|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
22.2.2009 18:43:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, strašiš me....

Ne, ne....to bo samo dobro, bo velika izbira foliklov, celic, ker boš dobro odreagirala. Pa večja možnost za user posted image . V glavnem je meni bolj pomembno, da zagledaš user posted image  in postaneš presrečna user posted image . user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.2.2009 19:49:08   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, strašiš me....

V glavnem je meni bolj pomembno, da zagledaš user posted image  in postaneš presrečna user posted image . user posted image

meni tudi!!! mariskaj sem že preživela, bom pa punkcijo tudi če bo treba!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.2.2009 0:17:44   
misk2
tkole....prve tablete smo vzeli... zaenkrat nic posebnega..bomo vidli...drzim pesti za ostale..

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.2.2009 7:39:56   
Anonimen
Ojla. user posted image

Vidim, da ste bile kar pridne in ste veliko napisale - grem brat.

martinki, ti si pa res čist not padla. user posted image  Saj prav, če verjameš!!! Jaz si resnično moram še enkrat pogledat film. A potem misliš, da tale Bownova terapija deluje? Od česa te pa boli rama? Se ti prenaša iz jajčnikov bolečina?

misk, jaz ti predlagam da ješ klomifen zvečer, da boš večino stranskih učinkov imela ponoči. Lahko pa vseeno pričakuješ špikanje, vročinske valove...

penca, glavno, da je levi super!! Brez skrbi, bo pa poskrbel še za desno stran!!

fargi, tale seznam je pa res star.. user posted image  Ga bom popravila, brez skrbi. In kako si ti, drogerašica? Špikice niso več problem?

neela, vidim, da je bil ta IUI čisto drugačen od prejšnjega. user posted image     user posted image    user posted image  Drži se in naj ti čimprej mine teh 14 dni. user posted image  Aja, slikc user posted image  pa nimam v albumu. Če hočeš ti na ZS dam povezavo do slik. Halo??? 6.3. imaš posvet pri dr. D???? Kdaj pa?? Jaz ga imam ob 8.30!!! Ha, ha, sedaj bomo pa midve skupaj razturale!!! user posted image     user posted image    user posted image    user posted image

nina, upam, da bo zate že prvi mesec klomifen naredil čudež in boš dočakala user posted image . user posted image   user posted image

tecnobica, bravo za O!! Ste bili kaj pridni? user posted image

lučka, joj, ti si že na polovici user posted image !!!!!!! user posted image   user posted image  Kako gre hitro.. Kaj pa tebi? Se vleče? Voziček si sedaj že nabavila ali ne? Pa ostalo? Ja, midva sva pa uživala z najinim user posted image  (beri user posted image ). V soboto sva šla na dolg sprehod, v nedeljo smo se potepali.. user posted image  Danes sem pa spet 8 ur v službi. user posted image

miška!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Blastociste!!!!!!!! Super.. Sedaj ti pa user posted image  ne uide!!!!!!!!!!!!!! Bravo punca!!! user posted image   user posted image    user posted image   user posted image  Res sem vesela zate in za tvojega!!! Koliko se jih je pa drugače oplodilo od 13ih? Aha, sem že prebrala. Bravo za 10 oplojenih celic!! Kar pusti se razvajat!! user posted image  Saj veš - izkoristi priliko! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.2.2009 7:41:16   
Anonimen

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
           in ex klomifenkuser posted image

• miska73 - 2. IVF
  • Fargesia -  4. IUI 
  • neela - 2.IUI
  • PENCA - 1.ciklus po laparo
  • skuštrana suzi - 11.ciklus (preživela že 6 ciklusov K, laparo in HSG, trenutno čakam na 1. posvet za IVF)
  • tecnobica - 3.ciklus
  • Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
  • nina68 - 1.ciklus (6.3.)

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image

stunfek
,
trinity22,
nf, lučka

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.2.2009 7:57:43   
neela
Jutroooo....a bo katera skuhala kavico??? user posted image

suzi, a sedaj bomo pa medve raztur delale??? user posted image user posted image user posted image Ok, zmenjeno. Sam jaz sem kakšno uro za tabo na vrsti. Lahko pa se zmenva, da me ti počakaš in jaz pridem prej, da kakšno ob kavici rečeva, a? A boš ti kr zatežila za IVF?

Fargi, držim pesti za dober pridelek!!

mamici lučka in miška pa uživata, kajne???? Ufff.....kakšna foušarija me ščipa....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.2.2009 10:00:07   
Anonimen
neela, itak, sam bo treba bolj na hitro tisto kavico spit, ker nimam varstva za user posted image . user posted image   Aja, drugač pa itak, sej drugega kot IVF pri meni ne morjo delat.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.2.2009 10:34:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

neela, itak, sam bo treba bolj na hitro tisto kavico spit, ker nimam varstva za user posted image . user posted image   Aja, drugač pa itak, sej drugega kot IVF pri meni ne morjo delat.

draga moja pasja mami, za tisti dan daj svojga user posted image na počitnice, da bova vsaj eno kavico v miru spile. Lahko pa se zmenva za po tvojim in pred mojim pregledom, a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.2.2009 10:54:01   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
...
A vas zanima poročilo...

