|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
18.12.2008 13:52:15   
pokica_
Ste me zdaj spet v dobro voljo spravile! user posted image

Živa25 ČESTITAAAAAAMMM TI IZ VSEGA SRCA! user posted image  Ko bi vedla kako sem vesela zate! user posted image  Pa lahko prideš svojega bauhija že tudi kaj prej pokazat,....pol pa še bebico,...da boma furale po ms! user posted image

detelja, tudi meni se takoj pozna, ko 2-3 dni preveč jem,...imam že pol napet trebuh. Pa zadnji teden imam full slabo prebavo, zato sem spet danes štartala z polnovrednimi kosmiči in lanenim semenom, da malo vse to pospeši, drugače me še kje raznese!user posted image

Lalica1....jaz kuham že od svojega 12. leta, tako da mi ni noben problem se lotit tudi tradicionalnih prekm. jedi. Bograč, repo, zelje, domač pasulj...vse to kuham že sigurno 5 let. Pa moram se pohvalit, da sem že večkrat kuhala bograč za 10-12 ljudi in so si vsi prste polizali. user posted image  Čeprav pravijo, lastna hvala, cena mala.
Sicer pa bograč ni noben baw-baw. Ti lahko povem recept, pa sem ziher, da ga boš odličnega skuhala! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.12.2008 14:03:32   
Nalini
detelja fajn bi bilo, če bila lahko v službi malo zadremala user posted image .....  samo potem bi jutri bila ziher v novicah,...... pa kavi pa bruham, .... user posted image

malapikica jaz bom imela tisti teden tudi dopust,.. tako, da bi se lahko dobile 29 ali pa 30 na pijači ..... (dopoldne ali popldne - meni bi bolj pasalo dopoldne)

Materinska šola - meni je pa čudno, da nisem dobila vabila za uvodno predavanje user posted image user posted image user posted image user posted image . Na zadnjem pregledu sem šla vprašt kdaj bom na vrsti,.... pa mi je sesta rekla, da bom že dobila vabilo domovuser posted image ,... takrat, ko bodo na vrsti aprilke. Ni mi pa jasno kako so že ene aprilke imle uvodno predavanje. aprilke, ko dobite vabilo javite, da pokličem, če me izpustijo.

Jaz sem se pa danes zjutraj vagala pa sem imela 2,9 kg več kot takrat, ko sem zanosila. Počutim se pa kot če bi jih imela  +15user posted image . Trebuh tudi lepo raste,.... ga moramo danes pofotkati.

Grem počivat in se veselit jutrišnjega dne,..... komaj čakam, da ga bo konecuser posted image user posted image user posted image ..... pa še kar naporen bo user posted image

Potem še pa tri dni ..... in prazniki ter dopust.

A ste videle danes snežinke? kako lepo bi bilo, če bi zapadel sneg,... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baj baj,
user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.12.2008 14:28:12   
Sončni žarek
Oj, pa ste le nekaj načvekale user posted image user posted image user posted image

Živa25- čestitke user posted image user posted image user posted image   saj lehko pišete v prekmurščini, samo jaz te moram vse 2-3x prebrati, da bom zastopila user posted image user posted image user posted image

Malapikica- jaz sem za srečanje tisti teden- dopoldne, ker bom imela Evo seboj........Še vedno pa predlagam Maximus user posted image user posted image user posted image

Detelja- lep buši....a vam jaz svojega pokažem?! ah ne raje.....me pa res zanima kolko sem se sedaj zredila-bom poročala jutri, ko imam pregled......
Glede dvigovanja Eve- veš mi drugega ne preostane.....ker sama še ne more iz stolčka za hranjenje, pa v posteljico, pa na previjalno.... Nimam pa vedno nekoga na razpolago-pa načeloma mi ni bilo težko, edino sedaj proti koncu me malo boli potem križ....pa trebuh mi ful utrdeva.....
Kok spasmexov pa moreš ti jest?

Nalini-naj ti čimprej mine današnji delovni dan user posted image   A ti bruhaš? Joj, jaz sem do 26t- tok v tolažbo......

Pokica- si pravi kuharski mojster.....jaz prekmurskih jedi ne znam kuhati in se niti ne trudim, ker jih ne jem (repa, bograč)..... Mi je pa smešno, ker recimo skuham segedin, pa mojemu tastu ni preveč všeč, ker je preveč blag- jaz pač skuham takega po prleško-kot smo ga mi doma kuhali.....

