|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
27.11.2008 12:26:43   
pokica_
Živjo murke! user posted image

Vidim, da se menite o kvalitetnih in prijaznih zobozdravnikih; meni je moja the best in tudi ogromno mojih poznancev že hodi k njej, ker je res prijazna, nežna in razumevajoča. Dela v isti zgradbi kot je Pomaranča, tisti poslovni objekt zraven, Mojca Košar, ampak bi bilo treba povprašati, če še jemlje nove paciente.

Punce, koga imate za osebnega ginekologa?
Jaz sem do zdaj imela ta mlado Gornjecovo in je žal šla na specializacijo, pa so mi včeraj kar poturnoli neko Šiftarjevo, ki pa je bila zelo nesramna in arogantna ter vzvišena. Ali je imela res le slab dan, ali je pa skos taka. Ampak z ostalimi se je menila full prijazno, z mano pa obratno.
Tudi jaz si nisem želela take G, so mi jo kr dodelili namesto moje prejšnje, nima kaj bit jezna name, če bo zdaj imela še več pacientk, če se gre za to.
Bom videla naslednjič, kakšen bo njen odnos, v skrajnem primeru bi jo pa res želela zamenjat, saj si ne želim take G imeti celo nosečnost.

Koga priporočate, da še ni tolk zaseden? user posted image

Sonček je, snegeca pa očitno res nebo nič še v naših krajih, kaj? user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
27.11.2008 12:34:17   
Sončni žarek
Pokica- a si bila včeraj na pregledu pri Šiftarjevi? Jaz sem bila na UZ......mogoče sva se vidle?

Ob kateri uri pa si bila? Jaz imam Čopijevo.....

Detelja dej mi pošlji sliko na moj meil mzk@siol.net in ti jo bom jaz gor dala......

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 352
27.11.2008 12:34:58   
Lalica1
Bom probala misliti bolj pozitivno... Ampak pravim, da mi nekaj ne da miru. Pa še v službi sem imela opravka z enimi boleznimi otrok in se je očitno vsega preveč nabralo.

Pokica a to je tista g, ki ima kratke lase? Meni se sicer ne zdi slaba (če je ta), ampak tudi opravka nisem imela z njo. Malo počakaj pa boš videla kako se bo odvijalo. Bi ti priporočila kakšno, ampak jih nič ne poznam. Razen svoje, ampak že nekaj časa je težko priti k njej, sedaj pa sploh, ker bo v kratkem menda odšla v penzijo. Saj res! Kam bom pa potem hodila jaz user posted image  Eh user posted image

detelja ti ne znam pomagati, ker sem v teh stvareh pravi oldtimer. Čisto nesposobna! Ko ti bo ratalo, pa bi res rada videla tvoj izdelek!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 353
27.11.2008 12:36:42   
Nončika
Sončni žarek, ti priporočam našo zobozdravnico. je začetnica, zdaj dela staž. dela pa na OŠ v Lendavi. je pa otroška zobozdravnica. nadzoruje jo še ta starejša, ona pa dela. je prav prijazna in ta prava za otroško zobozdravnico. user posted image user posted image user posted image  je pa bila moja sošolka v OŠ in botrica moje pikice.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.11.2008 12:37:28   
detelja
pokica_ mislim, da so gin. v ms in okolici velik problem, premlao jih je nas pa preveč:)...ne vem jaz koliko sem slišala je gin. šiftarjeva palančajeva ful v redu..je tudi moja soseda...mogoče je imela slab dan...saj moja je včasih tudi nasmejana pa je zafrkava včasih pa tako resna pa hitra, da me je kar strah jo kaj vprašat...malo se pozanimaj po zd in bolnišnici, ampak dvomim, da imajo še kje kak plac, zato pa so vas verjetno kar dodelili nekomu...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 355
27.11.2008 12:46:29   
pokica_
To ste pa hitro odpisale vse po vrstiuser posted image . Sem vesela!

Sončni žarek, jaz sem bla tam zjutraj 7.45, ker je začela delat ob 8h. Kdaj si pa ti bila tam? Mogoče sma se pa že kdaj res videle. user posted image

Lalica, to je tale ja, kratke lase ima, poštrihane na rjavo-blond.

