|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
1.12.2008 14:15:38   
Nalini
Ojla.

Tudi jaz bi snega user posted image . Dež mi gre pošteno na živce user posted image .

detelja držim pesti za jutri. Jaz sem imela morfo prejšnji teden, bilo je vse ok - le videla nisem nič, ker je gin. razlagala in kazala user posted image  mojemu user posted image . Prav užival je v UZ ....  Se bom pa naročila na 3D. Čeprav nočeva izvedet spola.

Jaz kuham kakor kdaj,... odvisno kdaj pridem iz službe.

Punce lepo bodite,.... jaz grem počivat, ker me daje utrujenost user posted image .

user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.12.2008 14:23:02   
detelja
Lalica1 kje pa si kupila mikser? mi ga tudi potrebovali...smo enega imeli pa nam je pregorel, čeprav ga nismo veliko uporabljali...ooo meni pa sploh ni tečno doma...saj veš...prahu po stanovanju je dovolj, potem likanja, pranja je tudi dovolj...tu pa tam dobim obisk-pride soseda svojo 1,2 let staro hčerko, ona mi itak stanovanje "pospravi"user posted image ...potem tukaj poleg nas živi ena moja prijateljica, katera je glih tako noseča in glih tako na bolniški in ima glih tako odobreno gibanje tako, da greve kam skup na sprehod ali pride k meni, grem k njej...potem je kak dan moj doma pa skup uživava...včasih cel dan lenarim...pa skoz se kaj najde...čez vikend, ko moj dela grem kaj k mojim staršem pa potem tudi tam prespim...

malapikica a ti si pa imela danes samo pregled v pon pa imaš samo uz...čestitke, da je vse ok...saj vem samo pozitivno je treba razmišljaš pa je vse ok...ful se veselim, da bom to našo migajočo user posted image  vidla posebej se še veselim, da gre še ati poleg, ker potem je spet tako srečen, vesel, mi cel dan govori kako je bilo zabavno pa to pa ono zanimivo...ne vem meni je fenomenalen občutek...upam, da ne bom kregana glede kg...pa upam, da ne bo visok pritisk...sam kaj ko pridem tja ga imam avtomatsko višjega...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.12.2008 14:29:16   
detelja
Nalini potem je tvoj isti kot moj čist navdušen ko vidi na uz user posted image ...ampak, je tako zmeden, da ko prideva ven je kot, da bi bil v komi...nič ne ve vse mene sprašuje...na NS smo srčka poslušali pa ko sva prišla ven me je vpr. kaj je tisto tako glasno bilo...user posted image user posted image  tudi jaz sem danes nekam utrujena pa zaspana...pa sem se trudila spat pa sem komaj spravla 1 ful slabo h skup pa to sem se še 10x vmes zbudila...ti samo počivaj, ker je to dobro tako zate kot za user posted image ...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 403
1.12.2008 20:40:24   
Nončika
Alo nosečke!

Detelja, držim ti pesti in uživajta oba, oz. vsi trije na UZ. boš vidla, da bo vse bp. tvoje kilce pa niso tak bau, bau.  evo še pikapoko za popolno srečo na UZuser posted image user posted image user posted image .

Lalica, se boste že znašli, kmalu pa tako ali tako šibaš na dopust, porodniško. do sedaj ste pa živeli pri tvojih ali njegovih starših? mi mamo pa tak. čez teden kuhata moja starša, mogoče če vem, da ju ne bo naslednji dan se skuha en večer prej. čez vikend mam pa kuho preko jaz.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.12.2008 17:41:56   
detelja
*csaje* hvala, da si stiskala pesti...kako je bilo po dolgem času v službi??user posted image

no, mi smo pogledali našega bebija...tehta že skoraj pol kg...mu je pa ful šlo na živce,da ta teta gin. gleda je kar naprej brcal v sondo...ati ga je tudi videl je bil ves navdušen...glede spola nisva spraševala...22.12. imam test glukoze...drugače pa smo super...

