|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
28.9.2008 20:14:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Vanili, sem ti pozabla prej napisat: jaz imam tudi s previjanjem podobno.

Pri nas je tudi znanost malega previt...ker si vsakič znova postavi cilj, da pobegne...user posted image ...pa še eno ponesrečeno verzijo mullerjevih plenic imam,...ne vem al so trakci prekratki, ali pa imajo premao lepila goruser posted image ....v glavnem jih ne morem normalno pritrdit, tako da moram vsakič fiksirat še z microporjemuser posted image ....

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 951
28.9.2008 20:14:59   
VANILI
klaudija, veš, ženske so kače.Ne vse, ampak tiste, ki si filajo lajf s tem, da flirtajo. Jaz vem, tolk mojga poznam, da se ima preveč pod kontrolo oz. se ne da sprovoirat. a dejstvo je, da si ene hranijo ali svigujejo ego=samozavest s tem, da to delajo. Saj ni nujno, da res kaj je konkretnega. No, je pa zelo grdo in žalostno. Mi je moj tko lepo pismo napisal, da bi gakar objavila (no anonimno), ker je ena slika kako moški, zrel, ki ma razpucano, razmišlja o tem. Ker jaz definitivno nisem oseba, ki bi bila prevarana in živela s tem moškim dalje. Zame ne obstaja "oprosti" ali "zaneslio me je" ali "tebe ljubim". se mi zdi, da če bi se ga druga dotikala, ne bi nikoli sega več jaz mogla .Ne bi bilo več povezave.
Tisti poljub - jaz bi se vprašala, kaj je on ob poljubu naredil. Če ga je presenetila, pol ok, ni nič kriv, če se je odmaknil. a razumeš.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 952
28.9.2008 20:50:21   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Tisti poljub - jaz bi se vprašala, kaj je on ob poljubu naredil. Če ga je presenetila, pol ok, ni nič kriv, če se je odmaknil. a razumeš.

saj tako je blo. Jo je potem poslal v vse možne odprtine ( verbalno seveda user posted image  ), ampak vseeno se čudno počutim. Saj vem... dramatiziram.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.9.2008 20:55:13   
majoli
Anonimne nosečke, želim vam lepo nosečnost! Meni je moj danes rekel, da bi on takoj šel spet v akcijo, jaz pa še nisem čisto pripravljena. Pa danes me  nekaj čudno boli tam, kjer sem bila šivana. Me skrbi, da se ni kaj ok zaraslo. Ker enkrat sem že bila na urgenci, ker mi je moja gin. rekla, da se rana ni dobro zaprla, saj so se šivi razkrojili prej, preden se je rana zarasla. Ampak so me poslali domov, češ da ima telo še čas, da samo vse uredi. No, ampak zdaj me pa skrbi, zakaj me tam, kjer sem bila šivana, boli, ko se vsedem. In spomini na porod so še boleči...

mama06, a nam lahko zaupaš, zakaj se bojiš imeti še enega dojenčka?

JennyAnny, nismo še preseljeni. V najboljšem primeru se selimo konec oktobra. Komaj čakam!

Vanili in Teo, zelo smo vaju pogrešali in itak, da vaju ne bomo pozabili. Ko smo se danes peljali mimo Brezja, sem se spomnila na vas.

Maks bo danes ponovno prespal pri babici (eno nadstropje nižje od naju), ker sta se včeraj imela kar fajn. Meni pa tudi paše še ena mirnejša noč.

Mi imamo tudi kar litrco fiziološke in brizgo, se najbolje obnese. Jaz mu dam fiziološko v obe nosnici, malo počakam in posesam.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 954
28.9.2008 21:12:59   
VANILI
mamčice, jaz pa izvajam eksperiment: teotka sem budnega dala v pojstlo, mu uturila capico-medeka gapokrila,pobožala, lupčknila, pomahala in šla dol. Zdaj sem dol in ga poslušam, kako se pogovarja in škreblja po pojstli. Me zanima, če bo zaspal sam od sebe. Ker zdaj ima nek čuden ritual, ko je na joški, se mu dogaja - kar na noge se postavlja, maha okoli sebe, še kaj momlja vmes, skratka moj me sprašuje, kako mleko mam, da je mali čist na spidu.user posted image .

no da vidimo, ali bom morala še ekrat uporabit jošk kot uspavalno sredtvo ali bo šlo.

