|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
27.9.2008 21:40:51   
Ulaa
Vsem sreckam user posted image cestitke in cimlepsih user posted image !

(odgovor članu malaštruca)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.9.2008 21:42:52   
2ursae
čestitam vsem nosečkam, bravo user posted image . Vas je pa že kar precej user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.9.2008 22:05:26   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

čestitam vsem nosečkam, bravo user posted image . Vas je pa že kar precej user posted image

Tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.9.2008 22:22:41   
pingi
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz, tudi jaz!! Veselim se z vami!

Srečno!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.9.2008 22:29:03   
mehurčica
Eni pa že pol ure kašlja v sobici.user posted image Upam, da se ji ne obeta kaka bolezen.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.9.2008 22:38:56   
janja
mama06 - eno user posted image za Jerneja. Upam, da se ni prehudo ustrašil, ko je padel. Verjamem pa, da si se ti ustrašila, ko si zagledala kri. No, upam, da je zdaj vse v redu.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.9.2008 22:50:56   
janja
Pišuka so nekateri moški otročji - moj je pri svojih 37 odkril joystick in playstation. Zdaj pa vsak večer igra igrice, Andraž pa ves živčen pleše okrog njega, ker bi on tud. Za popuser posted image . Pol pa poslušam tisto cviljenje. Pa še zadnje čase imam vedno večje probleme z Andražem. Ful izsiljuje, čeprav se oba ukvarjava z njim. Problem je, ker vedno, ko se kaj zmisli (naj bo to kaka igrača, hrana, pijača...) hoče to met takoj, pol pa renči in vpije zraven in se meče po tleh. No, dons je zadeva izbila sodu dno, pa sem ga sam zagrabila in oblečenega nesla pod leden tuš. Pa je še kar vpil. Jaz pa tud nisem nehala, dokler mi ni obljubil, da bo priden. No, jaz sem njemu obljubila hladen tuš, če bo prelomil obljubo. In mislim resno. Ker tako ne gre več naprej. Mogoče bi morala to narest že ob njegovem prvem izpadu.  Moj dec pa nič, še trznil ni, lepo je igral igrice naprej. user posted image

Kaj a zdej se bo pa vsula ploha nosečk? Ja Kasija je bila moja favoritka, ostalima dvema (mala štruca in joliee) pa želim nosečnost brez zapletov in še toliko lepši čas porodniške.

Pandica, če ne bi poznala tvoje sitacije, bi še rekla, da si joliee ti - zaradi Tweetija v avatarju - ti so tvoja strast.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.9.2008 22:54:43   
janja
Aja, Kasija - pa še nekaj o tem kako majhen je svet. Jaz sem lansko leto (ko sem bila še noseča) v Muellerju kupovala darilo za Andražev RD in sem srečala taščo in tasta od 2Ursae, ki sta kupovala darilo za Anžeta. Po parih besedah sem takoj vedela, kam pašeta.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.9.2008 22:55:56   
janja
Kje ste zdej vse? A vse špeglate po nosečniškem forumu za novimi nosečkami oktoberkami? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.9.2008 22:58:25   
VANILI
kasija, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image , bravo čestitam in lepo lepo nosečnost ti želim, sploh fajn, ker boš šla kar na - bolniško, ne?? beži, beži, kar se da hitro!!!

evo sam tok sem se priklppila, da sem zvela, katera je.

jaz vas pa tok pogrešam. Ne me pozabit, pa mojga žabota tudi ne.user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.9.2008 22:59:02   
mehurčica
Joj, Janja, moj ravnokar vozi avte na xboxu.user posted image Z Davidom skupaj igrata štirikolesnike ali avte in David drži gas ali pa stisne gumbke, ko je treba skočit in naredit kakšen trik. Kriza.user posted image Še niti 5 let nima, pa že na igrcah. Pa mojemu nič ne pali, ko mu rečem, da se mi to zdi prehitro.

Pa David je tudi danes podrl vse rekorde...user posted image Sva ga zvečer ignorirala, ker on naju nič ne posluša in kao nisma midva njega poslušala. Ma kriza ej.user posted image Včasih ne vem več kaj naj. Pa sem vidla zadnjič eno mamico s punčko v trgovini, pa je imela iste fore kot David. Pa očitno imajo skor vsi pri tej starosti.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 911
27.9.2008 23:00:11   
VANILI
in kaj naj rečem - kdo je sumil kasijo najbolj?? joj zakaj nisem stavila. user posted image
no grem zdaj, mislim, da dons pa res lahko sprobava z mojim novo pojstlo.

aja, da vam povem, kaj sem včeraj naredila: sem mu zvečer napisala piso, mojmu, to večkrat ardim, in mu pustila na mizi. In zjutraj najdem "odgovor". tako lep, da sem se zokala.
ma še vedno mam dost časa, da pemišljujem o neumnostih.

