|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
11.12.2008 15:23:35   
detelja
oooo to pa imajo otroci radi...saj meni so tudi tako luškane te reklame od coca cole, posebej božične...
aja, kot zanimivost...a ste vedele, da ta možakar-izumitelj coca cole je hotel naredit neko zdravilo in mu je nekaj spodrsnilo pa mu je ratala pijača???...zadnjič sem na tv zasledila ampak je blo glih pri koncu...tako da mi malo manjka...heheh

ja, lahko, da bo drugi porod krajši ni pa nujno...meni EA odpade zaradi skolioze-gin. je rekla, da če imaš skoliozo ali kaj da odpade...razmišljam pa neki za ultivo, baje da si ful tak zadet, ampak naj bo, samo da ne bo tako bolelouser posted image mogoče pa bo hitro vse mimo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
11.12.2008 15:25:23   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

malapikica kje pa je coca cola božiček? glede potrdila za ultivo in EA, če se še nisi odločila kaj bi imela povej svoji izbrani gin.(povej ji, da bi za vsak slučaj imela za oboje napotnico, da si zrihtaš potrdilo),da ti da napotnico in potem greš v porodnišnico do anestezista in se z njim zmeniš, če pride to v poštev ali ne...boljše je, da imaš potrdilo za oboje kot pa za nič, ker če imaš to pordilo ni nujano, da katero metodo izbereš, če pa nimaš potrdila pa nikakor ne moreš dobit ne ultive in ne EA...to potrdilo pa potem, če se za katero metodo odločiš daš v porodnišnici pri porodu poleg materinske knjižice...

že v parih primerih sem slišala, da baje z EA lahko podaljšaš porod...da so se baje ful hitro odpirale in je hitro vse šlo pol pa so želele imet EA in, ko so dobile se je vse ustavilo in vleko ure in ure...jaz si to nekako tako razlagam, da mogoče potem ženska tako ne čuti popadkov in tako ne sodeluje, ali???

No iz izkušenj od lani: tvoj izbrani G ti napiše napotnico (samo 1) za proti bolečinsko ambulanto, ki pa je v 1nadstropju kirurgije- intenzivni oddelek- ne v porodnišnici. Tam deluje tudi protibolečinska ambulanta, sam se nosečnice ne rabimo naročat. Pozvoniš in poveš, da si prišla na posvet...potem mogoče mal počakaš in pride anesteziolog, se pomenita in ti on potem napiše potrdilo.....

Jaz sem lani hotela roditi v vodi, sam me niso sprejeli zaradi moje bolezni oz. težav s ščitnico......ampak če mene vprašate, se tega poroda še bolj otepajo-no vsaj lani se ga so...... POtem sem se zmenila za Ultivo, ampak je nisem rabila, ker je itak bil CR.....

Drugi teden pa se grem zmenit za EA- poznam sebe in vem, kakšen prag bolečine imam..... Glede poroda z EA je pa moje mnenje tako-vsaka lahko pove svojo zgodbo-ene dobro in spet druge slabo......Jaz razmišljam pozitivno in se o negativnih ikušnjah ne obremenjujem......Imam pa 4 kolegice, ki so rodile z EA in so bile zelo, zelo zadovoljne ......

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
11.12.2008 15:30:41   
Sončni žarek
Lusa- tvoja zgodba me je čisto ganila user posted image user posted image user posted image  Sta pa ful pogumna...jaz nevem, če bi si potem še upala zanositi...... Upam, da se res spoznamo.....

Detelja- lep buši........Za darilo- sicer ne vem v kakšni vrednosti-meni je zelo všeč tudi mogoče karta za kopaanje s kosilom, bon za masažo, kopanje+savna..... Če seveda pride kaj v poštev......

Lalica- upam, da te ne bo kaj zgrabilo.......Kok pa je tvoja princesa stara (če se dobro spomnim, imaš hčerko ne?)......

