mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI uspavanje žabota:ko se m ga v polsnu odklopila, je iskal jošk kot kakšen mlad mucek, dokler je ni našel, jo zagrabil in zadovoljno zagodel. joj joj joj. ..kot da opisuješ našega IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Mikrosprej Sterimar kaj je to? A je to isto kot fiziološka al kaj? Pa za naše tut lahko to uporabljamo? Jaz ga uporabljam že od začetka in mi je ful fajn. IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica Mislim, za crknit, kje si pa tega staknila? Samo res, kje si ga našla IZVIRNO SPOROČILO: VANILI vprašanje: a se selimo , ko bo jernej, naš zadnji desetkec, dopolnil eno leto, na forum "otrok"?? Hvala, da naju boste počakale Pandica eno za tamalo in držim pesti, da ni nič hujšega še en otrok - bi ga zelo rada imela, ampak sem imela toliko težav, da sem spravila na svet Jerneja, da se bojim it še v eno bitko. Prvo ss, potem ni šlo, potem spet take krvavitve, pa lažni popadki v 28T,...skratka en kup težav. In ko se je rodil, spet šok, ker je imel tako močan vozel na popkovnici, da so se čudili, kako je to možno Pa še v dilemi sem , ali bi znala furat z dvema . Bi bila dovolj pravična do obeh, da ne bi delala razlik, a bi lahko nudila obema v tem k******m svetu dovolj, da bi si lahko ustvarila lepo, normalno življenje, ne pa se sekirala glede služb, stanovanja,...saj same veste, kako je danes in ne zgleda, da bi šlo na bolje. No, upam, da se opogumim in se še odločim za kakšnega. Zato pa, vse nove ,iz srca, privoščim vam.
|