduser posted image user posted image . Pa zdaj si valda zaslužin konkretne spanceuser posted image .

Za vikend je pa glih kontra; ob 7h san sakši vikend že aufuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.3.2009 12:54:18   
Nalini

Nalini, kako si? Mali migec še spij v buščiji? user posted image

spij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eja, brše pa nagaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.3.2009 12:58:38   
pokica_
Zaj ti že počasi trka na buščija pa pravi: mami, zdaj mo pa jes počasi štel/a vö iti! user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.3.2009 13:39:36   
malapikica
Malo vas samo pozdravim, ka san komaj zaj sfolgala do rač. priti.
Dopoldneva je prišla mama, ka mi je pomagala zemlo z balkona v spraviti. Prinas v bloki mamo namreč velka betonska korita, pa telko zemle je notri. Tak ka san se odločila, ka ge tou se v ličin, te mo pa še vidla ka se za dale odločin.
Ob 12ih san pa te šla v laboratorij, san dala krv pa vodo. Meni moja G sigdar da napotnico vnaprej, tak ka da man pregled ma ona že izvide tan. Ge pa te tuj lejko iden v laboratorij da nega več gužve. Sicer san gnes prišla pa je bilo čista prazno, pa san segli nucala skoraj eno vuro ka san opravila. 15 minut san sidejla pa čakala samo, ka san napotnico notri dala. Te pa dale samo pomali. Sicer pa znate kak je tou.
Zaj san si pa fajn zelenjavno župo skujala; iden gejst.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.3.2009 14:34:18   
pokica_
Jes mo še tuj enkrat mogla dati kri pa vodo za toxo. V keron tedni si tij zdaj malapikica?

Pa dober tek! Jes se še pa moren lotiti kosila; mo delala cigansko pečenko+riž+zeleno solato. Sladica so pa princeske pa kokosove kocke. user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.3.2009 14:45:14   
malapikica
Ge niti ne ven točno zakoj san dala kri pa vodo. Drugače pa san zaj v 36t.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.3.2009 16:10:46   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Ge niti ne ven točno zakoj san dala kri pa vodo. Drugače pa san zaj v 36t.

tudi vredikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.3.2009 16:30:12   
detelja
mene tudi laboratorij čaka...pa mogoče ne bi bilo slabo, če bi me jutri posalla, ker man itak prelged ob 11 pa te je več v lab. nej takšna gužva....mislin pa ka za toxo ideš tan v 36 t...tak ka je možno ka mo ge vutro rukivala...sicer pa skoz kda iden san te pri gin. kregana ka premalo pigen pa vseeno, če dosti pijen ali malo skoz je ista zgodba...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.3.2009 20:26:14   
darjussa
Ojla babike!

Že san van dugo nika ne pisala...ponavadi samo v službe prešten...ka kaj debaterate.
Ja glede dajanja krvi pa labolatorija...ge san do zdaj dala 2 x pa skoz po pregledi, pa san bila skoz gotova 10 min vse. Tak ka resan fajn, glede na to ka san včasih vijdla..pa ka ene pravite. San pa zdaj v 22.tedne. Zanima me samo kelko krat vse skuper se davle kri...oz. se ide v labolatorij? Je to pač po potrebi oz. kak se zdravnik odloči?
Aaaa...me zanima še tude ma kera mogoče dr. Bernika?

Lepo mi bojte...pa pa!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.3.2009 6:55:42   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Ojla babike!

Že san van dugo nika ne pisala...ponavadi samo v službe prešten...ka kaj debaterate.
Ja glede dajanja krvi pa labolatorija...ge san do zdaj dala 2 x pa skoz po pregledi, pa san bila skoz gotova 10 min vse. Tak ka resan fajn, glede na to ka san včasih vijdla..pa ka ene pravite. San pa zdaj v 22.tedne. Zanima me samo kelko krat vse skuper se davle kri...oz. se ide v labolatorij? Je to pač po potrebi oz. kak se zdravnik odloči?
Aaaa...me zanima še tude ma kera mogoče dr. Bernika?

Lepo mi bojte...pa pa!

ge mislin ka se da eno 3-4x te pa po potrebi, če je kaj narobe te ziher večkrat pošle..za toxo ideš 3x...sicer pa če tak gledaš ma saki gin. svoja pravila...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.3.2009 9:22:18   
malapikica
detelja - vidin ka si gnes pa bila fejst rana. VSE NAJBOUKŠE user posted image . Pa dobro opravi na pregledi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.3.2009 9:57:27   
štorkljica
Dan pomurkice.

Malo se jalan na raport po enon časi...pri meni je novo to, ka smo v soboto gratali ponosni lastniki vozička Maxi Cosy Mura štirikolesnika in zdaj že vsi, vključno z Ajdo nestrpno čakamo dojenčico, ka mo jo notri vozili.

Drugače pa man gnes palik en pester da, tak kak včeraj. Jutri mo verjetno malo več lejko pisala, ka mo dopoldneva sama doma, pa nemo mejla dosti za delati, ka že vse gnes napravinuser posted image

malapikica kak kaj porodniška, uživaš? Maš že vse nabavleno za dojenčka?

