|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
29.12.2008 9:00:02   
Nalini
jutro user posted image

A bo sneg?
Jaz zaradi mirovanja ne morem priti user posted image user posted image user posted image user posted image ,... bi pa z veseljem, če bi lahko. pa še nekam čudno se počutim.
Uživajte tiste, ki se boste dobile.

bejbi pa zadnje dnu fuuuulll brca,... na trenutke me vse boli od brcanja,.... ko ne dobim v rebro,... me brcne v mehur,.... pa spet malo v levo pa v desno .... user posted image
pravi user posted image  je.....

Detelja brezveze se je sekirat, ker s sekiranjem še samo naredimo več škode ... jaz sem se zdaj s tem sprijaznila,.... ker vem, da mi psiha lahko naredi več škode kot koristi,.... Tudi jaz komaj čakam naslednji pregled, da vidimo kako bo in če bo še vedno vse zaprto.

Tiste, ki ste dobile injekcijo zaradi RH- ... a boli?user posted image    jaz že od nekdaj ne maram igel,... zdaj me pa neprestano nekaj pikajo user posted image

Uživajte danes,.... jaz bom spet šla malo v ležeči položaj,... pa mogoče malo prah pobrisala po sobi,... skratka nič kaj dosti ne bo učinka od mene user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.12.2008 9:02:05   
Sulfinija
Ojla!

Še ena novopečena pomurska nosečka se javlja na report.Vidim,da bo dane srečanje,če bi prej vedela bi ziher prišla pa kdaj drugič,ker sem dane sže zasedena.

LP Mojcauser posted image 7t3dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.12.2008 9:04:23   
Nalini
čestitke Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in uživaj v nosečnosti user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.12.2008 9:28:47   
detelja
Nalini fajn bi bilo, če bi zapadel sneg...ampak mislim, da so to le naše sanje...user posted image ...ti samo lepo počivaj...jaz sem včeraj tudi skoraj cel dan lenarila...naš bebi je tudi ful živahen..se mi zdi, da dela prevale in potem me vse boli...enkrat ga čutim pod rebrami, enkrat na mehuru, potem levo desno...upam, da mu ni slabo od vrtenjauser posted image ...sedaj bodo tja do 28 t izraziti gibi potem pa se bodo začeli umirjat...pol pa bomo mogle štet gibe...

zdaj pa grem rihtat stvari, ker drugače bodo spet težili v službiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.12.2008 11:34:21   
gajgaja
HELO DEKLINE!

Evo mene po parih dneh.Eni prazniki mimo, drugi prihajajo.In kako ste se kaj imele?
To pa ke pravite, da vse vidimo pa pospravljamo,včasih se moramo res malo ustaviti.
Ker saj vemo da so nam bebeki najbolj važni.

V glavnem a je mela kera slabost še vedno v 15 tednu kot jaz.Prej mi je blo slabo celi lubi dan, te pa sem mislila da mi bo malo minilo, zaj pa nekaj malega pojem veliko tak ne morem, te pa mi je tak slabo, da celi dan ne morem nič.Pa peče me zgaga malo.Ne vem pa jem res malo, shujšala 4 kile odkar sem noseča, čeprav nisem neke suha.Upam da ma bebica zadosti jestiuser posted image ,hahahaha.

Pozdravljene nove punce.Od kod pa si Sulfinija?

Detelja, a si našla knjigo?

POZDRAVČEK user posted image VSEM IN LEPO SE MEJTE, TER BOŽAJTE SVOJE SONČKE.

JE MELA KERA PODOBNE TEŽAVE?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.12.2008 11:39:41   
Sulfinija
Sulfinija je iz MS.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.12.2008 12:57:07   
detelja
gajgaja   v knjigarni v ms knjige -hura, očka bom niso imeli bi mi jo pa naročili, ampak se mi je zdela malo predraga (37 eur) + tega je rekla, da je baje sploh tako ne berejo in ne kupujejo tudi, če je ful znižana...potem pa sem vzela knjigo Rezervirano za očke (sicer je stala tudi 21 eur)...je bil ful presenečn...prvo je mislil, da so pravljice...bere jo...in mi tako navdušen pripoveduje kaj vse piše hihihi lepo se mi zdi...glede kisline probaj donat pit...proti slabosti pa si kupi igverjeve palčke, čaj, tablete...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.12.2008 18:40:48   
gajgaja
Hvala za odgovor Detelja.Bom poiskala v trgovini čaj.Edino te palčke ingverjeve kje to majo?

