|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
9.12.2008 9:12:45   
detelja
malapikica hvala na pojasnilu...nisem točno vedela kdaj te pošljejo na AC...kako pa to, da je bila NS negativna AC pa poz., a ni to čudno...midva pa sva DHT naredila poleg NS, čeprav sem še kar mladauser posted image

kje ste danes kaj pomurke?? uživate na mrazu ali sončku?user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.12.2008 9:17:34   
tatly
oj.a tukaj ste same pomurke?jaz sem iz ormoža al se vam lahko pridruzim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.12.2008 9:21:13   
detelja
tatly itak, da se nam lahko pridružiš...jaz bom srečna, če bo ena čveka večuser posted image ...sicer pa če dobro vem imajo tam ormožanke svoj forum odprt...ampak ti kar ostani pri nas, mi smo fajn punce...kdaj pa imaš ti rok???

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.12.2008 9:41:52   
malapikica
detelja tudi jaz sem v 11 tednu naredila NS+DHT kar je bilo vredu. ČHT pa je spet drugi test, ki se dela v 16 tednu. ČHT je namreč četverni hormonski test in ta je bil pozitiven. Rezultate AC pa še čakam.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.12.2008 9:48:55   
tatly
detelja-sem pri ormožankah..vec cvekov je bolse je..mi pa ze imamo bebico doma,tak da vam vsem zelim zdrave bebice

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 455
9.12.2008 9:58:44   
detelja
tatly a res...čestitkeuser posted image kolk pa je stara?...to ti dam prav več čvekaš več izveš več povešuser posted image

malapikica ja ja vem, da so to različni testi...ampak sem mislila pač da ti nisi šla na DHT, da si potem šla poleg NS še samo na ČHT...pa ni čudno, da so bili vsi testi v redu AC pa potem nekaj pokaže...ali so pa bili vsi testi bolj na meji...

no tu vam pošiljam eno idejo, če ima kdo rad likerje, da mu jih lahko skuhate in podarite za božično darilo

http://www.shrani.si/f/l/rJ/1orJBlqH/1/likerji.doc

pa ne da bi si same začele kuhat pa pit...user posted image user posted image  bi se otrok narodil pa imel že promile v sebiuser posted image

no tukaj pa vam pošiljam še recepte za piškotke...

http://www.shrani.si/f/2o/am/33UsWlwj/1/piskoti.doc

recepte za piškotke pa vam pošiljam zato, ker imam upanje, da ko jih boste spekle me boste povabile jih probatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.12.2008 10:38:47   
tatly
točno tak kot si rekla,sama sem rekla da nevem kak bi svojo princesko vzgajala brez tega foruma,klko dobrih nasvetov sem tukaj dobla jih nebi nikjer.moja stella je bila rojena 1.9.2008 ob 10.02 tezka 3140g in velika 50cm.hvala za cestitke
kako ste pa kaj ve?vam je kaj se slabo?jaz hvalabogu stem nisem imela problemov ker mi res nikol ni blo nic,,boge reve katere se pristanejo zaradi slabosti v bolnici

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.12.2008 10:46:37   
detelja
tatly vi pa morete imet zdaj prav luštno bebiko...jaz sem danes v 22 t 4d...slabo mi je bilo samo tam nekje do 11t...slabosti pa so se začele, ko sem začela jemat dabroston (4tbl. na dan)...trenutno pa sem ful v redu...dobro se počutim, bebi pridno brca, pleše, se kobaca...čez vikend mi je edino mal pritisk delal probleme-slabo vreme pa je pritisk padel potem pa glavobol pa tist čuden občutek kot, da nisi na trdnih tleh...