nekje sem zasledila, da hodijo nosečnice na 3D prek na madžarko...a katera ve kam? koliko stane?...moj je tako navdušen, da se zna zgodit, da bova šla...user posted image

kako ste kaj drugače? jaz sem danes od 6.45 pa do 10.30 bila v ZD...utrujena pa sem bolj kot, če bi cel dan okrog hodila...

lep večer uživajte pa pišite kajuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.12.2008 19:05:45   
Nončika
Detelja, ja super. lepo, da ste vidli vaše dete. posebej pa super za tvojega, da je tak navdušen. lepo!!!!user posted image user posted image user posted image  o 3D-ju je pisala Pokica, ona bi ti znala kaj več povedat.

kako je bilo v službi? rahla kriza, a danes sem že delala z polno paro.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.12.2008 9:12:59   
detelja
*csaje* hvala, da se veseliš z mano

kako ste kaj? kje se skrivate? spet ste tako malo zgovorne?user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.12.2008 13:11:34   
pokica_
Alo prekmurke!

Vidim, da vam ni tolko do čvekanja, kaj? Preveč dežja mogoče, pa preveč utrujene? user posted image  Jaz mojih majčic sploh ne sfolgam več brat, kako so čvekaste! user posted image

detelja, sprašuješ za 3D UZ na Madžarski? Prijateljica moja je šla pri svojem bejbiju in zdaj bo šla z mano tam v 28-30 tednu, opravljajo pa že 4D  uz, ki je pri nas v Slo kar redek in če že, pol full zasoljena cena. Tam pa stane menda 7 tisoč forintov-sit.
Kraj se pa imenuje; bom kar prekmursko napisala (piši kao što govorišuser posted image ) Nadkaniža....nimam pojma kako se madžarsko napiše! Je pa to cca. 40 km od Pinc (slov.-madž. meje). Je pa menda nepozaben trenutek in spomin za vse večne čase. Noben uz in nuhalna ne pokaže tako lepo kot 4D uz. Bejbek je takšen kakršen bo privekal na svet, čisto vsaka stvarca se lepo vidi. Res enkratno!

Punce, katere vozičke pa imate oz. boste kupile? Jaz si še nabiram izkušnje v tem fohu.
LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.12.2008 13:31:49   
detelja
pokica_ meni je za čvekat, sam sama sabo se pa res ne bom pogovarjala na forumu...pomagaj mi zbudit te naše nosečkeuser posted image ...pa tudi na kavico nimajo volje ituser posted image  edino *csaje* se je opogumila pa šla z mano na kavico...

midva sva voziček že kupila kupila pa sva peg perego pilko p3...nama niso všeč vozički s temi velikimi kolesi, pa tudi to mi ni všeč, če je voziček ful dolg npr. Queeny, čeprav pravijo, da so ful dobri vozički pač nama se ne dopadejo...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.12.2008 14:11:18   
Nalini
Ojla.

Mi smo ok.

Detelja smo držali pesti, da bo vse ok. Midve pa imave vedno 1 teden razlike v pregledu user posted image . Jaz bom šla 15. na test glukoze ....
Pregled pa imam potem pred božičem.

lepo bodite,... jaz moram narediti nekaj stvari za službo,....

na pijačo pa jaz lahko grem - najbolj mi ustreza MS (tam nekje od 12. ure naprej -  odvisno od dneva)

PAPA

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.12.2008 14:42:28   
pokica_
detelja, saj tudi meni ni sami za čvekuser posted image . Koliko sta pa dala za PP Plikota, a s košaro ali brez? In kje sta ga nabavla? user posted image  
Jaz še mam kar dosti časa do poroda, pa sem zadnjič vseeno sama zavila v Baby Center in sprobavala, meni se se sicer veliko bolj dopadejo tisti z velikimi kolesi, ampak se mi zdijo full nepraktični, zato teh ne gledam več. Quinnyji se mi pa sploh ne dopadejo, pa še nestabilen se mi zdi, ko ga malo kaj naložim(torbo).