Pozdravček

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.12.2008 21:27:32   
Nončika
Detelja, kako je kaj bilo v službi?? si rekla, da ti januarja poteče pogodba a ne? seveda, če me spomin ne vara.
Sulfinija, srečka nosečka. bravo!!!user posted image user posted image user posted image  vas spremljam pri decemberkah.
jaz pa vam pogosto štrene mešam in se javljam pri nosečkah. pa nisem!!!! zaenkratuser posted image user posted image !!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.12.2008 7:39:43   
detelja
gajgaja pojdi v Sončnico...to je tam za kikom, deichmanom...poleg je neka trgovina za živalce...nek zoo market...če pa greš po stopnicah gor pa prideš v to trgovino Sončnico...tam najdeš te stvari...

*csaje* cel dan sem rihtala ta bolniški list (v zd ms so vsi bili včeraj malo zmedeni in so me pošiljali sem ter tja, pa vsak mi je povedal drug čas, kdaj bo zdravnica prišla....) in potem sem vse zrihtala tik pred 15...tako, da sem v službi samo oddala b.list in šla domov..itak je večina na dopustu, ker ni bilo direktorja so feštali (2 sta imela rd)...nič rekli so mi samo, da zdaj super izgledam, da sem prej bila presuha, vsak je 4x vpr. kdaj imam rok, kaj bomo imeli...pa to je to....user posted image druge stvari - pomembne pa bom verjetno jan.izvedela...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.12.2008 10:18:34   
gajgaja
POZDRAVČEK PUNCEuser posted image

Detelja, hvala.Za to trgovino pa res nisem vedela.Mislim da boma kar danes z mojim dragim šla v Soboto.Itak treba malo po nakupih za praznike.Bomo vidli kak se bom počutila.Ker nisem glih neke razpoložena.
Te si pa samo mislim naj meni bo slabo keko če, samo da je bebekuuser posted image dobro v bušijuuser posted image , pa da se dobro počuti.
V glavnem dekline ke bote  za silvestrovo?Midva kar doma ker nama je zaj tak najlepše po pravici povedano.

EN VELIK POZDRAV IN LEPE PRAZNIKE VAM ŽELIM IZ SRCA.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.12.2008 10:26:54   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

evo...to smo pa mi "luštni-debeluštni"....danes smo v 25t4d...

gajgaja, če ti je slabo ti glih ne bi priporočala, da hodiš po teh velikih trgovinah ali pa da greš res tik preden jih zaprejo...ker je ful gužva pa vsi se neki rivajo....pa ful je gužva že sam, da nekam prideš rabiš ful čas...midva sva se včeraj iz centra ms pa do btcja vozila 20 min...jaz sedaj nimam živcev...meni ni slabo pa mi je včeraj bilo v trgovini, ker je vse tako narivano, tečno, vsi bi sam neki radi pa sami ne vejo kaj...če boš imela čas ti pa res priporočam, da obiščeš to trgovino, upam, da veš kje je?...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.12.2008 10:34:19   
gajgaja
Detelja hej hej.Kak si kaj? Ja saj si niti ne moreš misliti kak meni grejo na živce gužve.Prejšnji teden sma šla po nakupih v Soboto v torek pa me je že moj vidjo, komaj sem hodila.Pa zaj smo še bolj občutljive te pa veš.Po pol ure sem se že čist naveličala.
Čist točno ne vem ke je ta trgovina.Ampak ove druge trg vem ke so,te pa boma že našla.Pa ta ingver je preverjen to se lahko jemlje pa pije, nič to ne vpliva?
Hvala še enkrat pa lepo se mejuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.12.2008 10:35:27   
gajgaja
LEPI BUŠČEKuser posted image

