|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
26.11.2008 10:29:26   
detelja
ojla...kako ste kaj?jaz sem bila že v zd sem hodla po bolniški list pa se mi zdi, da je taka gužva...v službi so mi povedali, da kao se nisem nič zredila, mislim pa da me babnce za mojim hrbtom vlačijo po gobcuuser posted image  sam se hvalijo kolk imajo dela in kako jim vse rata in bla bla...ok...hvala bogu...jaz pa fajn uživam:)

danes pa je zunaj prava zima...samo še sneg manjka..upam, da se ga bomo do božička dočakale...

a moram vam zaupat eno idejo glede božičnih daril..zdaj ko sva bila na dunaju sem v eni trgovini-imajo samo dekoracijo sedaj za božička...nabavila suhe pomaranče, cimetove palčke, pa še neko suho sadje-ne vem kako se mu reče...doma pa sem našla polno praznih kozarčkov od svečk...pa sem se odločila da bom jaz to suho robo mal nametala v te kozarčke na vrhu dodam eno dišečo čajno svečko zavijem pa podarim...kaj pravite??? to sem imela bolj v mislih za prijateljice...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 326
26.11.2008 11:22:39   
mvzt
Živijo!

Rada bi vam sporočila, da se nam je 20.11.2008 ob 12.47 pridružil ŽIGA,ki je težak 3450g in velik 51 cm.

Smo že doma,kjer se lepo navajamo drug na drugega, Matic pa ga že sedaj obožuje.

Se slišimo kaj več v prihodnjih dneh,LP!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 327
26.11.2008 11:34:43   
Lalica1
mvzt  ne morem kaj da ne bi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam od srca, korenjaku ŽIGI pa želim dobrodošlico v našem svetu in vso srečo v življenju.
Lepo od tebe, da si nam javila. Kako pa je bilo, kako si zadovoljna z bolnico,...? Ma saj imam veliko vprašanj in ti sploh ni treba odgovarjat user posted image .
Je pa prav toplo pri srcu ko slišimo kakšne vesele novice in po moje jih bo kmalu kaj več....
detelja je dobro si se to spomnila. Mislim, da je to eno tako originalno darilce (sploh zame, ker sem nora na sveče user posted image )! Si pa rekla da je mišljeno za prijateljice...Joj, koliko daril pa potem ti nakupiš za praznike? Jaz kupujem čez vse leto kakšne zadeve (znižana oblačila za otroke predvsem), pa mi decembra potem še vedno toliko denarja gre za te stvari, da me glava boli.
Se bom letos probala malo organizirati...
Se pa moram malo poveseliti: sem skvačkala zvonček in angelčka (sploh nista slaba), pa dva metuljčka in dve zvezdici. Včeraj sem jih pa do konca utrdila. Takoooo so lepi user posted image . Ampak tako mi jih je škoda dati komu za darilo. Sploh nekomu, ki tega ne bo znal ceniti. No, mogoče bom naredila zvezdice, ker je to bolj enostavni in hitro.
Ma, sem se napričala....

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 328
26.11.2008 12:10:52   
detelja
Lalica1 jaz sem v bankrotu že sedaj...kot sem rekla cela njegova žlata je imela v nov. rd...sedaj ima še njegova sestra 30.let...božična darila kupin najožjim...vedno pa dobim od določenih prijateljic kakšno malenkost in potem je ful nerodno, če nimaš nič za podarit in zato rajši pripravim....jaz sem tudi čist nora na sveče...posebej so mi všeč te z božičnimi vonji...

mvzt user posted image user posted image user posted image  res iskrene čestitke...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 329
26.11.2008 13:14:25   
Nončika
Sončni žarek, ja super. jaz mam tudi do Lendave nekje 15km. zanimivo, a ne?
maš zs. še malo pa te zibali. slaba dva mesca. ni bilo odziva za kavo oz. srečanje? zdaj ga tudi ni preveč.

mvzt, čestitke za korenjaka. pridno se cartajte in uživajte vsako skupno minuto.

vidim, da se kar pridno pripravljate na božička in ostale dobre možičke. mi darila kupujemo dečiki. v čisto ožjem sorodstvu mamo 6 otrok. pa še kdo drug dobi kako darilce.

jaz sem prišla z Lentija. sem bila pri kozmetičarki. me je pošteno bolelo. tak mi pa treba, ko pa ne hodim redno, pa vem, da bi morala. kupila sem si le ene hlače in moji deklici štrample.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.11.2008 13:17:09   
detelja
*csaje* a hodiš v lentiju k kozmetičarki? koliko pa stane? jaz bi tudi morala it, ker imam pol obraz ogrcov...glede kave, meni bi pasalo v petek cel dan edino pozno zvečer ne, ker sem potem že preutrujena...ker pa je pri hiši samo en avto in je dragi z njim v službi bi mi bolj pasalo, če bi se dobile v ms...saj ni nujno, da gremo vse...lahko se dobive samo midve?? povej...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 331
26.11.2008 14:35:47   
Nalini
Ojla.

