|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
27.9.2008 12:44:23   
*kinnie*
sam moj je lepši pa boljšiuser posted image ....burek mislim
user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.9.2008 12:45:01   
Pandica
evo, mala je že gor, grema jest user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
27.9.2008 12:45:27   
*kinnie*
dober tekuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 878
27.9.2008 12:56:32   
suzanamai
user posted image pssssst, jaz pa vem katera jeuser posted image user posted image

V glavnem draga moja desetka, želim ti res vse najnaj iz srca, da boš čimbolj uživala v trebuščku, še namesto vseh nasuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.9.2008 12:58:02   
*kinnie*
oj Suzanamai, a si dobila ZS?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.9.2008 13:34:57   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

preneha takoj, ko ugasnem sesalec in ji pokažem kakšen FUJ FUJ je imela v nosku ... in potem ona pove: BU BU ... ker beseda fuj je prezahtevna. Mislim, da je pomembno, kot pri vsem ostalem, da se pri tem opravilu držimo neke rutine, potem pa ni večjih težav.user posted image

Hehe ,čisto isto kot pri nas......smo že tako daleč,da je kar nosek fuj user posted image - pokaže na nos ob besedi fuj user posted image ........pa VELIKO SREČE v ponedeljek............ej odkod tebi toliko informacij od maleštruce......se ti kar pozna kaj si po poklicu user posted image in ker odgovarjam sproti od 30 strani naprej bom najbrž pri 36-eti ugotovila,da že vse vejo user posted image

Malaštruca...........a ni bilo dovolj leto dni anonimnosti user posted image dobrodošla desetka in nova user posted image

Zala07.......čisto enako je nam naredil golaž -oziroma čebula v njem - je bilo kar drugi dan vredu......drugače pa tetra plenico v pampersko par dni +toaleta z fenom

Noa1........a delate na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ihaha user posted image

Pandica........ti pa imaš že robe za 5 dojenčkov user posted image ko skozi nekaj kopuješ

Micla......user posted image ..........pa bejž od hiše za par ur in to takoj -pa sama seveda - idi na manikuro in frizerju in kavico in še kam

Suzanamai.....kake previlegije pa imaš ti......no povej še nam saj bomo me tudi pstttttt user posted image

Evo konec......mala se je zbudla in kmalu se bo drla po celem am,am,am.......to ji je zgleda najljubša beseda , zjutraj je bla taka faca ,ko ji je mož dajal sok on pa se vstane v kinderpetu in kaže v kuhinjo ati am ,ati am user posted image in to ob pol7h user posted image ,seveda je dobila svoj am user posted image .........by dečve

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.9.2008 15:40:21   
mehurčica
Sem prebrala samo zadnjih par strani....ne folgam. Včeraj nisem bila nič gor, čeprav sem bila cel dan doma. Doma zato, ker sem cel dan preživela na WCju s sračko in bruhanjem.user posted image user posted image
user posted image   Čisto sem bila adijo, vmes skoraj padla v nezavest, ker nisem uspešno mogla zadržat tistega, kar sem spila. Sem bila zgleda že čisto dehidrirana.
En dan prej pa sem laufala po Davida v vrtec, ker mu je bilo slabo, doma pa je potem 2x bruhal in na srečo je bilo to to + slabo počutje. Brez driske. Eni pa se je samo slabo počutila, prespala sedaj par dni in včeraj imela parkrat bolj tekoči kakec. Jedla bolj malo in se dojila malo več+ pila malo več tekočine. Sranje pa je včeraj bilo, ker sem kljub vsemu mogla sama Eni previjat in vse skup, ker imajo gospod ata seveda roko v gipsu.user posted image

Noa1, hvala za pikepoke po telefonu včeraj. So zgleda pomagale, da sem danes že skoraj čisto ok.user posted image Pa danes je Eni bila oblečena v Ajšo - zelene hlače, roza jaknico, spodaj pa še prek bodija roza kr.majčko tudi od nje.user posted image

Novima nosečkama čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikijakob, kako pa se jemlje ta prah Rehidrol? Prvič slišim. Bi ga bilo pametno imet doma, če nas spet kdaj kaj takšnega doleti.

Micla, pa kaj je s tvojim dragim? Mene bi ful motilo to, da bi rekel kdaj pride, pa bi po par ur zamujal. Te naj vsaj reče, da pride pozno pa bi bil mir.

Vanili, upam, da neha tista sodelavka. Jaz bi mu na tvojem mestu rekla, naj ji pred tabo napiše mail, da naj mu neha gnjavit.

Sanwebdra, DRŽIM PESTI!!!user posted image user posted image user posted image

Sem ziher še kaj pozabila......se opravičujem že v naprej...