Tak, zdaj pa iden še posesan, te pa tak ta spadnen...švican že kak v savni, pa san se ge norc vgojno tušala, namesto, ka bi se po deli. Samo te se mi pa mogouče nebi več dalo ali pa bi bila palik preveč zmantranauser posted image user posted image  Nikaj mi več ne pašeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.3.2009 10:15:10   
pokica_
Detelja pa danes praznuje rojstni dan, zato naj se ti izpolnijo vse tvoje skrite želje, ki se še mogoče niso in da boš najbolj srečna mamica na svetu!!!

user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.3.2009 13:03:53   
detelja

Detelja pa danes praznuje rojstni dan, zato naj se ti izpolnijo vse tvoje skrite želje, ki se še mogoče niso in da boš najbolj srečna mamica na svetu!!!

user posted image

hvala za lepe željeuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.3.2009 15:42:04   
detelja
VSE KA STE MI POSLALE SMS ZA ROJSTNI DEN SE VAN IZ SRCA ZAHVALJUJEM ZA LEPE ŽELJE!

mi smo pa že 1 dober cm odprejti...vutro moren dati kri za toxo ...naslednji petek pa ponovni pregled...dobila san tudi karto za rimuser posted image user posted image user posted image  naj še malo počaka...kama li se tomi deteti tak midiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.3.2009 21:13:45   
malapikica
detelja - ka ne boš slučajno kaj prehitevala. Bar tan do aprila še počakaj s kartov. user posted image  Še kakša sladica naj spadne prle.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.3.2009 8:22:43   
Sončni žarek

user posted image

ČE GLIH Z ZAMUDO PA VSEENO IZ SRCA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.3.2009 8:26:21   
Sončni žarek
Jutro user posted image user posted image user posted image

se malo javljam na raport.......man gužvo-ma den premako vur.......

drgačig smo ok, edino sen malo začela bolj konkretno za službo delati in te pač malo rr trpi......

detelja- ti pa ne pretirovli.....lepo počokej do aprila......

štorkljica- toti teden nama nede zneslo.....se čujeva.....

babe pridne bote, pa ne preveč čvekat.....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.3.2009 8:56:55   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

VSE KA STE MI POSLALE SMS ZA ROJSTNI DEN SE VAN IZ SRCA ZAHVALJUJEM ZA LEPE ŽELJE!

Ge san ti nej poslal SMSa samo san ti pa čestitala na aprilkajuser posted image  BAje ka 2x nesmiš,ka te nesrečo prinaša.

mi smo pa že 1 dober cm odprejti...

Jeeeee user posted image

vutro moren dati kri za toxo ...naslednji petek pa ponovni pregled...dobila san tudi karto za rimuser posted image user posted image user posted image  naj še malo počaka...

kama li se tomi deteti tak midiuser posted image user posted image user posted image

Nema več placa siroče tan notriuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.3.2009 8:58:56   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jutro user posted image user posted image user posted image

se malo javljam na raport.......man gužvo-ma den premako vur.......

Ja znan kak tou zgleda...

drgačig smo ok, edino sen malo začela bolj konkretno za službo delati in te pač malo rr trpi......

Vse naidnouk pa resno nejde...

detelja- ti pa ne pretirovli.....lepo počokej do aprila......

Ge tuj tak mislin...

štorkljica- toti teden nama nede zneslo.....se čujeva.....

OK, se že veselimo...

babe pridne bote, pa ne preveč čvekat.....

Bomo, tou drujgo pa ne obečamo...
user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.3.2009 9:47:56   
Nalini
ojla

kak fajn sonce sije .... samo tak fejst veter fuda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brezveze,....

še za roditi mi je nej .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... iden rajši pejglat .....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.3.2009 10:01:18   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

še za roditi mi je nej .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... iden rajši pejglat .....user posted image

Meni je tašča v prvi nosečnosti skouz gučala, ka od pejglanja lejko ideš prle rodit (neven, če je ščela pejglati namesto mene ali ka), samo resnica je pa bila, ka san šla 10 dni kasneje rodit kak je bil datum...tak ka san verjetno premalo pejglalauser posted image

Tak ka samo ti pejglaj...user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.3.2009 10:04:40   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Meni je tašča v prvi nosečnosti skouz gučala, ka od pejglanja lejko ideš prle rodit (neven, če je ščela pejglati namesto mene ali ka), samo resnica je pa bila, ka san šla 10 dni kasneje rodit kak je bil datum...tak ka san verjetno premalo pejglalauser posted image

Tak ka samo ti pejglaj...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .....

Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.3.2009 11:03:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

detelja - ka ne boš slučajno kaj prehitevala. Bar tan do aprila še počakaj s kartov. user posted image  Še kakša sladica naj spadne prle.

čuj meni se ne midi v rim...samo ne ven ka de naš user posted image  pravo...on se dela neka noriuser posted image ...na sladico pa bi mogle še iti...samo nej gnes...ka mi na oči vo gleda pica pa pana cota san gnes nej še nika mogla v sebe spraviti edino vodo...san bila že v lab. mater so vsi nekšni betežni...voni pa je tak nori veter...

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?