|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
27.11.2008 16:02:44   
Nončika
v prvi nosečnosti se bušiji vidijo malce pozneje. v drugi pa že kar hitro. nosečkice z drugim otročičkom, a je res?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 376
27.11.2008 16:03:05   
Sončni žarek
Kaj je sedaj s kavo ?  Dejte napisat kdaj vam odgovarja- jaz jutri res ne smem nikamor........

Kdaj vam bolj odgovarja DOPOLDNE-POPOLDNE......

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 377
27.11.2008 16:07:11   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

v prvi nosečnosti se bušiji vidijo malce pozneje. v drugi pa že kar hitro. nosečkice z drugim otročičkom, a je res?

Jaz če se oblečem športno marsikdo še ne ugotovi, da sem noseča user posted image user posted image user posted image  Sicer paprvič sem se zredila 10kg, do sedaj pa cca. 5- saj mi kile ne morejo iti gor, ko pa mi Eva ne pusti.......

A veste kaj pa se je nam zgodilo-na morfologiji nam je povedala spol, včeraj pa kontra user posted image .....Jaz nič več ne zaupam tem UZ.....CTG-ejem pa itak ne.....KO sem imela ful močne popadke jih ni kazal, ko pa jih nisem čisto nič čutila pa jih je risal ful.......

A kera razmišlja o EA? Jaz že za vsak slućaj, če en bo CR........

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.11.2008 7:31:24   
detelja
jutro..kako ste kaj? to noč sem nekam slabo spala...

Sončni žarek malo sem razmišljala o EA, ampak je gin. rekla, da če imaš skoliozo ne pride v poštev...tako, da odpade..potem porod v vodi ne pride v poštev zaradi strptokoke, zdaj imam še na izbiro naraven porod, CR, ultivo...mogoče bo do aprila še kaj odpadlo....

meni se trebuh opazi že skoraj celo nosečnost...prvo je bil bolj tisti napihnjen trebuh sedaj pa se že fajn vidi...čeprav sedaj ko nosim zimsko jakno pa če komu povem, da sem noseča mi reče se ti pa nič ne vidi...pa povem čakaj, da odpnem jakno...potem pa pardom ja, se ti pa res vidi fajni bušči...zredila pa sem se že nekje med 5-6 kg...dunaj je me je čist iz tira spravil...pa zadnje čase imam hude lušte po sladkarijah...

danes pa moram mal stanovanje spucat, pa cunje oprat potem pa odmaram...najprej pa grem z *csaje* na kavico user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.11.2008 8:26:47   
Lalica1
Tudi jaz sem nekje tu kot detelja. Samo se mi zdi, da sem noseča manj časa. Trebuh se mi pozna že od začetka, ko sem bila tudi grozno napihnjena in sem še skrivala, da sem noseča (najprej sem se hotela prepričati da je vse v redu). Sedaj imam še vedno skoraj isti trebuh, ampak ne več od napihnjenosti user posted image . Kile pa so tudi zelo pridne +7. V prvi user posted image  sem jih nabrala kar 20 ampak iz bolnišnice šla že lažja za 14 kil. Tudi sedaj mi kaže, da jih bo vsaj toliko. Se pa ne sekiram, ker sem jih spravila tudi vse stran in upam, da jih bom tudi drugo leto ali čez dve.

Glede pijače pa vam povem tako: meni najbolj paše okrog poldneva, ker se takrat izmuznem na malico in lahko potem kombiniram. Popoldne se mi preveč ne da, ker potem že komaj čakam, da šibam domov. Kaj pa če bi se enkrat združile in šle na bowling? user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.11.2008 8:59:04   
detelja
Lalica1 bowling je bomba, ampak za mene sedaj odpade, ker ne smem dvigovat teh krogel...midva z dragim sva ful bowlala preden sem zanosila...to ti čist verjame, da se ti po službi ne da nikamor več...glede kg upam, da če se ful zredim, da bom jih tudi tako hitro zgubila...sicer pa se mi zdi, da tudi če nič ne jem se mi vsakih toliko časa kg povečajo...

mi pa smo danes dopolnili 21 tednov:))) v torek imam velik UZ in pregled upam, da bo vse ok...me je ful strah...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.11.2008 12:09:12   
Nalini
detelja vse bo ok user posted image  .... (tudi jaz sem se pred morfo sekirala, pa premišljevala, če je vse ok,.... pa je gin rekla, da je vse super)
Jaz sem bom pa naročila na 3D,... ker na morfologiji nisem nič vidlauser posted image ,..... je gin kazala vse mojemu dragemuuser posted image ,... in mu vse podrobno razložila (on je videl vse,.. jaz pa skoraj nič,..... )
A bo šla katera na 3D?

