|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
28.9.2008 11:49:19   
VANILI
včeraj na brezje nismo šli, ker smo raje preventivno bli zaradi žive doma, sicer je žebrez vročine, a vseeno. Tko da sem - posšravljalauser posted image , namesto da bi se družila z vami. tko da brezje-trip naslednji teden. Mamka gre noter, mi pa okolišetamo. Je zraven ena luštna kapelca ali kaj že, ko so noter različni modeli jaslic, iz različni materialov. Luštno. Pa seveda Bled in kremšnite.

da vam povem - nova postelja rules!!user posted image  zdaj mava 180 velko, da me je moral moj prav iskat v njejuser posted image ,a je fajn, nič ne škripa in vrnil se mi je apetit po user posted image  - pa ne me zdaj zmerjat da sem nimfo ali kaj podobnega. user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 926
28.9.2008 11:49:20   
Pandica
Suzanamai   super, si še meni dala zdaj idejo s tem, da lahko nesem pol teniske k čevljarju, da nama zalepi gor gumijast podlat, super, hvala ti user posted image

Tak, jaz sem vse speglala user posted image da bom lahko zvečer čvekala tu in nem imela slabe vesti, da me še čaka likanje user posted image user posted image user posted image

Vedra  ne vem, če si prebrala zadnjič moj post, ko sem ti napisala, da on gumbek TV ne odklene televizije user posted image   sem probala, ampak ne pomaga. Še ima tvoj user posted image kak nasvet oz. idejo kaj bi še lahko probala?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 927
28.9.2008 11:50:27   
VANILI
no, bejbifon javlla, da se je teotk po 20 minut lepotilnega spanca zbudil. Ja kako naj bo pol lep, če pa nima nič tega spanca??!!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
28.9.2008 11:52:20   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Sicer pa - a to ni za tolažbo, ja imam 6 let mlajšega brata, dokler ni bil star okoli 14 let, sva bila ko pes pa mačka.  Stalno v lseh.

Se podpišem. Jaz imam 9 let mlajšo sestro in sma se tut non - stop kregali dokler sma bili obe mali user posted image user posted image hujše kot dva pubeca sma bili pravi mami user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 929
28.9.2008 11:53:20   
VANILI
no je šla Živa k njemu, pridna. Dobr, da se vidijo krave iz njegove pojstle, tko pridobim kakih 10 minut.

moj pa danes šupo barva, je priden. popoldne mamo pa "trgatev" - bo tašča sok naredila. Brez cukra, je ful dober, lani jih je prišlo 40 flaš, letos bo malo manj.

nič, grem, ker me kličeta.

lepo nedeljo preživite. papa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 930
28.9.2008 11:54:25   
Pandica

da vam povem - nova postelja rules!!user posted image  zdaj mava 180 velko, da me je moral moj prav iskat v njejuser posted image ,a je fajn, nič ne škripa in vrnil se mi je apetit po user posted image  - pa ne me zdaj zmerjat da sem nimfo ali kaj podobnega. user posted image

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 931
28.9.2008 12:17:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 932
28.9.2008 12:17:52   
*kinnie*
Pandica, ajde časti, si mi dolžna eno drinko ker sem ti hitro poslala ZSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 933
28.9.2008 13:25:09   
*kinnie*
No, pa sem spet na RRuser posted image

Tudi mi smo se hoteli odpraviti na izlet, pa je mali zaspal....pa tako lepo pančka, da ga nimam srca zbudit....bomo kar počakali, da se gospodič naspiuser posted image
Zdaj, ko sem že v službi, hočem res vikende maximalno izkoristiti....tako hitro minejo....mah še spočijem se ne in hopa jutri spet ponedeljek in jovo na novo.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 934
28.9.2008 13:36:49   
Pandica
Kinnie  se opravičujem user posted image   ker nisem takoj častla, ampak smo imeli kosilo vmes in zdaj sem mogla še malo uspavat, ker je bila full zaspana.
Ampak zdaj po kosilu pa paše kavica, kajne? user posted image
Izvoli

user posted image

Pa še v miru jo boma lahko spile, ko deca spi, ne? user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 935
28.9.2008 13:45:35   
Pandica
Aja, še to sem vas hotla vprašat.

user posted image   Ko našpricate svojim user posted image   fiziološko v nosek, potem malo počakate ali kr takoj začnete čistit?