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.12.2008 10:41:12   
detelja
gajgaja ja, to gin. priporočajo nosečnicam preden jim dajo kaj drugega proti slabosti...ti se samo pelji kot, da bi šla v Deichmana ali kik pol pa ne greš v deichmana ampak greš okrog pa boš vidla, najprej da je ena trgovina za živali in potem boš vidla tudi, da je ta sončnica tam...jaz sem danes kar ok...malo žalostna ker dragi spet skoz dela...grem popoldan k svojim staršem...sta tudi sestra pa mož doma tako, da ne bom tako čist sama z bebijem...itak dragi skoz dela...mene tudi te trgovine ob živce spravijo...jaz samo stopim iz bloka pa pogledam po cesti pa mi gre že na živce če me noben noče pustit čez prehoduser posted image ...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.12.2008 10:49:16   
gajgaja
Hahaha ja te čist razumem.Ja pa tak to je.To je pač tako obdobje.Lepo, nepozabno, včasih malo težko ampak me to vse zmoremo.Je pa res, da še bolj iščemo toplino pa bližino svojih dragih mož pa dečkov.No vsaj jaz sem tak.Hvalabogu moj ne dela skoz, pa popodne.Tak da te čist razumem.Ampak je te lepše ko smo skup ne??user posted image

Mislim da boma danes šla z mojim pogledat to trg, ker mi je slabo skoz pomalem.Tak da hvala da mi to vse poveš.Ker za ta ingver sem sicer slišala da pomaga za take težave, nisem pa še probala.

Lahko vprašam kolko si stara?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.12.2008 11:09:27   
detelja
gajgaja hehehe sem še mlada 26 let imam...marca pa bom dopolnila 27 let...ja, res je takrat ko smo skup toliko lepše...ja, tudi ja to opažam, da rabim več nežnosti, pozornosti, lepih besed....zato pa je zdaj tako ful težko, ko se tako malo v decembru vidimo...bo po novem letu boljše...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.12.2008 11:39:36   
Nalini
ojla.

detelja lepi buši user posted image user posted image user posted image  ...

jaz sem pa danes neka čudna,... včeraj zvečer me je začelo nekaj špikat v predelu jajčnika pa ledvic na desni strani user posted image  .. še sama ne vem točno kje .... tak čuden boleč občutek, da joj ... sicer ne cel čas, ampak na določene trenutke,...
nimam pojma zakaj user posted image  .... sicer je user posted image  nenormalno živahen,.... cel dan in noč brca,... in predvsem takrat, ko je on najbolj živahen, mene najbolj boli user posted image  ...
pa občutek imam, da leži prečno, ker me danes brca na levi in desni od strani user posted image , ...

če ne bo bolje, bom se šla pokazat k zdravnuku .... a naj grem k dežurnemu? (splošnemu) - nimam pojma, kam v takem trenutku user posted image

lepe praznike,... moj bejbi spet dela lupingeuser posted image  ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
30.12.2008 13:51:37   
detelja
Nalini tudi mene tu pa tam špika v jajčnikih...če ti ne bo dalo miru je najboljše, da greš jutri takoj zjutraj k gin. (te bo pač pogledal en drugi, ker je naša na dopustu)...če pa boš šla med prazniki pa moraš najprej v zd po napotnico potem te pa dajo v bolnico na preiskave...tudi jaz našega bebija čutiš levo pa desno...zdaj imajo še plac pa lahko plešejo po celem buščiju...user posted image ...mislim, da ni nič narobe, verjetno je zdaj tudi malo več strahu zaradi mv itd....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 719
31.12.2008 8:55:36   
Nalini
Jutro.

Po dolgem času spet ena dobro prespana noč user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bodo v naslednjem letu vse tako lepo prespane,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naš user posted image  je pravi divjak, res divjak ... včeraj me je celi dan brcal ko user posted image . danes je pa za odtenek bolj priden. Vsaj do zdaj, čeprav tudi dela prevaleuser posted image .

Midva sva pa včeraj dobila nekaj cotik, v začetku januarja bova pa kar nabavila najujnejše (do zdaj sva 5 badijev na preklop, ker so bili v akciji, pa 3 pajacke neutralnih barv) - kaj dosti itak več ne bova, razen še kakšne žabice, pa 2 badija št. 56. Potem bomo pa sproti dokupovali cotike. je pa potrebno ogromno drugih stvari nakupit,... bo šla januarska plača hitro iz denarniceuser posted image

Kje boste pa silvestrovali? Midva bova najverjetneje kar doma,... mi ni nikam za iti .... pa težko se držim na nogah več kot dve uri,...... piti tudi ne morem user posted image ,.... šofer pa ne mislim bitiuser posted image . Predvidevam, da bom kar v postelji. user posted image  Sicer je še do večera veliko časa in marsikaj me še lahko preseneti ...user posted image