Sem pa sprobavala PP Pliko Switch, se mi zdi kar fajni.

Jaz imam jutri ob 10.30 zobarja, tako da sem morda po 11. uri že fraj za kavico in čvek! Se mi katera pridruži? user posted image

LP

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.12.2008 16:21:37   
detelja
ufff sedaj pa sem jezna...pol ure pišem potem pa ko dam potrdi pa mi piše, kao da je čas potekel ali kaj tisto že vse napišejouser posted image  zdaj pa spet vse jovo na novo pišiuser posted image

Nalini hvala vam, da ste stiskali pesti za nas....a so tebi kaj prestavili datum poroda?? si rekla nekje na začetku, da prehitevate v rasti...mi smo še vedno na 10.4....sem izvedela, da je baje takrat velikonočni petek...mogoče pa bomo dobili kakšno zajkljo ali pa zajčkauser posted image

pokica_ glih jutri ne morem na kavico...kaj pa v petek??mogoče pa bo takrat tudi Nalini imela čas????...midva sva kupila športni del vozička, lupinico, pa to kašarico za dojenčke-taka banjica je, potem prekrivalo za dež, taka vrečka za noge za zimo, torbica noter je ena podlaga za previjat, držalo za ročaj za stekleničko...so pa ful zviti...midva sva pač izbrala temno modro barvo , neglede kaj bomo dobili, pač nekateri imajo fantke pa jim kupijo rdeče vozičke pa roza, midva pa tudi če bova imela deklico bo pač imela moder voziček...pa sva za vse skup dala 460 eur, če pa vzameš rdeč ali roza pa daš že 200 eur več...glede na barvo se ful cene razlikujejo...kupila pa sva ga na dunaju v eni no name trgovini...tu imaš link

http://www.kinderwagen-cindy.at/

ful lepe pa ful poceni pa sva videla tudi v ne vem kako se prav pove tisti nek tourusu ali toserasu ali nekaj takega....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.12.2008 8:08:29   
Lalica1
Dobro jutro!

Vidim, da malo samevate. Mah. Jaz sem bila dva dni na bolniški, pa jutri in v pon. bom tudi. Hčerka je bila nazadnje bolna pred 1 letom (vodene koze), sedaj pa v 3 tednih že drugič. Ima vnetje ušesa, tako, da sve doma. Ampak ona je že čisto v redu in sploh noče slišati, da je bolna.
Hvala vsem za nasvete glede kuhanja!!! Bomo tudi mi nekako preživeli...
Nekaj se pogovarjate o vozičkih. Ja, to je bil tudi najin velik problem, ker sva obrnila okoli celo Slovenijo. Na koncu sva se odločila za PP Pramette in mi niti enkrat ni bilo žal. Lepo se zapre v marelo, kombiniran je, zelo okreten, ma folijo za mraz in dež,...nisva pa imela košare. Sicer bi jo rabila, če bi bila, vendar smo preživeli tudi tako. Torej z vozičkom sedaj nimamo problema, ker bomo porabili starega, ki je še v zelo dobrem stanju. Aja, stal je pa samo 68.000 SIT. To pa zato ker moj mož vsepovsod nekoga poznauser posted image . Sva ga pa kupila kar v MS.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.12.2008 9:46:49   
detelja
Lalica1 otroci so res občudovanja vredni, če glih so bolni tako, da komaj stojijo se trudijo igrat, hodijo...in nočejo glih v postelji ležat...včerja mi je glih rekla ena znanka, da ima 20 mesecev starega sina pa je skoz bolan pa ne hodi v vrtec...nekateri pravijo, da so otroci pogosteje bolni, če so v vrcu...
naš voziček se tudi tako fajn zapre kot marela...tile z velikimi kolesi pa se ne dajo tako sestavit in potem je problem kam ga dat v avtu...

