|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
23.12.2008 9:22:59   
Lusa
malapikica-zelo sem vesela ,da so izvidi AC ok in da dobiteuser posted image ...zdaj pa si kar oddahni ,ker vem predobro kakšen stres je to čakanje...nisem pa zasledila zakaj si šla na AC?In kje si jo opravila?

lalica-viidš midve pa sve isto velike...samo imam jaz verjetno večjo težo kot ti pa nisem nosečauser posted image ...to je pa grozno slišat o bruhanju...Luša-ta večja ,je ravno danes ponoči bruhala...

detelja-joj kaki lepi buši..

sončni žarek-se strinjam s teboj o prekmurščini..jaz bi 10x brala eno in isto ,preden bi skapirala kaj pišete...mogoče boš rodila 9.1 kot je rojena Dašauser posted image ...bom pa tebi poslala mojo tel.št. ,in bi prosila ,če bi ti meni tud tvojo ,da če vas kje ne najdem 29.

nalini-grde misli vstran preženi..ker itak bo VSE ok z otročičkom..

srečanje-ja bi me tri punce tud prišle..bo eva imela družbo..pa jaz sem tud za Maximus ,ker sem včeraj bila v MS v centru in sploh nisem mogla nikjer sparkirat in sem že bila nervozna..kako šele bo 29..ko bo itak že prava norišnica..

..drugače smo mi bolj tak...daša je zaspala komaj ob 23.30 ,sem ji dala svečko,ima verjetno od zobkov vročino...luša mi je ob 00.15 bruhala...tako ,da ni potrebno razlagat ,da je bila noč pestrauser posted image ..v soboto sem bila v lj na brniku ,se je naš ati vrnil iz kitajske...29.pa se vidiimo ,upam ,da bosta punci zdravi..

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
23.12.2008 10:27:50   
Nončika
Alo!!!

vidim, da ste se zmenile za srečanje. fajn. jaz pa se ga nažalost ne morem udeležiti. služba, služba in spet služba. pa kdaj drugič, kaj pravite? ve boste že z bejbiji, jaz pa mogoče z bušijem!!!!user posted image user posted image user posted image

Lusa, Daša bo že stara leto dni?!?!? joj, kak čas leti. prehitro. grozno. en dan grem v tvoj konec k sestrični. lepo se mejte na srečanju. in seveda bom z vami, le da ne fizično. v mislih.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 677
23.12.2008 11:31:45   
Sončni žarek
Oj user posted image

Kje ste pa danes vse user posted image user posted image user posted image  joj, pri nas je taka megla-smo vstali ob 7-popolno jasno z sončkom......ta megla pa mi res gre na živce......

Midve sva hodile v Ljutomer v zadnjo nabavo-po par stvari.....pa k atiju v službo malo pogledat.... Sedaj pa Eva že spi, jaz pa verjetno tudi grem malo v vodoravni položaj..... Pa še kosilo morem pripraviti- segedin zelje+ kuskus za Evo.....

Jaz se že veselim 29.....upam, da bomo res vsi zdravi.......

Lusa- super,da pridete......moram samo pogruntati kje najdem ZS-ker se sploh več ne znajdem odkar so prenovili portal....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 678
23.12.2008 12:56:11   
Lalica1
Torej je zdaj zmenjeno, da se dobimo 29.12.? user posted image  user posted image  user posted image
Kaj pa točen čas in kraj (tu mislim katera oštarija user posted image ? Naj ga ena prosim določi.

Je pa fino, da pripeljemo svoje pupe zraven, da se bodo lahko igrale...

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 679
23.12.2008 13:29:54   
malapikica
Se javljam na hitro. Danes imam v službi tako gužvo, da ne vem kje se me glava drži. Komaj čakam, da mine in grem domov. Danes moram še vsa darila zaviti.

Se torej vidimo 29.12. okrog 10:00 v Maximus-u pri otroškem igrišču?
Jaz verjetno pripeljem še navihanca. Se bo malo tam igral.

Če bo čas dopuščal se še kaj oglasim.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.12.2008 13:57:59   
Lalica1
Kot je malapikica rekla, bom sedaj jaz določila:

29. 12. se dobimo ob 10-ih pri otroškem igrišču!!!

Sem pa res frajer. Bi samo vprašala, če mi lahko katera pove bolj natančno kje je to.
Kako se bomo pa spoznale user posted image  ? Verjetno kar po trebuščkih ne?

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.12.2008 15:08:33   
malapikica
Lalica1 to je vhod kot za kino. Čisto v kotu- ne moreš zgrešiti, ker se igrišče vidi. Čisto zraven pa je en kafič.
Me zanima, če je katera tudi na Facebook-u?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 682
23.12.2008 15:15:15   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Kot je malapikica rekla, bom sedaj jaz določila:

29. 12. se dobimo ob 10-ih pri otroškem igrišču!!!

Sem pa res frajer. Bi samo vprašala, če mi lahko katera pove bolj natančno kje je to.
Kako se bomo pa spoznale user posted image  ? Verjetno kar po trebuščkih ne?