Gajgaja- še vedno nisi zaupala od kje s Prlekije si-mogoče se pa celo poznava......

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 18.12.2008 14:30:58 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.12.2008 15:12:06   
Lalica1
Torej nas je večina ZA, da se dobimo 29. dopoldne. Kako pa zdaj dalje? Določimo uro in mesto pa hop? Ali je še kaj? Res bi bilo fajn, da se zmenimo bolj fiksno, da ne bo katera potem sama tam strašila....

pokica: saj mislim, da bi meni tudi uspelo skuhati bograč, ampak se mi zdi tako nekam težko. Ma sicer jaz kuham/ali bolje naredim kakšno hrano že od 8 leta, ko sem imela 3-letno sestrico in starše v službi... Sedaj pa rada probam kaj novega in nikoli še ničesar nismo metali stran. Ampak ati vedno ve, da sem kuhala jaz, ker je potem kaj novega na mizi.

Ha, ha sončni žarek: moja hrana je tudi vedno preveč blaga, sigurno pa neslana. Ker jaz soli drugače sploh ne potrebujem, ostali pa potem še preden poskusijo vsipajo sol v hrano user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.12.2008 15:19:02   
Nalini
jaz sem za 29. dopoldne,.... bi mi pa bolj pasalo v centru MS (Diana,...) - ura - nekje od 10.00 dalje ....

se bom pa prilagodila vam user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
18.12.2008 15:55:25   
detelja
Nalini veš kaj imaš mogoče ti prednost, da se ne rediš??? ne luštajo se ti tako hudo sladkarije...jaz prej sladkarij tudi nisem glih kaj ekstra imela rada...sedaj pa, da ne govorim...in mislim, da se mi kar nabira...pa to se pozna, če si v službi ali ne...

Sončni žarek na dan imam 3 spasmexe...že od 6 t nosečnosti...

meni zaenkrat tudi paše 29. za pijačo, ampak ni 100%...sicer bi tudi meni bolj pasal center ms...

kolko snega imate sedaj na markovskem?user posted image  se pridemo kepat hihi

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.12.2008 16:04:23   
Nalini
detelja ful veliko snega imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri sploh ne vem, če bom lahko šla v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
še eno slikico ti pošiljam, da si boš predstavljala .... user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 18.12.2008 16:05:04 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.12.2008 16:15:42   
detelja
hihi a imaš kakšno posteljo fraj, da pridem k vam, da se naužijem snežne radosti???user posted image  joj, me tako skrbi kako bo prišel božiček do mene, ker ni snegauser posted image ...pa ne vem, če mu je še kaj denara ostalo od daril, da bi si lahko kupil čoln...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.12.2008 8:46:27   
Lalica1
Sladkarije: jaz jih sploh ne jem, pa mi gre vse narazen user posted image  . Mah, smo si različni. Bo prišla pomlad 2010 pa bomo tako veselo hujšale...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.12.2008 8:49:04   
detelja
Lalica1 jaz imam upanje, da bom hujšala že poleti 2009, spomladi 2010 moram bit že fituser posted image ...pa itak aprila imam rok, potem se bo začelo lepo vreme bomo dosti zunaj pa bolj bom zaposlena tako, da bo hrana verjetno bolj na stranskih tirih...