Drugače smo še kar,.... malo slabokrvni, ampak bomo že preživeli :)

Lep dan

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.11.2008 12:14:32   
pokica_
Ojla murkice!

detelja, jaz se tudi skušam čimmanj sekirat, itak ne moreš vplivat na to....

Nalini, tudi jaz sem slabokrvna, ampak to je menda za nosečnice dokaj normalno stanje. Jaz mam namen it na 4D na Madžarsko s prijateljico, mi bo prevajala, ker jaz spet tolko ne znam madžarsko, pa še stane samo 7 tisoč forintov. In dobiš cca. 30 min posnetek otročka,...čisto vse potankosti se vidijo. Bom pa šla tam okoli 30. tedna, ko je otrok res izoblikovan že skoraj tako, kot bo ob rojstvu, da si ga bom lahko lažje predstavljala in občudovala to malo bitjece! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.11.2008 13:50:23   
detelja
midva ne bova šla na 3D...najprej sva se nekaj menila, da bi šla potem pa, da ne...itak spol naju ne zanima in to je tisto kar se na 3d ponavadi lepo vidi...

kaj boste kaj delale čez vikend?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.11.2008 14:39:21   
Lalica1
Jaz tudi ne grem na 3D. Me je sicer malo mikalo, ampak sem se odločila da ne. Ker pri prvi hčerki tega še ni bilo in nima spomina v obliki CD, se mi zdi pač fer, da tudi drugi otrok nima.

Jah vikend. Mi se selimo na svoje. Sicer v stanovanje in nisem preveč paf, ampak bo naše.

Je bila katera v Kalii? Imajo 50 % znižanje. Jaz sem si vmes vzela dopust in šla zapravljat. Pri teh večjih bunkicah mi kar sijejo oči. No sem jih kupila 10 in komaj čakam, da jih pokažem hčerki. Sva obe čisto navdušeni nad okraski in lučkami,...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.11.2008 14:47:22   
pokica_
Saj jaz tudi verjetno nebi šla na 4D, pa me je prijateljica totalno navdušila, pa še njene slikce sem vidla, kako je fajn,...tako da bom pa zdaj šla!

Mi2 za vikend nič posebnega, grema za vikend k staršem od user posted image , ker živijo 160km stran, pa se vidimo vsake 2-3 tedne.
Spet obiski torej,...se bom izogibala sedenju in probala čimveč ležat, ker nazadnje ko sma šla dol, me je zvilo in sem naslednji dan morala v bolnišnicouser posted image .

Lepo preživite vikend in ga maximalno izkoristite! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.11.2008 15:14:40   
detelja
Lalica1 meni je bilo na začetku tudi čist čudno, ko sem se v ms preselila v stanovanje...veš tanke stene vse se sliši...potem greš slabe volje po hodniku te glih mogoče soseda vidi pa kaj sprašuje...če dobiš obisk vsi vidijo, če kaj kupiš pa nosiš not vsi visijo na oknu...po drugi strani pa je manj stroškov kot v hiši...pa večina je itak cel dan v službi...ti bi morala it z mano na dunaj...veš kakšni trgovski centri polni okraskov...takšnih drugačeni...sicer cene so bile tudi lepe:)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.11.2008 17:26:41   
malapikica
Par dni me ni zraven, pa postanete tako zgovorne, da komaj sledim vsem dogodkom.
Midva z pikecom bova jutri spet sama doma in bova verjetno stanovanje dekorirala. Bova že na pol praznično vzdušje naredila. Po treh dneh polažavanja bo verjetno kar malo pasalo iti iz postelje.

Kar se tiče 3D, sva se tudi midva odločila, da ne bova šla. Bova ta denar raje za kaj drugega zapravla. Me je zadnjič namreč kar stisnilo ko sem videla v trgovini koliko stane zavitek Pampersk (sem že malo zgubila občutek za to).

Pa fajn se mejte.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.11.2008 17:31:52   
Nončika
Pokica, a ti obvladaš madžarščino? zanimivo!!!user posted image user posted image  to boš pa šla v Zalaegerszeg? baje je res lušna stvarca ta 4D. dosti jih gre od nas tja.