Ko prideš skozi vhod za kino je takoj na levi strani otroško igrišče.....zraven pa kafič.....-pa čez kafič vidiš v h&m........

Mene boste prepoznale po največjem bušiju user posted image user posted image user posted image   Pa navihanko z dvema čopkoma bom imela seboj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 683
24.12.2008 7:59:04   
detelja

Pokličimo snežinke,
veselo naj zaplešejo.
Povabimo jelenčke,
s sanmi naj pridejo.
Pomahajmo Božičku,
naj se želje izpolnijo.
Objemimo prijatelje ,
v miru in sreči naj praznujejo!

Vesele Božične praznike vam vsem skupaj želimo

Detelja, moj lubi in najin mali Sonček

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 684
24.12.2008 11:36:58   
malapikica
Kje ste danes vse?

Želim vam srečen in miren božič.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.12.2008 19:38:48   
Nončika
Pomurke-nosečke, miren božič. pa oglasite se kaj. kako kaj praznujete?

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.12.2008 13:29:35   
Nalini
Ojla. Upam, da lepo preživljate praznike. user posted image
Mi večinoma počivamo, ker je gin. rekla, da imam zmehčan maternični vratuser posted image . Še dobro, imam prenosnika, da lahko ležim in brskam po netu. Drugače je še kar. Smo pa na dieti - nič bele moke, sladkorja,.... ker sem imela povišano vrednost sladkorja.

Uživajte v krogu najdražjih.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.12.2008 13:34:01   
detelja
Nalini držim pesti, da bo vse ok...saj veš, da bo...a ti je slučajno rekla kaj je vzrok zmehčanega MV (spolni odnosi, hormoni,....)...a to ti je ugotovila na uz?...kdaj pa imaš naslednji pregled?....jaz sem zadnjič tudi klicala za rezultat pa je ok-sladkor v krvi...drugače pa sem sama z bebijem doma...ati je že spet v službi...jutri grem malo domov...pozneje pa bom šla na en kratek sprehod...sva včeraj zvečer šla z lubijem malo ven pa sem mislila, da bom zmrznila...je bil ful mrzel veter...našega snega pa ni, izgleda, da nas božiček ni ubogal...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.12.2008 13:42:53   
Nalini
detelja nič ni rekla, kaj je lahko vzrok... omenila je samo, da najverjetneje, ker mi otrok pritiska ful navzdol.... je pa najboljše čimveč ležat na boku, da ni pritiska navzdol,.... mene pa user posted image user posted image user posted image  boli hrbet,.... na srečo je pa mv zaprt,....
pregled imam 20. januarja,.....če pa ne bom ok pa prej,... itak moram iti na inekcijo zaradi rh- ...

pa spasmex sem dobila zaradi povečanega tonusa maternice....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
26.12.2008 13:54:08   
Nončika
Detelja, tudi moj dragi dela. smrk, smrk.user posted image user posted image user posted image zdaj sem N. dala malo počivat, jaz pa surfam po netu.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.12.2008 15:54:10   
detelja
Nalini spasmex imam jaz od 6 t (3xna dan)...tudi jaz ful nizko nosim...meni je rekla že par pregledov nazaj, da si naj dam, ko grem vem gor nosečniški pas...tudi mene zadnje čase ful boli križ, hrbet...a piješ ti Magnesol ali kaj podobnega?...to je baje tudi fajn, če piješ...magnezij preprečuje nastanek krčev...ti si imela prej kake bolečine ali kaj?...si sumila, da kaj ni ok?...jaz že komaj čakam, da grem 6. jan. na pregled in da bo rekla, da je vse ok-srčno upam, da bo tako rekla...

*csaje* ja, tako je to...tudi po netu je včasih fajn srfat...še lepše pa je, če je dragi domauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 691
27.12.2008 9:39:33   
Nalini
Jutro user posted image

detelja nobenih znakov nisem imela,.... zadnji teden mi je samo bolj pogosto otrdeval trebuh, pa user posted image  je dosti bolj živahen in brca v spodnji del trebuha ...
mi je pa danes že boljše .... ni več takega čudnega otrdevanja,.... mogoče je bejbi malo spremenil lego, ker ga zdaj čutim višje in ne brc direkt v mehur user posted image

Uživajte danes ... naletavajo drobne snežinke ,.... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 692
27.12.2008 11:26:01   
detelja
Nalini ja, od brcanja zna tudi otrdevat trebuh...samo to otrdevanje ni nevarno...baje se maternica pripravlja na porod...meni je ful čudno samo to, da ti je rekla, da imaš zmehčan mv zaradi tega, ker nizko nosiš user posted image ...ker kjer koli prebereš so glavni vzroki-spolni odnosti-sperma, hormonski ali da se pripravlja na porod...ker drugače bi po mojem mnenju vse, ki nizko nosimo imele te težave...kako dolg pa imaš mv?...jaz sem danes nekaj gledala v mat. knjižico pa sem videla 27,7 mm, v kartoteki pa 37,7mm in sedaj sem čist zmedena...a pa še to me zanima a se lahko mat. vrat vrne sedaj v normalno stanje ali ne??...