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 503
11.12.2008 15:34:54   
detelja
Sončni žarek dobra ideja za darilo...ampak tega tipa od doma ne spraviš pa če umreš...se mi zdi da je hujši kot kaka babauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 504
11.12.2008 15:35:41   
Sončni žarek
Nujno obvestilo:
SKLICUJEM KAVO POMURK user posted image user posted image user posted image  

Kraj: MURSKA SOBOTA, predlagam Maximus

Dan: DAJTE PREDLOGE (obvezno drugi teden, od ponedeljka-četrtka......v petek  bo verjetno že vsepovsod norišnica)

Ura: DAJTE PREDLOGE (jaz ne morem tam okrog poldneva, ker spimo...no Eva)

Res bi bilo super, da se spoznamo, ker drugače bom jaz šla prej rodit user posted image user posted image user posted image  Predlagam pa Maximus zato, ker je ponavadi v centru ful problem parkirplac..... Pa jaz bom Evo sabo pripeljala........

Neposredna povezava do sporočila: 505
11.12.2008 15:37:23   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Sončni žarek dobra ideja za darilo...ampak tega tipa od doma ne spraviš pa če umreš...se mi zdi da je hujši kot kaka babauser posted image

Mojega tasta tudi neuser posted image   Sam s tem smo ga pa prisilili, da sta šla s taščo se kopat...... Ker smo mu povedali, da bomo ful užaljeni, če karte propadejo user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 506
11.12.2008 15:40:10   
Sončni žarek
Joj, saj ne vem, če sem vam povedala......na morfologiji, so nama rekli, da bo punca.....sedaj na UZ v 32t pa da bo fantekuser posted image user posted image user posted image .......

Sedaj pa sploh ne vem, če čem kaj kupovati za dojenčka.......Sicer imam še ful od Eve v nevtralnih barvah....pa bom potem verjetno kar sproti nabavila

Neposredna povezava do sporočila: 507
11.12.2008 15:40:29   
detelja
kaj pa če se dobimo v centru ms, saj popoldan več ni taka gužva ali pa zjutraj...sicer moram mal pogledat kako je kaj moj dragi frej, če je sploh kaj, ker itak nismo čisto nič skup...pride se umeje gre spat pa gre v službo...user posted image  jaz sem bila že z dvema na kavici...smo šle lepo v diano, bil je mir lepo smo klepetale in ura se je kar obrnila...kdaj imaš ti že rok, sončni žarek? pol pa bomo priške k vašim na žur, ko boš rodilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
11.12.2008 15:50:38   
malapikica
Jaz na žalost med tednom, celo pa dopoldne ne morem na kavo. Sem namreč v službi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 509
11.12.2008 16:24:37   
Sončni žarek
Detelja- rok imam 24.01.2009, sam januarja verjetno ne bom več okrog letala -ali pa tudi user posted image

Punce to je bil samo moj predlog.-se prilagodim........Sem bila pa že nekajkrat dopoldne v centru MS in stalno p.i.z.d.i.m ker ni kje za parkirat....Pa še Evo bom imela sabo in ful daleč ne morem parkirat, ker naša gospodična hodi sama-ko pa ne more več pa- mama nesiuser posted image .......

Malapikica- kaj pa to soboto dopoldne? Meni tudi ustreza......... Jaz bi vas res rada srečala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
11.12.2008 16:42:49   
Sončni žarek
Detelja- a boš ti potem obvestila CSAJE, ko se bomo dogovorile za kavo....je že nekaj časa ni bilo tukaj.....

Jaz bom pa Symono-se selijo, pa ne vem, če imajo že internet priklopljen........

Neposredna povezava do sporočila: 511
11.12.2008 16:52:15   
malapikica
To soboto bi mi bolj ustrezalo popoldne. Mogoče res v Maximusu. Tam se otroci lahko medtem še igrajo.

Neposredna povezava do sporočila: 512
11.12.2008 17:34:33   
detelja
csaje bom sporočila, ko bo fiksno zmenjeno...verjetno ful dela pa nima časa nas obiskat..meni to soboto ne paše, ker grem v nabavo pa še domov grem k staršem na obisk...

Neposredna povezava do sporočila: 513
11.12.2008 18:06:20   
symona
Zdravo!

