|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
19.12.2008 16:25:14   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

pokica: res je. Po NS je rok 11.5., po prvem UZ pa 16.5. Nisem glih najbolj sledila M, tako da na ta način ne morem izračunati. Mislim pa, da bo tam okrog 11. bolj verjetno. Tudi pri Lari je bil datum 11. (ampak oktober), vendar je ta bil točen tako glede na M kot na zanositev (takrat sem imela še vse zapisano user posted image ).

Mogoče se res srečave v P. Ti pa nimaš G v bolnici ampak v ZD ne? Kaj pa v MŠ boš hodila? In misliš iti mogoče tudi na dan odprtih vrat, da malo spoznaš kje je kaj v P?

No super, ko bi se vsaj srečale v P. Svojo G imam pa v bolnici, a ti tudi? V MŠ bom šla z mojim ja, ....bilo je že menda uvodna MŠ, ali nekaj...pa sploh nisem dobla vabilauser posted image  Kdaj približno pa bo ta MŠ? Se je treba naročit ane, še pravi čas? Na dan odprtih vrat bi pa šla,....mogoče bi lahko šle kdaj skup? Kaj praviš? user posted image  Lahko se nama še ktera pridruži če želi....
Js sem pa vedla svoj PDP še preden sem šla na prvi pregled h G,...vem tudi točno kdaj smo naredli bebekauser posted image ....bo Istrski bebek....Novigradskiuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.12.2008 16:44:17   
detelja
no, detelja je pa spet mal popoldan zadremala pred tv...sedaj pa razmišljam, da bi šla v šoping in bi se še ustavila v lascarpi...imajo nek popust...

Sončni žarek čestitke za uspešno opravljen pregled...+6kg????....uf dobro tebi to gre, jaz sem v 24 t in imam že skoraj 7 kg pridelanih...user posted image  kdaj pa si bila v maximusu???? škoda, da nisi rekla, da greš v mullerja bi se lahko dobili na kavici...

Lalica1 a ti imaš same sodelavce???user posted image  joj, se spomnim ene sodelavke, ko je bila noseča jo je mož pustil na vse žurke, drugače pa ni smela nikamor...sem si mislila, da je ta možakar pravi kreten in v glavni izgleda nič nima...

pokica_, če dobro vem si ti aprilčica, ali???...uvod v šolo za starše smo imele v 5 mesecu, nadaljnjih 5 tečajeve pa bo v 7 mesecu, se pravi sedaj v januarju...če hodiš v zd potem se ti ni treba naročit, ker boš dobila domov vabilo-kdaj, kje....ja, na uvodu, ko je preverjala med.sestra prisotnost je klicala ful veliko žensk pa se sploh niso javile pa mi je bilo ful čudno kako to, da niso prišle...potem pa je tudi Nalini rekla, da ni dobila vabila, tako, da so verjetno kaj zabluzil...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.12.2008 16:56:02   
pokica_
ne ne detelja, jaz sem majčica! user posted image  Ampak vseeno se bom morala sama naročit v SB? Ker očitno nimajo celotne evidence nosečk...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.12.2008 17:18:45   
detelja
pokica_ ja, se mi zdi, da imajo mal pomešane te evidence...drugače pa imajo v SB tako, da se po 26.t nosečnosti naročiš-pokličeš na neko št...to mi je povedala prijatejlica...in kaj lepega počneš? jaz bi šla ven pa se mi nedauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.12.2008 17:23:17   
pokica_
a tako torej to naročevanje poteka....no, pol še moram kak dober mesec počakat in pol pokličem 1x.
Ma nič posebnega ne delam, nič se mi ne da. Moj se je odpelal z avtom na fešto, tak da sem priklenjena domauser posted image Se pa res dolgočasim.
Mogoče bom si pol privoščila kako toplo kopel in se malo razvajala...drugače se mi pa full tale večer vleeeeče. Pa tema je že zunaj.
Pa ti? Kaj kj počneš? Si tudi sama doma? user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.12.2008 17:30:27   
detelja
malo gledam tv, malo visim na netu,...ja z bebijem sva sama doma, kot ponavadi...kje pa ima tvoj zaključek? ja, tudi jaz nimam avta, da bi se kam zapeljala...ful me vleče nekam ven po trgovinah pa se nemorem skup datuser posted image ...glede tople kopeli pa bodi bolj pazljiva...meni je rekla gin., da mora bit voda samo mlačna ne topla in ne vroča...drugače pa imam jaz ful rada ful vročo vodo...saj ti lahko pokličeš v SB pa se pozanimaš kako in kaj...ampak vem, da imajo na vratih napisano, da nekje okrog 26. tedna pokličeš...sigurno pa se lahko prej pozanimaš...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.12.2008 17:35:45   
pokica_
no, pol sma nekje na istem glede dolgočasja, s to razliko da imaš ti doma že enga škratka in ti ni sigurno tolk dolgčas kot meni. Js mam edino macota doma, pa še ta se je udobno namestil k radiatorju in spi. user posted image  Zima ga dela lenobnega.

