|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
12.3.2009 13:57:15   
štorkljica
Fala detelja za slikice še enkratuser posted image
Tak smo fajne okrogle nosečke, pa ena fajna še pred kratkin nosečkauser posted image

Nončika sej falabouge je prekmurje malo, pa prilike in lokacije za kofe nede sfalilo, ge mislin ka se v kratkon palik kaj pripravlja, samo neven še, če mo vse z vozičkami ali še brezuser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.3.2009 15:31:41   
detelja
ne bi bilo super, če bi se mi gnes doble fajn na sončkiuser posted image  samo negi ge majo pana coto...meni se tak lušta...user posted image user posted image user posted image  san že mojemi pravla ka si zdaj kupin sestavine pa si napravin en cejli lagev pa se cuj seden pa mo tak dugo gejla, ka de mi vo na vuja šla pa te se mi vendar več nede luštalauser posted image  ali pa de se mi še boleuser posted image

tak je lep dan...ge san pa še iz stanovanja nej prišla...vgojno san te pucala pa lase san si v red zejla...zdaj man to nekšno "bolezen" ka si trbej saki drugi den lase prati pa se urediti ka če de trbelo v P ka nemo neurejenauser posted image user posted image  moj mi pravi, ja ja v red se zemi, ka ovak te ger nedo not pustila ka bi šla rodituser posted image user posted image  on to ne razmi, ka si lejko glavo saki dne zbriše pa je čistauser posted image user posted image user posted image  te san šla k sosedi samo "na hitrco" ali vmejs je šlo 2,5 huser posted image user posted image  te san pa gejla pa si doj legla pa drevenejla eno slabo vorouser posted image  zdaj pa pa na neti visin...razmišljan ka bi malo balkon mogla pomesti pa pobrisati ka je vse v enon praji...ge ne ven ka si mislijo avti na cesti ka vse zaprašijouser posted image user posted image ja, pa znate ka moren še napraviti preden odiden...dragomi vse pripraviti ka de postelo za bebo pripravo (posteljico itd..) pa napisati listek ka more tej čas doma vse napraviti (pucati, pripraviti na prihod mene pa bebe, k sebi se spraviti od fešte ka je ati grato....)user posted image user posted image user posted image  že eto mi je pravo, ka te moren mesec dni ostati tan ka mojin željan vsen ugodiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.3.2009 15:53:14   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Ke te kuhale gnes?

Midva na srečo ideva v Lendavo v Tuš na malico, tak ka se mi gnes falabouge nej trbej s ten ubadati...jutri bon pa kujala paradajzovo župo s testeninami notri(takšne male makarončke ponavadi not zakujan)

je san tudi dostakrat na malici pri Tuši.user posted image user posted image user posted image odket si pa štorkljica. mogoče si že pravla, eli meni pamet pomali dela.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.3.2009 16:15:09   
detelja
Nalini  vidin ka si na neti?..ge mi odiš gnes?...se pripravljaš za jutri???user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.3.2009 16:17:48   
Nalini
oj

san se priklopila ...

gnjes san ..
kuhala, šla v trgovino (peš,  kak je fajn sonček sijo),... mejla obisk, pa mačko k veterinari pelala ... zmes san še smučanje gledala, ... pa počivala ....

zdaj pa malo brskan po neti ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.3.2009 16:20:01   
štorkljica
Nončika naš ka sva gnes nej tan bila, so meli zanikoj malicouser posted image
San pa vačik od nejdaleč kraj...vej pa kda se naslednjič vidimo se vse zgučimouser posted image user posted image

Detelja nikaJ nej česi malo zginjena...spomladanska utrujenost prihaja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.3.2009 16:24:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

oj

san se priklopila ...

gnjes san ..
kuhala, šla v trgovino (peš,  kak je fajn sonček sijo),... mejla obisk, pa mačko k veterinari pelala ... zmes san še smučanje gledala, ... pa počivala ....

zdaj pa malo brskan po neti ...

te si pa pridna bila...šmučanje pa meni tak na živce ide...glih tak fuzbaluser posted image user posted image user posted image  ge san tudi pucala...san se zdaj spravlala balkon pucat pa ga nemo...pomela san gor brisala pa nemo...ker mi je to vse preveč...se komaj giblen že...user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.3.2009 16:25:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Detelja nikaJ nej česi malo zginjena...spomladanska utrujenost prihaja!

hehe, itak ka nej nika...tak več nemo mejla dugo časa, ka mo mejla malo voro doma kera de šla 24 h na denuser posted image user posted image  pa de me gnala kak to ma biti...

Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.3.2009 16:29:14   
Nalini
jes pa gnjes že cejli den mislin na datum kda bi biloj fajn iti rodijt user posted image  ...
ne ven ka mi je user posted image  ... zgleda ka man preveč časa za misliti ...

detelja ne pucaj preveč .... počivaj in dihaj ...user posted image

jes pa iden zdaj še malo na sunce te pa v kopalnico ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.3.2009 16:32:07   
detelja

jes pa gnjes že cejli den mislin na datum kda bi biloj fajn iti rodijt user posted image  ...
ne ven ka mi je user posted image  ... zgleda ka man preveč časa za misliti ...

detelja ne pucaj preveč .... počivaj in dihaj ...user posted image

jes pa iden zdaj še malo na sunce te pa v kopalnico ...

čuj nej čudno, ka mave bole skup rok-celo na začetki, kda so tebi pravi 9.4...ge tudi gnes samo računan kda pa če bo na rok (ka si želen) pa kak bo to pa ovo...pa te san glih mislila na tebe, ker te prej šla na letalo pa za rimuser posted image user posted image  pa ka ne boš pravla ka nika na tebe ne mislin že san študejrala za tvoj pregled pa vse...mo držala pesti ka de vse ok...vutro mi te javi, ka pa nemo v nevoli ka je s tebo ka te nega cejli den skoro na netuser posted image  pride v ms ka ideve na pana cotouser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.3.2009 16:35:46   
pokica_
Jes san pa palačinke spekla, čakajo ka moj pride domov. Pa celi projekt umivanja lasov, tuširanja pa manikure nohtov na nogah san uspela spelati do konca. San mogla na konci 3x luft vdihniti, ka san prišla do kisika!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.3.2009 16:39:46   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jes san pa palačinke spekla, čakajo ka moj pride domov. Pa celi projekt umivanja lasov, tuširanja pa manikure nohtov na nogah san uspela spelati do konca. San mogla na konci 3x luft vdihniti, ka san prišla do kisika!user posted image

ge bi tudi čokoladne palačinkeuser posted image ....ge če samo sedin moren 10x vdihniti ka priden do luftauser posted image  kda gučin pa lecan kak pesuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
12.3.2009 16:40:31   
detelja
čebelica82 ti nas skoz čitaš...ovadiš nan pa nič nejuser posted image user posted image user posted image  dikline malo jo vzpodbudite ka se nan malo pridruži v debatiuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
12.3.2009 16:41:48   
pokica_
Die biene, povej kajuser posted image . Vidiš ka z deteljo nucave družbo! Nalini je že šla?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
12.3.2009 16:44:14   
detelja

Die biene, povej kajuser posted image . Vidiš ka z deteljo nucave družbo! Nalini je že šla?

čuj detelja kda visi na neti te je ponavadi mer...tišina...kda me nega pa priden za 2h na net pa vidin ka so vse bile pa so se tak fajn razpričale...te pa saki kakšni odg. napišen te pa vidin ka sta 2 strani samo od mene....

čeeeebbeeeelllliiiicccaaa?????

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
12.3.2009 16:46:53   
pokica_
Eeeeeee, je že gužvauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
12.3.2009 16:49:22   
detelja

Eeeeeee, je že gužvauser posted image

čebelica naj lekaj ne upošteva....te pa dajve, če ve meli več sreče z miško...miška???? oglsai se pa povej kak si kaj, kak je bebica...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.3.2009 16:50:52   
pokica_
Nišče naj ne šmirglauser posted image Majo pametnejše delouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.3.2009 16:53:56   
pokica_
Iden si jes mojo čupo sfenan, ka bon ovači kak Helga! user posted image  De moj šou rikverc, kda domov prijdeuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.3.2009 16:55:46   
detelja

