|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
23.2.2009 15:40:52   
tinč407
Ne Fargi. Do O sem prišla čisto po naravni poti!! user posted image user posted image user posted image Ne morem verjeti!!! Nazadnje sem jo imela pred 14 meseci user posted image
Potem pa se zgodi to, kar sem opisala 2 posta prej user posted image

Kdo ve kdaj jo bom zopet imela user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.2.2009 16:06:41   
misk2
tinč407... skoda ..res...poznam kako je to.. glih takrat k bi mogla bit oba doma pa user posted image ...takrat sm jst al on v sluzbi..user posted image
punce a imam jst tudi lahko cast biti na vasem seznamcku..al se ne... user posted image ....zaenkrat sm prespala stranske ucinke..pocutim se ok... bomo vidli kako bo naprej...user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.2.2009 16:10:18   
lučka 25
Fargi, še tu. Bravo za folikle in naj še naprej lepo rastejo. user posted image  user posted image  user posted image

tinč, narava in usoda se pa res poigra. Sem pa vseeno vesela, da si imela O. To je pa res lepa novica. Zdaj naj bo pa tako čas O kot slončkanja usklajen.user posted image

neela, ja ta naš mali korenjak/-inja že brca kar nekaj časa ampak zadnje dni alo bolj, tako da sedaj pa res mislim, da ni vse samo v moji glavi. Evo, vozička sta pa tu.

user posted image  in Mutsy slider

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.2.2009 16:11:10   
misk2
se eno vprasanje..sej lahko daste ze povedale...sam nisem nikjer zasledila...a mi lahko katera pove kje se dobi caj krvomocnice..

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.2.2009 16:13:25   
tinč407
lučka  GT3 je moj sanjski voziček! user posted image ko bom ga rabila je to ta, ki ga bom 100% nabavila. Par kolegic ga ima in je zakon v funkcionalnosti in izgledu!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.2.2009 16:28:10   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
        in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 2. IVF (9.3.-test)
  • Fargesia -  4. IUI (gonal)
  • neela - 2.IUI (6.3.- test)
  • PENCA - 1.ciklus po laparo
  • skuštrana suzi - 11.ciklus (preživela že 6 ciklusov K, laparo in HSG, trenutno čakam na 1. posvet za IVF)
  • tecnobica - 3.ciklus
  • Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
  • nina68 - 1.ciklus (6.3.)
  • misk2 - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image

stunfek
,
trinity22,
nf, lučka, KulGirl

misk2, sorči...ne vem kje sem te izpustila...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.2.2009 16:58:46   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Tečnobica, beri bolj pozorno!
Skoraj 3 dni pred in še dan po O nisva bila skupaj, oz. sva se videla ko je eden prišel in drugi odhajal!
Mogoče pa bi se morala kar na vratih dol dati user posted image

saj sem šl večkrat brat, pa še zdaj ene parkrat in še vedno razumem, da sta sexala 5 dni pred ovulacijo user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.2.2009 16:59:56   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: misk2

se eno vprasanje..sej lahko daste ze povedale...sam nisem nikjer zasledila...a mi lahko katera pove kje se dobi caj krvomocnice..

V sanolaborju, potem pa bio na sejmu narava - zdravje.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.2.2009 19:09:32   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Tečnobica, beri bolj pozorno!
Skoraj 3 dni pred in še dan po O nisva bila skupaj, oz. sva se videla ko je eden prišel in drugi odhajal!
Mogoče pa bi se morala kar na vratih dol dati user posted image

saj sem šl večkrat brat, pa še zdaj ene parkrat in še vedno razumem, da sta sexala 5 dni pred ovulacijo user posted image

jaz sem tud razumela, da sta sexsala 5 dni pred O...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.2.2009 19:34:42   
Anonimen
Eno vprašanje ... sem par dni pred user posted image , ali G na UZ že lahko vidi, ali se je kaj "prijelo"?

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.2.2009 19:39:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Eno vprašanje ... sem par dni pred user posted image , ali G na UZ že lahko vidi, ali se je kaj "prijelo"?

ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.2.2009 20:04:17   
neela
tinč, JAZ te razumem, kako to zgleda. Meni tvoj post ne dela težav z razumevanjem...user posted image user posted image user posted image Punca, nič se ne sekiraj. Tega, da boš imela O ti ni dano, tko kot tudi nam ne...lahko samo špekuliramo. A misliš, da če bi vedela, da boš imela O, pa da bi se v vsakem primeru primlo? Če mene vprašaš ravno zaradi psihe ne. Pač tako je. Ne sekiraj se, ker časa itak ne moremo obrniti nazaj. Ti glej naprej in glej optimistično. S svojo al pa umetno O - glavno, da ugledamo user posted image , kajne? Srečno!

lučka, saj bi mogoče tud za drugi voziček glasovala, samo kaj ko vidim samo ime....imaš vsaj kakšen link??? Drgač pa je prva izbira user posted image

Fargi, ti pa sedaj božaj svojga bušija in razmišljaj, kako rastejo tvoji foliklčki!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.2.2009 20:16:17   
Fargesia
dejmo plesat!!!! klik

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.2.2009 20:41:22   
nina68
ojla!

hvala za lepe želje skutrašana suzi. Tud midva upava, da bo dosti sam klomifen, ko pa prvič nisva rabla ničesar. Bomo pa točno vedl kaj se dogaja, ko dam kri in grem še na UZ ob času za ovulacijo, da vidmo, če jest funkcioniram še ok, naš je pa tako ok. Kaj bo pa sledilo seveda poročam, ko prideuser posted image   in konkretni rezultati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.2.2009 21:06:32   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: neela

tinč, JAZ te razumem, kako to zgleda. Meni tvoj post ne dela težav z razumevanjem...user posted image user posted image user posted image

Hvala neela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se je tečnobica obesla na naroben stavek user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa je zato tečnobica user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.2.2009 21:07:28   
Fargesia
tinč, si zaplesala na uno musko k sem jo napimala?

neelika, a si mi poslala knjigo?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.2.2009 21:15:41   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

neelika, a si mi poslala knjigo?

jutri jo bom...k grem v službo

se je tečnobica obesla na naroben stavek mogoče pa je zato tečnobica

ah neeee.....sigurno je prav fejst deklič...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.2.2009 21:17:53   
Fargesia

jutri jo bom...k grem v službo

danke!!!! finke, madžarke...švedinje? neeee, slovenke!!!

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 23.2.2009 21:18:05 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.2.2009 22:15:38   
lučka 25
tinč, ja saj nam je tudi GT# všeč, samo je tako velik. Funkcionalnost, pa vse kar dobiš zraven je pa res dobro.

Anonimna, žal ne.

neela, saj ime drugega vozička je v bistvu link. user posted image

Fargi, vidim da si glasbeno razpoložena. user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.2.2009 7:04:32   
Anonimen
Jutro.

Sem vam prilepila en čajček in pecivo, pa se je stran tako raztegnila, da sem raje brisala.

tinč, bravo za O! Nič hudega, če ste zamudila priložnost. Verjemi v to, da bo drug mesec tudi O in bosta takrat prišla do user posted image . Sicer pa spermiji preživijo tudi 5 dni, tako, da možnost vseeno je!!! user posted image   user posted image  Aja, pa ni se treba dajat dol med vrati - lahko tud na stopnišču, dvorišču... user posted image   user posted image  Kje si sedaj ti v postopku? V MB - ju če se ne motim? user posted image  Daj se vpiši na seznam ali pa sporoči podatke!!

Tecnobica, jaz pa trenutno čist razumem našo tinč - tempo življenja je ful hiter, ful obveznosti, enostavno ni časa, včasih pa tud ni volje zaradi vsega. Včasih tud zvečer, pa čeprav sva skupaj, prav paše pogledat kak film in se samo pocrklat.

fargi, bravo za folikle!!!! Kdaj predvidevaš, da boš imela IUI?

misk, super, da nimaš nobenih stranskih učinkov. Mogoče jih sploh ne boš nikoli čutila. user posted image  Kdaj imaš pa kakšen UZ?

lučka, a tako fino že brcate?? user posted image   user posted image   user posted image  A tale na sliki je PP? Men je ta bolj všeč in se mi tud zdi bolj praktičen. Drugače je pa men ušeč un ta nov PP k ma spredi malo manjša kolesa k zadi. Al pa quinny buzz (tri ali štirikolesnik). Enega od teh bom zihr mela. user posted image

nina, itak, da bo K pomagal. To je že veliko, da te G spremlja z UZ!! Boš vsaj videla ali reagiraš na K. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.2.2009 9:59:06   
tecnobica

tinč, JAZ te razumem, kako to zgleda. Meni tvoj post ne dela težav z razumevanjem...user posted image user posted image user posted image