Detelja, ku ku kje si? hvala ti za kavo in ti moram povedat, da sem full vesela, da sem te spoznala. user posted image user posted image user posted image Prav prijetno je bilo poklepetati s tabo. še kdaj drugič!!! se strinjaš? pa mogoče se še kera pridruži. Pridna mi bodi!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.11.2008 17:59:33   
detelja
malapikica kako je bilo res na onem testu-ne vem kako se mu pove...tudi midve z našo bebico bova cel vikend samivi doma...ja, stvari za dojenčke/majhne otroke stanejo ful...sicer mi ni logično, da vedno govorijo, da je premalo naraščaja itd...da bi pa kaj v to smer naredili pa nič...ok, ratalo jim je, da če imaš dva otroka v vrtcu, da plačaš samo za enega, ampak poleg tega je treba še polno drugih stvari nakupit...pa dva otroka imet tudi ni kar tako...

*csaje* še dihamuser posted image  naša bebica je tako živahna danes...ja tudi meni je bilo fajn na kavici...mogoče se bo katera opogumila pa bo šla zraven...ko sem prišla domov sem šla čistit stanovanje, potem sem kuhala, se najedla potem pa malo pred tv zadremala...pa ti kaj delaš?...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.11.2008 10:33:19   
malapikica
AC sem opravila v torek. Moram rečt, da ni kar nič prijetna zadeva (me je precej bolelo). Zdaj moram pa 3-4 tedne čakat na izvide.
To je verjetno še najtežje od vsega.

Lep vikend vsem in upam, da tudi k nam pride kaj snega.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 391
29.11.2008 10:53:56   
detelja
malapikica vem, da je težko pozitivno razmišljat...in da se ti tile trije tedni vlečejo kot par let skup, ampak probaj kar se da pozitivno razmišljat...sploh nočem vedet kako more ta preiskava bolet...naša bebica pa brca...včeraj je cel dan imela tako fešto, da sem bila ob 23 že tako utrujena pa nisem mogla zaspat, ker sem imela v trebuščku nogometno tekmo in kar naprej me je lulat tiščalo...user posted image user posted image user posted image

a se ve kaj pogovarjate svojimi user posted image ?...midva z dragim kar naprej kaj govoriva...ali pa ko sem jaz sama doma govorim kaj bom delala, kam grem...

tudi meni se toži po snegu...poledice glih ne maram...snega pa ni...

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.12.2008 7:37:25   
detelja
jutro...kako ste kaj? kako ste preživele vikend? danes pa se je začel veseli december...jutri pa imam UZ in pregled, me že zdaj stiska pri srcu...držte pesti, prosim...

malapikica kdaj te pošljejo na AC? po katerih izvidih (kri, voda, toxa???) oni ugotovijo, da je treba pregledat plodovnico???

ste delale kaj adventne venčke? jaz ne....

lep dan

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.12.2008 8:29:37   
Lalica1
Pozdravček vsem.

Za mano pa je kar naporen vikend. Smo se selili in je bilo toliko vsega za pospravit, pa spucat,...pa še za danes mi je ostalo. Aja, pa še kuhala sem za danes. Sem bila kar pridna. So me pa zvečer takoooo bolele kosti, da sem se težko premikala.
Pa še hčerkica je kar žalostna. Tako mi je hudo zanjo. Saj vem, da potrebuje čas, ampak gledati lastnega otroka tako žalostnega res ni najbolj lepo. Sedaj pa sem jo pustila še v vrtcu.user posted image  user posted image  user posted image Kar srce mi poka.
Prvo noč (sobota) je spala zelo slabo, pa še nekaj je morala sanjati, ker je govorila same nerazumljive stvari. Potem pa je rekla:" mamica greva domov". In takrat me je res stisnilo pri srcu. Že meni je zelo težko in predstavljam si ne kako je njej... Nekaj časa bo verjetno trajalo, potem pa upam, da se bomo vsi navadili.

Sem pa v vsem tem džumbusu imela tudi čas, da sem naredila adventni venček (pa še enega za doma, kjer smo prej bili). Sem kar zadovoljna z njim.

Matra me edino zadeva s hrano. Delam do 4-ih in ne vem kdaj naj kuham. Kako vi rešujete ta problem? Včeraj sem sicer naredila enolončnico za danes, ampak takih stvari ne bomo mogli jesti vsak dan. Enih zadev pa ne moreš speči dan prej. Če pa začnem delati kosilo ob pol petih, pa končam glih pred spanjem,...Res bom vesela vaših nasvetov, kako rešujete to situacijo.