Mi smo pa vedno boljše user posted image .

Meni paše v četrtek med 12 in 14 uro,.... v MS seveda. Če katera kdaj želi mi naj pošlje ZS, pa se zmenimo.

Lep sončen dan user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 332
26.11.2008 14:52:45   
detelja
Nalini kaj pa ta petek?

zunaj pa je nek zamorjen dan ratal...sonček se je skril...snežiti noče...mal sem zadremala zdaj pa kuham kosilo...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 333
26.11.2008 17:09:21   
Nončika
O, pa se le kera javi za srečanje. lepo

Nalini, meni je sicer ok. bo treba še Deteljo vprašat. glede placa se zmenimo, seveda v MS. pa še to kak vas bon prepoznala. ha, ha, po bušijih. user posted image user posted image user posted image

Detelja, hodim v Lenti h kozmetičarki, ja. tako je. za kompletno nego obraza sem plačala 3300FT. full sem zadovoljna z to kozmetičarko. res zna svoj posel. je man tudi polno ogrcov. no trenutno zdaj ne.user posted image user posted image user posted image . seveda po zaslugi današnje nege. se lahko zmenive, te naročin, pa ideve skupaj do nje.
večkrat bi morala iti, kajti danes me je kar pošteno bolelo vse skupaj. res pa je, da sem bla nazadnje nekje junija.
kaj se tiče srečanja, lejko se dobive tudi midve. če že ostale bremzajo.

evo, moje dete se špila z avteki. nej z babami, ampak z avteki. dekla, dekla.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 334
26.11.2008 17:49:38   
detelja
tudi jaz sem se igrala rajši z avti kot pa z pupami...je bila mama že vsa iz sebe je mislila, da je kaj narobe z manouser posted image ampak izgleda, da je vse okuser posted image

meni jutri ne paše...jutri je moj dragi cel dan doma pa imava že vse splanirano...bi pa lahko v petek...a kateri ustreza v petek?

a res samo 3300 forintov si dala? prinas pride čez 40 eur, kar je meni odkrito povedano preveč...ti to hodiš prav v kozmetični salon ali kar tako k komu domov?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 335
26.11.2008 18:00:11   
Nončika
Detelja, prav v kozmetični salon. ma pa full urejeni salon, čistoča taka, da te na Madžarskem prav preseneti. prav si prebrala 3300FT, s tem, da mi je še obrvi oblikovala. super, a ne?

zaradi mene lahko v petek. kaj praviš na petek dopoldan? ti si prav iz MS? jaz man svoj avto, tak ka ni panike.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.11.2008 18:02:51   
Nončika
Današnja izjava moje 3letnice: po srečanju z eno bivšo sošolko, ki ma hčerkico staro 5m-mami, kdaj pa bom mela jaz sestrico?mi smo na tem, da bratec sploh ne pride v poštev. ji rečem, da bomo meli, ja seveda, enkrat. pa mi reče, da poleti. mislila je na poletje 2009. jo vprašam, kdo ji je to rekel, pa reče, da ji je to ati rekel. sem se morala kar konkretno smejat. smo na tem, da vsak dan pričenja spraševati za dojenčka.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 337
26.11.2008 18:09:28   
detelja
ej to me pa res preseneča, da imajo še vedno tako nizke cene...se bova zmenili pa bom mogče šla kdaj s tabo...sicer madžarščine ne obvladam...

ja, lahko tudi dopoldan tam po 9 uri...ja, jaz sem prav iz ms...kot sem napisala uvožena v msuser posted image

ja taki mali škrati imajo bujno domišljijo pa moraš bit ful pazljiv kaj jim rečeš-si vse zapomnijo...moja prijateljica ima tudi 3 leta staro hčerko pa ko vidi mojega bušija vedno sprašuje kdaj bo še en bratec ali sestrica...pa sem ji rekla, da zdaj ko pride domov naj atija vpr. pa me prijateljica drugi dan kliče pa mi pravi, da je mala res atija spraševala...ati jo je samo prestrašeno gledaluser posted image ...imajo še 4 leta starega fantka...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 338
26.11.2008 18:45:43   
Nončika
Detelja, zaradi madžarščine se ne sekiraj, grem s tabo. ni blema.

ja, mali škratki majo domišljijo tako, da te kap. posebej moja. tu pa tam se samo sprašujem le kje pobira stvari. eh, pa saj boš vidla.

