|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
18.3.2009 11:04:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jutro user posted image user posted image user posted image

se malo javljam na raport.......man gužvo-ma den premako vur.......

drgačig smo ok, edino sen malo začela bolj konkretno za službo delati in te pač malo rr trpi......

detelja- ti pa ne pretirovli.....lepo počokej do aprila......znaš ka tej 1 cm še nika ne pomeni....lejko pa mo šla med zadnjimi rodit...lejko do me vse aprilčice prehitele...user posted image user posted image user posted image

štorkljica- toti teden nama nede zneslo.....se čujeva.....

babe pridne bote, pa ne preveč čvekat.....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.3.2009 11:06:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

še za roditi mi je nej .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... iden rajši pejglat .....user posted image

Meni je tašča v prvi nosečnosti skouz gučala, ka od pejglanja lejko ideš prle rodit (neven, če je ščela pejglati namesto mene ali ka), samo resnica je pa bila, ka san šla 10 dni kasneje rodit kak je bil datum...tak ka san verjetno premalo pejglalauser posted image

Tak ka samo ti pejglaj...user posted image

te pa mo ge zdaj saki den peglala cejle naše cote sprepejglan ka mo te šla 10.4. rodituser posted image user posted image user posted image  samo te pa še tudi nemo mogla iti ka mo mogla iti v nabavo po nove coteuser posted image  ker jih vse sprepeglanuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.3.2009 11:07:21   
detelja

ojla

kak fajn sonce sije .... samo tak fejst veter fuda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brezveze,.... ja pa tej voter je kar sveži...je kar hladno v senci posebej...san šla pa če glih san redna bajsa me je voter premetavouser posted image user posted image

še za roditi mi je nej .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... iden rajši pejglat .....user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.3.2009 11:15:51   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Meni je tašča v prvi nosečnosti skouz gučala, ka od pejglanja lejko ideš prle rodit (neven, če je ščela pejglati namesto mene ali ka), samo resnica je pa bila, ka san šla 10 dni kasneje rodit kak je bil datum...tak ka san verjetno premalo pejglalauser posted image

te pa mo ge zdaj saki den peglala cejle naše cote sprepejglan ka mo te šla 10.4. rodituser posted image user posted image user posted image  samo te pa še tudi nemo mogla iti ka mo mogla iti v nabavo po nove coteuser posted image  ker jih vse sprepeglanuser posted image

user posted image user posted image
Vej pa te rajši z vgašnjeno pejglaj, ka ti še bar kaj za prvo silo ostane cot.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.3.2009 11:20:58   
detelja

user posted image user posted image
Vej pa te rajši z vgašnjeno pejglaj, ka ti še bar kaj za prvo silo ostane cot.

vidiš prav maš...recesija trebej šparati na elektriki, pa vodi pa pegli itd....tak plačujemo elektrike več kak naši doma pa majo kučo velko ka se zgibijo pomali...user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.3.2009 13:17:18   
malapikica

IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

detelja - ka ne boš slučajno kaj prehitevala. Bar tan do aprila še počakaj s kartov. user posted image  Še kakša sladica naj spadne prle.

čuj meni se ne midi v rim...samo ne ven ka de naš user posted image  pravo...on se dela neka noriuser posted image ...na sladico pa bi mogle še iti...samo nej gnes...ka mi na oči vo gleda pica pa pana cota san gnes nej še nika mogla v sebe spraviti edino vodo...san bila že v lab. mater so vsi nekšni betežni...voni pa je tak nori veter...

Ka je bila velka gužva v lab. Ge moren iti drugi teden še ednok. Man nekšo bakterijo v vodi, pa mi je dala antibiotik. Tak ka moren drugi teden iti že vgojno, ka moren izvide čakati. Se mi gli preveč ne da.

Za sladico pa se ešče zgučijmo. Vutro san že zasedena. Mogoče v petek?  Lejko se še kakša pridruži...

Štorkljica - uradno san še nej na porodniški. Se mi začne v soboto. Ovači san pa nekša čisto lejna gratala ka se mi nika ne da. Še dobro ka man za user posted image  že se krejdi. Drugi teden si pa ešče torbo za P pripravin, tak ka da se april zača san kredi ka lejko iden proti Rakičani.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.3.2009 13:28:19   
Lalica1
Pozdravlene!

Ge san pa takši manjak ka se mi še na internet ne da. Te pa telko za prešteti... San se vrgla na kvačkanje zaj pa neman časa za drugo. Zajčeka pa zajkljo (prtiček) kvačkan pa bi se spodobilo do svejtkov napraviti, zato man silo.

Tak ste fajn ka mate za babije že vse krejdi. Ge pa nika user posted image  še imena nema srmak mali. Pomali de čas ka se spravin k deli, ovak de brez vsega.

Kda san vas štejla ka ste kredi za rim, san si zmislila nazaj...na oktober...kak se mi je te zdelo to daleč. Ka san misjlila ka se ne včakan... Zaj pa je to to. Resno hitro čas ide. Samo si od srca želen ka bi vse bilo vrejdi pa bi vse dobile zdravo dečico...