Ma ja, mene tudi full vn vleče danes,...me ima da bi šla kaj za user posted image kupovat ali pa vsaj gledat. Pa ne morm it. Fešto pa imajo nekje pri GR, v nekem gostišču, nevem kako se imenujeuser posted image  Tako da tudi piti kaj preveč ne sme, ko imajo skos kontrole, danes pa še posebej ko je tolko zaključkov.

Kopel...vem da ne smem bit v full vroči vodi, bom si tako toplo naredila. Sicer pa tudi jaz obožujem vroččččo vodo. user posted image

Kolko let starega škratka pa imaš doma?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.12.2008 17:43:50   
detelja
pokica_ verjetno se nisva dobro razumeli...moj škratek je še v mojem trebuhuuser posted image ...prva pikica pa je med angelčki...moj dragi pa je v službi...to pa je cela familija...mogoče je kje kak pajek ali pa mušica...user posted image ...veš glede teh kontrol se mi pa zdi čisto prav še več bi jih moralo bit...zdaj sem nekaj slišala, da kao hodijo iz lj k nam naši pa tja, ko so te akcije...pa se mi zdi tudi to prav...ker itak vsak drugi nekoga pozna na policiji in potem kliče "halo, sem mrtvo pijan, ustavili so me tvoji prijatelji ali lahko kaj zrihtaš"...sicer pa je en prijatelj od mojega rekel, da so prejšnjo soboto lumpali pa so klicali nekega vodjo teh patrulj, kje so vse patrulje pa je rekel, da sta samo dve na terenu, da je ena nekje izven ms druga pa je v super liju...zadnjič mi je moj tako dvignil pritisk...smo bili na rd pri njegovem prijatelju...seveda jaz sem bila šofer oni so ga pa malo lumpali..pomtem pa greva domov...zunaj je ful lilo, sploh nisem vidla kje se vozim, ker se je vse bleščalo pa prideva sem do AMD aste pa dam počasi žmigavc pol pa je še prej ena cesta-pred križiščem (če bi bil kdo za mano bi mislil, da grem prej not ne pa da bom šele v križišu zavijala)...moj pa meni tako pametno reče, a ti veš, da če bi te sedaj ustavili policaji bi plačala kazen...jaz pa ja vem...sem si mislila hallo ti boš meni sedaj nekaj solil pamet...sem si mislila takrat ko spiješ kako pivo pa sedeš za volan si povej da je to kaznivo, če te ustavijo policaji....user posted image ...mater so inteligentni moški ko kaj spijejo...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.12.2008 18:49:39   
pokica_
user posted image dober je tvoj. Ja sj, ko ne vozijo so tako zelo pametni, da joj. user posted image  Moj pa ni hotu da ga js pelam, je rekel da bo šel sam, pa sam domov, da nebo full pil. Me zanima kako bo to zgledalo...user posted image  Ni mu treba več kot 3-4 špricerje da je že v rožcah.
Ti časi ko je bil vajen fešt in vseh vrst žurov so že mimo, pa ne prenese več tolko kot v mladih časih.

Sj je dobro imet kakega kolega policaja, da kaj zrihta in kaj uredi....ni slabo!