sestrica/bratec je pri nas pogosta tema. njen prijateljček ma bratca starega 5m, pogosto smo pri njij. pa še P, očka od prijateljčka naše N pogosto ji daje vetra. D ma tudi rada-to je ta, ki smo jo danes srečali. skratka, morali bomo resnično ukrepati na tem področju. user posted image user posted image user posted image

torej petek po 9.uri. se strinjam. odpelam mojo pikico v vrtec te pa se dobimo. ge? ti si sobočanka!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 339
26.11.2008 19:22:48   
detelja
ge san iz goričkoga samo že 3 leta živin v ms...tak ka san goričanka in nej sobočankauser posted image  moj je sobočanec, če glih so njegvi markiuser posted image evo še ge san začala pisati po prekmurskiuser posted image

meni bi tak  9.15 tuj negi najbole pasalo... ne ven...lejko ideve v šavel center v čajnico ali diano...lejko pa de se kera še do petka premislila pa pride na kavico:)) ti si fraj, dopust?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 340
26.11.2008 20:12:47   
Nončika
Ups,sem mislila, da si ta prava sobočanka. se pardoniram. kljub temu, da si uvožena sobočanka bole poznaš MS, kot pa jaz, ki sem z vogrskoga.

Detelja, maš zs.

iden zdaj pikico spravit v posteljo. prihaja njen čas.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.11.2008 8:10:38   
detelja
jutro...kako kaj? zunaj pa je redna zima, samo sneg nam še manjka...mogoče ga pa bomo jutri dobiliuser posted image  kaj dogaja? kaj novega pri vas? naša žabica pridno brca...

*csaje* velja za jutri tan okrog 9.15? ne vem povej, kje se dobive?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.11.2008 8:41:25   
Lalica1
Dobro jutro!
Jaz imam pa en problem. Mogoče samo v glavi, ampak nekomu moram povedati in ve se mi zdite najbolj domače.
Imam občutek, da z mojim user posted image  nekaj ni v redu. Ta občutek me matra že nekaj časa, vendar je v zadnjem času že precej panično. Bojim se, da sem sama kriva. Sicer ne kadim, ampak včasih se mi zalušta pivo ali kozarec vina, prehranjujem se pa tudi ne samo s solato, ampak vsem kar mi paše. Zato mislim, da svojemu otroku škodujem, oz. sem mu že in je prepozno za popraviti napake. Razen slabosti je sicer vse v redu in poteka normalno. G je celo rekla da imam skoraj predobre rezultate analize krvi in vode.

Na ta svoj občutek mogoče ne bi polagala prevelike teže, ampak sem ena tistih (ne vedeževalk ali čarovnic!!!), ki se v svojih občutkih zmoti res zelo redko. Še v službi pravijo, da sem čudna, ker imam vedno prav, da o možu sploh ne govorim. Včasih se je iz mojega govoričenja norčeval (češ, da imam prebujno domišljijo), sedaj pa več besede ne reče, ker sem imela velikokrat prav.

Kaj vi mislite? Sem res uničila dojenčka?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.11.2008 8:50:48   
Nončika
Lalica, prvo kot prvo umiri se!!!!! zdaj si v drugem stanju, mogoče ti občutki ne delujejo in ne funcionirajo kot drugače.

jaz sem tudi mali paničar. ko sem bila noseča, pa sem bila v skrbeh za vsako figo. prvo me je mučilo, da sem jedla tablete proti prehladu preden sem zvedla,da sem noseča. nato sem se živcirala in pisala diplomo. mi je moja pikica pomagala.

Detelja, prosim pusti mi tvojo tel. na zs. ti maš mojo. včeraj zvečer sem bila totalno pef. malce sem prehlajena, upam, da me ne vrže. zdaj sem totalno ok. upam, da tak tudi ostane. user posted image user posted image . načeloma velja ob 9.15, kraj pa še določive. ok?

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
27.11.2008 9:26:02   
detelja
Lalica1 razumem te, da imaš skrbi glede svoje user posted image , ampak če gin. potrdi, da je vse ok in da imaš tako zelo dobre rezultate krvi in vode ne se preveč obremenjevat...saj veš, če vedno na slabo misliš slabo pride, ker si sami to naredimo...naj te potolažim...tudi jaz zmes spijem malo vinčka, prejšnji teden sem bila kar veliko v zakajenem prostoru (od sestre mož je strasten kadilec), jem tudi ne glih vedno samo zdrave stvari, pa vedno ko grem k gin. sem kregana, da premalo pijem...doro veš, da si ti tega otroka zelo želiš in da narediš vedno najboljše za njega...poglej eni se drogirajo, kadijo, pijejo pa to do kome pa so noseče pa tudi ni nujno, da je z otrokom kaj narobe...mislim, da si največ škode delaš s tem negativnim razmišljanjem...

