|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
28.9.2008 23:07:29   
VANILI
pandica, upam, da se bo hitro potolažila.

vprašanje:user posted image  a se selimo , ko bo jernej, naš zadnji desetkec, dopolnil eno leto, na forum "otrok"??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
28.9.2008 23:08:53   
VANILI
nič,grem tudi jaz.
jutri se začenja nov delovni teden. Dopustnice, uživajte in izkoristite ostali čas, mamice delavke pa naj vam čas v službi hitro in prijetno mine.

laaaaaaahko noč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 977
28.9.2008 23:23:01   
živa
Hoj!

Midva z user posted image  sva imela pa ta vikend 4 otroke, še dva nečaka user posted image . Joj, kok so bili pridni, jaz sem pa vseeno utrujena user posted image .

Lepo vas je bilo videti v soboto, upam, da kmalu ponovimo.

Nove user posted image , zavidam vam, na lep način, seveda user posted image . Uživajte še za nas neuser posted image .

Sanwebra in ostali bolančki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.9.2008 8:57:50   
nova10ka
lane31 - jaz sem tjaši rekla, da je morje ena OGROMNA fiziološka in da če ga ma tolk rada, mora imet tudi une v ampulah radauser posted image user posted image user posted image pa me ne upošteva.

nove nosečke - se mi je kar zaluštal, da bi še jaz user posted image pa sem se odločila, da bom kupila najprej avto na 5 vrat (nissan micra je favorit), pol pa dalje. Vsem iskrene čestitke, želim vam lepo nosečnost, lep porod in krasne otročičke. Baje se da zdaj po nekaterih porodnišnicah v naprej spoznati babico, ki te bo imela pri porodu - a kera že razmišlja kaj o tem. jaz grem nasledjiš definitivno to varianto v kombinaciji z epiduralno seveda

vrtec - peljem tjašo dans tja, pa ni vzgojiteljice, ampak neka nova... je imela vzgojiteljica, ki ima že svoje polnoletne otroke, nesrečo z motorjem, HB ne prehudo, saj je samo dva tedna ne bo. ful sočustvujem z njo in upam, da bo čiprej okrevala, po drugi strani se mi zdi pa fajn, k je taka frajerka, da ga tkole ganja z motorjev v prostem času. mal svobodnega duha za mojo pupiko user posted image

forum otrok - po moje najbolj da namesto parta 6 gremo kar na otroka. pač da zaključimo s 1000 stranmi, kot se spodobi. pa saj se itak ful naših pikic še doji, pa še nosečke imamo pa te fore.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.9.2008 10:11:14   
Pandica
Jutro,

punce moja lubica je bolana user posted image   včeraj, ko se mi je zbudila ob 22.06 mi ni zaspala do pol enih, je jokala kot zmešana, nič ni hotela, nič ji ni pasalo, to je bilo huje kot pa takrat, ko je imela krče. No, pol, ko je končno omagala pa sma tut vseeno bili vsako uro gor ponoči tak, da sem danes kot povožena user posted image
Pa za uhice se mi nekaj fejst prijema, jo zgleda bolijo, pa gh mi noče nič jest, bi se samo dojila...skratka nekaj ni vredu z njo user posted image
Tak, da grema za ob 13h, ko začne delati njena pediatrinja se pokazat.
Držite pesti, da ni kaj hudo, ker me je tako strah... user posted image   boga, joj, sem žalostna...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.9.2008 10:15:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Vedra  ne vem, če si prebrala zadnjič moj post, ko sem ti napisala, da on gumbek TV ne odklene televizije user posted image   sem probala, ampak ne pomaga. Še ima tvoj user posted image kak nasvet oz. idejo kaj bi še lahko probala?

Poišči navodila, tam mora biti koda in navodila za resetiranje daljinca, pa poskusi!