danes je spet tako turoben dan...joj komaj čakam, da bo snežilo ali sijalo sonce...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.12.2008 10:28:53   
Lalica1
Ja, eni otroci so res več doma kot pa v vrtcu. Naša je iz vrtca manjkala v teh dveh letih samo kakšne tri tedne zaradi bolezni. Pa sem tudi pričakovala, da bo bolj kritično glede na to kako govorijo drugi. Sem pa govorila z vzgojiteljico in bove jutri vseeno šle na Miklavža v vrtec. Je rekla, da vnetje ušesa ni nalezljivo in naj kar prideve. Sem vesela, da bo poleg.
Moja prijateljica je imela voziček z velikimi kolesi (menda je bolj primeren za kakšen makedam in luknje pa to) in je bila zelo nezadovoljna. Ko sva šli enkrat skupaj na sprehod, sem bila kar ponosna na naš voziček, ker je imela ona kar nekaj problemov. Da obiska trgovine sploh ne omenjam...

Tudi jaz čakam sneg ali sonce in sprašujem se ali bomo deležni...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.12.2008 10:48:11   
detelja
super, če gresta na miklavževanje...kaj pa bo vaši pupi prinesel miklavž domov, če po pridno spucala čevlje?

naše pomurke pa se mi zdijo, da kar spijo...saj sploh ni čudno, če je pa tako čudno vreme...mene bo tudi vsak čas pobralo za tem računalnikom....

meni se tudi tile vozički z velikimi kolesi nekako ne zdijo praktični...vsi so nekam dolgi, težko zložljivi...no, za razgiban teren so baje primerni...bomo videli kako bomo zadovoljni z našim...večina ga ful hvali...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.12.2008 11:02:23   
Lalica1
Res ne vem, kje so vse ostale. Mogoče bi midve lahko odprli nov forum samo za naju user posted image

Ja Miklavž bo prinesel kar nekaj daril (2x dedi in babi, pa 3x tete in strici, pa še v vrtcu: sem predstavnica sveta staršev in sem morala poskrbeti za darila. Moj mož pa se je izredno izkazal in nabral zelo lepo darilo za 5 EUR), zato sva midva rekla, da ne bova nič pretiravala. Potrebuje hišne copatke, pa en Barbie DVD čaka, pa en komplet spodnjega perila. Mislim, da je čisto dovolj, ker bodo itak dobili še preveč vsega. Si je pa zaželela Winx copate (ena risanka), ki po moje kar ne obstajajo.
Sem pa lani sešila oblačilo za miklavža in se bo en našemil, pa ji vse to dostavil.

Za Božička pa potem nekaj več, vendar pojma nimam kaj bi ji prišlo prav...

Kako si pa ti daleč z darili za praznike? Jaz ne preveč daleč. Le račun je prazen.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.12.2008 11:41:25   
detelja
moj račun je vedno prazen...no za miklavža ne rabim daril...edino, če mojemu dragemu kaj malega nastavim...glede daril za božička pa smo tudi še na samem začetku...fajn bi bilo če bi tako počasi začela kaj skup iskat, ker mi bo samo enkrat na knap pa zadnje dni itak vse bolj prazno pa težko kaj pametnega dobiš...

a vi pišete/rišete božičku?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.12.2008 12:26:35   
Nalini
TU semmmmm user posted image .

Bila v službi, oddelala svoje,.. zdaj pa kuhat, pa počivat user posted image .

Jaz bi jutri lahko šla na pijačo -  načeloma nekje okrog 12:30 (10 minut gor ali doluser posted image  - tega ne morem natančno povedat). Če je katera za mi naj napiše ZS, da se dogovorimo kje.

Lep turobenuser posted image  dan.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.12.2008 12:34:26   
Lalica1
Mi še nismo nič pisali/risali Božičku. Itak nas opazuje skozi okno in ve kaj počnemo in kaj si želimo. A vas nič ne opazuje? user posted image

Mogoče bova probali kaj narisati. Sva se zadnjič učili risati hiško in sem zelo zadovoljna z njo. Sicer verjetno nihče ne ugane kaj je, ampak...

