|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
14.3.2009 11:59:24   
Nončika
nalini, bravo za pregled in za potni list. zaj pa čimveč gibanja, ka de bebi ležej prišel na svet. bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.3.2009 14:22:49   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Detelja - mojiva se neka zgučavleta, ka ta šla popoldne mogoče na letališče. Tak ka če mo fraj ti javim pa lejko že gnes ideve. Če maš volou?

ja, javi...meni se tak že pa neka sladkoga lušta...ge ne ven ka mi je...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.3.2009 14:24:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, bravo za porodniško. ti si začala z porodniško, je pa s slabostmi. včera san skoro v Interspari kozlala. gnes mi je palik tak slabo ka se vlečen že celi čas. in jes, jes kera san nej vajena slabosti???? kriza no. pa še na koline moremo gnes iti, ka mo li tan delala? je mo večino časa kar voni.

detelja, ti si pravla ka sopeš kak medeved? na je tudi začan. mene pa mantra pa moja astma. priden do vrha stup pa san fertik. ka de li do konca. user posted image user posted image user posted image user posted image

v ponedeljek man pregled in mo vidli, ka de pravo gospod G. ta nosečnost se zača kar konkretno razlikuvati od 1.nosečnosti. v 1. ni blo ne slabosti, ne problemov z astmo. aja pa de še zaj te z mojo alergijo??? pomali do drevesa začala cvesti, te pa rožice. kriza no.

se opravičujen, ka gnes samo jamran. še sreča, ka male nega doma. je že od 12 včera pri moji sestri. večer san po službi šla po njo, pa je pravla ka de tan spala.

gin. povej za slabosti pa de ti dau vendar kaj...meni je svečke...ali pa kak san ti pravla ide po ingverove stvari v sončnico ali ka že je...znan kak je kda ti je slabo..si pa ne predstavlan ka boš gnes na kolinaj, ker to ma vse tak ekstra vonj...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.3.2009 18:55:24   
malapikica
Detelja - hvala za sladico in prijetno popoldne.
Upam, da kmalu spet ponovive, pa da se nama še katera pridruži.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.3.2009 19:00:50   
detelja

Detelja - hvala za sladico in prijetno popoldne.
Upam, da kmalu spet ponovive, pa da se nama še katera pridruži.

malenkost, eto si pa ti pijačo častila...glavno ka dobro spadnilouser posted image ...ja, itak, če de vse ok, lejko kda vgojno ideve...te san šla s kolegico proti domi te pa sve še 15-20 min tračkali tak me je že tiščalo na minus ka san mislila ka več ne priden do 2. štoka ali nekak mi je gratalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1530
15.3.2009 9:16:32   
Nončika
dobro jutro!!!

pri meni že stroj pere, rože zalite, mala popapala zajtrk, kosilo mamo. samo krumple moren zraven skuhate. tašča nan je telko pečenke včera naložila, ka mamo še gnes za kosilo.

včera da je bila repa in kislo zelje na vrsti san dobesedno bejžala vo z kuhinje. san pa nekak vse skuper preživela, san še med živimi. user posted image user posted image user posted image

Detelja, tak mi je fejst pa nej slabo. zna mi obračati želodec, ali kozlan nej, moren sigdar neka pogesti in te je ok. gnes vgojno san ruknila čaj z limono in je slabost totalno zginila. jupi!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
15.3.2009 10:24:14   
Nalini
jutro ... :)

še sem tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
15.3.2009 10:30:00   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

še sem tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

lepo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
15.3.2009 10:33:22   
malapikica
Lep pozdrav.

Meni pa to vreme danes nekak ne ustreza. Noč sem preživela skoraj brez spanca. Enostavno nisem mogla spati. Sem si pa zjutraj privoščila malo razvajanja. Pobarvala sem lase, opravila depilacijo nog, fajn tuširanje ... Samo še ena masaža mi manjka. Mogoče se me moj usmili pa dobim še tudi to.
Čakajo me pa spet cote v stroji.
Škoda samo ka je takšo čudno vreme. Malo sončeka bi bilo fajn.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
15.3.2009 10:37:41   
Nalini

Malo sončeka bi bilo fajn.

se popolnoma strinjam .... je nek čuden pritisk zunaj .... jaz čutim v glavi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1535
15.3.2009 10:51:17   
detelja

Lep pozdrav.