*csaje* pa ne se sedaj nora delat, da bi zbolela...user posted image ..končno bo nekomu iz tega foruma uspelo it na kavico ti pa želiš sedaj biti bolanauser posted image nesmeš!user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.11.2008 10:44:19   
Nončika
Detelja, ne bom, ne bom. še sebe prepričujem. ok, malo mam zamašen nos, in me glava boli. do jutri bo alles good. že pijem moj Daleronček. user posted image user posted image user posted image
sploh pa nisem taka, da bi padla v posteljo. če se prepustim in se vležem v posteljo bo samo še huje. Daleron, čajček z medom in bom 1,2,3 spet ta stara.

danes je moja mala bila pri zobozdravnici. je njena botricauser posted image user posted image user posted image  tak se je drla, totalno iz principa. je rekla, da je nič ne boli, pa je takoj nazaj odprla usta in se drla. user posted image user posted image user posted image  ma karies na zgornjih 1 in 2. pa smo ji to malo sanirali. jo namazali z florom in ji zadelali najbolj prizadeti delček.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.11.2008 11:12:20   
detelja
*csaje* sem ti posalal mail....a boga vaša mala revca...saj če tako gledaš smo mi tudi pri zobozdravniku vsi malo bolj na trnih pa če nas boli ali ne...jaz ne prensem glasu tistega svedra...jaz samo slišim pa se že premikam po stoluuser posted image  meni pomaga coldrex tudi, ko me začne kaj lovit...pa malo več sadja pojej kakšen kivi pa bo...jutri pa bova šli na čajčka pa bouser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 347
27.11.2008 11:20:54   
Sončni žarek
Ojla babe user posted image

Joj , kak je meni težko brati ko v prekmurščini pišete user posted image user posted image user posted image  Moram vsako stvar 2x prebrati, da zastopim.......

Lalica- joj, to so pa hormoni.......Lepo se najprej pomiri....Svojemu otroku ziher ne škodiš, ampak lepo skrbiš za njega. Veš, če bi človek vse upošteval kaj lahko in kaj ne smeš, potem je najbolje da nič ne ješ. Jaz jem čisto normalno kot sem prej, tudi 1dcl vinčka spijem občasno....Tak da če mene vprašaš, negativno razmišljanje bolj škodi tebi in tvoji psihi. Malo pojdi ven na zrak, pokliči kakšno prijateljico in se pogovori z njo-povej ji, kaj te muči in potem ti bo veliko lažje. ....

Csaje- kam si pa peljala svojo princesko k zobozdravniku? A to k otroškemu? Jaz bi našo tudi, sam iščem kakšno fajno.....

Kava-jutri mene nebo, ker morem več počivati.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.11.2008 11:29:18   
Lalica1
Lepa hvala vsem, ki me tolažite. Upam, da imate prav. Ampak ta moj občutek....

Jaz poznam eno dobro zobarco. Sicer nimam svojih izkušenj vendar bom hčerko peljala k njej (ko bo potrebno), pa tudi sama se bom prepisala k njej. Ko sva skupaj hodili še v šolo se je sicer pisala drugače, ampak se mi zdi, da se sedaj piše Perkič. Dela pa v zdr. domu v MS.

Je pa danes tako lep sonček. Bi bilo z otrokom fino malo pohajkovati zunaj. Ampak kaj ko delam do 4-ih in ko pridem domov je že tema user posted image .

Pa še eno vprašanje. Je katera že delala kakšen venček (bolj za vrata mislim) iz vinske trte? Ne vem s čim bi vse skupaj pritrdila, da mi ne bi lezlo narazen. Verjetno bove z malo danes kar nekaj v tej smeri ustvarjale.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 349
27.11.2008 11:48:57   
detelja
Sončni žarek tudi jaz moram malo več počivat, ker me zadnje čase tako noge bolijo, posebej pete...ena sodelavka mi je rekla, da so njo tudi naprej samo pete bolele potem pa so ji začele pokat,baje da grozno boli...

Lalica1 tudi jaz pa moji občutki me ponavadi ne varajo...ampak odpiši zdaj to...če bi bilo kaj narobe bi se ziher videlo na krvi...pa če boš samo slabo razmišljala bo tudi zagotovo kaj narobe, ker boš ti te slabe stvari sama naredila..poglej skoraj vsaka ti pove, da vmes spije kak kozarček, sigurno ne jemo najbolj zdravo hrano itd...pusti občutek pa razmišljaj kako lepega zdravega otroka boš rodila...

jaz venčka ne bom delala doma, ker sploh nimam predstave kako se naj zraven spravim...ti mogoče z vrbo ne bi lažje blo naredit kot pa s trto???

ena mi je napisala, da grejo slike z copy pa past pa ne gre meni ta tehnika ne deluje...bi vam rada pokazala mojo dekoracijo user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?