Po dolgem času se vam spet javljam, končno se nam je uspelo preseliti, na internet pa smo čakali tri tedne.
Sončni žarek, nama se je glede spola zgodilo isto kot vama. Cel čas so nama govorili (tudi na morfologiji), da imamo fantka, prejšnji teden na pregledu (32. teden) pa mi reče, da vidi punčko. Zdaj pa sploh ne moreva nič kupiti za dojenčka.
Glede kave je meni vseeno kdaj se dobimo, najrajši dopolnde, ker je takrat lucija v vrtcu.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 514
11.12.2008 18:26:14   
detelja
symona in sončni žarek pa kupita kaj nevtralnega za oblečt...midva sploh ne bova vprašala za spol tako, da tudi morava nekaj takega kupit...problem je, kaj je to nevtralnouser posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 515
11.12.2008 21:39:58   
gajgaja
POZDRAVLJENE DEKLINE!

Jaz sem se tudi končno vpisala v forum, včasih prej kot sem bila noseča sem pa jih večkrat brala.
Sem v 12 tednu upam da bo vse v redu.Danes sem bila na nuhalni pri Čopovi.Pa tak, oba sva zelo srečna in se že veseliva junija.

Lepo se mejte.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 516
12.12.2008 7:38:44   
detelja
Dobrodošla gajgaja in čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image super, da si se nam pridružila...in kako se kaj počutiš??? če smem vprašat od kod pa si?

drugače pupe kako ste kaj? danes je spet en dan za umret...

(odgovor članu gajgaja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
12.12.2008 9:21:59   
Lalica1
Evo tudi jaz sem tu.

Sem za kavo, ampak mi bolj paše med delovnim časom (da izkoristim malico), ker potem šibam domov. Vikendi na žalost odpadejo, čeprav bi takrat vzela s sabo Laro in bi se lahko punce skupaj igrale (z Evo). Vikendi so na žalost rezervirani za obisk tasta v LJ KC-ju. Drugače pa mi najbolj paše okrog poldneva ali tam do 14-ih. Plac pa ni pomemben.

Bi se pa rada pohvalila, ker je naš dojenček začel brcati. Že tretji dan na istem mestu. Ko primem se ne gane, drugače pa se kar čuti user posted image  user posted image  user posted image

Eh dajte no...kar tako lepo se motijo glede spola? Sem tudi jaz mislila vprašati za spol, da hčerko pripravimo, sedaj sem pa že izgubila voljo. Me bo vprašala, če sem nora, da si vsake toliko časa premislim in enkrat rečem, da bo sestrica, potem pa spet bratec. Kaj pa kaj same čutite kaj bo? Ene so menda čisto prepričane, da vedo kaj nosijo v trebuhu....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
12.12.2008 10:06:09   
detelja
Lalica1 ...midva sva oba mneja, da bomo imeli user posted image , vprašala pa ne bova...mal pucam, ker je zunaj tak grd dan, da se mi še umret ne da user posted image  čestitke za brcikeuser posted image user posted image  boš vidla, vsak dan bodo močnejše pa bolj boš bušija božala bolj se bo odzival...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
12.12.2008 11:11:13   
Lalica1
Moj mož pa hčerka pa oba pravita, da bomo imeli še eno user posted image . Sicer nimam nič proti sinu, ampak bom zelo vesela, če bo še ena deklica. Pravijo pa, da je fante veliko lažje vzgajati, pa še stroškovno se menda zelo splača (to se je sedaj slišalo zelo grdo, ne?). Medtem ko se naša 3-letnica zjutraj že kar rada nastavi parfumu, moja sestra ji je dala otroško kozmetiko in se zelo rada namaže. Seveda mene tudi. Je zadnjič dedi prišel v sobo in me vprašal, ja kako pa ti to izgledaš? Sem imela temno modre ustnice user posted image . da o neštetih veriižicah in prstanih sploh ne govorim...Mala se bolj rikta kot mama.

