|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
19.12.2008 21:09:27   
pokica_
Ti kr idi pred tv, sj se bom jaz tudi zdaj ulegla in pogledala kak film, mene že tudi hrbtenica malček boli, sj me vsak dan...moj pa upam da res pride kaj kmalu domov. user posted image  Ko ga že vidim celega v rožicah...že vem da mi bo dvignu pritisk! user posted image

Samo še božične voščilnice do konca napišem,...pa grem ležat.

lepo preživi večer,...naj ti čimprej mine in te tvoj čimprej objame! user posted image  

nočko!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.12.2008 7:59:20   
detelja
jutro...kako ste kaj? kaj lepega počnete? končno bo spet en dan, no, vsaj upam...

pokica_ kak dolgo si čakala dragega? je bil ful pametenuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.12.2008 9:16:51   
Sončni žarek
Oj user posted image

Uh, pa sta se razpisali včeraj user posted image   Upam,da sta moška dobro prišal domov......Pa nič se bat-se bosta zelo dobro znašla z dojenčki. Jaz za mojega tudi nisem bila najbolj ziher, pa mu je šlo super (previjanje, oblačanje, nakupovanje plenic....-saj včasih bi lahko kaj naredil lepše-sam sem bila lepo tiho, ker potem še mu tisto malo motivacije zbiješuser posted image user posted image user posted image )......Sedaj je pa Eva itak atijeva princesa (ko jo vprašaš, kaj je atijeva reče pincesa, mamina pa miš user posted image )......pa kako ga pogreša, ko je cele dneve v službi.......

Detelja- jaz ko grem v center MS imam ponavadi napisan cel list...... Pa še G sem dolgo čakala in sem bila že pozna......... Saj če se bomo 29. vidle, bomo pa izmenjale tel. šteivlke in se potem naslednjič ko bom v MS slišimo...
Za bolniško pa se nič ne sekiraj........Jaz sem vedno šla normalno naokrog, v trgovine, na obiske- ker doma bi se mi ziher zmešalo.....Edino problem so res nevošćljivi sodelavci, če te kje vidijo- no, jaz tega problema nimam, ker sem sama svoj šef.....

Pri nas pa trenutno sonček sije........midve pa se greva počasi rihtat, ker greva na božička v BTC....vem da bo ludnica, sa mo gremo zaradi Eve, moj je pa itak že tam službeno......potem pa gremo še v nakup špecerije-je treba malo večje taloge narediti......

Gajgaja- jaz sem prreseljena iz Lotmerka......

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.12.2008 9:25:59   
detelja
sončni žarek moj je prišel nekje 1.20 iz službe...je nekam bolan...celo noč se je nekaj davil, grlo ga boli, tak prav bolan zgleda...danes pa je spet šel ob 8 nazaj pa vprašanje kdaj pride domov (imajo poroko in zaključke)...jaz pa grem zdaj v knjigarno (bom mojemu kupila knjigo za božička-hura očka bomuser posted image )...v ms je tudi malo sončka...se mi pa zdi, da je kar hladno glede na prejšnje dni...vse je ok, samo da ne dežuje...
hehe, ja otroci so tako posrečeni, ko rečejo kaj so...jaz pa upam, da bom imela "maminega sinčka"...baje so sinčki bolj maminiuser posted image ...samo bo pa spet problem, če bo moj malo več v službi, ko bo prišel domov bo itak otroka razvajal (slaba vest, ker je vedno z doma potem pa saj veš kako je) in bo verjetno mama ta slaba mamauser posted image ...sicer sva se že o tem pogovarjala, da pravila postavljava skup ne en čez drugega,...potem pa sploh ni čudno, da so otroci včasih čist zmešani...kaj pa vaša eva pravi na dojenčka??? se veseli? misliš, da bo ljubosumna???...a veš, da je od mojega nečakinaj tudi eva...stara 3 leta in 1 mesec...