Nimam več navodil oz. če jih še imam nevem kje so user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.9.2008 10:15:41   
vedra
Vedra ne vem, če si prebrala zadnjič moj post, ko sem ti napisala, da on gumbek TV ne odklene televizije sem probala, ampak ne pomaga. Še ima tvoj kak nasvet oz. idejo kaj bi še lahko probala?

Pandica - nisem bila 1,5 dneva na računalniku, tako da nisem prebrala prej. Oprosti, ampak za kaj več od tega gumba ne vemo, kajti pri nas se samo s tem zaklene da ne more prestavljat kanalov....

Še več user posted image bravo in čestitke katerikoli že ste user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.9.2008 10:25:57   
vedra
Meni tedi citiranje malo zeje...

Pandica - boga Zala. Tudi mi smo imeli tako noč, preden smo odšli k P. Ko je bolan jočejo veliko bolj krčevito, tako da res ne moreš preslišati.... u

Uhice so sedaj že boljše iz noseka pa še vedno curlja...

Bom tudi jaz sprobala z brizgalko več fiziološke not spravit..doselj sem uporabljala samo tisto stekleničko s kapljicami in je bilo očitno premalo.....

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.9.2008 11:11:21   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
vprašanje:user posted image  a se selimo , ko bo jernej, naš zadnji desetkec, dopolnil eno leto, na forum "otrok"??

ko bo jernej malček oz. če nas prej moderatorji prestavijo oz. dofilamo part 5

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.9.2008 12:21:52   
Pandica
Mi2 grema zdaj k P, držite prosim pesti, da nebo kaj hudega z mojo miško, me je tak strah user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.9.2008 12:25:57   
mama06

uspavanje žabota:ko se m ga v polsnu odklopila, je iskal jošk kot kakšen mlad mucek, dokler je ni našel, jo zagrabil in zadovoljno zagodel. joj joj joj.

..kot da opisuješ našega user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikrosprej Sterimar  kaj je to?    A je to isto kot fiziološka al kaj? 
Pa za naše tut lahko to uporabljamo?

Jaz ga uporabljam že od začetka in mi je ful fajn.

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica 
user posted image   

Mislim, za crknit, kje si pa tega staknila?

Samo res, kje si ga našla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vprašanje:  a se selimo , ko bo jernej, naš zadnji desetkec, dopolnil eno leto, na forum "otrok"??

Hvala, da naju boste počakaleuser posted image

Pandica eno user posted image za tamalo in držim pesti, da ni nič hujšega

še en otrok - bi ga zelo rada imela, ampak sem imela toliko težav, da sem spravila na svet Jerneja, da se bojim it še v eno bitko. Prvo ss, potem ni šlo, potem spet take krvavitve, pa lažni popadki v 28T,...skratka en kup težav. In ko se je rodil, spet šok, ker je imel tako močan vozel na popkovnici, da so se čudili, kako je to možnouser posted image Pa še v dilemi sem , ali bi znala furat z dvemauser posted image . Bi bila dovolj pravična do obeh, da ne bi delala razlik, a bi lahko nudila obema v tem k******m svetu dovolj, da bi si lahko ustvarila lepo, normalno življenje, ne pa se sekirala glede služb, stanovanja,...saj same veste, kako je danes in ne zgleda, da bi šlo na bolje. No, upam, da se opogumim in se še odločim za kakšnega. Zato pa, vse noveuser posted image ,iz srca, privoščim vam.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.9.2008 17:28:41   
mehurčica
user posted image user posted image   Evo, tukaj so take jezne, tudi tista z rdečo ritko:
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=4&ziel=boese  Levo pa še vse ostale.

Pandica, kako je z Zalo?

Eni je tudi neka boga, pa ne vem kaj ji je. Nima vročine, nič ne kaže, da bi jo kaj bolelo, ampak ves čas bi spala, se cartala, pa pri hrani je postala ful izbirčna - so mi danes v vrtcu rekli, da ni hotela jest. Po vrhu pa so ji še dali vse za jest, kar ne sme. Paradižnik in papriko - paradižnikovo juho in paprikin namaz. Pa rečem pomočnici, da danes so pa meli glih take stvari, ko ne sme in reče:"Joj, pa res, mi smo ji pa po pomoti dali." Misliiiimmmm...user posted image   Zakaj sem jim dala sploh spisek??? Baje ga imajo v kuhinji....in ne vem zakaj ne upoštevajo ne eni, ne drugi.user posted image

Sanwebdra, kako je s službo????????????????