Ker jaz sem moji zdaj preden sem jo dala spat in je bil taki jok, da se mi je kr zasmilila user posted image pa ji nisem mogla nič kaj vredu noska sčistit, ker se je tako drla in brcala, migala, da je bilo joj. Pol pa sem jo dala na ziziko za uspavanje in sploh ni mogla prav vlečt tak ima nosek zamašen revica boga user posted image   ampak je takoj zaspala, ker jo je grda mami tako namučla z tem čiščenjem noska.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 936
28.9.2008 13:49:40   
Pandica
user posted image   Še to: ali kupujete te majhne flaške fiziološke ali v večjih količinah?
Ker jaz sem par dni nazaj kupila to, ko je noter 20 ml, ampak to kr hitro porabim, plačala pa sem se mi zdi, da 3.75 e. Se mi zdi dosti za takšno majhno količino.
Pa sem nekje slišala user posted image   da lahko tut večjo količino kupiš.

Kaj pa sprej / fiziološko je probala katera? Mi je farmacevtka ponudila v lekarni sprej, pa se mi zdi, da se bi ob uporabi le tega še bolj drla, ko bi ji ga špricala v nosek.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 937
28.9.2008 14:11:40   
Pandica
Nič, ker vidim, da ni nobene tu gor za kakšen čvek se pa grem k moji miško stisnit v posteljo user posted image itak spi v moji user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 938
28.9.2008 14:56:15   
*kinnie*
Pandica: Jaz mu dam v nosek fiziološko in po cca pol minutke mu že lahko obrišem .....Žan že kar nekaj časa kašlja, ja kar mal "zabasan" tako, da mu sedaj delam inhalacije s fiziološko, ročno vibracijsko masažo in tapatmaje, da se res dobro odkašlja....se mu pa zraven sčisti tudi nosek....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 939
28.9.2008 14:59:56   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Nič, ker vidim, da ni nobene tu gor za kakšen čvek se pa grem k moji miško stisnit v posteljo user posted image itak spi v moji user posted image

Jaz sem tu, itak....sem pa sedaj ene 2 urci "odremala", pa če bi lahko še, bi šla takoj nazaj, sam mularija ne pustiuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 940
28.9.2008 15:41:21   
miska1
Kasija - iskrene čestitke! Želim ti lepo lepo nosečnost!

padci - Martin poskuša sam stat, pol mu pa spodnese pod nogami. Tko, da je včeri padel vznak in se udaril v elemente, pol pa še dons, ko sta se z očijem igrala. Obakrat je tako jokal, da sem ga kar nekaj časa tolažila. Mislim, da kakšnih hujših posledic ni.

2 otroka - do zdaj, ko sem bla kje na obisku so starejši otroci pazili na mlajše in se z njimi igrali. Sicer je naravno, da starejši išče svoj prostor. Verjetno je potreben samo čas, da se starejši bolj prilagodi. Zdej so ravno v 2. - 3. letu, ko je vse moje in vse bi sami itd.

janja - enkrat je mojo sestro mami nesla pod mrzel tuš in je pomagalo za določen čas. Pol je blo spet po starem, samo v milejši obliki.

Jutri začnem delat. So me klicali naj pridem prej, ker moji sodelavki ne bodo podaljšali. No, šele po dveh letih jim je jasno, da ni za tako delo, ves ta čas sem pa morala za dve delat. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 941
28.9.2008 15:42:53   
miska1
Klaudia - Martin ima štiri zobke. Me je danes ugriznil v ramo.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 942
28.9.2008 18:53:16   
VANILI
miska1, a pol si na rami preštela 4 zobkeuser posted image user posted image

pandica, jaz sem zadnjič kupila pol litrško plastenko s fiziološko, noter (v gumast zamašek) sem zabodla tako posebno plastično iglo, ki ima zamašek in ko je treba zlit v nosek, samo odmašim iglo, vlijem v 10ml brizgo in mu brizgnem v nosnico (ena od vas mi je dala ta ful dober nasvet) - da vse pride skozi drugo nsnico ven. Spucam relativno kmalu in je zelo dobro.

