|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
12.3.2009 19:49:33   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Nalini zdaj san se spomnilauser posted image user posted image  vutro pa je po uspešnon pregledi akcija nej???user posted image user posted image user posted image  prej javi kak je bilo na pregledi pa te delaj ka ščejš...samo nej preveč naglas, ka ge moren še teden dni čakatiuser posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa iden eksotik pit...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vejš da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jes bi tudi eksotik user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.3.2009 20:06:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Nalini zdaj san se spomnilauser posted image user posted image  vutro pa je po uspešnon pregledi akcija nej???user posted image user posted image user posted image  prej javi kak je bilo na pregledi pa te delaj ka ščejš...samo nej preveč naglas, ka ge moren še teden dni čakatiuser posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa iden eksotik pit...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vejš da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jes bi tudi eksotik user posted image

pride pa dobiš...eksotik mislinuser posted image user posted image user posted image

dragoga gnes pripravi za jutri, ka ga jutri slučajno nede kapuser posted image user posted image  zdaj vendar že iz formeuser posted image user posted image user posted image  še dobro ka je pojutri sobotauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
13.3.2009 7:07:55   
detelja
dobro jutro..kak ste kaj?...kak je gnilo vreme voni...vupan samo ka nede dež srau...iiii gnes pa je prvi den moje porodniškeuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
13.3.2009 10:19:47   
malapikica
Detelja user posted image  za porodniško.
Zaj smo pa rejsan sakši den bliže velkomi dnevi. Ge man še en keden do porodniške.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
13.3.2009 10:20:27   
štorkljica
Zdravo dikline!

Nalini srečno gnes na preglede....ali pa si že gotova...poročaj kaj.

Midve z Ajdo pa sve včeraj bile na obiski pri sončnomi žarki, pa Evi, pa Lukeciuser posted image user posted image user posted image   Iiiiii kak smo se fajn meli, malive sta se redno zaštekali, najrajši pa sta smokije papaliuser posted image  Nej jidve je bilo vkraj za dobiti. Te sta pa odišle v Evino sobico pa sta tan ena drujgoj pravlice čitaleuser posted image  Tou bi mogli viditi, midve s sončnin žarkon sve se tak smijale. Luka je pa lekar eden izmed najbole pridnih dojenčkov ka san jih kdaj vidla..pa pravi cuker jeuser posted image  Ajda je še malo na njen prakso mejla, se njemi je dudo davala, če je kaj zastoko, pa boužala ga je, pa z igračkami ga je tak obložila ka je srmaček že komaj kaj vo vido iz tistoga kupauser posted image  Me prav zanima če de pri nas doma podobna situacija...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
13.3.2009 10:21:27   
štorkljica

iiii gnes pa je prvi den moje porodniškeuser posted image user posted image

user posted image user posted image  Bravo deteljauser posted image user posted image
Ge pa začan komaj 27.3.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
13.3.2009 11:20:28   
pokica_

dobro jutro..kak ste kaj?...kak je gnilo vreme voni...vupan samo ka nede dež srau...iiii gnes pa je prvi den moje porodniškeuser posted image user posted image

Bravo za porodniško, zdaj pa uživancija v punon šusi eno leto! user posted image
Mi smo vredi spali, samo smo se prestavili v dnevno ka je naš ati začno srmčati palikuser posted image . Te pa zajtra stano pa bil celi žalosten, kak palik jemi uspeva smrčatiuser posted image
Gnes je pa tak lejpi sonček vuni! user posted image jes mo gnes šla v knjižnico si po knjige za dojenje/nosečnost, če še majo kaj na zalogi, bole bogo kaže na cobissu. user posted image  Pa šla bom v lekarno po bepanthen, Galexovo olje za user posted image , mi je kolegica glih pravla, ka je super za po kopanju s tem zmasirat, tak lepo naravno diši dojenček, pa nima nobenih barvil, vonjev ali kaj drugega škodljivega. Pa vložke vir80, gazice za popek, alkohol, fiziol. raztopino, pa te malenkosti še zraven; kere nanesejo kupček €user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
13.3.2009 11:33:03   
Nalini
vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bili zelo hitro gotovi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobili dovoljenje za user posted image , miganje, ... pa čimmanj moram ležati user posted image user posted image user posted image user posted image  .... ker je čas, da naš bejbi počasi pride na svet ....user posted image user posted image