detelja, vem da nas je preveč in vem da imajo full natrpane urnike. Sem videla kako to poteka, ko sem zdaj bila v bolnišnici 5 dni. Tam me je sprejela pa dr. Kous-Škalič in vsa pohvala, tako prijazne G pa še nisem srečala. Meni je zelo žal, da je bla tako neprijazna včeraj, upam da v naslednje nebo več tako vzvišena, saj ji nisem nič naredlauser posted image .
Detelja, ti si iz MS ali LE, če smem vprašat?
Kar se tiče bož. aranžmajev, jaz tudi gledam na netu slike, pa zbiram ideje, mogoče nebi bilo slabo da bi šla v Obija pogledat, če imajo kake fajne materiale, bi rada letos nekaj sama naštimala, po svoji zamisli. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.11.2008 13:02:01   
Lalica1
Mogoče ena idejica za dekoracijo. Jaz jo bom sigurno naredila, sliko pa sem našla v enem katalogu. Ni edventni venček (čeprav bi se dalo tudi na to obrniti), ampak je samo en tak božični aranžma. Gre pa takole: nalepiš zvezdo iz nekih vej (po moje vinske trte), na to zvezdo pa daš vejice od jelke, pa bunkice pa vse mogoče kar ti pač paše. Samo ne preveč, da ni kičasto (sicer pa po svojem okusu). Na sredini pa je seveda velika sveča.
Upam, da si predstavljate. Meni izgleda zelo lepo in bom probala nekaj zmutiti.
Glede venčkov pa imaš veliko možnosti, barv in materiala. Lahko v lep krožnik nasipaš pesek (barvast), pa daš noter 4 svečke (lepe so okrogle), pa še kakšno dekoracijo in to je to. Bolj zapleteni so tisti pravi iz vejic jelke in vse kar gre zraven (jaz delam take). Potem lahko svečke nalepiš na kakšen velik kos trte (to niso vejice ampak skoraj pravo deblo) in okrasiš. Pa še nešteto drugih možnosti je. Med dekoracijami je meni všeč sneg (bel, zlat ali srebrn-odvisno od barv, ki jih boš uporabila), potem tiste majhne kroglice razrežem (ki so drugače trak za jelko), pa storže sem že pošprejala, suho sadje in seveda debelejše bunkice in kakšne trakove.
Sedaj bom pa končala, ker sem čisto not padla, vam pa sigurno že presedam... Ampak meni so te stvari tako cart user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.11.2008 13:24:45   
Nončika
Pokica, Šiftarjevo ma moja frendica in jo full hvali. res. mogoče je le mela slab dan. jaz mam Kous-a. ampak po vsej verjetnosti se bom prebeklsala k Vojvodiču. ja hodim pa v Lendavo v ZD. tam sta ta dva.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.11.2008 13:45:19   
detelja
pokica_ iz ms sem...uvožena sobočanka...

Lalica1 jaz ne bom delala doma venčka..nimam žilice za te stvari pa živcev tudi ne...lani sem ga kupila pa sem letos samo svečke zamenjala pa to je to...

glede gin. vsaka bo rekla za eno, da je ok, za drugo, da ni ok...šiftarjeva ima take svetlo rjave bolj kratke lase...meni se zdi bolj tak umirjen tip človeka...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.11.2008 13:53:30   
Lalica1
Jaz sem bila pri Šiftarjevi na pregledu dojk v srednji šoli, ker sem imela neke probleme. V mojem primeru je bila zelo strokovna in dobro me je pregledala in pravilno diagnozo postavila. Si je vzela kar veliko časa zame. Tako, da bi jaz rekla, da je v redu. Po svoji izkušnji jo lahko samo pohvalim.
Sicer pa imam z G zaenkrat same dobre izkušnje (1 porod je za mano) in lahko vse pohvalim. Tudi tiste (sem brala na RR forumu), ki so jih ene zelo šinfale.
Je pa res, da zdravnika spoznaš šele ko imaš kakšno težavo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 360
27.11.2008 13:54:01   
Nončika
Kak ste dobre z temi aranžmaji. pridne, ka jih same pripravljate. jaz žilice za take stvari nimam. pa niti potrpljena po pravici povedano.

moram adventni venček naprej privlečt, sveče kupit, pa kak drugi dodatek moram tudi nabavit. zaj se že mala fejst zaveda vsega okrog sebe. lani še ni bilo treba velikih priprav, letos pa že pričenja spraševat.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.11.2008 13:55:50   
pokica_
csaje, upam da je res imela le slab dan, da nebo skos tako tečna kot je bla včeraj. Meni dober odnos mojega G do mene pač veliko pomeni, tudi drugače dam veliko na dobre obojestranske odnose, tako tudi sedaj želim. Bomo vidli kako bo...