lepo se imejte v btcju

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.12.2008 21:26:00   
pokica_
detelja, sončni žarek,...moj je prišel domov že ob 22h, pa niti ni bil videt kaj v rožicah. So vmes jedli, pa se ne pozna tolko...user posted image pa pravi da je vse skup spil kake 5 špricerjev. Pa baje ni bla nevem bogve kaj feštauser posted image
Bogi tvoj detelja, imajo res full gužvo tačas user posted image

Sončni žarek,...moraš imet pa res sladko ta malo....punčke so itak atijeve princeskeuser posted image . Moj si full želi imet punčko,...sam poba bo pa tudi super, če bo...kar bo bo! user posted image

Mi2 sma imela pa danes celo našo familijo na obisku, očitno naju pogrešajouser posted image  Pa božično darilo sma že dobla! user posted image  Kaka malenkost bo pa počakala še pod jelkico doma. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 655
21.12.2008 19:51:11   
Nončika
Detelja, tu sem, a samo občasno. sem delala zadnje 3tedne ko zmešana. po 16,17h na dan. jao, zdaj me pa lovi in skoraj crkavam. včeraj sem pa še bila na zaključku. tam je šele bilo pestro. user posted image user posted image user posted image . mal pijače in oggrrrooommmnnnooo heca in metanja polen na ogenj. user posted image user posted image user posted image

kavica? zakaj pa ne???? saj grem en dan v ms in se zmenive. delam pa popoldan, tak da bo pravi čas tam nekje okrog 9h. kaj praviš?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.12.2008 8:43:11   
Lalica1
Pokica: kar se tiče materinske ti lahko povem, kaj sem slišala zadnjič pri G. Je ena vprašala, pa ji je sestra vzela številko, da jo bodo menda poklicali, ko bo čas za to. Tako, da jim pri naslednjem pregledu kar povej in mogoče imajo isti sistem. Pa bi se res lahko zmenile da gremo skupaj na dan odprtih vrat.

29.12.: Kaj zdaj? Za pijačo še velja ali ste že pozabile? Dajte nekaj bolj konkretnega, da se res dobimo....

Zaključek: no mi smo se imeli kar fajn. Čeprav sem bila šofer...user posted image  Pa sem rekla, da bom šla domov ko bom hotela....ampak potem nisem imela srca in ... sem jih čakala 2 uri. Sodelavki je všeč možev sodelavec, tako da sem naše tri komade potem peljala v Spartacus, kjer smo se dobili....in sem jih čakala še 2 uri. Vmes me je ustavila policija. Ko sem rekla, da nisem nič pila ker sem noseča (in tako pametna, da se v nosečnosti ja ne pije, kaj si pa on misli?????) mi je samo zaželel srečno vožnjo. In potem odpeljem prvo rundo (ker moj mož itak ni hotel z mano, kaj bi pa rekli sodelavci?) pa se ustavim doma, ko kliče moj predragi mož, če bom tako prijazna, da pridem še po njih. Ja itak sem vsa navdušena šla znova in prišla domov ob 5-ih.

Za soboto pa smo se zmenili, da šibamo v MB. Je bil mož takooooo bolan, meni pa je kar smeh pokal. Še Lara ga je vprašala: Ati, kaj je narobe? Zakaj nič ne govoriš? user posted image

Sončni žarek: torej je bil Božiček v soboto v BTC-ju? user posted image  Ga več nikjer ne moremo dobiti ta teden? Lani sem hčerko peljala tako na mIklavža, kot na bOžička, letos pa je vedno prišlo kaj vmes...