lahko noč, mamčice

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.9.2008 23:01:41   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Ne me pozabit, pa mojga žabota tudi ne.user posted image
Ej, kaj pa ga ti sračkaš? Kako bi pa lahko tebe in tvoje pozabile? Mislim oz. vem, da te ne bo nobena od oktoberk pozabila. user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 913
27.9.2008 23:06:07   
2ursae
starejši otroci; ej, mam jaz probleme, ker je Anže začel resno odklanjat Bora user posted image  ... če mu bratec pride v radij enega metra, dobi fant čist togoten izraz na obrazu in začne "ne bi Bora, ne bi Bora" pa "ne maram Bora" in ga začne odrivat user posted image . men je ful hudo, nekaj časa sem prakticirala, da sem ga dala za minutko sedet na stol v kuhinji, sam v to metodo nisem sigurna, ker ni obrodila željenega uspeha. Ignorirat ne morem, pogovorimo se, pa obljubi, da ne bo več, samo to ne spremeni ničesar. Imamo hišno pravilo, da nihče ne poriva, udarja ... drugega, se pravi, da si ne povzročamo bolečine, le še ukrep si moram izmislit ... kakšen pameten predlog, izkušnja?

janja, men še zmeri ni jasno, kako si takrat v Mullerju poštekala, da sta tist moja tašča in tast ... a ful gledaš CSI, pa si se tam naučila ta pravih metod user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.9.2008 23:16:06   
sanwebdra
2ursae, ne morem pomagat, nimam izkušenj, bi pa tudi mene zanimalo, kaj bodo strokovnjakinje povedale

vanili, ZAKAj pa bi pozabile nate in Teotka?

Grem zdaj v krpe, sem še likala, pa v križu me je vsekalo, pa jutri gremo na krst k mojemu mrzlemu nečaku ... malo moram pojamrat ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 915
27.9.2008 23:44:11   
janja
vanili - tebe pa ja ne bomo pozabile. Sem te danes kar malo pogrešala na srečanju. Pa Andraž Živo! Danes je bil kar bolj sam, okrog njega pa sami mali plazilci. user posted image user posted image user posted image

mehurčica - ja očitno so naši večji v tistem obdobju, ko nas spet preizkušajo. Pa še to, da imajo mlajše sestrice/bratce tud vpliva na to. Spet bi nas radi imeli samo zase. No, pri nas je to preizkušanje trajalo že kar precej časa, zato mislim, da je čas, da se pogovorimo. No, pri nas je očitno za ta večer zaleglo. Zdele, ko sem ga dala spat, mi je spet obljubil, da bo priden, ker ve, da ga sicer čaka leden tuš. Ne, vem a je prav, da sem to naredila, po drugi strani pa, en red mora biti in treba mu je zlepa ali zgrda dopovedati kje so njegove meje. Sem pa proti temu, da se otroke tepe, tako da se poslužujem drugih metod.

2ursae - kako sem ugotovila? Mislim, da smo bile na srečanju, ko si povedala (lahko pa da si tud na forumu napisala), da ima tvoj Anže RD 15.9. in da bo star 2 leti. No, datum mi je ostal v glavi, ker ima tud moj user posted image Rd na ta dan. Pol sta pa v trgovini še tvoja spraševala, kaj bi bilo najbolj primerno za Anžeta, pa da bo star 2 leti, da oktobra pričakuje bratca/sestrico, da ti tud na forumu čvekaš z drugimi puncami...bla, bla. No, pa mi je potegnilo, da to si pa sigurno ti. Pa sem vprašala, če ste slučajno iz VG in bingo. Pa da ti je ime U... Povej mi kaka je verjetnost, da je še ena s tvojim imenom, ima 2 leti starega sinka in oktobra pričakuje drugega user posted image Ja, tako je to.
obnašanje otrok - očitno je, da tvoj Anže (kot veliko otrok) brani svoj teritorij. Doslej te je imel zase - in ko te je najbolj rabil, te je moral naenkrat začeti deliti še z nekom. To je čisto normalen odziv otroka. Potem je pa še tako, da starejši otroci že obvladajo nekatere stvari, ki se jih mlajši šele učijo (npr. starejši sestavi nekaj iz lego kock, pride mlajši in mu to nenamerno razdre! Seveda, da se starejši zaradi tega razburja!). Pri nas je tudi tako. Andraž, ko se hoče igrati se zapre v sobo in ne spusti Urbana noter - tud če bi ga jaz postavila v njegovo sobo, bi ga on prijel in nesel ven. Po drugi strani pa je ful zaščitniški do njega. Se tud igra z njim, ampak na Urbanovem teritoriju... zna bit pa do njega tudi nesramen. To so čisto naravni odzivi otroka - sej poglej nas starejše - kako se pa mi obnašamo. Bi se dal na to temo ogromno napisat. Pa naj še kaka sociologinja ali pedagoginja kaj napiše.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 916
27.9.2008 23:48:07   
janja
Zdej grem pa spat.