Glede škratka...napačno sem te razumelauser posted image . Sj jaz bi že tudi imela zdaj user posted image , pa sem že 2x imela ss. Za enga rečem hvala bogu, ker bi bil otrok z prejšnjim tipom. Pa še full mlada sem bila.
Ampak sem kljub temu kar dolgo žalovala za bebico. Enga sem imela pa letos junijauser posted image . Ampak glavno da zdaj pričakujemo bebico, pa naj kar raste in bo zdrava, da bo v maju privekala na svet in k nama v naročje! user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.12.2008 18:54:47   
detelja
ja, ja itak so pametni...jaz pa ko gre tako kam moj ga vedno peljem-do aprila bo to še šlo...sem mu pa že zatežila, da je od aprila naprej otrok na prvem mestu, ker je itak vedno v službi...moj bo namreč prvi iz njihove grupe prijateljev postal ati in potem veš kako je...jutri bi tako šla z našimi v mb pa ne vem kaj naj naredim-sem na bolniški...pa ne bi glih rada, da me kdo tam vidi...sicer imajo naši danes zaključek pa bodo mogoče jutri spali, ampak vseeno...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.12.2008 18:58:51   
pokica_
zelo zelo so pametni ti naši deci. Sam moj vedno pravi, da ni nikoli tako mrtvo pijan, da nebi domov zvozil. To sigurno, sam ne pa tako malo pijan, da nebi napihal. Sem mu rekla, da mi domov naj ne hodi z plačilno kaznijouser posted image . Pa je rekel, govoriš kot moja mama....aaaa, ...sem rekla kot tvoja žena pa že...user posted image  je pa kr utihnil!

Pa js mislim, da če danes imajo fešto, pol veš da bojo vsi zjutraj spali, ali? Vsaj jaz bi...user posted image  Pa so taki, da bi te zatožili, če bi te slučajno kdo videl? user posted image  Ahjej....pol niso dobri sodelavci.
Sj pa človek ne more biti priklenjen na 4 stene, sj smo ja ljudje, pa še božič bo in je treba it v nabavo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.12.2008 19:19:36   
detelja
glej jaz sem skoraj skoz doma...ok grem do tgovine, mogoče kak sprehod, čez vikend grem mogoče k staršem in to je to...drugače pa 4 stene...pa še to sem skoz sama...sploh se ne čudim, da ko kam gremo pa je več glasov je user posted image  čist zmešan...ej moji sodelavci so ful čudni...čeprav saj pa nisem več na račun delodajalca na bolniški...gibanje imam tudi odobreno...ampak nikoli ne veš...saj veš v službi glih ne smemo iskat prijateljev...tako, da ne vem kaj naj naredim...
ja, saj meni moj tudi pravi, da je spil samo dve pivi ok...ampak jedel ni od zajtrka nič potem pa se hitro napiha...lansko leto nekje takega časa, ko se je odpravljal domov (saj veš dela v gostinstvu polno znanih ljudi, hočejo ti plačat pijačo, moškim je iz pod časti povedat hvala ne bom več sem z avtom...)so spili par "špricerjev" ali pa pivo ej ne vem točno...in on lepo pride domov (jaz dokler ne pride itak ne morem v miru spat) ves besen...pa vpr. kaj pa je...ja so me pri vogelu ustavili policaji pa sem napihal (glih je prekoračil mejo) pa je moral pustit avto tam pri vogelu na parkirišču, plačati 125 eur pa 24 odvzem vozniške...ej če bi ti vedela kakšno srečo sem občutila v sebi...sem imela upanje, da ga bo kja naučilo...pa mislim, da ga glih kaj dosti ni...drugo jutro sem mu rekla, da če ga to ni nič naučilo upam, da mu bodo naslednjič odvzeli za vedno izpit pa še dodali dobro kazen + naj ga dajo v zapor (24 ur) malo me je čudno pogeldal pa rekel joj kakšna si...sem rekla želim ti samo dobro...sem rekla kaj če bi komu kaj naredil???...potem pa gleda tv pa vidi tisto reklamo, če se je spominiš...ko kažejo 4 letno deklico, ki je izgubila starše zaradi vinjenega voznika...drugič pa spet pokažejo 24 letnega fanta, ki je pijan vozil in ubil starše te deklice in je v zaporu...ne vem mislm, da spada to pod akcijo-ne vozi pijan ali nekaj takega....potem pa mi govori, da mu da to za mislit...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.12.2008 19:27:45   
pokica_
Vem vem, kako vse to zgleda. Moj je napihal že kar nekajkrat, ker je bil on vedno tisti dobri prijatelj, ki je vse kolege okoli vozil, drugi so bili pa brez skrbi. In to ga je večkrat teplo...