kar me pripelje do naslednjega vprašanja: počasi počasi se bom zmenila z eko kmetico, da bom jemala od nje mleko in začela teota navajat na kravje, tako da lahko neham črpat, končno. Zanima me, ali naj uvajam KM tako, da dam poleg mojega malo kravjega ali kako in zanima me, ali se reakcija na KM pokaže takoj ("kisel" vonj kakca). Da bom vedla.user posted image

klaudija, meni je ful všeč un vic, ko pride mož ponoč okajen domov, pa zjutraj, ko se zbudi ves mačkast in misli, da bo zdaj štala, vidi na nočni omarci "ljubim te" in srček ter podpis "žena", potem mu pripelje zajtrk v pojstlo in je sploh vsa prijazna do njega. Ni mu jasno Potem mu pove, da je bil tok pijan, da zase ni edu in ga je začela slačit, on pa njej: "Pust me, sem poročen!"user posted image

življenje je nepredvidljivo. Sigurnosti ni. Mislim, da noben od nas ne more 100% zagotoviti, da ne bo nikoli pomislil na drugo osebo razen partnerja, ker smo krvavi pod kožo. Lakoh, da zdaj tako ne mislimo in smo trdni v svoje prepričanje.  a nikoli ne veš...user posted image  meni se sicer to še ni zgodilo in želim si,da se tudi ne bi. Ampak, kot sem rekla. ker v resnici niti ami sebe ne poznamo 100%...
tok mal filozofiranja.

aha, grem pogledat, če je zsapal... nekam tiho je vse skup...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 955
28.9.2008 21:14:46   
VANILI
ma ja, malo sutra. še vedno škreblja. ne vem, kako se mu da!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 956
28.9.2008 21:17:17   
VANILI
no kje ste mamice??!! a bom morala spet sama čvekatuser posted image
dolga je še pot do naslednje user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 957
28.9.2008 21:18:01   
VANILI
grem pogledat, če mam kakšno frišno fotko

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 958
28.9.2008 21:22:06   
VANILI
nič ne bo s samo-uspavanjem. zdaj se godenje spreminja v jamranje...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.9.2008 21:38:21   
Pandica
Evo mala spi  user posted image  user posted image
Jaz pa zdaj gledam hokej igra Olimpija - Jesenice.

Prebrala sem samo za Klaudio  Pa kaj ona p i č user posted image ga je "zalizala" al kaj? Joj, jaz bi znorela, da bi men to katera baba naredla. Ne vem kaj ti naj rečem?!!!
Kaj pa tvoj pravi na vso to situacijo?

Zdaj pa še vas grem za nazaj prebrat...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.9.2008 21:38:54   
lane31
Vse prebrala ,a ni časa komentirat

Nove anonimke + Kasija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klavdija.........za kozlat res ........ehhhhh

Pandica......je porabim toliko da jo imam vedno premalo če glih sem pri koritu user posted image in mi je glih včeraj jo zmanjkalo - mož pa fraj ,kupim je pa ne.....pa sem jo skuhala - pol litra vode+čajna žlička soli( prevreš seveda) - taka zdrži 3 dni .....drugače pa imam vedno pol l plastenko na navoj (ja tudi tako pakirajo fiziološko) in si odlijem potrebno količino za 1x pucanje noska v manjšo posodico in od tam z 10ml brizgalko vlečem in hitro v noska
No pa vse ostale tudi - za pucanje noska ne rabiš sterilnosti - čisto dovolj dobra in učinkovita je doma pripravljena fiziološka raztopina,pa prihraniš

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.9.2008 21:44:45   
VANILI
lane31, joj kok si ti praktična. Sploh mi na misel ni prišlo, da bi si lahko fiziološko kar doma nardila!user posted image se pa spomnim, ko je moja babica mirkala bratranca in je mogu met glih ene 10-11 mesecev, pa nosek zamašen in mu je kar čaj not zlivala, se vem več, kerega, ampak to se mi je zdelo čist odbito. Pomagalo paje.

uspavanje žabota: malo morgen. sem ga morala spet priklopit in pol, ko se m ga v polsnu odklopila, je iskal jošk kot kakšen mlad mucek, dokler je ni našel, jo zagrabil in zadovoljno zagodel. joj joj joj.
no zdaj je le zaspal. jaz pa grem, klasika: likat, si lase prat... pa valda vas bratuser posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 28.9.2008 21:46:16 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.9.2008 21:55:49   
Pandica
Mikrosprej Sterimar  kaj je to? user posted image   A je to isto kot fiziološka al kaj? user posted image
Pa za naše user posted image tut lahko to uporabljamo?