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 27.9.2008 15:42:47 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 882
27.9.2008 16:32:03   
majoli
Ja, Ljubljančankam je bila skrivnost razkrita. Draga desetka, vse naj!

Punce in bebice, midva z Maksom sva se imela super. Hvala, ful ste vsi fajn!!!!!!!!!! Se že veselim naslednje sobote.

Mi smo šli malo kolesarit - je mali tako luškan s svojo pikapoko čelado. No, je na kolesu zaspal in smo ga uspešno prestavili v vozek, kjer nadaljuje z drnohanjem.
Danes zvečer pa greva z dragim na žurko in mali bo prvič prespal pri babici, da se midva malo naspiva oz. potegneva spanec v jutro/dopoldan.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.9.2008 18:30:01   
janja
Ha, ha...vidim, da so vam všeč igrice. No, kot sta že napisali Suzanamai in Majoli - tiste, ki ste bile danes na srečanju za eno že veste, ostale pa še mal ugibajte. Se mi pa ne sanja, kdo bi bla druga anonimna user posted image . Ja, sej jaz se pa res včasih sam pofočkam... pa tave mislim, da tud....ampak...mislite si svoje.

A so vaši moški tud taki otroci. Moj se zna  z Andražem samo preganjat, pa zgečkat.... Urban je pa zdej našel en velik čokoladni piškot na mizi in ga čist potiho (da ga noben ne bi slišal) grize. Vsako toliko časa pa nas malo sumljivo pogleda. Okrog ust je pa čist razmazan od čokolade.

tave - jaz imam tvojo žogico. Pa bravo Tej - danes nam je pokazal, da se tud on zna plazit. user posted image user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 884
27.9.2008 18:46:25   
janja
Pišuka, sej sploh nismo v igri tiste, ki imamo že 2 in več otrok, ker je malaštuca noseča šele 2. user posted image Jaz sumim kako mariborčanko - sej iztočnico nam je dala sanwebdra. Sicer pa želim ti vse najlepše v 2. nosečnosti, brez težav in hiter ter lahek porod.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 885
27.9.2008 19:24:47   
yoliee
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Ha, ha...vidim, da so vam všeč igrice. No, kot sta že napisali Suzanamai in Majoli - tiste, ki ste bile danes na srečanju za eno že veste, ostale pa še mal ugibajte. Se mi pa ne sanja, kdo bi bla druga anonimna user posted image . user posted image

he he, če so vam všeč igrice, pa nadaljujmouser posted image .
Moj test je bil po moje tudi pozitivenuser posted image , tako da bo veselo med undercover desetkamiuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 886
27.9.2008 19:28:53   
*kinnie*
opa opa, vidim, da postaja zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo počasi res treba začeti pobirati staveuser posted image

(odgovor članu yoliee)
Neposredna povezava do sporočila: 887
27.9.2008 20:35:23   
*kinnie*
user posted image kakšno zatišje je danes tu gor

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
27.9.2008 20:46:31   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

user posted image kakšno zatišje je danes tu gor

Vse ugibamo katere so nove srečke nosečke user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
27.9.2008 20:49:51   
Kasija
Najprej lepo pozdravljene po par dneh zatišja od mene user posted image .

Hvala vsem za čestitke. Ja, jaz sem nova srečka nosečka user posted image . Rok imam verjetno maja, samo še ni mogla določit po prvem pregledu. Trenutno mi je še kar slabo in sem utrujena, sicer pa vesela vesela vesela. Prvič sva se načakala, zdaj je pa uspelo kar v prvo.

Najbrž se sprašujete, zakaj nisem povedala. Tisti dan, ko sem mislila napisat na rr da sem user posted image  in sploh še nikomer nisem povedala razen dragemu, je moja mami spoznala oktoberko na enem pikniku. Kako naključje! Saj ne da bi ona povedala, ampak mi je dalo mislit, da sem raje še zadržala zase. Lepo prosim tisto, ki je iz logatca, da ne pove nikomur, ker jo logatec taka mala zadeva glede govoric, jaz pa še nisem povedala v službi. pa klaudia ne me dat na seznam še, prosim. naslednji teden grem na pregled, da potrdi nosečnost oz. posluša srček, in potem bom zbrala pogum za povedat v službi. potem pa ne bo več problem. no, janja je pa zaštartala vse sorte ugibanj tu gor user posted image . meni vas je bilo prav prisrčno brat, dobesedno zbezale ste me na plan user posted image .

