Lusa
|
Ojla Da ne bo pomote jaz nisem noseča ,sem pa iz Pomurja-G.Radgona.Sem komaj zdaj zasledila vašo debato.Mogoče me katera pozna preko Ajšine zgodbe objavljene ravno na tem forumu in dobrodelni akciji ,ki so jo irganizirale punce za mojo princesko ,ki je med angelčki. Imam pa doma 5,5letno punco ,9.1 pa bo naša tretja punčka stara 1leto.Junija 2006 ,pa nam je umrla v 11mesecu starosti naša princeska Ajša.Po ajšini smrti sem spet zanosila in v 16t nosečnosti izgubila fantka. Kot vidim ste še vse nekako fit.Se je katera odločila da bi rodila v vodi?Jaz sem si zelo želela ,pa na koncu nisem smela ,ker sem imela jetrne teste slabe.Sem tud zasledila ,da ste se pogovarjale o dr.Jaz sem imela šiftarjevo pri prvem porodu in moram rečt kapo dol.Čeprav odnos in komunikacija med pacientom in njo ni glih bogve kaj ,je pa na strokovnosti 1A,vsaj zame.Kosa sem sprobala ,ko sem noter ležala pri ajšini nosečnosti in se mi je zdel tako grob ginekolog.Zdaj pa se ne spomnim dr. na črko V......,ki dela tud v lendavi.Ta pa me je sprejel ob krvavitvah pri Ajšini nosečnosti in je poln heca ,poln zabave ni pa opazil ,da sem nosila dvojčka.Ampak je takrat žal en šel,tako ,d aje ostala Ajša.Kousovo pa ima moja najboljša prijateljica in ta ženska je tako prijazna ,vendar sem pa bila zelo žalostna ,ko mi pri viziti niti ene besede ni namenila ,oz da bi se z menoj vsedla in se kaj pogovarjala ,kot da me ni(vsi so bežali vstran) ,ko sem rodila Ajšo z downovim sindromom ,hudo črevesno in srčno napako,.... Vsem vam želim ,da stisnete k sebi ,ko bo čas zdravo dete.Pa tud jaz bi se kdaj z vami v MS dobila ,če me sprejmete.Kdaj bom lahko(služba) bom vsekakor prišla. lepo bodite in božajte svoje bušije...to je najlepši čas(če ni slabosti) ,zato ga izkoristite n.
|