Smo pa bilio včeraj na temCoca-Cola Božičku (hvala malapikica, da si me spomnila!). Sicer lepo za videti, ampak nič za v cole metati. Je bila pa Lara tako zelo vesela tistega balona...Sem še možu rekla, da mi pa ne vemo kako veliko in drago darilo bi ji kupili. Njej pa je čisto dovolj en navaden balon... Saj niso otroci zahtevni, mi smo!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 520
12.12.2008 11:29:16   
detelja
moram povedat, da sem slišala, ko se je peljal ta coca cola tovornjak ali kaj že to jeuser posted image

Lalica1 jaz sem zadnjič nekaj spraševala mojega kako bova naštimala otroško sobo (to bomo itak komaj drugo leto delali, ko bomo videli kaj bomo imeli pa itak je ne rabi takoj)...pa reče, da tukaj bo velik omar itd...potem pa, da bova lahko še v omaro dala kakšno svojo stvar...pa sem rekla, če bo pupa, mislim, da boš se ti selil iz svoje omare ne da bi dajal kaj v njeno omaro...sem rekla poglej mamico ima cele omare polne parfumov itd...se je sam režal...pa je rekel ja to pa ti dam pravuser posted image

joj, jaz se spomnim, ko sem bila majhna sem vedno nosila mamine čevlje z visoko peto pa vedno sem iskala po njenih predalih šminko in potem sem se igrala, da sem učiteljica, zdravnica itd...pa še ena soseda je bila, 3 leta mlajša od mene...ampak bil je problem obe bi radi vedno bili glavniuser posted image user posted image  ona je edinka in potem se ji je težje bilo prilagajat mojim pravilomuser posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
12.12.2008 11:30:14   
malapikica
Tudi mi smo bili v BTC-ju. Samo naš je počasi očitno že prevelik za to. Jaz sem stala malo nazaj ker je bila preveč gužva pri balonih (spet so se starši gužvali).
Ko sta prišla nazaj sem ga vprašala, če je videl božička in mi reče, da to sploh ni pravi božiček. Sem rekla kako da ne? Ja ga je videl, da ko je šel iz tovornjaka si je brado vzel dol in popravljal, tako da sploh ni bil pravi. Se ga več ne bo dalo kar tako prelisičiti.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
12.12.2008 11:34:36   
detelja
malapikica uhhh, to pa ni fajn, da so tako šlampasti, da ne pazijo kje se oblačijo...veš kakšno veselje so to otroku vzeli...jaz sem tudi rekla, da bom svojega otroka tako dolgo dokler bo šlo prepričevala, da obstaja miklavž, božiček itd...sama vem kako sem bila vesela kdaj bo prišel...itd...samo potem pa mi je sestra rekla, da to sploh ne obstaja...in sem bila ful žalostna...

Neposredna povezava do sporočila: 523
12.12.2008 13:05:05   
Lusa
OJ
Ste se kar načvekale.Glede sobote jaz ne morem prit ,bomo pa se drugič ,ko se boste dobile sigurno udeležile.Ta manjša Daša ima bronhitis in ne upam z njo nikamor.V pon.imave kontrolo in če bo že ok,bo cepljena  in gre prvič v vrtec.

Drugače smo pa same že od novembra ,ker je mož na kitajskem.Pride pa malo pred božičem domov.Luša ga že tako zelo pogreša in jaz tud.

Glede Ajše pa sem omenila vmes pri prejšnjem postu ,da je imela downov sindrom ,srčno in črevesno napako ,hipotirozo(problemi s ščitnico)..in žal bila na 6operacijah(skoraj vse na črevesju).Bila je od 3dneva in do 8mesecev(aprila) v LJ ,na padiatriji in spet v kliničnem...ko pa je začela sama po flaši papcat sem pa jo lahko dobila domov ş kisikom ,ki ga je potrebova la 24ur dnevno...Veselje je bilo neizmerno in toliko ljubezni mi je dajala,da je skor nemogoče opisat...Lepo se je redila ,ampak enega prelepega sončnega vikenda ,ni hotela jest...sve šle do P in naju takoj z rešilcem pošlje v bolnico ,kjer je drug dan na žalost odšla k angelčkom...hudo mi je še vedno ,ampak pogledam in polubčkam  moji princeski ,pa mi je spet lažje...RR pa mi je pomagal tako ,d aso mi zbrali denar in nakazovali ,da smo lahko kupili Ajši jeklenko ,d aje lahko šla dlje od doma...večno bom dolžnik rr-u in tud ustanovitelju tega portala ,saj mi je kupil pripomočke  v vrednosti 100000sit...še so dobri ljudje...drugače pa je kar nekaj tem o ajši napisanega na temi otroci s posebnimi potrebami ,stran nekje 7 ali 8