VANILI   to misliš ti ono inekcijo plastično oz. brizgalko? S to mu potem not v nosek nafilaš fiziološko?

Previjanje jaz tut komaj še malo previjem user posted image mi tako dela gor na previjalni, da je joj. Včasih se prav namučim zraven, da mi uspe user posted image

majoli  saj to pa paše, če Maks prespi samo en štok nižje, da lahko vskočiš, če bi bila panika, ne? Kako to, da spi pri babici? Kr tak?

Pošljem zdaj to, pa dalje... user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.9.2008 21:56:21   
lane31
Pandica......ne bo vedno jokala - res ne obljubim user posted image .......moja mala zdaj prav uživa zraven ,ji je kot ena igra to.....vsedeva se v kopalnico na tla -ona med mojimi nogami ,okrog vratu ji zvežem tetra plenico ,pripravim manjšo posodico z fiziološko ,pa se igrava igrico fuj,fuj pridi ven user posted image in kar gleda ko ji kažem hrakeljčke ,pa piha zraven - zaenkrat še samo čez usta -oponaša mene ko jo učim pihanja skozi nos.....pa res niti malo ne zajoka ,pa dobi po cc deciliter fiziološke ob 1x čiščenju ....pač tako dolgo brizgam dokler ne teče čista voda ven.......sesanje je pa druga pesem ,tam je jok do konca.......a ker ji tako pošteno sperem ji tudi posesam potem full na brzake ,ker v bistvu samo osušim noska in mi nič več ven ne potegne
Se pa splača biti vstrajen ob prehladu,ker res gre tako hitro naprej na ušeska

te bom še tesneje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 964
28.9.2008 21:59:49   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mikrosprej Sterimar  kaj je to? user posted image   A je to isto kot fiziološka al kaj? user posted image
Pa za naše user posted image tut lahko to uporabljamo?

Temu jaz rečem - isto sranje drugo pakovanje user posted image

VANILI   to misliš ti ono inekcijo plastično oz. brizgalko? S to mu potem not v nosek nafilaš fiziološko?

Ja tako ........napolniš to injekcijsko plastično brizgalko in vbrizgaš v noska - pa nikar počasi - mora biti pritisk - full na hitro ,drugače nisi nič naredla - napolniš 10 ml in v enem šusu vbrizneš v eno nosnico in bo pri drugi ven priletelo

< Sporočilo je popravil lane31 -- 28.9.2008 22:00:43 >

te bom še tesneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.9.2008 22:01:28   
Pandica
Lane31  a to je ziher, da lahko kr doma pripravimo fiziološko? Joj, jaz ne vem, če bi upala user posted image   Kak pa te ono kupljeno naredijo?
Tebe isto vprašam kot že VANILI. To mali kr z ono plastičko inekcijo noter špricneš al kaj?

VANILI   jaz sem že tut isto probala kot ti. Da sem jo podojila pa še budno dala v posteljico. Samo ni šanse, da zaspi sama od sebe, se tako joka, da se mi zdi, da bo dušo izpustila. Tak, da sploh več ne probavam tega. Pa saj mi ni težko bit z njo, da zaspi, ker bo še itak prehitro zrastla. Če samo pomislim, da bo že kmalu 1 leto, ne morem verjet user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.9.2008 22:05:13   
Pandica
Lane31   kaj te malo citiranje juser posted image  user posted image

Pa hvala ti za razlago. Joj, imela sem celo morje teh inekcij, samo zdaj pa vedi kje še je kaka, ko smo se selili. Itak še pol stvari ne najdem kje so. Med drugim tut od Zale kopalni plašč ne vem kje je. Kot, da bi se v zemljo vgreznil. Pa popolnoma nov in niti 1x še ga ni imela gor. Pa sem preobrnila celo bajto ampak plaščka ni user posted image
Saj vem, da ga bom našla, ko ji bo že premali user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.9.2008 22:06:29   
Pandica
joj, alarm, pridem nazaj 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.9.2008 22:20:57   
sanwebdra
user posted image Ti bom dala jaz Sorry ... user posted image  Še dobro, da zdaj vedno copy-paste stisnem!