Še pitanje za tiste ka pričakuvlete ali pa te dobile sineke, pa tudi tiste ka jih že mate: Ste kdaj pomislile ka sina ne bi dale cepiti? Mijslen tisto obvezno cepljenje. Sicer je obvezno ali ne ven kakšne možnosti majo tisti, ka neščejo cepiti.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.3.2009 13:33:12   
pokica_
Alo cure!
Zaj san cote obesila, pa še peren, posteljnino preoblekla. Te me pa še čaka samo sesanje. Moren malo k sebi prijti, ka sopen kak user posted image

Vidin ka se še niti ena nešče spakirati v Rim, ka zdaj touuser posted image .
Lalica1, zakoj nebi dali sineke cepiti? Nič ne ven o tonuser posted image

Ka ste vse vuni na lufti? Veter pijše, rajši sunce gledan z notranje stranijuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.3.2009 13:38:23   
Lalica1
Vejpa ge san še itak čista zmedena. Zavolo tiste teorije ka bi naj cepljenje bilo eno izmed dejavnikov ka povzroča avtizem. To mi ne da mejra. Če samo pomijslen ka mi lejko cepljenje čista spremeni sina... kljub vsen pozitivnim učinkon ka jih cepivo ma... san nej tak sigurna ka ga ščen tome izpostaviti. Zato pijtan.....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.3.2009 13:39:26   
detelja

detelja - ka ne boš slučajno kaj prehitevala. Bar tan do aprila še počakaj s kartov. user posted image  Še kakša sladica naj spadne prle.

čuj meni se ne midi v rim...samo ne ven ka de naš user posted image  pravo...on se dela neka noriuser posted image ...na sladico pa bi mogle še iti...samo nej gnes...ka mi na oči vo gleda pica pa pana cota san gnes nej še nika mogla v sebe spraviti edino vodo...san bila že v lab. mater so vsi nekšni betežni...voni pa je tak nori veter...

Ka je bila velka gužva v lab. Ge moren iti drugi teden še ednok. Man nekšo bakterijo v vodi, pa mi je dala antibiotik. Tak ka moren drugi teden iti že vgojno, ka moren izvide čakati. Se mi gli preveč ne da.

Za sladico pa se ešče zgučijmo. Vutro san že zasedena. Mogoče v petek?  Lejko se še kakša pridruži...

Štorkljica - uradno san še nej na porodniški. Se mi začne v soboto. Ovači san pa nekša čisto lejna gratala ka se mi nika ne da. Še dobro ka man za user posted image  že se krejdi. Drugi teden si pa ešče torbo za P pripravin, tak ka da se april zača san kredi ka lejko iden proti Rakičani.

pa ge san včeraj bila v lab. pa baje vse ka smo bile včeraj v lab pa smo te šle k gin. smo mele nekšne bakterije itd...in baje ka to nej možno mi je gin. pravla, ka prej mi da še eno napotnico pa moren dosti piti pa te iti ponovno dat vodo pa še za toxo kri...no pa gnes san šla koli 10...zdaj pa moren čakati 2-3 dni na izvide...pa če do bakterije še vedno prisotne te dobin antibiotik...samo je gin. nej glih navdušena, ker san pač že odprejta itd...pa se nikoli ne vej, kda mo šla na avion in v rimi me že čaka doza antibiotika zaradi streptokoka....no v glavnon ob 10 je nej bila gužva...vgojno pa je tak skoz...

ka za antibiotika ti je dala? pa nej valda ospen ali kaj takšnoga???

vutro ge tudi nemren ker tašča pride iz kamnika pa jo trbej domov pelati te pa se z enin k tasti na obid povabimouser posted image

v petek pa tudi ne ven kak de, ker seka pride jutri iz A pa de mi prišla okna spucat, ker moj dragi je tak skoz v službi...mamo pa tak zamazane ka več vo ne vidin...

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.3.2009 13:43:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Alo cure!
Zaj san cote obesila, pa še peren, posteljnino preoblekla. Te me pa še čaka samo sesanje. Moren malo k sebi prijti, ka sopen kak user posted image

Vidin ka se še niti ena nešče spakirati v Rim, ka zdaj touuser posted image .  čuj če maš ti takšno silo ti ge svojo karto odstopen...ge man še čas...to dejte si pa tudi naj da mer...ka je zdaj v slo lepo vreme, pitanje je kak de v rimi...zato rajši za svetke malo odpotujemouser posted image user posted image user posted image  

Lalica1, zakoj nebi dali sineke cepiti? Nič ne ven o tonuser posted image

Ka ste vse vuni na lufti? Veter pijše, rajši sunce gledan z notranje stranijuser posted image   voni je takšni voter ka si lejko še cigle cuj denen pa de me veter ta neso..pa san mislila, ka san zdaj ful stabilna ka man +13-14 kg...pa san še itak nej...