dobili tudi vozovnico za rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
13.3.2009 11:37:44   
pokica_
ooooo bravo za uspešen pregled Nalini! Zdaj pa le svojgega nagači user posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
13.3.2009 12:02:07   
štorkljica
Nalini bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa akcija, ka boš potem lejko čimprej finiširala v Rimuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
13.3.2009 18:40:34   
malapikica
Nalini - super za pregled. Se pravi ka si skoraj na konci. Zaj pa kavč zakleni, pa čim več migaj. Pa ne pozabi sakši den user posted image .

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
13.3.2009 19:10:08   
detelja
Nalini saki telko časa kaj napiši na rr, ka mo znali ka si še pri kisiki, ka ti ger ne svali od user posted image ...zdaj si nan pa lušte napravila...komaj čakan naslednji teden...te pa ge dragoga napadnenuser posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
13.3.2009 19:23:44   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bili zelo hitro gotovi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobili dovoljenje za user posted image , miganje, ... pa čimmanj moram ležati user posted image user posted image user posted image user posted image  .... ker je čas, da naš bejbi počasi pride na svet ....user posted image user posted image

dobili tudi vozovnico za rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ka pa ctg so ti nej delali?...si pravla ka ti je zmejs ful otrdeval trebuh? me zanima ka meni povej v torek...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
13.3.2009 22:15:05   
štorkljica
Lahko noč prekmurkeuser posted image user posted image pa ne otrdevajte prevečuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
14.3.2009 6:56:12   
detelja
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
14.3.2009 7:25:17   
Sončni žarek
Jutro user posted image

Detelja- hvala za slike...ti jih jaz tudi moren poslati.....

Nalini- super za pregled.....pa ka neta pretiroval z vašim user posted image user posted image user posted image Tak ka se moreš obvezno vsaki den javiti na raport.....

Štorkljica- res hvalza obisk.....J eblo fejn- sej si vidla, kak je Ajda lepo skrbela za Lukija user posted image user posted image user posted image Očitno se ji je pri nas dopalo....bota se mogle še več družiti z Evo..... Prideva drugi teden kej na okrog.....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
14.3.2009 7:27:15   
Sončni žarek
Ke te delale gnes?

Prinas de standard- pucanje, pranje, peglaje....... Nimam pa ideje kej bon kuhala user posted image user posted image user posted image Mogoče palačinke in kompot.....bon vidla če de možek izraza kakšno željo.....ker ponavodi ko ga pitan mi reče- meni je vseeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
14.3.2009 7:27:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Jutro user posted image

Detelja- hvala za slike...ti jih jaz tudi moren poslati.....

Nalini- super za pregled.....pa ka neta pretiroval z vašim user posted image user posted image user posted image Tak ka se moreš obvezno vsaki den javiti na raport.....

Štorkljica- res hvalza obisk.....J eblo fejn- sej si vidla, kak je Ajda lepo skrbela za Lukija user posted image user posted image user posted image Očitno se ji je pri nas dopalo....bota se mogle še več družiti z Evo..... Prideva drugi teden kej na okrog.....

ja, kda boš mejla čas mi lejko sendaš slikice...gnes pa je pa voni tak lepi dan...samo naj tak ostane...samo vupan, ka se genen kaj iz stanovanja...moren še cote peglati pa prati...dragi pa itak pa cejli vikend pa še v pon. dela...

Neposredna povezava do sporočila: 1518
14.3.2009 7:31:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Ke te delale gnes?