Grejem dve lepi blastocisti. Za zamrznjenčke je pa trenutno še vprašajček. Bodo počakali do jutri, kako se bodo razvijali, pa se potem odločili.
Babe, kr verjet ne morm.

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.2.2009 10:56:57   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, bravo za O!! Ste bili kaj pridni? user posted image

Ma nisem več prepričana, da je bila ovulacija, ker temperatura ostaja enaka. No, sicer pa na temperatur vpliva klomifen a ne?

Ja veš da smo bli pridni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.2.2009 10:59:10   
KulGirl
Punce,

jaz sem danes naredila test in jeuser posted image   JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ne morem verjet. Po enem letu truda in treh škatlicah klomifena mi je uspelouser posted image
Zadnjo M sem imela 19.1.2009. Cikluse pa sem imela na 35 dni. Ringarajin kalkulator mi je izračunal PDP 2.11.2009.
Po nekaterih drugih izračunih pa sem oktobrka. Ma nima veze. Samo da bo vse OK!
Zaenkrat me bolijo prsi in včeraj me je nekaj špikalo v trebuhu.

Pozdravček vsem in vsem želim, da se vam uresniči največja želja.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.2.2009 11:28:57   
PENCA
Lučka 25 hvala za odgovor in tolažbo.. Ja, pustimo se presenetit.

Martinki tudi jaz nislim, da je lepo, da verjameš v Bownovo terapijo. Še najlepše pa je, če pomaga. Pomaga pa, če verjameš v to user posted image user posted image user posted image .

miska73 zelo lepo si napisala kako je bilo. 13 jajčec je super user posted image in 10 oplojenih še bolj super user posted image . Če se pa zdaj ne bo nič prijelo, potem pa res ne vem user posted image . Navijam, da boš 9.3. zagledala user posted image user posted image . Mogoče bojo user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi kako je bilo na UZ? Verjamem, da je bilo super. Itak, kako pa drgač user posted image . Ne se pustit strašit.

skuštrana suzi in neela vama pa želim, da bo 6.3. za vaju en prav posebej lep dan user posted image . Izkoristita priliko za kavico.

KulGirl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nima veze kdaj imaš rok, važno je, da bo user posted image zdrav, kajne?
Me gremo za tabo. Leto 2009 bo pa res zelo plodno.
Se strinjate stare sablje, da letos končno zmagamo?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.2.2009 11:47:47   
neela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JUPIIIIIIII...pa smo vendarle dočakale novo srečko nosečko!!! Vidiš Fargi, samo seznam je potrebno povleči iz naftalina, pa je že ena klomifenka izstreljena med rozike.

KulGirl - iskrene čestitke! Želim ti čim manj user posted image in prijetnih user posted image ! user posted image user posted image user posted image

PENCA - saj, če boš tisti dan kaj hodila okol Gk se nama le pridruži, bo še bolj veselo in klepetavo! user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.2.2009 12:18:42   
Anonimen
neela, na žalost ga ne morem nikamor dat. Že tako ne vem kam ga bom dala poleti ko bova šla na morje. user posted image  Ja, lahko pa greva po mojem posvetu, če te ne moti, da bo moj user posted image  zraven.

tecnobica, enkrat sem brala, da ko jemlješ K ne moreš gledati še na BT, ker ni zanesljiva. Koliko je pa res pa ne vem, ker si jo nisem še nikoli merila.

kulgirl, bravo!!!  user posted image   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   Čestitke nosečka!!! user posted image  Sedaj pa pazi nase in na svojega user posted image .

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.2.2009 12:29:23   
lučka 25
kulgrl, bravo!!!! To je pa čudovita novica!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Fargi, kako si opravila na UZ? Mislim nate mučos.

suzi,mvidim da je bil lep vikend z vajinim user posted image . user posted image  Midva pa nimava še nič kupljeno. Doma mava veliko stvari, ki so nama jih podarili, nekja jih še dobiva, pa nekaj nama še posodijo. Za voziček pa se še odločava med dvema, pa nama pri tistem, ki nama je ljubši ni všeč cena, je previsokauser posted image  , ampak je pa funkcionalen, pa še tako nama je všeč. Pa saj mava še čas. Čeprav se bližava polovoci, naju samo še en teden loči od nje.

neela, ja jaz pa uživam. Danes sem pa res bolj na izi. Te ubogam. Sem šla že mal nečaka cartat, ta naš user posted image  v trebuhu pa danes telovadi kot za stavo. Vidim, da se ti že obeta novo pohajkovanje na GK z drugo spremljevalko. user posted image

tecnobica BT je v času jemanja K res zelo zmešana in se ni za zanašat na njo. Bolj bodi pozorna na špikanje v jajčnikih in na prozorno sluz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.2.2009 12:51:35   
PENCA
Neela hvala za povabilo. Bi bilo res zanimivo user posted image . Ampak težko, da bom kaj tam okoli hodila. Drgač hodim v Trbovlje. Ampak hvala vseeno. Lepo se imejta, mogoče se vama pa pridruži katera druga.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.2.2009 13:26:31   
neela
lučka, pa daj nam posreduj slikce od teh dveh vozičkov, pa bomo glasovale! Kaj praviš??? A že brca? Že dolgo? Kakšen je feeling?

suzi, ok, potem se na kratko zmenmo po tvojem pregledu.