to zdaj poslušajte...eto iden iz dm-a proti blagovnici pa idejo mimo mene nekšna deca (srednješolska) te pa en samo pravi "glej jo kakšna je, kakšni balon"user posted image user posted image user posted image  eto so pa pri bivši mestni hranilnici nekšni delavci neka na cesti popravlali pa seveda kak so tej delavci gledajo žensko kak da bi jo prvič vidli..pa en li gleda drugi pa mu pravi...ka jo tak gledaš...vej pa maš ti večji blek kak ona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.3.2009 13:45:05   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Vejpa ge san še itak čista zmedena. Zavolo tiste teorije ka bi naj cepljenje bilo eno izmed dejavnikov ka povzroča avtizem. To mi ne da mejra. Če samo pomijslen ka mi lejko cepljenje čista spremeni sina... kljub vsen pozitivnim učinkon ka jih cepivo ma... san nej tak sigurna ka ga ščen tome izpostaviti. Zato pijtan.....

to pa prvič čujen...ge ne ven ka mo napravila, ker ne ven ka mo dobili...še čakamo, ka vidimo ka ma med nogicami...sicer pa saka stvar je za nekoj dobra pa za nekoj slaba...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.3.2009 13:52:21   
pokica_
Eeee, jes še sigurno neman sile, čiglij bi naš že zadnjič v 28. tedni skoro vö prišel, smo ga mogli zastaviti. user posted image  Tan za kakših 6 tednov pa mi že lejko karto za rim posodiš, či je še sama nen dobila. user posted image

Lalica1, tou za cepivo in avtizem pa nejsan znalauser posted image . Cepivo je mišljeno pa čisto navadno cepivo za nalezljive bolezni, ali kero drujgo?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.3.2009 13:52:48   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Pa tou se lejko zgodi samo moškin potomcon, torej sinon, hčerkan pa nej?

Ge baj d vej tudi nika ne ven o ton.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.3.2009 13:55:39   
Nalini

to zdaj poslušajte...eto iden iz dm-a proti blagovnici pa idejo mimo mene nekšna deca (srednješolska) te pa en samo pravi "glej jo kakšna je, kakšni balon"user posted image user posted image user posted image  eto so pa pri bivši mestni hranilnici nekšni delavci neka na cesti popravlali pa seveda kak so tej delavci gledajo žensko kak da bi jo prvič vidli..pa en li gleda drugi pa mu pravi...ka jo tak gledaš...vej pa maš ti večji blek kak ona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.3.2009 13:56:52   
Nalini

user posted image user posted image user posted image user posted image
čakamo na pomlad ..... pa na lepše vrejme,.... gnjes vöter, te parvi dež pa snejg,.... pred naslednjin tednon nega šanse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.3.2009 13:57:56   
detelja
čujte ne bi bilo zdaj fajn ge na kavici sedeti?....če prav ge san tak nekšna hin...san od 11 čakala ka kolegica pride pa zdaj zovej ka nemreuser posted image ...je pa zato bila mama tujuser posted image

malapikica moja mama te na videz pozna pa ti verjetno njo tudi..se srečujeta v isti stavbiuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.3.2009 13:59:32   
detelja

čakamo na pomlad ..... pa na lepše vrejme,.... gnjes vöter, te parvi dež pa snejg,.... pred naslednjin tednon nega šanse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišenuser posted image user posted image user posted image user posted image  ja te pa je že tudi brezveze ka je malo marca pa malo aprila....te za svetke pa san ge za dopust...te bi mi paso polet v rim...user posted image  pa nemren še iti rodit ka moren še nalini pelati na eksotik, ka ovak de mi do smrti štenkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saki den mi grožnje pošilauser posted image  zdaj mi samo enkrat bombo pošleuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.3.2009 14:08:20   
pokica_

Zaj se morete na puno aktivejrati za user posted image ali pa bar začajte okna pucati, te pa vaš nede folgal prijti z šihta, ka vas odpela molit v Rimuser posted image .

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.3.2009 14:10:34   
Nalini

pa nemren še iti rodit ka moren še nalini pelati na eksotik, ka ovak de mi do smrti štenkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saki den mi grožnje pošilauser posted image  zdaj mi samo enkrat bombo pošleuser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.3.2009 14:14:26   
Nalini
eno še man v rezervi ...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.3.2009 14:19:13   
detelja

eno še man v rezervi ...

šparaj jo...pa kda jo vržeš telko gledaš, ka mi tan spodaj kaj ne zrahljašuser posted image user posted image  ka te boš sama kriva ka mo šla na letalo...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.3.2009 14:20:10   
detelja

Zaj se morete na puno aktivejrati za user posted image ali pa bar začajte okna pucati, te pa vaš nede folgal prijti z šihta, ka vas odpela molit v Rimuser posted image .

čuj ti nas telko ne pakivaj v rim...ka znaš kak je ponavadi...sama boš šla med prvimi pa še kršila boš pravila-brez letalske karte ka de takšna silauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.3.2009 14:21:35   
Nalini

a ti je znan?user posted image smo ga zadnjič imele v obdelavi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prava seksi bombbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 18.3.2009 14:22:16 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.3.2009 14:22:26   
detelja
Nalini en pomočnik je pravo ka nemre henjati misliti na tebe...se mu tak smiliš zaradi toga ka samo v mislih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?