v kateri porodnišnici si pa rodila?? naravno ali si imela EA, carski rez, ultivo?? veš to nas zdaj najbolj vse zanimauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.12.2008 11:10:22   
tatly
rodila sem na ptuju-vredni so samih pohval(sem imela pri porodu 2 babici nonstop zraven)imela sem posvet za ultivo ampak ga nisem dobla ker sem rodila zelo hitro 2 uri in je rekla da se ne splaca tega davat.torej naravni porod ,sicer te z spazmeksom tak nafilajo da si ko najvecji zdrogiranec.moja pupika je ze zrasla 11 cm je kar velka baba-vem ko sem rodfila sem prvo rekla joj kak je malauser posted image kje bos ti rodila?
super ce nimas slabosti

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.12.2008 11:24:10   
detelja
ja, mislim,da bom kar v ms...jaz tudi nekaj razmišljam, da če mi bodo dovolili, da bi z ultivo rodila še boljše ap bi bilo, če bi tako hitro rodila, da bi kar naravno, ampak papire za ultivo moram imet vseeno pripravljene...moja prijateljica je rekla, da je bila pri ultivi tudi ful zaspana, da je kar zmes zasapala sam so jo potem popadki zbudili..ja saj otroci hitro zrastejo...mal se bojim določenih gin. v ms v porodnišnici, ker so baje ful nesramni in tudi če umiraš ti nočejo naredit carskega reza itd...

včeraj sva si z dragim kupila to sestavljanko, a ni lepa..no moj dragi pa sedaj pričakuje, da sem na bolniški pa mam čas, da bom jaz to v decembru zložla vse skup...heheh...to je dober vic...jaz nimam živcev za to

http://www.preisvergleich.ch/pimages/Schmidt-Puzzle-Anne-Geddes-Milly-Natalie-Puzzle-1000-Teile_1040__375250_40.jpg

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.12.2008 11:25:00   
detelja
no tako sestavljanko pa imamva že zloženo...visi pa v najini spalnici...mi je tudi ful lepa...pa ful velika je..

http://www.caryfuk.cz/shopimg/11442.jpg

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.12.2008 11:47:20   
tatly
deteleja-jaz edino pri porodu nebi imela nevem kak se ze rece inekcije v hrbtenico.fulll lepe sestavljanke.kje jih kupujeta?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.12.2008 12:05:50   
detelja
temu se pa reče epiduralna anestezija...to pri meni odpade zaradi skolioze...porod v vodi zaradi bakterije streptokoke...

to sem včerja kupila v ms v hoferju za 4,99 eur...drugače pa jih imaš tudi v mullerju samo so dražje...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.12.2008 12:14:37   
Sončni žarek
Ojla babe user posted image

Kak smo kaj? Berem,da ni interesa za kavo in bom jaz očitno šla prej rodit..... Jap, še 6tednov.... Drugače sem OK, le zvečer malo zmatrana .....

Detelja- jaz se bom šal zmenit za EA ali ultivo-kar za oboje......tak da bo zmenjeno, če slučajno nebo CR...... porod v vodi pa jaz odpadem-zaradi zdravstvenih težav......

Moja princesa spi, kosilo se kuha.....se najeva in šibava mal zapravljat v MS....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.12.2008 13:30:53   
detelja
oooo tebe sončni žarek pa že dolgo ni bilo na netu....ja, jaz sem pa bila že z dvema na kavici pa smo vedno vpr. če ima katera čas pa če gre poleg pa ni bilo ne duha ne sluhauser posted image

jaz bom pa šla okrog pol 3 kuhat...zdaj gledam malo prospekte...pa na netu visim-to itak cel dan...pozneje bom pa sigurno eno rundo zadremala sem nekam tako zaspana...zdaj pa bi si morala še lase umit pa se mi to tako ne da....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.12.2008 13:53:17   
Nalini
   pozdrav na sončen a mrzel dan user posted image  ...

Meni se je pa danes zaluštala solata s kumari in paradižnikom,..... heheuser posted image . Si jo bom šla kar pripravit....
Včeraj se mi je pa prvič v nosečnosti zaluštalo sladko,... res cel dan bi jedla čokolado user posted image  (samo na čokolado pa spet kako kislo kumarico user posted image ) .... Danes me je že minilo user posted image .