Meni pa to vreme danes nekak ne ustreza. Noč sem preživela skoraj brez spanca. Enostavno nisem mogla spati. Sem si pa zjutraj privoščila malo razvajanja. Pobarvala sem lase, opravila depilacijo nog, fajn tuširanje ... Samo še ena masaža mi manjka. Mogoče se me moj usmili pa dobim še tudi to.
Čakajo me pa spet cote v stroji.
Škoda samo ka je takšo čudno vreme. Malo sončeka bi bilo fajn.

izgleda, ka to napravila sladicauser posted image user posted image  ge san tudi tak fajn pred tv zaspala te san se v spalnico spakivala te je moj prišo pa san se čist prebidila te pa je frko kak medveduser posted image  pa san nej pa nej mogla zaspati bila že 4 vora pa san še itak v luft gledala...na mali nagajivček je migo kak to ma biti...te pa san zadremala pa san že pred 6 pa voro gledala te san pa se že pred pol 7 iz postele spravila...te pa je tast prišo na kavo...zdaj pa je odišo moj delat ge pa bi mogla še bele cote speglati te pa neka skujan te pa malo zalegnenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1536
15.3.2009 10:52:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

pa to mi je logičnouser posted image user posted image user posted image  vej pa ka si vse napisala ka moreš še vse napraviti te še 2 meseca ne boš šla...mi ka zdaj v 1. prestavi vozimo to traja ka vse zrihtamo...user posted image  pa še eksotik naj čakauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
15.3.2009 10:53:47   
detelja
malapikica ge bi si tudi mogla noge v red zejti, ka jih man kak medouser posted image user posted image  samo se mi ne da...vutro ka iden te k gin. pa ka se ger ne zosagauser posted image  včeraj san cejli večer sakih 5 min letala na wc pa cejlo noč...san malo nej popizdila...san mislila ka me kaj zajebava samo je skoz teklo kak mujrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
15.3.2009 10:56:54   
Nončika
detelja, te ve vutro obej pri G. je man že ob 8h.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
15.3.2009 10:59:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, te ve vutro obej pri G. je man že ob 8h.

ge man komaj v torek ob 11...samo vutro se moren cuj spraviti pa travo na mojih kosmatih nogaj pokositiuser posted image user posted image user posted image  ti pa jutri ka takoj poročaš ka de ti gospod gin kaj pravouser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
15.3.2009 18:04:04   
Nej@
Pozdravlene,
še ena noseča prekmurka tu user posted image
gnes je točno 10 keden nosečnosti in se počutin super, sploj ne ven ka san nosečauser posted image

ali prišo je čas ka se naročin na NS pa neven k komi se naj naročin. Ge ste ve kaj bile pa kak ste bile zadovolne?
(bi poglednola nazaj ka vse ste pisale ali se mi ne da ka ste malo preveč natračkaleuser posted image )
premišlavlen med čopijovov pa lukmanon z Ptuja. Tude v MB bi šla če bi kera priporočala, bi pa rada mela cd

fala

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.3.2009 18:04:07   
Nej@
user posted image

< Sporočilo je popravil Nej@ -- 15.3.2009 18:06:47 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.3.2009 18:04:16   
Nej@
se vide ka se ne znajden ka mi je 3x poslalo user posted image

< Sporočilo je popravil Nej@ -- 15.3.2009 18:05:56 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.3.2009 18:16:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Pozdravlene,
še ena noseča prekmurka tu user posted image
gnes je točno 10 keden nosečnosti in se počutin super, sploj ne ven ka san nosečauser posted image

ali prišo je čas ka se naročin na NS pa neven k komi se naj naročin. Ge ste ve kaj bile pa kak ste bile zadovolne?
(bi poglednola nazaj ka vse ste pisale ali se mi ne da ka ste malo preveč natračkaleuser posted image )
premišlavlen med čopijovov pa lukmanon z Ptuja. Tude v MB bi šla če bi kera priporočala, bi pa rada mela cd

fala

dobrodošla med namiuser posted image  čestitke za nosečnostuser posted image ....mi ene idemo že proti konci, vidiš ene pa ste na začetki kak fajn....

ge pa nalini sve bile na 3d pri lukmani...ge san bila ful zadovolna z njin...pri njen dobiš cd oz. moreš meti cd ali ključ sebof pa te te gor posneme...štorkljica pa če se ne motin je bila v mb na 3d...drugače pa san ge bila na NS kar pri čopijovi...san bila tudi zadovoljna samo pri njej dobiš samo slikice...

drugače nan malo kaj več ovadi o sebi...saj znaš ka smo ženske radovedneuser posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
15.3.2009 18:53:52   
Nej@
fala za hiter odgovor
mogoče še eno nauro pitanje se pri lukmani da tude dvohormonski test napravite dht? ne razmin se glih njabole v tau.