Jaz sem se pa ponoči zbudila in se počutila zelo slabo. Sem šla lulat, pa sem namesto tega bruhala kot user posted image . Spet je prišla kri in grlo me je bolelo kot sto user posted image . Danes se pa počutim res zelo slabo.  Ni mi jasno od česa? Bila sem na kolinah in sploh nisemjedla preveč. Res čudno. Upam, da bo minilo, ker bomo danes okraševali jelko...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
22.12.2008 9:31:36   
detelja
Lalica1 ja moški so ponavadi drug dan ful bolni...zadnjič sem si kupila Magnesol pa je notr pisalo, da se lahko pije po preveč zaužitem alkoholu...sem zadnjič dala mojemu, ko je imel tigre:)...mojo prijateljico pa so zadnjič 3x ustavili pa to v roku 2 h pa jim je pokazala papir, da je pihala pa je morala vseeno ponovno pihat...sicer pa sem že tudi slišala, da morejo nosečnice tudi pihat, ker ene ne gledajo na dojenčka pa pijejo, jemljejo tablete Metadon ali nekaj takega-namesto droge...zakaj pa ne greš ti malo na bolniško?...možno, da ti je bilo tako slabo, ker si bila preveč utrujena in se je pač telo na tak način odzvalo...

jaz pa sem bila danes na tem testu za sladkorno...no, ni tako slaba ta tekočina za spit ni pa glih dobra...se pa da preživet...edino kar je dobro je to, da dobiš ful mrzlo za spit...ker toplo bi itak zbruhala...

*csaje* lepo, da si tukajuser posted image  ta teden bo meni bolj na knap z kavico...moj dragi bo zdaj 3 dni doma...jutri greva v nabavo...v sredo greva že dopoldan k njegovim popoldan k mojim...v čet. pa je itak praznik...v petek bom imela spet čas...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
22.12.2008 13:12:30   
malapikica
Samo še tri dni, potem pa uživanje doma.
Midva sva bila v soboto v Grazu in sem prišla nazaj kar malo razočarana. Nisem našla nič za sebe. Sem pa morala v C&A kupiti že nekaj bodyijev za malega pikeca. Mi je zdaj lažje kupovat, ko sem sigurna glede spola.
Mi smo pa bili včeraj na Božičeku. Ga vsako leto organizirajo pri nas v službi, pa še darila dobijo otroci. Ful fajn.

Za 29.12. je potem zmenjeno. Se sigurno dobimo. Moramo določiti samo še uro in lokal. Jaz predlagam 10:30 v Maximusu pri otroškem igrišču.
Dajte še ostale predloge pa se potem zmenimo dokončno.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.12.2008 13:15:54   
Lalica1
malapikica: tako se to dela. Meni paše tako datum, kot ura, pa plac. Imam samo en problem. Vem sicer kje je Maximus ampak lokacije pa ne. Mi potem sporočite kaj bolj podrobnega (npr. kaj je v bližini...)? Pa tiste, ki že mate otroke, jih boste vzele s sabo? Jaz svojo nameravam.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 660
22.12.2008 13:29:46   
Nalini
Ojla.

Se samo dva dni potem pa prazniki in dopust user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam.

Jutri imam pregled in upam, da bo gin rekla, da je vse ok. Me zadnje dneve nekaj brezveze skrbi,... pa si delam skrbi z nemogočimi zadevami. Ne vem kaj me je pičilo user posted image . Strah me je prezgodnjega poroda, strah me je, če bo kaj narobe ...... itd. Eh, brezveze. Saj me bo minilouser posted image  : Me je pa prvič v nosečnosti začel grabit tak  strah oz. misli,..... prej si s takšnimi zadevami sploh nisem belila glave.

Danes bom pa pekla nutela kekse,.... sem si nabavila material (zanima me samo, če lahko npr. namesto masla dam margarino? ali je boljše maslo .... user posted image ) - bom poročala kako mi bo uspelo.

Na srečo se je prikazal sonček,... samo to vreme ni normalno,.... bolj me spominja na april kot na božični čas user posted image . Vsaj bolj mrzlo bi lahko bilo .... Da bi malo te žverce pocrkae,.... ker zdaj samo razvajajo virusi in bakterije user posted image ... Se moram ful pazit, da kaj ne vtaknem.