Še en otrok: no go.user posted image Sem že skup zavezana.user posted image Dva sta pa fajn ja.user posted image

Sanwebdra: trebušna gripa. Si jo kar na daleč od nas fasala.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.9.2008 17:30:15   
mehurčica
Opa, vidim da pri smajlijih nekaj ni vredi na linku. Pa saj vidite levo...user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.9.2008 18:01:47   
noa1
Hojla!

MI smo bili pa danes pri P. Čakali sva 3 ure, da sva končno prišli na vrstouser posted image . In Alša je bila cepljena kljub temu, da ji teče iz noska. Sem P še posebej vprašala, če so lahko kake reakcije zaradi tega in mi je zatrdila da zaradi tega ne. Samo če bi bila vročina ali kako vnetje. No, jaz upam, da ne bo imela reakcije. Zaenkrat je prav živahna in dobre volje.user posted image user posted image user posted image

Klavdija: naše mere ob 12m
74cm
9840g (pa sem bila prepričana, da smo čez 10kg)

In danes sem našla v njenih ustih še en zobek, tako da imamo sedaj tri.

Evo, se mi že nekaj po nogah gor pleza. Grem se malo igrat....

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

Neposredna povezava do sporočila: 989
29.9.2008 18:03:33   
noa1
pa še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom

in čestitke vsem user posted image !!!!!!!!!!!!!

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.9.2008 18:07:09   
Pandica
Dokler mi miška spi vam hitro poročam.
Bili pri pediatrinji. Ima vnete uhice. Tak, da je dobila AB, pa za one pikice, ko sem zadnič pisala, da jih ima na luliki sma dobili eno kremico, pa svečke mi je dala, ker je rekla, da ji naj dam zvečer eno pred spanjem proti bolečinam, ker jo uhice full bolijo, pa fiziološko sma dobili...skratka pol lekarne sma nesli domov user posted image   tak, da ni moja miška jokala  celo noč zastonj, sem si takoj misla, da nekaj ni vredu z njo user posted image
Boga moja mala revica, pa nič mi noče jest prav gh, samo dojila bi se.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.9.2008 18:37:53   
mehurčica
A katera ve, kako dolgo se ponavadi ostane v bolnici ob operaciji roke? Moj user posted image namreč more na operacijo, ker se mu ni vredu zarastlo. V bistvu mu je šlo še bolj narazen.user posted image Rekli so mu, da mogoče še ne bo prvi dan hospitalizacije prišel na vrsto, ni pa vprašal kako dolgo bo po operaciji moral ostati not. Joooj.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.9.2008 20:11:33   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

A katera ve, kako dolgo se ponavadi ostane v bolnici ob operaciji roke? Moj user posted image namreč more na operacijo, ker se mu ni vredu zarastlo. V bistvu mu je šlo še bolj narazen.user posted image Rekli so mu, da mogoče še ne bo prvi dan hospitalizacije prišel na vrsto, ni pa vprašal kako dolgo bo po operaciji moral ostati not. Joooj.....user posted image

moja mami je lansko leto imela spiralni zlom roke. Na operacijo je čakala več kot en teden. Po operaciji pa je bila noter še se mi zdi da ene 4dni. To je bilo v LJ na travmatološki

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 993
29.9.2008 20:28:05   
*pikijakob*
Klavdija lahko prosim še enkrat za link od slik iz roj dneva oktoberčkov

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.9.2008 20:47:10   
Alina_alin

Drugač pa si že predstavljam kako je moralo to zgledati, ko je Špela oblekla od Tjaške pliš hlače user posted image user posted image kam jih je te dala? user posted image
Aja, da se pa rada oblači / preoblači pa ni nič čudnega, saj pa je punčka, ne?
Počakaj še malo, ko bo večja, ko se bo začela še mazat user posted image

Za šminkanje me je že fehtala. In sem j potem podarila šminko, ki je samo njena. Točno ve, katera je. (je labela). In, vsake tolko, ko se spomni, pa jo "našminkam" se opazuje, in je cela hepi.