Zj lih me je poklical in reku, da še spije kak kozarček pa pride domov. user posted image  Mi je že manj dosadnouser posted image

Tista reklama pa mene vedno spravi v jok in mi kocine dvigne. ...res je huda, skoraj malo prevečuser posted image
Ni pa slabo da to naši moški vidijo, kam lahko pripelje vinjenost za volanomuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
19.12.2008 19:31:53   
detelja
no, lepo...ampak pri mojem, ko reče, da pride samo še špricer spije kar traja...in to me najbolj razkuri...glih je na pop tv ta reklama...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 639
19.12.2008 19:38:08   
pokica_
Ma sj js mojmu tudi ne verjamem, da bo sam enga še spiluser posted image . To tudi mene razkuriuser posted image . Nevem zakaj je tako težko povedat da spije še 2 ali 3user posted image  Sj pa v končni fazi bo on trpel posledice ne jaz,....pa še zadnji izpit na faxu ima v ponedeljek, tako da si mačka ne sme privoščit, ko pol se več nebo mogu cel vikend učit. Pol traja 2 dni da k sebi prideuser posted image . Pa še policija ga lahko ustavi,...pol se naj pripravi da bo nadure delal, da to pokrijeuser posted image . K ni proračun na razpolago za policijo, pa še beba prihaja in s tem povezani stroški.
Zj pa grem za par min v bano,...ali pa pod tuš,..še nevemuser posted image  

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 19.12.2008 19:39:26 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 640
19.12.2008 19:46:27   
detelja
jaz pa grem perilo obesit pa tudi grem si spucat obraz, naredit piling pa masko...več ne vem kdaj sem si to nazadnje naredila...sem mal lena glede tega...pa še bi bilo dobro, če bi šla malo do kozmetičarke...a ti hodiš kozmetičarki??? če ja, kam pa koliko stane?...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.12.2008 20:03:58   
Nončika
Detelja, jaz hodim na Madžarsko, stane pa cca 3500HuF, to je 15€.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.12.2008 20:18:26   
pokica_
evo mene, sem imela toplo kopel, ka mi je pasalo, zdaj si še nohte nalakiram, da bom lepa ko moj pride domov! user posted image  Že vem, da bo rekel, da mi ni blo tako hudo biti sama. user posted image  
Tako čakam na njega da pride, kot kaka najstnicauser posted image .
H kozmetičarki pa še nikoli nisem šla,...verjetno se mi je zdelo stran metanje denarja, čeprav nebi bilo slabo da bi šla kdaj, ker nimam lih kristalno lepo kožo. user posted image
Kam si pa ti hodila do zdaj h kozmetičarki, če si?

Csaje,...kam na madžarsko pa hodiš ti? To pa res ni drago, saj tam je vse ceneje, vem. Jaz bom tja šla na 4D UZ. Full je razlika v ceni!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.12.2008 20:31:21   
detelja
*csaje* ti si mi to že povedalauser posted image  kje hodiš? nič se ne javiš? me ne povabiš na kavico....samo skrivaš se pred manouser posted image