Pa lep dan in hvala (hočete nočete jaz se vam vedno potožim)!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 394
1.12.2008 9:14:26   
detelja
Lalica1 zato smo tu, da se ena drugi potožimo, si pomagamo, jamramo....prvo bi ti svetovala, da ne delaš preveč...glih mi je zadnjič ena znaka rekla, da sta se s partnerjem v 7 mesecu nosečnosti selila pa sta neki pleskala itd...ona pa je cele dneve dekorirala, čistila, hodila sem ter tja drugi dan pa je začela krvavet...vzrok pa je bila prekomerna utrujenost, prevelika obremenitev....tudi meni je gin. rekla, da če sem ful utrujena, da moram počivat, ker drugače se lahko začnem prehitro odpirat...nočem ti nič slabega samo dobro...
sakemu je težko, ko se preseli...tudi hčerkica se bo navadila na nov dom...vsak rabi svoj čas....

glede hrane...midva nimava problema...ko moj dela dela itak cel dan...jaz sem itak na bolniški si pač skuham, ko sem lačna...prej ko sem še hodila v službo pa sem si kuhala ko sem prišla domov ali pa če je bil moj fraj je skuhal on...prijateljice pa pravijo, da določene stvari pripravijo že prejšnji večer, da potem samo, ko pridejo domov naredijo do konca ali pa si nosijo iz kakšnih menz npr. osnovne šole...baje je ful dobra hrana, poceni pa še ugodno je...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
1.12.2008 9:29:21   
Lalica1
Hvala ti detelja!

Menze so menda res zelo poceni. Sva se že tudi o tem pogovarjala. Sicer se bomo pa teh nekaj mesecev že pomatrali, potem pa itak šibam na dopust, pa porodniško in bo lažje. Bom prava mala kuharica.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 396
1.12.2008 9:46:21   
detelja
Lalica1 ne samo, da so poceni, v teh menzah npr. OŠ veš, da je hrana bolj na domač način pripravljena in  da je bolj pogost nadzor nad vsem kot pa v kakšni gostilni, restavraciji...pojdi v najbližjo OŠ pa se pozanimaj kako je pa koliko stane...kot praviš teh nekaj mesecev se boste že znašli...kakšen dan si prinesete hrano, drug dan boš pač v naprej pripravila kakšen golaž ali kaj podobnega...čez vikend pa boste potem lepo doma pripravljeno hrano papcal...maš pa še možnost, da si pripelješ hrano od staršev...če sta slučajno tvoja ali starša tvojega partnerja doma pa kje v bližini vas, če pač kuhajo še za vsa zraven...jaz poznam tukaj v bloku eno družino, kateri vse naredita njena starša...oče lika, mama kuha...ampak meni bi to šlo na živce...ona dva sta non stop v tem stanovanju...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
1.12.2008 11:39:13   
detelja
kje ste pa danes vse? zunaj je tako turobno vreme, da bom enkrat samo za računalnikom zaspala...že dolgo se mi ni ob tej uri tako dremalo kot danes...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 398
1.12.2008 13:12:11   
Lalica1
No, pa naj ti še jaz malo skrajšam čas. Sem odmor za malico izkoristila za nakup mikserja. Bom pojutrišnjem po moje pekla mufine. Se mi že sline cedijo. Soseda mi je prinesla kar 30 jajčk in jih moram nekako spraviti v promet...

OŠ pa imajo res poceni variante kosil. Za ta denar ne dobiš niti materiala, kaj šele da računaš koliko časa ti gre za pripravo enega kosila. Pa sploh ni važno ali kuhaš za 2 ali 5, ker je postopek enako dolg.

Kaj pa drugače delaš doma detelja? Sploh v tem deževnem vremenu.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 399
1.12.2008 13:55:55   
malapikica
Pozdravljene.
Sem bila danes na pregledu in je bilo vse OK.
Detelja ne sekiraj se za jutrišnji pregled. Vse bo vredu. Boš pa videla svojega user posted image . Jaz imam ta pregled v ponedeljek in komaj čakam.

Lalica tudi jaz sem do 4-ih, včasih celo do 5-ih v službi. Tako, da pridemo kar pozno domov. Mi med tednom sploh ne kuhamo. Midva imava v službah bolj obilne malice, malo kasneje. Pikec pa itek je v šoli. Imajo še ob 14:30 malico.
Tako, da imamo ponavadi potem samo še večerjo.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?