detelja, tudi uvožena sobočanka je fajn naziv, zdaj le živiš v varašu-velemestu user posted image .
Kar se tiče pa G je pa tako, nekdo je nekomu vredu, drugmu spet nikakor ne in obratno,...različni ljudje, različni odnosi. Saj zakaj bi pa vsi vsem morali ustrezat, a ni tako? user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 27.11.2008 13:56:57 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 362
27.11.2008 14:16:33   
detelja
pokica_, če smem vprašat kaj pa je bilo narobe, da si bila 5 dni v bolnišnici? ja, to pa je res vsak ima svoje mnenje glede ljudi...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.11.2008 14:25:45   
pokica_
Seveda smeš vprašat,...v nedeljo zvečer sem šla pod tuš, da grem počasi spat in delat drug dan, pol so me pa zagrabili krči in začela krvavet. Nisem paničarila, v bistvu sem kolebala ali naj sploh grem na urgenco, pa me je moj kr v roke vzel in me peljal, hvala bogu.
dr. Kousova me je pregledala in rekla, da imam preveč trdo-nabreklo maternico, zaradi tega tudi krči in krvavitev. Tako sem še isti večer začela dobivat Spasmex injekcije in jih dobivala 3x dnevno 4 dni, zadnji dan so začeli pa že z tabletami, ki jih še sedaj jem.
V bistvu sem pa že čez vikend videla, da me full spodaj tišči, če predolgo sedim in sumila, da to ni spet tako normalno. No izkazalo se je, da je temu res tako.

Ma....zdaj sem pa spet bila dolga! user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.11.2008 14:44:27   
detelja
a tako...samo, da je sedaj vse ok...zakaj pa je bila preveč trda nabrekla maternica? od česa to rata? jaz imam spasmex tbl. že od 6 t nosečnosti...3x na dan po eno tbl...v katerm tednu si ti sedaj?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 365
27.11.2008 14:50:32   
pokica_
Verjetno je prišlo do tega  zaradi predolgega sedenja,...čez vikend sma bila pri starših od mojega in presedela cel vikend,...tile obiskiuser posted image . In sčasoma sem začutila boleči spodnji del in trd trebuh.
Tako da sem že vnaprej rekla, da ne mislim več sedet, se bom uležala raje, pa če me bojo vsi čudno gledaliuser posted image , za mojo bebo se gre.
Spasmex je pa dober zato, ker ublaži krče maternice, ker le-ti povzročajo zatrdelost maternice. Pri meni je še en dodaten problem, kihanje, zaradi alergije,...so me opozorili tudi na to, da zna bit tudi to problem kdaj kasneje. Upam, da nebo.
user posted image sem pa 14t /4d. Pa ti?

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.11.2008 14:54:58   
Sončni žarek
Pokica- ne se nisva mogle srečat, ker sem bila jaz tam ob 11......

Glede Šiftarjeve-ne hvala....več ne bom pisala, pa to ni bilo samo 1x.........

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 367
27.11.2008 14:59:53   
Sončni žarek
Detelja- dej mi pošlji sliko an meil mzk@siol.net in bom jo dala sem gor....... saj ni težko, sam jaz nisem glih za razlagat o računalništvu.....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 368
27.11.2008 15:18:55   
Sončni žarek
user posted image

Da vam naredim malo lušte tistim, ki ste prvič noseče...... To je moja princeska.......

Neposredna povezava do sporočila: 369
27.11.2008 15:23:53   
pokica_
Jesus kristus, kako cotkana pupika! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 370
27.11.2008 15:35:29   
Sončni žarek
Pokica - dr. Kousova tudi nič ne jemlje-sem jaz tudi hotela k njej......

Jaz pa sem 32t..

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 371
27.11.2008 15:48:59   
pokica_
Škoda za Kousovouser posted image .

Pol pa že maš lepega bušija! user posted image  Kje je še moj 32 teden?! Meni se za zdaj še skoraj nič ne pozna, če si edino oblečem nos. hlače z tistim pasom, pol se vidi buši, drugače pa niti nihče nebi posumil da sem user posted image , če nebi povedla. Pa tako si želim bušija,....da bo res videt da sem srečka nosečka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
27.11.2008 15:56:05   
Lalica1
Res lepa punčka!
Ma saj so vse tako cartiš....
Midve z našo pupo pa sve imele zjutraj kratek stik. Se zdaj počutim že čisto krivo in komaj čakam, da pridem domov, da se ji malo oddolžim.

Glede trebuha. Jaz šibam proti 17t in sem že kot balon. Sem pač takšen tip, da me raznese. Počasi ne bom upala v svet med tiste 90, 60, 90, ki potem vse prestopnice obrekujejo. Mah, boli me. Ampak me imamo pupike.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 373
27.11.2008 15:57:30   
Nončika
Sončni žarek iiii, kak luškana pupika. prava damica. a maš to opravo iz Hoferja?

Neposredna povezava do sporočila: 374
27.11.2008 16:00:49   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Sončni žarek iiii, kak luškana pupika. prava damica. a maš to opravo iz Hoferja?

Jap user posted image user posted image user posted image  Sem jo mogla poslikat, ker sem kupila še za koelgice v LJ, ker je pri njih ful hitro zmanjkalo.....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?