pokica_ jaz sem nekje v srednji šoli hodila h kozmetičarki, ker sem imela ful grdo kožo...vse pa se je začelo, ko je prišla na trg neka kozmetika oxy ali nekaj takega in potem je dermatologinja rekla, da bo kozmetičarka to spucala ona pa mi je dala neko kremo...hodila pa sem prek od avtobusne postaje...ne vem kako se je imenoval salon...že takrat sem plačevala za eno nego okrog 5000sit...in to je že sigurno 10 let nazaj...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.12.2008 20:36:47   
pokica_
Ja pol je pa res že dolgo nazaj...zdaj v user posted image nebi bilo slabo da nardimo kaj dobrega zase in našo kožo, ki še posebej rabi nežno nego in razvajanje...
Evo, nohteki so že polakirani user posted image . Sam 1 špricer se je pa po mojih predvidevanjih res zavlekel v 2-3,...ali večuser posted image . Maaaaaa, sj bom tudi jaz prišla še kdaj na svoj račun, če ne prej ko bo beba,....pa bo varuška, ko bom jaz z svojimi puncami šla vnuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 645
19.12.2008 20:42:18   
detelja
pokica_ saj sem ti rekla, da je pri moških "samo še en..., že grem....), da to traja...potem pa pride pa reče oprosti saj veš nisem mogel prej, ker bi mi zamerili, pa sem že 100x rekel, da grem... pa bla bla....ja, to pa itak...ko bo bebi na svetu mu bom enkrat pokazala kako to je...pa sedaj smo še bolj občutljive pa nas hitro spravijo ob živceuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 646
19.12.2008 20:45:52   
pokica_
user posted image ma ja! Hecni so naši moški, le kdo jih sploh razume?! user posted image  Še dobro, da so te fešte poredke, ker drugače bi imela preveč skrbi....če pa jaz grem kam,...je pa čisto bogi ko pridem domov. Pa ponavadi že spi,...pa čeprav pridem ob 8h zvečer že domov z pijačke s prijateljco. Res so bogiuser posted image ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.12.2008 20:50:37   
detelja
ja, res...revčki...zdaj so verjetno srečni, da smo noseče, ker vejo, da smo doma in se ne potepamo okroguser posted image  bodo pa vidli kako bo ko bodo bebiji na svetu pa bodo prišli domov pa bomo celo noč jokali pa stokali pa hodili sem ter tja... saj ok, saj res moj ne hodi okrog pa ne lumpa...se zgodi tu pa tam pa takrat sem jezna, da bi ga najrašji obesila nekamuser posted image ...mojemu bo verjetno kar naporno, če bodo imeli čez vikend bolj gužvo potem pa pride domov pa naj bo naš user posted image  bolj živi čez noč...ampak tako je pač življenje...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.12.2008 20:57:04   
pokica_
user posted image kako hudo bo šele mojmu,...ko je en tak velik zaspanc in ima navado, da po šihtu in kosilu malo poleže, za kako uro-dve! user posted image  Vsi mu govorijo, da bo tega udobja kaj kmalu konec,....pa kr reče, da se bo pa privaduuuuuser posted image . Komaj čakam tele cajte...user posted image , sem žleht ane! user posted image
Sj moj tudi ni lump, in le redko gre kam,....take kake službene fešte, če imajo, že gre...al pa na kak izlet, če grejo,...so bli prejšnji mes 3 dni v tujini in so ga tudi tam malo lumpali.
Običajno pa res nikamor ne hodi na lumparijo. ...hvala bogu, da so ti časi mimo,...si je dal v mladosti dost duška v tem...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.12.2008 21:03:22   
detelja
samo veš jaz mislim, da se bo res privadil...s prva bo hudo potem pa ne bo druge izbire...saj ko sem jaz spoznala mojega je tudi spal do 1...in ko sem prvič pri njemu prespala sem mislala, da se mi bo zmešalo...saj veš v tujem stanovanju ne upaš se sprstom mignit, tv je imel v spalnici...ampak se je čez čas navadil...sedaj pa tudi če dela do 2-3 zjutraj tam okrog pol 9, 9 vstane...pa sestrin mož je bil isti... saj, če tako gledaš boste šli malo ven pa se bo bebi napapcal pa lahko greste vsi popoldan mal dremat...jaz bom tudi sigurno tako delala, če bo le možno-ni nujno, da bo hotel spat...pucali, likali itd. pa bomo takrat, ko bova oba doma...zdaj pa bom jaz počasi šla pred tv, ker me že tako boli hrbtenica...upam, da bo tvoj dragi hitro prišel..upam pa da bo tudi moj hitro prišel..jutri bo spet cel dan delal-imajo zaključke pa še poroko...še dobro,da je 24,25 fraj...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?