Tista tvoja z edigsom pa je zmagovalna user posted image

Se oglašam po par dnevih in vas berem za nazaj - smo bile na počitnicah pri mojih starših.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.9.2008 20:50:17   
Alina_alin

user posted image   Punce dajte mi povedat katera uporablja baby vac? A je to vredu zadeva? Ker razmišljam, da bi ga naročila za Zalo.
A si pustijo vaši user posted image   s tem čistit nosek? A jokajo zraven? Se vredu obnese ta zadeva?
Hvala vam.

mi uporabljamo pri Tjaški - redno in mi je super. Joka 1.dan, naslednje dni sploh več ne, kar nastavi nos- je pogurntala, da je potem nos čist in lepo lahko diha. Priporočam.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.9.2008 21:01:16   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Alina-alin bomo delali na drugi porodniški, samo naj si  najprej malo opomoremo od prveuser posted image  (pa saj je tudi tebi znana nespečnost....)

user posted image Nič veliko odlašat- ker si ravno v formi- ko boš enkrat ven s tega filma, bo težje. Naša prvorojenka je glih začela spati celo noč, pa sem že bila srečkauser posted image . Te dam pa prav, da si malo opomoreš.user posted image Saj te ne bom več gnjavila, brez skrbi.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.9.2008 21:01:37   
2ursae
kje pa naročiš ta baby vac? Menda jih prodaja ena od uporabnic, ali kako?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.9.2008 21:28:37   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
kje pa naročiš ta baby vac? Menda jih prodaja ena od uporabnic, ali kako?

http://www.baby-nega.si/ http://babyvacslovenija.blogspot.com/ http://babyvac.si/index.html 

sanwebdra, a to gre lahko trgat kdor hoče? Se spominjam trgatev pri moji žlahti, to so bili taki lepi dogodki! vsak z ene strani trte in potem smo se pogovarjali, zezali... oh ja.

Ja lahko, če prideš pravi cajt zraven. Ker ti dajo naredit delovno dovoljenje, pa osnovno zavarovanje imaš krito. Verjemi pa, da ni niti malo tako romantično kot domače trgatve.

Trebušna gripa ... hmh ... a 24 urne tudi obstajajo? Danes je bilo že veliko bolje! Tako da sem celo spila 1 kavo.

Služba - je ni user posted image ... Sem seveda spet prišla med zadnji izbor, torej med dvema kandidatkama, ampak je druga vseeno malo bolj znala nemščino. Tako da, če se slučajno čez tri mesece (konec poskusne dobe) ne bodo razumeli, me pokličejo. Spet ista zgodba, spet večno druga.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.9.2008 21:39:08   
majoli
2Ursae, uporabnica rija jih prodaja. Pošlji ji ZS in se bosta vse zmenili.

Pandica, upam, da bo Zala čimprej bolje, revica mala. No, naš pišek je imel tudi noro noč - prebavne motnje. Spet je spal pri babici in je bila ludnica. Zjutraj mi je bilo ful hudo, da me niso prišli zbudit. Je pa včeraj jedel čisto malo brokolija in sem mojo mami opozorila, da bo mogoče imel težave in sem jo tudi prosila, naj me nujno zbudijo, če bo slišala, da prdi in joka. Ker jaz ga potem razvijem in mu zmasiram bušija, da se sprdi in je ponavadi ok. No, itak, da me mami ni ubogala in je po svoje reševala zadeve. Zdaj je spet v najini sobi in prav je tako. Bo moj dragi pač malo potrpel.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?