Pa ka malo potešin vašo radovednost, san iz okolice MS (cca 5km vkraj), stara san 29 let in je tau prva nosečnost. Gratalo je v momenti, konec decembra san zela zadnjo tabletko, 4. februarja san pa že znala ka san noseča user posted image . Problemov neman nikšeh nej mi slabo pa nika samo spi se mi stalno ali tau se mi je že prle tudeuser posted image pa joški me bolijo user posted image . zdaj san na lovi za nosečniškimi lačami.

gnes san pa tude doma povedala veselo novico pa sta bodočiva dedek pa babica izredno veseliva, skuze na oči sta dobila, sestra pa nemre vorvati user posted image . v prihodnjih dnevaj pa mo mogla povedati še v službi, vupan ka nedo kaj kompliceraliuser posted image ka man pogodbo za določeni čas.

Ati pa tude fajn skrbi za mene pa me razvaja čiglij ga mantran s čustvenimi izpadami.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
15.3.2009 18:56:01   
cebelica82
no ka nete pravle, ka se nikaj ne oglasin...user posted image  ja, rejsan vas spremljan vsake telko, samo za pijsanje san pa bole nemarna.....še našin majčičan se rejdko oglašan.....

gnes san pa že cejli den v posteli, ka san očitno včeraj nekaj pojejla, pa mi je naškodilo....kriza...

še dva meseca do konca, kak hitro ide čas... komaj čakan

nič, se še oglasin kaj, da mo na porodniški, znan kaj več...še 5 tednov..

fajn bojte

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
15.3.2009 19:59:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

fala za hiter odgovor
mogoče še eno nauro pitanje se pri lukmani da tude dvohormonski test napravite dht? ne razmin se glih njabole v tau. toga pa ti ge ne ven povedati, najboljše je ka k dr. lukmani pozovejš pa pitaš....

Pa ka malo potešin vašo radovednost, san iz okolice MS (cca 5km vkraj), stara san 29 let in je tau prva nosečnost. Gratalo je v momenti, konec decembra san zela zadnjo tabletko, 4. februarja san pa že znala ka san noseča user posted image . Problemov neman nikšeh nej mi slabo pa nika samo spi se mi stalno ali tau se mi je že prle tudeuser posted image pa joški me bolijo user posted image . zdaj san na lovi za nosečniškimi lačami. super, če vama je hitro gratalo...joškice pa naj samo bolijo, to je vsaj dober znak...nosečniške lače pa boš najbolj pametne dobila v kakšnon h&m...pa ne kipuvj si zdaj kaj ekstra dosti, ker boš vidla ka do kaj hitro male...celo tan proti konci...

gnes san pa tude doma povedala veselo novico pa sta bodočiva dedek pa babica izredno veseliva, skuze na oči sta dobila, sestra pa nemre vorvati user posted image . hehe, glavno je ka so veseli...v prihodnjih dnevaj pa mo mogla povedati še v službi, vupan ka nedo kaj kompliceraliuser posted image ka man pogodbo za določeni čas.  ti samo povej, pa se ne oziraj ka do v službi pravli, ker skoz ma kaj što za pripomnit...in v končni fazi si ti pa otrok na prvon mesti pa te vse ostalo...ker če se tebi kaj zgodi te v sl. hitro zamenjajo pa takoj pozabijo na tebe....

Ati pa tude fajn skrbi za mene pa me razvaja čiglij ga mantran s čustvenimi izpadami. to se pa naj navadi...9 mesecov zna biti čustveno nestabilnih...včasih se smeješ tak brezveze, včasih jočeš, če ti što samo prst pokaže...boš vidla...ka o pozabljivosti sploj ne gučimo...je pa ful lepo to obdobje....

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
15.3.2009 20:00:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

no ka nete pravle, ka se nikaj ne oglasin...user posted image  ja, rejsan vas spremljan vsake telko, samo za pijsanje san pa bole nemarna.....še našin majčičan se rejdko oglašan.....

gnes san pa že cejli den v posteli, ka san očitno včeraj nekaj pojejla, pa mi je naškodilo....kriza...

še dva meseca do konca, kak hitro ide čas... komaj čakan

nič, se še oglasin kaj, da mo na porodniški, znan kaj več...še 5 tednov..

fajn bojte

uuuuu to de pa hitro tuj...no še prej sve muve z nalini na vrstiuser posted image  verjetno nama majčice date prednost...pa še aprilčice so itd...user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.3.2009 6:51:50   
detelja
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.3.2009 12:41:19   
pokica_
Dober dan murkice!

Gnes vas pa nikaj nega na spregled. Ge se poteplete? user posted image  Jes san glih zdaj spila svojo kavico pa zajtrk pojela. San gnes slabo spala, vupan ka de naslednja noč kaj boljša. Pa špika me v notranjosti maternice, fejst neprijeten občutekuser posted image
Očitno je to kaj normalnega, nejuser posted image

Nalini, kako si? Mali migec še spij v buščiji? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

sindarin

Kolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?

nikoli (14%)

zelo redko (28%)

redko (31%)

pogosto (23%)

vedno (4%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!