Pa čestitam mali štručki in yolieeuser posted image  Veselih 9 mesecev. Pa upam, da je katera majčica, da se bomo družili še tam.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
27.9.2008 20:52:57   
Pandica
Gledam zdaj malo "škatle" in Zmageca, kake pa ma toti, da dol padeš user posted image res se mu morš smejat, men je full faca user posted image   pa kake frizure in očala ima vedno user posted image

Pol pa bo en meni full lep film, o kužekih user posted image  
Jaz sem ga sicer že gledala, ampak ga bom še 1x, ker tak veste kak sem jaz nora na pse user posted image

Zdaj pa še letim dol hitro nekaj pojest, kljub temu, da sem prej že 3 jajčke tak zmešane sem si naredla, pol pa še 1 letanco pa 3 čevapčiče user posted image Ampak sem še kr lačna user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.9.2008 20:55:42   
Pandica
Kasija   iiii, kaka lepa novica user posted image
Iskrene čestitke user posted image user posted image , lepo nosečnost ti želim, pazi na user posted image v trebuščku in na Eliana seveda tut user posted image
Super, full sem vesela zate.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.9.2008 21:09:23   
mama06
Kasija BRAVO!!!!!!!!!!! Sem ful vesela zate in ti želim čim manj nosečnoških tegob in čimveč užitkov z obema otrokoma: rojenim in še ne rojenimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale skrite desetke, ki ste noseče - razkrijte seuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.9.2008 21:16:01   
Jenny Anny
Kasija iskrene čestitke ob tako lepi novici, pa da se boš čim bolje počutila.

Pa seveda čestitke tud ostalim undercover nosečkam.

No mogoče bom pa tud jaz začela razmišljat o še eni user posted image , da se mi ne bo treba v službo vozit. Ampak zaenkrat vsaj do preselitve sigurno ne bomo še nič delalina tem.

Majoli  a ti si se že preselila?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.9.2008 21:24:45   
*pikijakob*
Mehurčica Rehidrol se zmeša v vodo ali caj in to potem spijes.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

Neposredna povezava do sporočila: 895
27.9.2008 21:26:49   
sanwebdra
Kasija, čestitamuser posted image , iz srca!

Sem pogruntala, da sem se tako navezala na vse vas, da mi je tako toplo pri srcu, ko pride kaka taka novica, ko da bi bila tetica vsem oktoberčkom - in njihovim bratcom/sestricam, seveda.
Tako da, vsem srečkam nosečkam želim prelepih user posted image  mesecev. Se mi zdi, da je to eden najlepših občutkov na svetu in samo mamim, ženski.

Se opravičujem, če sem koga preveč izpostavila, bom pa še enkrat ponovila:
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Tako da zdaj predlagam, da si vsaka misli svoje in NEHAMO UGIBAT ...

Ko bo čas za to, da izve še javnost, bodo povedale, pa se bomo takrat še bolj veselile!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.9.2008 21:28:18   
mehurčica
Se strinjam, Sanwebdra. Ampak sem si drznila eni potencialni undercover nosečki napisat zs. Sem 99°%, da je taprava.user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.9.2008 21:29:04   
mehurčica
Kasija, čestitke in tudi tebi yoliee!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 898
27.9.2008 21:36:05   
malaštruca
Kasija čestitke user posted image user posted image
yoliee  user posted image user posted image
Jaz se bom razkrila po prvem pregledu, da potrdijo, da je vse uredu, da se lahko začnemo veselit user posted image

< Sporočilo je popravil malaštruca -- 27.9.2008 21:37:05 >

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.9.2008 21:39:13   
mama06
Še enkrat vsem nosečkam iz srca iskrene čestitke! Tudi sama si želim, da bi še enkrat v meni bila dva srčka, pa sem po moje prevelika prpa, da si bom to še kdaj izkusila. Zato se še toliko bolj veselim z vami!

pospravljanje - ja danes sem bila pa pravi Monk, saj sem umila vsa okna v hiši, oprala zavese, počistila ves prah, umila vsa tla,.....skrtaka generalka. In za konec sem se dragega spravila v akcijo, da je pospravil predala in zmetal kar nekja stvari stran, saj je Jernej pravi rambo in odpira ter meče ven iz omar, kar je na dosegu rok in ustuser posted image . Sem kupila škatle in sedaj pospravila vse v njih, nato pa dala v predal. Sedaj se bo moral mali bolj potrudit, če bo hotel kaj razmetavatuser posted image user posted image

padci - še prigoda dneva. Dragi pazi malega, medtem, ko pospravlajm in naenkrat slišim neki top udarec in mislim, da je kaj padlo. Seveda je, samo da je to bil najin mali, ko je padel s postelje direkt na brado. Si je preklal dlesen ob enki in je ful krvavel. Upam, da ne bo šel zob venuser posted image . Od šoka je zaspal na zizi v trenutku in to uro in pol. Seveda jih je dragi slišal od mene, kako je možno, da v 11 mesecih meni ni niti enkrat padel, pa drugega ni rabil počet, kot samo njega pazit. No, saj se lahko vsakemu zgodi, samo vstrašila sem se ful, ko sem videla kri.

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?