zunaj je že spet tak beden dan...rada bi šla malo ven na luft...pa to tak sovražim, ko je vse mokro, luže...pa ta dežnik...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.12.2008 9:27:42   
Lalica1
detelja. saj optimistična si. Jaz sem tudi bila, ampak je bila potem moja realnost malce drugačna. Najprej sem dojila, in to ni glih najbolj pomagalo pri hujšanju, potem je Lara spala cele noči in nisem bila utrujena,...Tako, da ni bilo krize, ki bi me vodila v hujšanje. Ampak potem čez čas, pa je začelo kar izginjati, pa malo orbitrek, pa pilates, pa prehrana in je kar šlo. No, to je bilo treba dol spraviti samo kakšnih 5 kil, ker ostalo je izginilo samo od sebe. Menda je bilo tudi veliko vode, vendar se meni med nosečnostjo sploh ni zdelo da je to.
Ne se sekirati, saj bo šlo. Bomo šle skupaj na kakšno vadbo ob večerih. user posted image  user posted image  user posted image  Halo??? To pa sploh ni tako slaba ideja. Ker jaz nikogar ne morem nadr.... da bi šel z mano, sami mi je pa čudno. Pa še malo odmora od otrok... Kaj pravite?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.12.2008 9:33:03   
detelja
Lalica1 s katerga konca si že ti? če se prav spomnim si doma nekje ob meji??? ali se mi je pa kaj sanjalouser posted image  tudi meni je tako neprijetno, da bi sama nekaj počela pa nimaš take motivacije...tvoja ideja je drugače super...vem, da sem preveč optimistično napisala...ampak sama sebe dovolj dobro poznam, da bom naredila vse, da izgubim kg...pri meni je tako, da če en dan zdržim brez hrane je več ne rabim...sicer sedaj bom ful aktivna in ne vem kako bo čisto brez hrane...sicer pa brezveze, da delam glede tega plane v naprej...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.12.2008 9:44:40   
malapikica
Berem, da ste pri kg. Meni sedaj nekako še uspeva jih držat pod kontrolo. Upam da bo tako do konca. Prvič so pa samo leteli gor in potem tam tudi ostali. Sem se prvič zredila skoraj za 20 kg in 10 od tega jih je ostalo še po porodu. Sem se morala kar precej namatrati, da so šli stran. Jaz bom šla najverjetneje v jeseni 2009 spet na telovadbo. Že zbiram informacije. Moram rečt, da je ponudba vedno večja. Zdaj hodim že nekaj let in sem ugotovila, da mi aerobika še najbolj odgovarja. Tako punce se zmenimo in potem gremo...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.12.2008 10:08:10   
detelja
malapikica ja se pozna, da je zima pa to čudno vreme...pa mislim, da če bi hodila v službo se ne bi tako redila, ker v službi itak ne moreš jest ko se ti kaj zalušta...bi verjetno stranke malo čudno gledale:)...bomo me to vse porihtale...bomo imele po porodu manekensko postavo...jaz imam občutek, da so že same joškice ful težke:)...a veš kaj me zanima a so vam tudi rekli v laboratoriju, da lahko pijete vodo (še preden so vam odvzeli kri)...to mislim za zadnjič ko ste bile na testu za glukozo...moja prijateljica je bila v rakičani včeraj pa je lahko cel čas pila vodo...sicer mi je čudno, ker voda verjetno glukozo razreči v krvi, ali???

kaj boste lepega delale čez vikend? jaz bi jutri ful rada šla sestro v mb pa nevem če naj grem ali ne (bolniška)...drugaeč pa bom spet z mojo lubico (user posted image ) sama, ker ati dela...

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
19.12.2008 10:46:27   
Lalica1
detelja: ne nisem doma pri meji. Sem pa z Goričkega.

telovadba: Torej se tudi tu strinjamo. Res bi lahko začele tam jeseni 2009. Jaz bi sicer že morala hoditi zaradi rame na fintnes, ampak se mi sami sploh ne da. Tako da user posted image  user posted image  user posted image

vikend: mi gremo pa v MB jutri malo po nakupih user posted image  in že komaj čakam. To gremo vsako leto in mi dosti pomeni, da smo tako sami in uživamo. V nedeljo pa v LJ v KC user posted image . Ampak smo zelo mobilni in se radi spravimo na pot.
Ja danes pa imamo zaključek. Komaj čakam. Sem določena za šoferja ker itak ne bom pila (no nekaj malega že) in imam že poln avto. Upam, da se bomo vozili srečno.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.12.2008 11:07:24   
malapikica
detelja - meni je sestra rekla, da ne smem nič piti, jesti ali kaditi. Tako da verjetno tudi vode ne smeš. Nisem pa prav posebej vprašala.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.12.2008 11:18:00   
gajgaja
Dekline lep deževen pozdravček!

Sončni žarek, sem iz okolice Ormoža. Miklavž pri Ormožu, ampak zaj že 4 leta živim na tej strani müreuser posted image .Pa ti?

Detelja hvala za odgovor za trgovine.Morava z dragim iti to malo pogledat.

Ampak zalevle pa nas nonstop.Malo snega ne bi škodilo kaj?!Kdaj pa mate punce pdp kaj?Meni pride na praznik 25.6.Komaj že čakama našega bebeka al bebicouser posted image .

Pa za očke priporočam eno dobro knjigo "HURA,OČKA BOM".Moj jo je glih prebral, pa je navdušen, ker avtor opisuje tak na enostaven način, pa reko je da se je našel v marsičemu.Pa še opisano je kako se me počutimo, pa kaka skrb nam je potrebna med nosečnostjo, pa kak nam hormoni delajo(kar je posebaj pomembno, saj nam čustva skačejo gor pa dol), da nas potem fantje vejo potolažit pa "prenašat"user posted image V glavnem fajn za prebrat.