Pingi - še user posted image user posted image user posted image za Jakata, da se čimprej pozdravi in ga naslednjič vidimo, kako veselo koraka.

Pa lahko noč. user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 917
28.9.2008 1:04:31   
Pandica
Da se še javim pred spanjem... čeprav sem eno kitico že odspala user posted image   joj, jaz se ne smem vlečt in gledat tv, ker takoj zaspim zraven. Tak, da sem film pogledala do prvih reklam, pol pa sem gledala pod kožo user posted image

mama06   user posted image   za Jerneja. Nič ne moreš. Veš koliko krat še bo padal in si kaj naredil. Sta super starša oba. BTW, kak pa to, da si nebi upala še imet enega user posted image ? Ko si napisala, da si kao prpa preveč user posted image

Janja   veš, da je meni takoj tut padel v oči tisti avatar Tweety od yollie ja.
Glede tuša in Andraža. Upam, da je kaj zaleglo in bo zdaj malo bolj priden user posted image joj, ti dedci pa so itak eni sami vellliiikkkkiii otroci, to je huje en dedc kot pa dva bejbija doma, ne? Se pa še jaz full živo spomnim kako je mene 1x mama odnesla pod tuš, ko sem še bila mala, ker sem bila nekaj ipična in trmasta. No, saj to sem še zdaj user posted image

Zdaj pa že itak vse spite, grem si še zobe umit pa še grem jaz počasi v vodoravca.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.9.2008 6:40:39   
*kinnie*
Dobro jutro user posted image
Pri nas je mali poskrbel, da se je dan začel ravno tako zgodaj, kot če bi ga peljala v vrtec....in sedaj veselo debatira in se igra že eno urico. S spanjem tako ne bo nič, sem si tudi že kavico skuhalauser posted image

Bom morala malo nazaj brat, če hočem mal pokomentirat....zdaj po novem RR mal preletim in to je to....

Starejši otrok: Pri nas zaenkrat še ni težav...zdaj Anja celo varčuje, da bi lahko malemu kupila darilouser posted image . Je kakšen teden nazaj izrazila željo, da bi Žanu kaj kupila za RD....pa sem ji razložila, da če hoče ona kupiti, mora pa denar najprej zaslužiti....ni da ni....poleg njenih zadolžitev, si je izbrala še eno, ki pa ji prinese nekaj malega denarja....seveda bo pa tudi Žan njej potem prinesel darilo....Anja se še vedno vsakič spomni na rolerje, ki jih je Žan "prinesel" ko se je rodil. Tako da sedaj vidim, da je bila to takrat pametna odločitev.
Bo to lahko prišlo prav vsem novim nosečkamuser posted image user posted image

No, tako mu je že kupila lonček, da bo lahko jedel iz njega kosmiče....je pa privarčevala že kar zajeten kupček denarjauser posted image ....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
28.9.2008 6:44:39   
*kinnie*
Kasija: Tako kot Vanili, sem imela občutek, da si ti srečka nosečka...želim ti lepo nosečnost in zdravega otročkauser posted image user posted image user posted image .....vidim, da sem že pravi detektiv tudi jaz.....zdaj vem že kdo je yoliee pssst.....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
28.9.2008 6:50:22   
*kinnie*
mama06: user posted image user posted image user posted image user posted image za Jerneja...

Naš je tudi padel pred dnevi...hodil je okrog male mizice v dnevne, se preprijemal, potem pa naenkrat buuum in jok.....si je ravno tako presekal dlesen...kri je tekla kot za stavo.....smo kar "umetno" prišli do 3.zobkauser posted image ...se mu je dlesen tako grdo razklala....user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.9.2008 8:52:28   
suzanamai
he he, če so vam všeč igrice, pa nadaljujmo .
Moj test je bil po moje tudi pozitiven , tako da bo veselo med undercover desetkami

opa že dve undercoveruser posted image

Joj punce ne mi tega delatuser posted image

Mehurčica čimprej se pozdraviuser posted image

Mama06 user posted image  verjamem, da si se ustrašila, meni je zadnjič pri zdravniku iz naročja padla. Sva sedeli v čakalnici in čakali na izvide, pa je migala pri meni v naročju in kar aneknkart se mi je izmuznila in hop na glavo na tla. na srečo ni bilo nič hujšega. Imama pa sedaj vedno maslo v nahrbtnikuuser posted image

Janja veš na playstation se da priklopit dva daljinca in potem lahko igrata oba otroka skupaj, tako kot pri nas domauser posted image  Mogoče je pa pandica kakega drsečega našla, zdaj nas pa hecauser posted image