..sem videla ,da ste se pogovarjale glede porodov..prvič sem bila 22ur v porodni ,z umetnimi rojevala 12ur in dobila v naročje prelepo punčko Lušo(1.6.2003) ,v drugo je prišla princeska in angelček Ajša (29.7.2005) njo sem rojevala 4ure s svojimi popadki in je bilo hudo ;tretjič pa našo scrtlanko in navihanko Dašo (9.1.2008) njo pa 7ur ,ampak najhujši porod ,ker je ogromno vplivala moj apsiha ,k,i je ob porodu bila na dnu...

detelja-to pa je usoda ,mogoče boš pa takrat rodila ,ko si izgubila pikico...res je ,ne pobereš se zlahka ,na začetku je hudo ,pol pa vedno lažje ,čeprav še je meni vedno hudo ,...je vseeno bila skoraj 1leto med nami ,brbljala ,stiskala ,z igračkami se igrala...ja vojvodiča sem mislila ,pa mi je tak iz glave padlo...eh boga šiftarjeva..le kaj še sploh dela s takim bebcem...pa naj te ne bo strah ginekologov...rodit moraš ,pa vseeeno kdo je poleg...je pa kos zelo izkušen dr. ,samo jaz niti 1x nisem imela ginekologa pri porodih-HB(hvala bogu)..ful lep buši-jaz bi tud takega....me malo daje user posted image

nalini-kako dobra fotka v avatarju...mali že zdaj pozirauser posted image

sestre-ko sem rodila Ajšo ,ki je umrla ,so vse bežale vstran ,kot da me ni ,pol pa so na veliko okrog govorile ,a veš ,da je ena 26letnica rodila punčko z dovnovim....to sem pa slišala od moje prijateljice ,ki je to slišala ,ko je noter ležala...in zdaj smo se seveda nazadnje super razumele ..le zakaj ne?user posted image moraš dat eno težko preizkušnjo skozi ,da se pol z njimi lepo razumeš...

sončni žarek-pogumna?Otroci in želja po njih te delajo pogumno...kaj pa imaš s ščitnico?Jemlješ tablete?jaz jemljem eytirox 100mikro.Sem imela THS 140,mi je v lj ,rekla ,da dolgo več ne bi bila med živimi in da ne razume ,da sem se s takšnimi ogromnimi vrednosti splo tako komunicirala  ,hvala bogu ,da me je moja dr. poslala v laboratorij...glede vode pa je tako ,da če naletiš na kosa ,pol on ne pusti sploh da bi šel v vodo ...glede spola pa...se je že verjetno kakšna pištola zasvetilauser posted image

..glede srečanja ,pa meni tud odgovarja kraj maximus..ampak naslednjič ..mogoče drug teden če se boste zmenile...joj sem bila dolga...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 524
12.12.2008 13:25:06   
detelja
Lusauser posted image user posted image user posted image  jaz pa se še kar dostikrat zjokam zaradi najine pikice...mogoče mi sedaj delajo to hormoni, da sem še bolj občutjliva...in sedaj ko imam tak lep trebušček ga mal pocartam pa mi je potem majčekon lažje...a ti si vedla,da ima ajša DS?...joj kako je kruto naše življenje...

saj vem, da ne morem nič naredit kateri gin. bo poleg bo pač poleg...ampak dr. kos in dr. vojvodič imata največ slabih kritik, redko redko kdaj slišim kaj dobrega od teh dveh...upam, da tudi jaz ne bom potrebovala gin...ne vem, kdo ti da antibiotik, ker jaz ga bom pred porodom dobila zaradi okužbe s streptokokom...pa veš kaj me najbolj skrbi, če bi v primeru šlo kaj narobe in da naj dobim kakega takega čudnega gin. in naj kaj bluzi po svoje in naj je potem zaradi tega kaj narobe z otrkom...saj veš on itak ne bo kriv...posledice pa bo nosil otrok in midva...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?