LEP DAN BODOČE MAMICEuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 617
19.12.2008 11:22:37   
detelja
izgleda, da ima vsak svoja pravila...jaz pa bom zdaj šla   s prijateljico do maximusa pa nazaj...k...gleda če dežuje..mal mi bo pasalo, da se prelutam sem itak skoz notr...me že vse rit boli:)))

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.12.2008 11:23:59   
detelja
gajgaja kdo je to knjigo napisal? ali veš mogoče kje se da kupit...ne vem če je nebi dragemu podarila za božička...se mi zdi fajn knjiga pa še za spomin jo bo imel...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.12.2008 11:48:59   
gajgaja
Detelja, avtor je Kester Schlenz( joj samo ne vem če sem točno napisala, mislim da sem).Ja zanimivo, seveda to je lepo, pa še poučno darilo.
Moj dela v knjižnici pa mu knjige ne bom kupovalauser posted image .Od kod si pa ti?

POZDRAVČEK

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.12.2008 12:46:06   
pokica_
Se pridružujem skupini za poporodno hujšanje in aerobiko naslednjo jesen 09! user posted image  

Lalica1, ti imaš kakšen teden pred mano PDP ane? Mogoče bom jaz prej, mogoče ti kasneje rodila, pa se srečama v porodnišnici. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.12.2008 13:16:33   
Lalica1
pokica: res je. Po NS je rok 11.5., po prvem UZ pa 16.5. Nisem glih najbolj sledila M, tako da na ta način ne morem izračunati. Mislim pa, da bo tam okrog 11. bolj verjetno. Tudi pri Lari je bil datum 11. (ampak oktober), vendar je ta bil točen tako glede na M kot na zanositev (takrat sem imela še vse zapisano user posted image ).

Mogoče se res srečave v P. Ti pa nimaš G v bolnici ampak v ZD ne? Kaj pa v MŠ boš hodila? In misliš iti mogoče tudi na dan odprtih vrat, da malo spoznaš kje je kaj v P?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.12.2008 13:54:30   
detelja
gajgaja tvoj ima knjige verjetno že čez glavo...upam, da jo bom kje našla in da ne bo ful draga...jaz sem v ms priseljena goričanka...

sem bila s prijateljico na sprehodu (do maximusa pa nazaj) je ful pasalo...čeprav se mi zdi nekam sveže zunaj...pa je baje 4 stopinje...se mi zdi, da so v maximusu same nosečke in mamice z vozički...sedaj pa jem veliko skledo solate...mi ful paše...

Lalica1 sem te pozabila vprašat a gre zadrga na škornjih skup?? user posted image zadnjič si rekla, da ne veš, če jo boš skup spravila...danes se lepo imej na fešti...pa ne ga preveč pit user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.12.2008 14:39:52   
Lalica1
detelja: user posted image  Ne, ne gre skupaj. No vsaj na tistih najvišjih ne. Oni nižji gredo, ampak mogoče pa vseeno ne bom oblekla pajkic, ampak hlače in potem bo tudi v redu. Moram malo sprobati. Ma, očitno sem se razširila na vseh področjih. Ampak moj mož pa je najbolj navdušen nad zgornjima balonoma. So me še danes sodelavci hecali, da imam kar tri balone...user posted image

Hvala, in upam, da se bomo imeli res fajn. Že pogrešam kakšne žurke. Pila pa itak ne bom veliko, ker mi sploh ne paše več. Mogoče kakšen kozarec čistega vina in to je to.

Bom pa peljala direktorja in sem fantom rekla, da zbiram denar, če ga slučajno nočejo več videti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.12.2008 15:06:01   
Sončni žarek
Ojla user posted image

Jaz sem imela danes pregled.....vse OK, do sedaj pridelala +6kg-tak da še imam fore sedaj čez praznike....čez 10dni imam prvi CTG.....Uh, sploh ne vem, kdaj je minilo- bi bila jaz tudi vesela, če bi iimela rok tam enkrat aprila user posted image user posted image user posted image  Pa nebo nič- PDP imam 24.1.2009

Lalica- uživaj maksimalno danes na fešti.....

Detelja-mogoče pa sva se danes celo srečali.....sem malo zapravljala v Maximusu.....Kaka gužva že vsepovsod-v mestu nimaš kje parkirat-sem mogla v mullerja.....

Gajgaja- jaz sem iz Lotmerka.......

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?