Vanili veš da te ne bomo pozabileuser posted image , pa Teotka tudi ne

2ursae to je čisto normalna faza, malo je ljubosumen. Posvečaj mu nekaj časa več pozornosti kot Boru in bo hitro minilouser posted image

Janja nekaj si pač morala naredit, saj ti ne more večno skakat po glavi, samo fino bi bilo, če bi se tvojmu tudi kdaj dvignil pritiskuser posted image

No jaz sem pred dvema dnevoma zaslišala neko kreganje v Maievi sobi in potem jok in Maia, ki je prišel ves objokan po stopnicah navzdol. Potem sem imela najprej razgovor z Maiem v kuhinji, potem pa še z mojim. Včasih se počutim kot policaj v lastni hišiuser posted image

Kinnie ti ti lumpa, se grem še jaz malo detektivauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu yoliee)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.9.2008 10:30:00   
Pandica
Da še vas jaz hitro pozdravim, ker grem likat user posted image   ja, kaj čem, perilo se nebo samo zlikalo user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Mogoče je pa pandica kakega drsečega našla, zdaj nas pa heca

user posted image    ne, ne Suzanamai, to se nebo tak hitro zgodilo drseči gor, drseči dol user posted image user posted image user posted image
A ti pa kr policaj v vaši hiši? user posted image Daj pridi še k nam malo reda naret user posted image
Ej, sem te hotla že zadnjič vprašat: "plavutke" , ki sma naročile enake so Zoji tut full prevelike, ne? user posted image Za drugo leto pa ne vem kak bodo, ko bodo že naši fajn hodli, ker je tak "čudn" podplat, ne?

Kinnie  pa kaj ga te ti tak zjutraj strašiš že gor?  user posted image    takrat se mi2 z malo komaj prvič obrnema user posted image

Danes je spala celo noč pri meni user posted image   kak je pasalo. Včasih jo kar pogrešam zraven sebe, ko spi v svoji sobici user posted image

Lane31  aja, sem ti pozabla včeraj odgovorit. Ja, res imam doma "robe" za 5 dojenčkov oblečt, samo za 5 deklic, ker za fantka ne vem, če bi se kaj našlo user posted image user posted image user posted image  

Nič babe, jaz morrrreeeemmm it likat, ne pa, da spet na rr visim...
Bom pa malo pokukala vsake toliko časa gor  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 923
28.9.2008 11:34:14   
suzanamai
Ej, sem te hotla že zadnjič vprašat: "plavutke" , ki sma naročile enake so Zoji tut full prevelike, ne? Za drugo leto pa ne vem kak bodo, ko bodo že naši fajn hodli, ker je tak "čudn" podplat, ne?

So prevelike ja, ampak jih obožuje in veselo kobaca okoli v njih. Samo da jih zagleda, si jih začne tlačit na nogice, copatke pa dol. Ko bo shodila, jih bom pa nesla k čevlarju, da ji nalepi gumijast podplat. Sem šla že vprašat in pravi, da bo računal 2€user posted image .
Joj Pandica jaz tudi tako uživam, ko jo zjutraj vzamem k sebi in potem skupaj odspiva še dve kiticiuser posted image .

Moram šibat v dzs po tuš za Maia, pol pa kosilo skuhatuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 924
28.9.2008 11:45:41   
VANILI
helou mamčice!

najprej: ne me hecat za joliy in štruco!!! že za kasijo sem mela ful zaposlene možgane, a zdaj pa še to. kako naj se učim za strokovc, če pa moram premišljevat o tm, katera je noseča. joj joj joj c-c-c!!user posted image

maranje: jaz pa sem ugotovila, da živa izziva teotka ali mu nagaja, ko je kdo na obisku. Nr. zanalašč nastavi noge, da se ja spotakne, al pa ga kako drugače jezi. Rabi pozornost. 2ursae, ti je janja lepo napisala. Jaz bi dodala le še to, da anže NEHOTE to dela, tako izraža svojo stisko, ne ga kaznovat zaradi tega, ker bo le še slabše. Čim več časa samo zanj, naj ima kako pomembno nalogo in v smislu, da bo on kaj tamalega naučil, kaj pa vem, npr. Bor, to ti bo pa Anže pokazal, on to že ve, veš? V tem smislu Da se bo počutil pomembnega in bo nekak role-model za Bora.

Sicer pa - a to ni za tolažbo, ja imam 6 let mlajšega brata, dokler ni bil star okoli 14 let, sva bila ko pes pa mačka.  Stalno v lseh. Edino, ko je bilo treba stopit skup proti staršem. No, pa špecala se nisva. Drugač je bilo pa non stop kreganje. A rada sem ga imela neskončno. 
od takrat naprej (se pravi mojih 22 let - saj vem,da bo dolga...) pa se super razumeva.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?