Jutri greva na 3D. Komaj čakam user posted image .
Naslednji teden me pa čaka test glukoze user posted image user posted image user posted image ... jojmene.

Uživajte.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
9.12.2008 14:09:23   
detelja
Nalini zdaj vsaj veš kako je meni ko sem skoz lušta sladkouser posted image  jutri sporoči kako bo na pregledu...naša bebi je danes nekam bolj mirna...saj ni čudno, če smo pa imeli včeraj cel dan žurko...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 467
9.12.2008 15:12:41   
tatly
saj prvic tak nemores rodit v vodi klko sio nam v materinski povedal.si bom kar sla po te puzle in jih moji princeski v sobo dala

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.12.2008 15:36:43   
detelja
kolko pa jaz vem pa imaš vse načine rojevanja možne edino če je kaj zdravstveno narobe itd...

ja midva bova to sestavila in jo dala najini bebiki v sobici lepo na steno...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 469
10.12.2008 8:55:44   
detelja
ojla...kako ste kaj? kaj lepega počnete?? danes je spet en tečen, turoben dan...upam, da me spet ne bo matral pritisk pa kak glavobol pa vrtoglavica itd...

naš user posted image  že pridno brca, kobaca...

a ste že kaj daril nakupile??? dajte mi neko idejo kaj naj kupim bodočemu tastu???

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 470
10.12.2008 9:12:40   
štorkljica
Ojla!
Še ena prekmurkauser posted image

Detelja če je tečen in turoben dan, pa ven na luft! Jaz bom kasneje tudi šla, če drugega ne vsaj na bankomat pogledat stanje, danes je 10-i!!! user posted image user posted image user posted image

Nalini kam sta šla na 3D, jaz se bom namreč po novem letu tudi naročila. Pa če ni preveč, še cena me zanima.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 471
10.12.2008 9:17:42   
detelja
štorkljica ti bom odg. kar v Nalininem imenu: Ptuj -  dr. Lukmanu (sestra je rekla, da stane 70 EUR)

zdaj sem se spravila, da bom začela zlagat puzle...pa v tem turobnem dnevu mi ni glih neki za zuanj hodituser posted image ...pa že spet se nekam čudno počutim, ta pritisk me bo spravil v grob...

ti si prav iz ms?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 472
10.12.2008 9:34:53   
Lalica1
Pozdravljene!

No, ste me kar razveselile. V MŠ ne nameravam iti, ker v prvi user posted image  nisem izvedela prav drastičnih podatkov in vse si lahko preberem v knjigah. Bi pa vseeno rada videla novo porodnišnico, da bom vsaj vedela kam moram iti rodit. Fino je, če imajo ta dan odprtih vrat user posted image .

Pa lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 473
10.12.2008 10:06:12   
detelja
jaz oz. midva bova pa kar šla v MŠ, ker itak ne vem kje se pri otroku zraven spravit, kako dojit...čeprav vem, da kaj dosti ne odneseš od tega...teorija je eno praksa drugo...ampak imam čas pa bom šla...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
10.12.2008 12:36:23   
Lalica1
Nekaj ampak res malo informacij, ki ti pridejo prav res dobiš v MŠ. Drugače ti pa razlagajo kako je bil otrok spočet in podobno. O dojenju pa ne dobiš čisto nič. To ti pokažejo po porodu. Če imaš seveda srečo ti babica tudi kaj razloži, drugače pa si bolj prepuščena sama sebi. Vsaj v mojem primeru je bilo tako. Sploh nisem vedela kam naj dam punčko ležat, da ji bo pasalo in da bo meni prav. Kam naj dam njeno rokico, kako si jo pristavim,...Sem pa imela to srečo, da je dojenje šlo zlahka. Ker če imaš še s tem probleme (nimaš mleka, ali pa dojenček ne more/zna prijeti) potem si res v r...
Tistih praktičnih informacij, ki jih boš pozneje res potrebovala, pa ne dobiš v šoli. Tudi zato, ker si sploh ne znaš/moreš predstavljati kako je dejansko imeti otroka doma.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!