Lusa
|
OJ Ste se kar načvekale.Glede sobote jaz ne morem prit ,bomo pa se drugič ,ko se boste dobile sigurno udeležile.Ta manjša Daša ima bronhitis in ne upam z njo nikamor.V pon.imave kontrolo in če bo že ok,bo cepljena in gre prvič v vrtec. Drugače smo pa same že od novembra ,ker je mož na kitajskem.Pride pa malo pred božičem domov.Luša ga že tako zelo pogreša in jaz tud. Glede Ajše pa sem omenila vmes pri prejšnjem postu ,da je imela downov sindrom ,srčno in črevesno napako ,hipotirozo(problemi s ščitnico)..in žal bila na 6operacijah(skoraj vse na črevesju).Bila je od 3dneva in do 8mesecev(aprila) v LJ ,na padiatriji in spet v kliničnem...ko pa je začela sama po flaši papcat sem pa jo lahko dobila domov ş kisikom ,ki ga je potrebova la 24ur dnevno...Veselje je bilo neizmerno in toliko ljubezni mi je dajala,da je skor nemogoče opisat...Lepo se je redila ,ampak enega prelepega sončnega vikenda ,ni hotela jest...sve šle do P in naju takoj z rešilcem pošlje v bolnico ,kjer je drug dan na žalost odšla k angelčkom...hudo mi je še vedno ,ampak pogledam in polubčkam moji princeski ,pa mi je spet lažje...RR pa mi je pomagal tako ,d aso mi zbrali denar in nakazovali ,da smo lahko kupili Ajši jeklenko ,d aje lahko šla dlje od doma...večno bom dolžnik rr-u in tud ustanovitelju tega portala ,saj mi je kupil pripomočke v vrednosti 100000sit...še so dobri ljudje...drugače pa je kar nekaj tem o ajši napisanega na temi otroci s posebnimi potrebami ,stran nekje 7 ali 8 ..sem videla ,da ste se pogovarjale glede porodov..prvič sem bila 22ur v porodni ,z umetnimi rojevala 12ur in dobila v naročje prelepo punčko Lušo(1.6.2003) ,v drugo je prišla princeska in angelček Ajša (29.7.2005) njo sem rojevala 4ure s svojimi popadki in je bilo hudo ;tretjič pa našo scrtlanko in navihanko Dašo (9.1.2008) njo pa 7ur ,ampak najhujši porod ,ker je ogromno vplivala moj apsiha ,k,i je ob porodu bila na dnu... detelja-to pa je usoda ,mogoče boš pa takrat rodila ,ko si izgubila pikico...res je ,ne pobereš se zlahka ,na začetku je hudo ,pol pa vedno lažje ,čeprav še je meni vedno hudo ,...je vseeno bila skoraj 1leto med nami ,brbljala ,stiskala ,z igračkami se igrala...ja vojvodiča sem mislila ,pa mi je tak iz glave padlo...eh boga šiftarjeva..le kaj še sploh dela s takim bebcem...pa naj te ne bo strah ginekologov...rodit moraš ,pa vseeeno kdo je poleg...je pa kos zelo izkušen dr. ,samo jaz niti 1x nisem imela ginekologa pri porodih-HB(hvala bogu)..ful lep buši-jaz bi tud takega....me malo daje nalini-kako dobra fotka v avatarju...mali že zdaj pozira sestre-ko sem rodila Ajšo ,ki je umrla ,so vse bežale vstran ,kot da me ni ,pol pa so na veliko okrog govorile ,a veš ,da je ena 26letnica rodila punčko z dovnovim....to sem pa slišala od moje prijateljice ,ki je to slišala ,ko je noter ležala...in zdaj smo se seveda nazadnje super razumele ..le zakaj ne? moraš dat eno težko preizkušnjo skozi ,da se pol z njimi lepo razumeš... sončni žarek-pogumna?Otroci in želja po njih te delajo pogumno...kaj pa imaš s ščitnico?Jemlješ tablete?jaz jemljem eytirox 100mikro.Sem imela THS 140,mi je v lj ,rekla ,da dolgo več ne bi bila med živimi in da ne razume ,da sem se s takšnimi ogromnimi vrednosti splo tako komunicirala ,hvala bogu ,da me je moja dr. poslala v laboratorij...glede vode pa je tako ,da če naletiš na kosa ,pol on ne pusti sploh da bi šel v vodo ...glede spola pa...se je že verjetno kakšna pištola zasvetila ..glede srečanja ,pa meni tud odgovarja kraj maximus..ampak naslednjič ..mogoče drug teden če se boste zmenile...joj sem bila dolga...
|