malo prej sem peljala dragega v službo in je taka gužva...potem pa sem še hotela it nekaj v btc kupit pa sploh ne dobiš nikjer placa za parkirat...sem šla samo v tuš pa domov...pa tudi v tušu je vse polno...

v ms tudi naletava sneg...na goričkem pa baje še bolj...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.12.2008 12:03:57   
Nalini
detelja gin me ni nič vprašala glede spolnih odnosov, niti rekla, da ne smemo user posted image .... rekla je, da tudi pri sedenju bejbi pritiska navzdol zato naj čimveč počivam,....
v materinski meni piše 37 mm ... ampak to je bilo mesec dni nazaj ... zdaj mi ni izmerila, rekla je, da je zaprt vendar zmehčan ....

držim se njenih navodil,... in probam čimveč ležat in nič delat user posted image

sem pa zdaj že kar okuser posted image ,... dva dni me je ful skrbelo in sem neprestano imela neke čudne misli ...user posted image  sem brala nekaj pušenjakovih odgovorov in me je malo pomiril....
npr.
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4739025,4739025

sicer pa na koncu bo tako kot mora biti ... user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 27.12.2008 12:07:12 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.12.2008 12:31:51   
detelja
Naliniuser posted image user posted image tako se govori!!! vse bomo super, vse bomo donosile-mogoče celo čez rok...zadnjič sem nekje prebrala, da je bila ena v 28 t odprta že 3 cm, plodovnica ji ni odtekla in da je rodila teden dni po roku...meni je moja bodoča svakinja rekla, da se mv prehitro mehčan najpogosteje zaradi hormonov...jaz bi na tvojem mestu malo manj user posted image  (upam, da bo tvoj dragi razumel) uporabila pa bi kondom...midva ga tudi iz preventive uporabljava in se moj dragi čisto nič ne pritožujeuser posted image ...če ti odkrito povem, zadnjič ko si mi napisala glede mv pa sladkorja v krvi sem bila vsa iz sebe...strah me je bilo, najrajši bi se sprakirala pa šla k gin. naj me pogleda...vse se mi je zdelo, da me boli itd...saj veš pri meni so slabe izkušnje še k temu malo pripomogle, da me ful vse skrbi-kar pa ni ok...sicer pa komaj čakam,da grem na pregled, da me spet za mesec dni pomiri...jaz bi ga mogla imet zdaj naslednji teden samo je gin. na dopustu, tako, da moram čakat do 6....jaz tudi vsak teden rečem mojemu zdaj dalje bom pa več počivala...evo spet nič od tega...ok, zdaj ko dela itak več počivam...

zdaj pa čakam, da me pokliče tašča-gremo k mojim staršem na obisk...

aja, kako pa so sprejeli v službi, ko si rekla, da greš že zdaj na bolniško?...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 695
27.12.2008 12:34:53   
detelja
Nalini če ti je ful tečno mi pošlji email, da ti pošljem kake maileuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.12.2008 13:35:15   
Lalica1
Pozdravljene!

Vsem hvala za lepe želje! Mi jih pošiljamo nazaj!!! Če bi znala dodati kakšno sliko bi jo user posted image ...

Sem vas prišla malo pogledat, da vidim kako je in če se jutri vidimo...

Nalini: ti pa v posteljo in lepo počivaj. Ker smo vse iste in dokler, nas nekaj pošteno ne prestraši se sploh ne ustavimo: še samo to pospravim, pa to zlikam, pa ... Sem zadnje dni mislila, da me bo pobralo od pucanja. In sedaj ko je vse na svojem mestu, ne najdem prostora. Včasih komaj čakam, da se vsedem in pogledam TV. Ko pa imam možnost pa kar nekaj dregam...

Samo da preverim: Za jutri velja?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.12.2008 15:08:16   
detelja
pozdravljene...kako ste kaj?...kako fajn, da je končno lepo vreme, samo še sneg manjka...mogoče pa ga bomo dobili aprilauser posted image ...

Lalica1 to pa imaš mogoče tisto vgnezditveno obdobje...jaz zadnje čase tudi opažam, da bi nonstop nekaj pucala, prala, pospravljala...pa je v košu za umazano perilo samo ena stvar pa že študiram kaj bi dala zraven, da bi oprala...pa isto rečem si samo še to pa to pa res še samo to...in potem delam, ko nora...zvečer, ko pa vležem pa me boli vsaka kost...

jaz žal jutri ne morem...so me zadnjič klicali iz službe, da moram jutri prinesti bolniški list pa ne vem kaj vse bi še radi od mene...bi pa lahko v torek...žal mi je ....

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.12.2008 8:54:22   
Lalica1
Dobro jutro!

Izgleda da z današnjega srečanja vseeno ne bo nič user posted image

Pa kdaj drugič...

Lepo se imejte!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.12.2008 8:56:42   
Lusa
Oj
kaj zdaj pride katera?Me3 pridemo ,samo upam ,da ne bom sama tam čakala.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?