Prinas de standard- pucanje, pranje, peglaje....... Nimam pa ideje kej bon kuhala user posted image user posted image user posted image Mogoče palačinke in kompot.....bon vidla če de možek izraza kakšno željo.....ker ponavodi ko ga pitan mi reče- meni je vseeno user posted image user posted image user posted image

ge mo tudi prala cote pa peglala...pa upam, ka priden malo iz stanovanja dokler de še lepo vreme...

hmmm ne ven ka mo kujala...ka se nama je včeraj zgodilo...prideva iz terena pa san že eto gučala ka bi ful rada makaronflajš gejla te pa dragi pravi ge ti fajn meso pa to pripravin ti si pa te kao gnes samo testenine not skujaš...te pa on fajn ka meni skuja ka mi nede trbelo...pa kuja pa mi pravi ka lejko iden ge počivat pa resno se spakivan v dnevno sobo pa on pride čez čas za meno pa ide na rač. te pa si doj leže pa zaspi...pa spi negi 2 h...te pa ge cejli čas ful vohan ka po luki vonj pa če glih sva mela vse odprejta okna pa balk. vrata pa vse...te pa stane...pa ge pravin ka nej čudno to ka tak dugo tak močen vonj po luki...te pa pravi "ka si ti nej vgasnila šparata" san pravla vej pa ti si kujo pa si ga valda vgasno..in ideva v kunjo pa fajn naraj ma plina naštiman pa moj makaronflejš fajn osmojeni...on je mel v plani ka iden na rač. pa te šparat vgasne...ščo je samo še malo meso podušiti te pa je gratalo vse čarno..ej dobro ka nej kaj takšnoga gor ostalo ka bi se vužgala kunja ali kaj...

zdaj pa ne ven ka mo si gnes kujala...

Neposredna povezava do sporočila: 1519
14.3.2009 7:49:11   
štorkljica
Dobro jutro prekmurke!

Joj detelja znan ka je vama nej bilo smejšno včeraj, samo ge san se skoraj do solz nasmejala ob tvoji anegdoti okoli makaronflajšauser posted image user posted image user posted image  
Viš tou se meni zmejs tudi dogaja, ka vo pozabin stvari, te pa odiden od doma pa kasneje tuhtan če san kaj pozabila, pa če san kaj njala vužgano...kriza. Samo me mamo dober izgovor, če se nan kaj takšnoga zgodi...nosečnostuser posted image

Sončni žarek OK, se vidimo, vidve samo prita naokoliuser posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
14.3.2009 8:55:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Joj detelja znan ka je vama nej bilo smejšno včeraj, samo ge san se skoraj do solz nasmejala ob tvoji anegdoti okoli makaronflajšauser posted image user posted image user posted image  
Viš tou se meni zmejs tudi dogaja, ka vo pozabin stvari, te pa odiden od doma pa kasneje tuhtan če san kaj pozabila, pa če san kaj njala vužgano...kriza. Samo me mamo dober izgovor, če se nan kaj takšnoga zgodi...nosečnostuser posted image

ja, saj muva sva se te tudi smejala...samo ge ne ven ka je te nej pravo, ka ga naj spomnin ka ma še gor dano na šparat...če bi ti vidla kak je bilo to skup posušeno v piskri....ej samo kak zakunoto glih včeraj san nej nika šla v kunjo...včasih iden po kakšno pijačo ali kaj včerja pa nej...samo luk mi je pač ful dišo/smrdo...niti to mi je nej smrdelo ka se je gesti gor osmodilo...

ge san tudi takšna..kda iden z domi vse poglednen od šparata, pegle itd...najboljše pa je kda priden do izgonih vrat spodja v bloki te san nej ziher če san zaklenila ali nej...pa te pa gor klepanuser posted image  pa san nekak v sebi ziher ka san ali itak mi neka ne da merauser posted image  nemo nikoli pozabila, kda je bilo obdobje ka smo saki vikend voni negi lejtali te pa san se 1x ob 1 spomnila, ka ne ven če san peglo odštekala te pa mi nej pa nej dalo mera pa zoven mamo ka naj ide gledat...majke mi ova pa malo nej ta spadnila ka mislila ka se kaj zgodilo..pa itak ka je bila pegla odštekana...samo meni je nej dalo mera...

Neposredna povezava do sporočila: 1521
14.3.2009 10:03:46   
malapikica
Pozdravlene.