Uživajte

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
22.12.2008 13:30:35   
detelja
Lalica1 moj otročiček mora še vedno z mano kamor koli gremuser posted image  malo se hecam...jaz sem že zadnjič rekla, jaz vam za toliko dni naprej ne vem povedat kaj bo itd...če bo vse ok se lahko brez problema vidimo in srečamo...bi pa prosila, če bom lahko šla, če bi me lahko katera v mestu pobrala, ker nimam lastnega prevoza...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.12.2008 13:34:03   
Nalini
Ojla. Jaz bom načeloma doma in bom imela čas,.... pa upam, da bom zdrava in da me pritisk ne bo zafrkaval.
Bi mi pa bolj pasal center - Diana, ker ni se mi za gužvat v takih centrih ob praznikih.... Ura mi pa paše.

baj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.12.2008 13:39:03   
Lalica1
detelja: prevoz zagotovljen!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.12.2008 13:41:31   
detelja
user posted image

najin bebi pa je dobil od božička (moje sestre in moža) take čeveljčke...meni so tako srčkani...bi jih kar cel dan gledala...

Nalini danes nimaš časa za kavico?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
22.12.2008 13:52:03   
Nalini
detelja danes ne, jutri tudi ne, ker sem cel dan v službi user posted image  ...
v sredo bi pa lahko med 10 in 12 uro. ....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 666
22.12.2008 13:58:42   
detelja
hehe v sredo pa jaz ne morem, ker smo pri tašči na kosilu potem pa gremo še k mojim...v sredo imaš še redno službo??? nič ne dobite bonusauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 667
22.12.2008 14:02:01   
Nalini
detelja v sredo bom še lepo delalauser posted image  (sicer samo dve uri,.... ) ,.... potem pa do 5. januarja uživala .... user posted image

kako je bilo v laboratoriju - a še vedno gužva in počasen tempo dela? ker prejšnji teden je bilo za znoret,... načakal si se do onemoglosti user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 668
22.12.2008 14:07:41   
detelja
ob pol 7 sem bila tam je bilo že toliko ljudi...no 5 do 7 sem šla notr spila in potem spet eno uro čakala...sicer je bila ena aprilčica pa sve klepetali, ampak vseeno je bedno tam sedet...dobila sem dovoljenje, da lahko spijem malo navadne vode...no, ni glih dobrega okusa je pa za preživetuser posted image  gužva pa je...pa potem vmes pijejo kavico pa tračajo mi pa ko budale tam čakamo...tak balkam sistem...ne vem zakaj, ko je gužva dve ne odvzemata krvi...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 669
22.12.2008 14:41:08   
Lalica1
.....zato ker potem nimajo podlage za večje plače zahtevati!!! Sedaj pa govorijo kako so obremenjeni ker imajo toliko gužve.
Nič niso obremenjeni, samo delat se naj spravijo, ne pa da tračkajo, kofetkajo in se odmarajo.

P.S.: Očitno mi je sedaj še prittsk malo skočil user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 670
22.12.2008 14:49:58   
detelja
Lalica1 če je pritisk prenizki pejd malo v ZD pa bo takoj visokuser posted image

Nalini evo vidiš kaj moreš naredit ko pritisk nagaja...user posted image  ampak potem bo spet problem, ker bo previsok...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 671
22.12.2008 15:42:35   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica
Za 29.12. je potem zmenjeno. Se sigurno dobimo. Moramo določiti samo še uro in lokal. Jaz predlagam 10:30 v Maximusu pri otroškem igrišču.
Dajte še ostale predloge pa se potem zmenimo dokončno.

Meni odgovarja Maximus.....pa v tistem lokalu ob otroškem igrišču..... Jaz itak pripeljem Evo sabo, pa še nečakinjo, ker bo glih na počitnicah-pa bo malo z Evo okrog letala- drugače jaz itak nebom imela nič od kave. Edino ura: mogoče malo prej med 9.30 in 10 ?!

Malapikica- a ti prinesem tisti pas od lavieja, da ga boš sprobala.....če ti bo OK, ga jaz prodam za simbolično ceno...........