Lep dan,... še malo pa se začne leto 2009 user posted image . In še sekundica pa bo tukaj april user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 720
31.12.2008 9:41:59   
detelja
Nalini ja, še nekaj časa bodo bolj prespane noči potem pa se začne Akcija neprespanih nočiuser posted image ...jutri pa se začne naše letouser posted image

midva greva tudi v nabavo po novem letu...baje imajo v h&m ful vse znižano samo kako dolgo bo še kaj za dobit...

naš bebi tudi dela prevale pa ne vem kaj vse ne...včeraj ko smo se pakirali spat je hotel ati dat žabiti lubija pa ga je tako lepo 2 v obraz brcnilauser posted image

nalini midva sva se odločila za 3d uz...zanima me kaj rabiš sabo?...snemajo na cd, dvd, ključ? kaj si ti nesla sabo? greva pa 8.1.2009...že včeraj bi lahko šli ampak dragi ni mogel-službauser posted image

drugače pa grem danes domov k staršem in bom tam jedla, pila-sok in se pretegovala po postelji...lubi pa bo itak celo noč v službi user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 721
31.12.2008 10:58:31   
gajgaja
Pozdravljene deklineuser posted image

Detelja , sem šla včeraj v Sončnico in sem kupila te palčke pa en fini čajček.Pa sem te včeraj takoj poskusila te palčke pa mi ni blo tak slabo, tak da nekaj je na tem.Zdaj pa sem si čaj skuhala pa je zelo dober.Pa una prodajalka je ful prijazna tam notri.Kar izstrelila je da bova mela punčko, midva sma se samo smejala.Te pa grema s trgovine pa moj že ves taki nasmejani.Pa pravi deklino bova mela, hahah.Jaz pa ja to še počakaj do junija te pa bova vidla.

V glavnem sma te bla včera malo po trgovinah, sem šla prvič v ta H&M, pa se mi neje nič dopalo, pa nič nemajo zauser posted image , haha.Jaz bi kake hlače rabila.Je pa res da majo neka znižanja že.Kaj bo te januarja vse zastonjuser posted image ???

NOSEČKE MOJE DRAGE LEPO SE MEJTE DANES, TO JE ŠE POSEBNO NOVO LETO, SAJ V SEBI NOSIMO NAŠO PRIHODNOST IN SAD LJUBEZNI.VELIKO SREČE IN ZDRAVJA VAŠIM DRUŽINAM IN BEBEKOM, KI PRIHAJAJO V 2009user posted image .

Lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 722
31.12.2008 11:04:03   
detelja
gajgaja to trgovino ful ljudje hvalijo...verjetno je k temu tudi pripomogla prijazna prodajalka...no fajn, če ti pomaga..če ti pa še okus paše je pa itak super...

h&m v ms nima nosečniških stvari...to moraš v mb-center...v ms imaš v šavel centru mehurčka ali kako se reče trgovini z nosečniškimi stvarmi...ampak meni se kaj ekstra ne dopadejo (la vie)....imaš jih pa tudi v c&a, benetton...kamor koli boš šla v h&m ne boš našla neke ekstra velike izbire za nosečnice...sva bila na dunaju pa tudi par hlač, spodnjega perila, tunik, majčk pa to je to...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 723
31.12.2008 12:00:02   
Nalini
detelja uživaj danes ...

jaz se že cel dan pretegujem user posted image  ... še vedno sem v pižami user posted image user posted image user posted image user posted image  .... pa moj je prišel zdaj iz službeuser posted image ,.... pa že nekaj tečka, kaj bo za jesti user posted image  (mami pa danes ne kuha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Dobila sem vabilo za šolo za starše - 7.1.2009 ob 10:30,... pa ne vem, če je to tista uvodna ali pa že ta prava .... jaz takrat ne morem, pa moj dragi tudi ne ....
Sem mislila, da imajo ta predavanja popoldne, ... se morem zmenit naslednji teden, ko bom šla na inekcijo ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 724
31.12.2008 12:02:05   
detelja
Nalini nam so rekli, da ko dobimo vabilo, če ne bomo mogle prit, da naj javimo mislim, da sestri urški...nisem ziher glede imena...zdaj pa mene tudi zanima če sem dobila pošto...moram dol do nabiralnika:))) sem pa v mullerju srečala njino gin. pa njena dva otročička...sta taka živahna...user posted image

povej mi kaj si vzela na 3d uz sabo...cd, dvd, ključ???

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?