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Vedra  ne vem, če si prebrala zadnjič moj post, ko sem ti napisala, da on gumbek TV ne odklene televizije user posted image   sem probala, ampak ne pomaga. Še ima tvoj user posted image kak nasvet oz. idejo kaj bi še lahko probala?

Poišči navodila, tam mora biti koda in navodila za resetiranje daljinca, pa poskusi!

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica 
user posted image   

Mislim, za crknit, kje si pa tega staknila?user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem že zjutraj ob 03.30 kozlarila po kopalnici in ndaljevala do ene 12.00, da o driskanju ne govorim ... me skrbi, da nisem česa fasala, ker je popoldne bruhal še moj. Juliji pa bo od kakcev razneslo rito. Je danes 1x kaknila, zjutraj, še v pižami, je moralo nastat v sekundi ... vse pogledalo skozi ... samo za pod tuš je še bila ritka ... Jaz pa nisem mogla nič po grlu spravit in ko sem se trudila, je bilo samo še slabše. Pa na krst sestričninega sina bi morala - tako da je moja mama Julijo odpeljala naprej, jaz pa še v posteljo ... potem mi je taščica dala kozarček encijana in malo bolje je vseeno bilo. Sem se pojavila vsaj na fešti. Nekaj malega pojedla, zvečer sva pa po Leibnitzu in čaju sekala. Zdaj pa me spet nekaj črviči, tako da je padla druga runda encijana. Zdaj pa grem, moram jutri spet v Avstrijo.user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 28.9.2008 22:22:06 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 969
28.9.2008 22:23:03   
lane31
Pandica.......fiziloška je destilirana voda z 0,9% natrijevega klorida (sol- ) .......namenjena je venski uporabi ( jo dobiš v žilo ) zato seveda mora biti sterilna.....nos je votlina isto kot usta - tudi zobe ji ne boš z sterilno vodo umivala , voda se prekuha - tako da bakterije itak pomrejo in vodi dodaš 0,9% natrijevega klorida - čajna žlička soli -še najboljša je morska sol........evo pa imaš fiziološko,ki je absolutno dobra za nosek a seveda ni za dajanje v žilo user posted image
Vprašaj se ob tem to - si komplicirala,če je zašla morska voda v nosek - seveda ne....no to je enako.....res ne vem čemu metat denar vstran

te bom še tesneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.9.2008 22:44:22   
VANILI
sterimar je pač v takem spreju fiziološka, malo pritisneš, pa ti ful pospreja v šusu nos. ja tudi je za male, celo novorojenčke. Ampak res kot pravi lane31 to ti je vse isto.

v tisto plastično fiziološko, ki jo dobiš v lekarni, preluknjaš zamašek, ki je tak gumijast, z eno malo debelejšo plastično iglo. Tista igla ma pokrovček, kiga po potrebi pač odstraniš. Je pa ta igla skos v flaši, a štekaš. No ol pa vzameš brizgalko, tisto tanavadno, jaz mam 10ml in daš pokrovček s plastične igle, tiste, ki je skos v fiziološki, dol, potem pa skozi tito plastično iglo naliješ fiziološko v brizgalko. Potem plastično iglo nazaj zapreš s pokrovčkom in z brizgo brizgneš fiziološko v nosek, da se kar kadi.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.9.2008 22:44:54   
VANILI
sanwebdra, ja kaj pa ti kozlaš?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 972
28.9.2008 22:46:21   
VANILI
oh. jaz sem mela pa tako ubogo večerjo - jogurt z misliji in medom pa tri grozde, pa se mi zdi, da mi nekaj manjkauser posted image , ja D, ko pa sem tok časa, kmalu bo eno leto, toooooook jedla!!!Sploh pred novim letom, ko je bilo tok dobrrega.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 973
28.9.2008 22:49:32   
VANILI
sanwebdra, a to gre lahko trgat kdor hoče? Se spominjam trgatev pri moji žlahti, to so bili taki lepi dogodki! vsak z ene strani trte in potem smo se pogovarjali, zezali... oh ja.

danes pa me je enaveja v uč pahnila, sem mislila da bom oslpela. so mi tok solze tekle iz uča, celo iz istoležeče nosnice!! zdaj me samo še peče.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 974
28.9.2008 23:03:17   
Pandica
Joj, babe mala se mi joka ko zmešana, še zdaj mi ni zaspala nazaj.

Ne vem več kaj naj naredim?!!

Eh, letim k njej nazaj, ker joka...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?