Iden si jes mojo čupo sfenan, ka bon ovači kak Helga! user posted image  De moj šou rikverc, kda domov prijdeuser posted image

hehe,...ka ti ge poven kak je bilo kda san si ge dala lase speglati pa sva šla v h&m...muva lepo prideva v bauto pa on pravi ah iden ge na moški odd. dobro...ge san majce gledala pa spodnji gvant...te pa on ide kao mene iskat te pa vidi eno pri spodnjon gvanti tak v hrbet pa tak lase mejla kak ge kda man kodraste...pa že skoro kda do ta pride se ge obrnen pa pitan kama ideš...te pa rdeči grata...pa pravi, jezuš ge bi zdaj skoraj k ovi odišo...bi bila fora ka bi jo za rit zgrabouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
12.3.2009 17:07:58   
pokica_
user posted image kak bi ti pa te dopovedal, ka je mislo ka si tij...kda bi bilo ži prekesno! user posted image  Evo jes san se pa zdaj naštimala v frizuro Einsidlerceuser posted image .

E babe, iden jes malo pred tv, ka še gnes prižgana nej bila od 11.zajtra.

Fajn bojte!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.3.2009 17:10:03   
detelja

user posted image kak bi ti pa te dopovedal, ka je mislo ka si tij...kda bi bilo ži prekesno! user posted image  Evo jes san se pa zdaj naštimala v frizuro Einsidlerceuser posted image .

E babe, iden jes malo pred tv, ka še gnes prižgana nej bila od 11.zajtra.

Fajn bojte!

mene pa tv gori skoz...če drugo nej man kakšni program ge muziko vrtijo...ge bi tudi lejko šla malo u krevet...lepo bodi pazi na vaj...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
12.3.2009 19:04:48   
Nalini
oj

počujtin se tak kak če bi prebejžala maraton user posted image user posted image user posted image  .... pa san se samo stušejrala, lase porihtala,... pa noge obrila .... (san si mislila v torek z epilatoron pa san pozabila user posted image  .... eh, mo vidla mogoče drugi teden ... ) ....

... ka san samo jes tak brez kondicije user posted image  ... dihan dobesedno nad škrge ....

javin javin .... vujpan ka de vse ok ..... čiglij me od ponoči nekak čudno boli križ ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.3.2009 19:15:43   
detelja

oj

počujtin se tak kak če bi prebejžala maraton user posted image user posted image user posted image  .... pa san se samo stušejrala, lase porihtala,... pa noge obrila .... (san si mislila v torek z epilatoron pa san pozabila user posted image  .... eh, mo vidla mogoče drugi teden ... ) ....

... ka san samo jes tak brez kondicije user posted image  ... dihan dobesedno nad škrge ....

javin javin .... vujpan ka de vse ok ..... čiglij me od ponoči nekak čudno boli križ ...

eh to se ne sekejraj mene že tudi tak dugo tak čudno boli križ...pa posebej kda se bebi gible te me tak ne ven v glavnon ful čudno boli...ka si včasih že mislin, če to kaj pomeni...

kda san ti že ge pravila ka san brez kondicije...ge tudi iden v banjo se stušejran, obrišen, namažen s kremo pa oblečen pa san kak največji sportaš, keri beži ure in ureuser posted image user posted image

vutro pa de itak vse ok...

user posted image

kda že maš pregled-rano?...joj, ge ga man v torek šele ob 11...do te najboljše ka wc za sebe rezervejranuser posted image user posted image  ge ne ven ka mi je ali ge san čeduže bole zmejšana kda iden k gin. pa zdaj že itak nej takšna navola, če bi bila odprejta ali bi šla rodit...pač tka je nemren si pomagati...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.3.2009 19:18:00   
detelja
Nalini zdaj san se spomnilauser posted image user posted image  vutro pa je po uspešnon pregledi akcija nej???user posted image user posted image user posted image  prej javi kak je bilo na pregledi pa te delaj ka ščejš...samo nej preveč naglas, ka ge moren še teden dni čakatiuser posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa iden eksotik pit...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.