Detelja-jaz sem ti že parkrat napisala, da te komot v centru poberem in odpeljem nazaj.......

Lalica- božiček je bil ob 12 v BTC-ju....ob 18 pa v Maximusu.....Če še bo kje ta teden, pa nimam pojma.......  Vhod pa je tam, kjer greš v H&M.......

Nalini- v ponedeljek ob taki uri pa ziher nebo gužve v Maximusu........Bo ful težje dobiti parkirišče v centru.....Pa še za otroke je bolj komot v Maximusu......

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.12.2008 15:45:41   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
kako je bilo v laboratoriju - a še vedno gužva in počasen tempo dela? ker prejšnji teden je bilo za znoret,... načakal si se do onemoglosti user posted image user posted image user posted image user posted image  

A to je v laboratoriju v ZD? Ker v bolnici v laboratoriju ni nikoli gužve.... Pa super, za dobro opravljene preglede....Jaz imam na glukozo bolj slabe spomine (beri sem jo 2x zbruhala.....tak da mi meritve niso mogli narediti..).

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.12.2008 15:53:44   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Jutri imam pregled in upam, da bo gin rekla, da je vse ok. Me zadnje dneve nekaj brezveze skrbi,... pa si delam skrbi z nemogočimi zadevami. Ne vem kaj me je pičilo user posted image . Strah me je prezgodnjega poroda, strah me je, če bo kaj narobe ...... itd. Eh, brezveze. Saj me bo minilouser posted image  : Me je pa prvič v nosečnosti začel grabit tak  strah oz. misli,..... prej si s takšnimi zadevami sploh nisem belila glave.

Nalini saj bo vse OK user posted image user posted image user posted image Misli pozitivno, po drugi strani pa je prav, da o tem razmišljaš- sam ne preveč prosim.... Boš vidla jutri na pregledu da je vse vredu in boš potem pomirjena....... Kolko pa še imaš do konca?

Jaz imam do konca še 1m in nimam nič pripravljeno.......Pa 31.12. imam že prvi CTG......sem itak G rekla,da letos ziher še ne grem rodit.....Bi pa jaz raje prej rodila kot po roku- Evo sem 5dan po roku in sem mislila, da se mi že zmeša od čakanja.....pa vsi so bili naokrog tečni in so nonstop klicali, če je kaj novega.....Pa še v bolnici sem bila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.12.2008 16:38:39   
detelja
Nalini eh boš vidla, da bo vse ok...čeprav jaz včasih tudi, če me kaj zaboli ali kaj me je že strah kaj bo...ampak ok za mano so slabe izkušnje pa sem mogoče zaradi tega bolj panična...ampak se mi zdi, da če si delaš manj skrbi, da je ful boljše pa ne glede kakšno stanje je...manj psihično pripravljaš telo na slabe stvari...ko te primejo take misli me pokliči ali pa pridi v ms pa greve na šetnjo...

ooooo jaz imam tolko prevozov za 29. garantiranih kot, da bi bila super zvezdauser posted image  punce sam tolko glejte, da se ne boste steple, katera me bo peljalauser posted image

sončni žarek to ti pa verjamem, da ti je bilo najbolj tečno to, da so te nonstop klicali, če si že rodila itd...jaz sem rekla, da bi bila najrajši, da rodim ponoči, ker takrat bo mir...če pa bodo slučajno kdaj čez dan klicali pa se ne bova javila pa to itak že panika pa stres zakaj se ne javljava pa bla bla..sem že mojemu rekla, da ko me pelje v bolnico mora gsm ugasnit, če ne ga bom vrgla v stenouser posted image  

sončni žarek midvi z Nalini imava en dan razlike v pdp...to je po izračunu menstruacije....jaz imam 10.4. ona pa 9.4...mogoče pa se bova skup drli v porodnišnici....user posted image  

Nalini a ti veš, da bove za velikonočne praznike dobili najine zajčke?user posted image user posted image seveda, če ne bosta prehitevala ali zamujala...

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?