PENCA, pa drugič - če ne prej, ko bomo klomifenke zopet srečanje. user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.2.2009 13:49:46   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

Punce,

jaz sem danes naredila test in jeuser posted image   JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ne morem verjet. Po enem letu truda in treh škatlicah klomifena mi je uspelouser posted image
Zadnjo M sem imela 19.1.2009. Cikluse pa sem imela na 35 dni. Ringarajin kalkulator mi je izračunal PDP 2.11.2009.
Po nekaterih drugih izračunih pa sem oktobrka. Ma nima veze. Samo da bo vse OK!
Zaenkrat me bolijo prsi in včeraj me je nekaj špikalo v trebuhu.

Pozdravček vsem in vsem želim, da se vam uresniči največja želja.

Supeeeer user posted image .

Jaz sem na istem kot ti, mislim časovno matranje za user posted image in krog klomifena. No, samo user posted image še čakamo. ENkrat sredi marca bi že mogla vedet a ne? Imam pa tak fajn občutek ta mesec. Same pozitivne misli. Si moram še toti film ogledat. Saj snela sem ga že. Pravjo babnce tle da pomaga pozitivno mislit al kako že.

Ma glede temperature... jaz sem opazila, da je malo drugačne, vendar pa je še zmeraj imela nek vzorec kot takrat, ko nisem jemala Klomifena. No, bomo vidli. Sem se pa na merjenje temperature navadla tolk, da zjutraj, ko se zbudim, direkt po termometru posežem.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.2.2009 14:35:27   
tinč407
Hej hej!

Se zopet malo oglašam!
Mam eno super  novico, pa eno žalostno novico.
Super novica:Po več kot enem letu sem zopet imela ovulacijo in to brez klomifena ali kakršnih koli tabletk. In bila je O v pravem pomenu besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa žalostna novica: Sexala sva 5 dni pred O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker potem nisva bila 3 dni skupaj in jaz nisem vedela da jo bom dobila. Le kako bi lahko vedela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Po več kot enem letu znova dobima priložnost in jo seveda zafuštrava! Tako sem jezna na sebe in celi svet!!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.2.2009 15:07:22   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Hej hej!

Se zopet malo oglašam!
Mam eno super  novico, pa eno žalostno novico.
Super novica:Po več kot enem letu sem zopet imela ovulacijo in to brez klomifena ali kakršnih koli tabletk. In bila je O v pravem pomenu besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa žalostna novica: Sexala sva 5 dni pred O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker potem nisva bila 3 dni skupaj in jaz nisem vedela da jo bom dobila. Le kako bi lahko vedela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Po več kot enem letu znova dobima priložnost in jo seveda zafuštrava! Tako sem jezna na sebe in celi svet!!!

Super za ovulacijo.

Sam tega s seksom pa ne razumem. Seksala sta 5 dni pred ovulacijo, pol pa nč več al kako? Kako poredko pa vi to počnete?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.2.2009 15:25:15   
tinč407
Tečnobica, beri bolj pozorno!
Skoraj 3 dni pred in še dan po O nisva bila skupaj, oz. sva se videla ko je eden prišel in drugi odhajal!
Mogoče pa bi se morala kar na vratih dol dati user posted image

sijaj, sijaj sončece...

Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.2.2009 15:31:20   
Fargesia
hejla!!! kulgirl, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

poročilo: desno 10, 10 in levo 8 in drobni...je rekel, da lepo rastejo. sem pa danes 8.dan. v četrtek imam spet...se pravi 26.2. UZ

terapijo mam pa še naprej do četrtka, potem bomo pa videli...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.2.2009 15:32:00   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
         in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 2. IVF (9.3.-test)
  • Fargesia -  4. IUI (gonal)
  • neela - 2.IUI (6.3.- test)
  • PENCA - 1.ciklus po laparo
  • skuštrana suzi - 11.ciklus (preživela že 6 ciklusov K, laparo in HSG, trenutno čakam na 1. posvet za IVF)
  • tecnobica - 3.ciklus
  • Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
  • nina68 - 1.ciklus (6.3.)

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image

stunfek
,
trinity22,
nf, lučka, KulGirl

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 23.2.2009 15:36:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.2.2009 15:35:34   
tinč407
Fargi bravo za foliklčke. Jaz sem imela na 13. dan 14mmx11mm in sem imela 17 dan O.
Navijamo, Navijamo....!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.2.2009 15:37:28   
Fargesia
a z gonalom tinč?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?