Mislim, ka se nan tou s spominom sen dogaja. Ge san fčasi tuj nej čista sigurna, če san se vgasnola ali nej. Najhujše pa je rejsan naj kaj tak na šparati njaš pa kama odideš. Naš dedi je gasilec v MS pa pravi ka majo največ takši intervencij, ka lidje pistijo gesti na šparati pa kama odidejo. Tak ka se te stvari dosta dogajajo.

Ge mo pa gnes postelnino pripravila za user posted image , san jo včeraj zaprala. Tak ka ta našiva te se mela kredi, da mo šla rodit, pa lejko pripravita postelko. Ovači pa pralni stroj pa dela. Včasi sploj ne ladan prati cot za mojima dvema. Ne ven kak mo prala, da mo že štirje.

Za kosilo mo pa probala nekši novi recept - nabodala z mletim mesom, mocarelo pa paradajsom, pečeno v pečici. Cuj pa napravim motovilec pa krumpšovo šalato.

Fajni den van želin!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
14.3.2009 10:18:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Pozdravlene.

Mislim, ka se nan tou s spominom sen dogaja. Ge san fčasi tuj nej čista sigurna, če san se vgasnola ali nej. Najhujše pa je rejsan naj kaj tak na šparati njaš pa kama odideš. Naš dedi je gasilec v MS pa pravi ka majo največ takši intervencij, ka lidje pistijo gesti na šparati pa kama odidejo. Tak ka se te stvari dosta dogajajo.

od moje kolegice mama je dala na šparat olje segrevat ka de pomfri delala pa vo odišla pa se je cejla kunja vužgala...cejla kuča je bila tak čarna..bole si puco bole je vse doj črno šlo...

Ge mo pa gnes postelnino pripravila za user posted image , san jo včeraj zaprala. Tak ka ta našiva te se mela kredi, da mo šla rodit, pa lejko pripravita postelko. Ovači pa pralni stroj pa dela. Včasi sploj ne ladan prati cot za mojima dvema. Ne ven kak mo prala, da mo že štirje.

ge man to vse kredi, samo moren vo naklasti ka dragi vse pripravi kda odiden oz mo v bolnici ker se mi zdaj še brezveze zdi ka vse pripravin ka se samo praj nabera...

Za kosilo mo pa probala nekši novi recept - nabodala z mletim mesom, mocarelo pa paradajsom, pečeno v pečici. Cuj pa napravim motovilec pa krumpšovo šalato.

to de pa ful dobro...samo ge bi namesto mletoga mesa mejla ovak meso (mleto mi je nikoli nej glih dišalo zdaj pa sploj nej)...

Fajni den van želin!

kda ve šle zdaj na sprehod ali kavo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
14.3.2009 11:06:15   
malapikica
Detelja - mojiva se neka zgučavleta, ka ta šla popoldne mogoče na letališče. Tak ka če mo fraj ti javim pa lejko že gnes ideve. Če maš volou?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
14.3.2009 11:58:01   
Nončika
detelja, bravo za porodniško. ti si začala z porodniško, je pa s slabostmi. včera san skoro v Interspari kozlala. gnes mi je palik tak slabo ka se vlečen že celi čas. in jes, jes kera san nej vajena slabosti???? kriza no. pa še na koline moremo gnes iti, ka mo li tan delala? je mo večino časa kar voni.

detelja, ti si pravla ka sopeš kak medeved? na je tudi začan. mene pa mantra pa moja astma. priden do vrha stup pa san fertik. ka de li do konca. user posted image user posted image user posted image user posted image

v ponedeljek man pregled in mo vidli, ka de pravo gospod G. ta nosečnost se zača kar konkretno razlikuvati od 1.nosečnosti. v 1. ni blo ne slabosti, ne problemov z astmo. aja pa de še zaj te z mojo alergijo??? pomali do drevesa začala cvesti, te pa rožice. kriza no.

se opravičujen, ka gnes samo jamran. še sreča, ka male nega doma. je že od 12 včera pri moji sestri. večer san po službi šla po njo, pa je pravla ka de tan spala.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Zanositev
Anjuša

Kako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?

1 mesec (41%)

2 meseca (59%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!