Hvala neela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se je tečnobica obesla na naroben stavek user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa je zato tečnobica user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak sem zmeraj tečka... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.2.2009 10:03:17   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Tecnobica, jaz pa trenutno čist razumem našo tinč - tempo življenja je ful hiter, ful obveznosti, enostavno ni časa, včasih pa tud ni volje zaradi vsega. Včasih tud zvečer, pa čeprav sva skupaj, prav paše pogledat kak film in se samo pocrklat.

O ja, poznam to crkljanje, ki preide v spanec...

BTW: sem gledala toti film The Secret. Mene je kar srh spreletaval.

BTW2: Danes sva dobila že rezultate spermiograma. A se katera zastopi v to? No, sej sem poslala vprašanje Pušenjaku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.2.2009 10:22:49   
Fargesia
tinč, šele zdej sem vse prebrala in vidla da te je tecnobica nekaj drugega spraševala...jaz sem razumela tvoj post čist ok, samo nisem vsega prebrala...se opravičujem...mi je pol oproščenega a ne, ker sem priznala? če pa ne bi, bi mi bilo pa vse...user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.2.2009 13:17:59   
lučka 25
Ojla.

Kako ste kaj? jaz sem čist mem. Sem se kot kaže nalezla bacilov od nečaka, s katerim smo bili skupaj v nedeljo. Tako, da sem celo noč na 1-2 uri bruhala, imela drisko (iz mene je šla na koncu sama voda, nič blata), pa viodela sem, kako je, ko se polulaš v hlače. Kaj takega pa še ne. No, danes prebavnih motenj za enkrat ni več na spregled, imm pa vročino, čist brez moči. Pa tako sem se hvalila da sem zdrava, da se me nič ne prime. Zdaj pa imam.

suzi, ja to je PP. Je pa res zelo funkcionalen, pa dober. Samo ta drugi pa nama je všeč zaradi majhnosti.

Fargi, kako kaj folikli, a pridno rastejo?

Nič grem nazaj ležat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.2.2009 13:23:42   
PENCA
Dober dan, punce

tinč407 morda pa je zdaj končno prišel čas, ko boš imela bolj redne O. Veselo na delo so ravno rekli na radiu, ja tudi jaz tako mislim, pa čimmanj razmišljat. Je pa res tako, da včasih takrat, ko je O, ali nista skupaj, al se enemu ne da, al pa kaj drugega... To je čisto normalno, tud drugim se to dogaja, pa vseeno ženske zanosijo. Spermiji res živijo do pet dni, jajčece pa do 24 ur, tako, da je vseeno možno, da vama je uspelo user posted image .

Fargi folikelčki lepo rastejo, to je super user posted image .

misk2 super, da nimaš nobeni težav, tudi pri meni ni bilo stranskih učinkov, razen malo vročinskih valov.

neela upam, da ne bom spet zamudila srečanja. Na prejšnjem ste se mele super, ne? Kje pa ste se dobile? Za naslednjega že imate kaj v mislih?

lučka 25 dober je videti tale voziček, čeprav se jaz na to (še) nič ne spoznam user posted image . Meni se pa s tem kakšnega bom kupila ne bo treba ukvarjat user posted image . Je en kolega mojmu user posted image dal dva vozička in stajico. Komaj čakam,da vidim, še ne vem kakšna sta. Saj drugače ga še ne bi dobila, pa je rabil prostor in mu je ta roba hodila napoti. Tako, da zdaj morm pa res naročit user posted image . No ja, sej naročila sem že zdavnaj, zdaj sem pa tud jaz že na vrsti, da tudi dobim, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še sploh, ker mam že kar nekaj opreme. Upam, da to ne prinaša smole. Tiste, ki so vraževerne tako pravijo.

Jaz pa full študiram o PCO - mogoče bom kdaj doštudirala user posted image . Zelo veliko user posted image po netu, sam ne vem, če mi je kaj bolj jasno. Sem že čisto zmatrana in user posted image . Zdaj grem pa mal počit.

< Sporočilo je popravil PENCA -- 24.2.2009 13:24:34 >

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?