Vem, da sem zadnjič rekla, da nisem najbolj za pijačo, ampak izgleda, da sem si premislila. Vendar pred prihodnjim tednom ne bo šlo, ker je mala še doma, pa še za Miklavža bo potrebnih par stvari nabaviti.

A greste pa nakupih kam izven Pomurja? Mi mamo navado, da gremo vsako leto v kakšen večji nakupovalni center. Ne vem no, ampak od vseh mi še najbolj sede Mariborski. Mogoče mi pa Miklavž prinese kakšne evrčke in bo kaj za nakupe...user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.12.2008 13:58:35   
pokica_
Evo mene, sem že tu! user posted image

Sem že doma od zobozdravnika in ne kaže nič dobrega, če se zobek zdaj nebo pozdravil, pol ga bo treba izpulit in to spodnjo šestico, s tem lih največ grizem ko jemuser posted image . Sem full žalostna.
Upam samo da bo vse ok! Sam preživi naj zobekuser posted image .

Jaz sem edino danes imela čas za drink, jutri nebom nič hodila v ms, mogoče kdaj drugič še?! Saj bo še ogromno priložnosti!

Včeraj so MS okraševali, je bila pop. cesta v mesto zaprta. A so zvečer že prižgali lučke?

Božiček bo k nam prišel, ampak obdaroval zaenkrat le naju, bo drugo leto imel več dela pri nas, ko bo že user posted image .

Pridne bojte, lepo se mejte!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.12.2008 14:00:09   
detelja
Lalica1 itak, da nas božiček opazujeuser posted image  pisala pa sem mu tudi mislim, da že pred mesecem dni, a se tega ne spomniš???? zaželela pa sem si sneg...kaj pa ti jutri ne bi mogla tam okrog pol 1 it z nama z Nalini na kavico???

joj, da je čudno vreme...se mi zdi da bom kar zaspala za rač.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.12.2008 14:03:00   
detelja
pokica_ ms so okraševali kar dva dni...2 dni je bil del  slov. c. zaprt...če gorijo lučke pa ne vem...ker se mi ne da zvečer it venuser posted image  bi pa lahko malo migala...držim pesti za tvojega zobeka...čudno mi je, da ti je hotel sedaj v nosečnosti popravljat zobe...ker večina zobozdravnikov pravi, da se naj vrnemo po porodu, ker baje ne smejo vseh zdravil dajat v zobe in da baje ni takega učinka kot ko nisi noseč...če to drži ali ne pa res ne vem...jaz bom šla maja ...in potem itak verjetno vse izpuliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.12.2008 14:57:13   
Lalica1
detelja: jutri mi nikakor ne gre skoz, ker peljem pikico na Miklavža v vrtec. Nočem, da ne bi bila deležna te majhne zabave, pa itak sem ji že obljubila da šibave. Potem pa bove verjetno morali še po kakšnih zadnjih nakupih, ker imamo še veliko otrok, ki jim mora Miklavž kaj prinesti.

Zobje: jaz sem v prvi nosečnosti hodila cel čas k zobarci, pa sem dobivala injekcije proti bolečinam in je rekla, da to nič ne škodi. Vendar takrat nisem vedela ene malenkosti, zaradi katere sedaj ne grem. Imam čisto fuč zobe in ne vem, če sem bila kdaj tako potrebna zobarja. Ampak sem se odločila, da do zadnjega ne stopim tja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.12.2008 15:03:41   
pokica_
No punci, pol pa le nisem edina z problemi zobekov. Upam, da mi ga res pusti notri, da bo ozdravel, le kaka bom pa brez zobauser posted image

detelja, meni nihče ni nič rekel, da česa nebi smeli delati, moja prijateljica asistira, tako da bi mi sigurno povedla, če bi blo bolje da ne pridem, kot pa da hodim tja. So pa zobje sedaj v nosečnosti sigurno bolj občutljivi, še posebej dlesni rade krvavijo.

Lalica, zakaj pa nočeš it k zobarju?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?