a veste, da teotka komajda preoblečem oz. vpleničim?! To presega že vse meje zdravega razuma. Jasno, da sem probala vse možne in nemogoče fore, nič ne pomaga. Tako da ga kdaj kar v stoje. Najlažje je, če mi moj pomaga in ga drži pod pajskami, jaz pa vse  postorim. Nama gre ful dobro.

no, mi smo imeli trgatev, natrgala sva dve dobri banci grozdja no živa je pomagala. zdaj moji3 gledajo madagascarm jaz pa pospravljam, itak.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 943
28.9.2008 18:54:43   
VANILI
pandica, imamo pa tudi tisti mikrosprej steriamr, ampak to ga bolj živa in mi2 uporabljava.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 944
28.9.2008 18:55:13   
VANILI
a sem sama tle, halo??!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 945
28.9.2008 19:06:04   
mehurčica
Nisi čisto sama. Sem prišla jaz na hitro pokukat. Sem prej spucala avtosedež, ki ga bo kmalu lahko Eni začela uporabljat. Sem jo tu v stanovanju noter posadila in se kar igubi v njem. Če pa je taki drobižek. Je včeraj stala zraven metra in se mi zdi, da sploh ni nič zrastla od 9.meseca.user posted image Me prav skrbi. Pa še ta teden ful manj je, kot je prej jedla. Prej je bila konkretna gurmanka, zdaj pa niti cele skutice ne poje, zelenjavo je tudi začela odklanjat... Upam, da vsaj v vrtcu kaj več poje.

Sva se danes z mojim odločila, da bomo vsak vikend ribe jedli. Ma saj nem, zakaj se že prej nismo tega spomnili. Se nam jih ni dalo delat - smo jih ponavadi pri mojih in tašči jedli ali pa če smo šli ven. Danes pa sva naredila orado, pa malo filejev in krompir v pečici pa je bilo NJAMI!user posted image Edino Eni ni hotela.user posted image Pa bi si še pred enim tednom vse prste obliznila.

Fiziološka: imamo Sterimar. Je pa moj glih kupil pollitersko in mi je zadnjič P rekla, da se pač pretoči v manjšo(tisto na kapljice ali šprico), ampak da ne sme priti v stik s čem - pač ne daješ recimo brizgalke kar direkt not ali kakih prstov, pač pretočiš samo ven. Ali pa tako, kot je Vanili že napisala. Ne vem pa, kako plastično cevko si to dala not, Vanili?

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 946
28.9.2008 19:11:10   
mehurčica
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042209904

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 947
28.9.2008 19:14:00   
VANILI
mehurčica, mi je dala v lekarni kar eno tako iglo. Reči, da bi mela za v fiziološko. isto je pol skos noter.

Neposredna povezava do sporočila: 948
28.9.2008 19:22:37   
Klaudia
pandica - imamo in sterimar in pol litrsko flašo fiziološke. Delam tako kot vanili ( a ne da sem dobro svetovala ), ker mi sterimar bolj odgovarja zame.

vanili - glede tiste ženske ko si pravila, da teži tvojemu možu... daj jo čimprej postavi na svoje mesto. Da se ti ne bo zgodilo isto kot meni ta vikend. Je šel user posted image  z eno babo k moji kolegici. Da ji je tam lase podaljšala. In je tej babi samo pohvalil kako lepe lase ima zdaj ko so podaljšane, ona ga gre pa poljubit. Ja prav si prebrala. In zdaj se danes že cel dan ukvarjam s tem, kaj naj nardim...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 949
28.9.2008 19:36:37   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
In je tej babi samo pohvalil kako lepe lase ima zdaj ko so podaljšane, ona ga gre pa poljubit.
user posted image In se ji ni mogel odmaknit? Preklete babe ku***....user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa ko vejo, da majo familije......grrrr...

Vanili, sem ti pozabla prej napisat: jaz imam tudi s previjanjem podobno. Sicer ni tako, kot je bilo pri Davidu, ampak zadnji teden medtem, ko ji hočem kakec obrisat se glih obrne in začne jokat. In seveda samo ko je pokakana, ker jo morem pač bolj spodaj še obrisat...pa je pol seveda vse od kakeca pod njo in samo polnim koš za perilo.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?