|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
24.2.2009 16:38:22   
misk2
ojla tudi danes :)
javljam se vam zelo napihnjena tko da komaj sedim na stolu..kriza je v sluzbi..vse je kul..sam sm kot balon...pa mal spika...drgac pa bo..
Fargensia hvala za seznamcek...se takoj boljse pocutim user posted image user posted image
tecnobica..hvala za informacijo za caj..bom sla po hitrem postopku u soping...user posted image
skustrana suzi.. za uz pa mam verjetno v nedeljo..ker je drobnic dezuren...in mi bo ena kolegica uslugo nardila...tko da se izvem...

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.2.2009 17:23:33   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: neela

jutri jo bom...k grem v službo

danke!!!! finke, madžarke...švedinje? neeee, slovenke!!!

FARGIIIIIIII.....POZABBBUUUUUUUUUUUUU.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Se že posipam s pepelom....user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
neela, saj ime drugega vozička je v bistvu link.

ok, priznam - včasih sem po duši bl blond...user posted image user posted image user posted image ...jaz glasujem za prvega!

< Sporočilo je popravil neela -- 24.2.2009 17:26:59 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
24.2.2009 17:28:20   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

neela upam, da ne bom spet zamudila srečanja. Na prejšnjem ste se mele super, ne? Kje pa ste se dobile? Za naslednjega že imate kaj v mislih?

PENCA, kar pričakuj kmalu žurko....miška dela kmalu test!!!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
24.2.2009 17:29:03   
Fargesia

FARGIIIIIIII.....POZABBBUUUUUUUUUUUUU..... ...Se že posipam s pepelom....

pa kako si lahko podabu!!! no, boš pa jutri poslala, a ne?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
24.2.2009 17:49:36   
tinč407
Puce hvala za vse poste in spodbude! Komu pa se lahko potožim če ne vam! user posted image  user posted image user posted image

No za tečnobico nisem tako mislila, sam če ima že tak nik, pa se je priložnost kar sama ponujala user posted image user posted image user posted image

Fargi, tebi pa je itak vse vedno odpuščeno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image če pa kaj zamerimo, pa potem nekaj lepega iz tega zašijemo user posted image user posted image user posted image

Skoštrana suzi, za tvojo kartoteko --- user posted image user posted image --- sem v MB, trenutno dajem skozi preiskave, naslednje pa se vidimo z zdravnikom konc maja, ko bojo povedali kako naprej.

Nič punce uživajte in se zopet kaj slišimo, ko bo miška naznanla user posted image    user posted image user posted image user posted image go miška

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
24.2.2009 17:58:16   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

FARGIIIIIIII.....POZABBBUUUUUUUUUUUUU..... ...Se že posipam s pepelom....

pa kako si lahko podabu!!! no, boš pa jutri poslala, a ne?user posted image

...pa saj me poznaš...ko pridem v službo pozabim na ves ostali svet....user posted image ...jutri pa si napišem listek...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
24.2.2009 17:59:07   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407
Nič punce uživajte in se zopet kaj slišimo, ko bo miška naznanla user posted image    user posted image user posted image user posted image go miška

a nič pred tem ne bo glasu od tebe????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
24.2.2009 18:07:38   
tinč407
neela itak da vas vsak dan malo počekiram user posted image user posted image user posted image user posted image včasih se zglasim, včasih pa samo preberem skozi kaj se z vami kaj dogaja user posted image
Veš da ne morem brez vas bab! Ste mi presneto k srcu prirasle user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
24.2.2009 18:12:52   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407
Veš da ne morem brez vas bab! Ste mi presneto k srcu prirasle user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
24.2.2009 18:14:21   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
24.2.2009 18:32:30   
miska73
Jst bi se tud objemal ... A lohk user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
24.2.2009 20:14:57   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jst bi se tud objemal ... A lohk user posted image user posted image

miši, ta je sam zate!!!
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
24.2.2009 20:42:02   
Fargesia
jst tud, jst tud!!!

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
24.2.2009 20:50:38   
miska73
Iiiiiiiiiiiiiii... kak se ja fajn objemat.

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
24.2.2009 20:58:03   
neela
Mi se mamo radi, kot user posted image user posted image   user posted image mlaaadiiii....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
24.2.2009 21:06:01   
Fargesia

Mi se mamo radi, kot user posted image user posted image   user posted image mlaaadiiii....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
24.2.2009 22:09:32   
tinč407

Ja pa res se mamo!!!!
Objemček za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
25.2.2009 10:09:48   
Anonimen
Jutro.

Lučka, upam, da se čimprej pozdraviš. Veliko čajčka pij, vitaminov, sadja... Ni hudič, da ne boš v dveh dneh dobra. user posted image

penca, škoda tuhtat in razglabljat o PCO-ju. To pač imaš in s tem se je treba sprijaznit. Malo se sicer lahko pomaga s prehrano, ampak ozdravit pa ne moreš.

misk, super, da nimaš stranskih učinkov. Napihnjenost bo pa itak minila. user posted image

tinc, če se ne motim si ti na montiju? Je mogoče to razlog, da si imela O? Aja, pa hvala za vpogled v tvojo kartoteko. user posted image  Drugače se nam pa pridruži enkrat pri srečanju - boš vidla potem, pa res ne boš mogla brez nas. user posted image

neela, kako si???

nf, JAVI SE!!!!!!!!

joj, vidim, da sem zamudila objemanje.. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
25.2.2009 10:22:17   
lučka 25
Ojla,

no jaz sem še vedno čist preč. Sem tudi to noč imela pestro, me je spet "napadla" driska. Sem v 2 dneh zaradi teh prebavnih motenj zgubila 3 kg, pa vsa sem švoh. Tako, da bolj ležim. Danes popoldn bom klicala zdravnika, da mi pove kaj naredit, še posebej me skrbi zaradi otročka, da mu ne škodujem. V glavnem me je še psiha napadla.user posted image

suzi, ja sva včeraj zamudili objemčke. Pa saj po moje danes tudi še veljajo.

Fargi, naj folikli lepo rastejo, neela in miška držim pesti z user posted image .

tinč, misk, penca, tecnobica,....vse ostale K, lep sončen dan vam želim.user posted image

nf, kje se skrivaš???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
25.2.2009 11:49:41   
tecnobica
Tudi jaz sem zamudila včerajšnje svinjsko objemanje. user posted image

Lučka, upam, da se kmalu pozdraviš. Pa hvala za lepe želje. Res imamo sonček. Ravnokar sem se čisto prešvicala. Sem šla na en mali pohodek za pol urce. Če mi bo uspelo vsak dan, bi bilo super.

Tinč, lahko da je res krivec za ovulacijo Monti. Jaz se tudi skušam zdaj spet držat in jest samo jedi z GI do 35. Pa gibat vsak dan vsaj malo. S tem ni mišljen seks. To pride še povrh...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
25.2.2009 12:30:28   
PENCA
Čao punce

Jaz sem tudi včeraj zamudila objemčke user posted image . A lahko še danes? Da nadoknadim. PENCA ma vas rada vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo za vsako en objemček.

Skuštrana suzi taka pač sem, o vsem moram biti na tekočem, kaj se dogaja z mojim telesom in zakaj. Pravi mali firbec. Drugač pa sem gledala bolj kakšno prehrano naj jem, da malo omilim. Nizek glikemični indeks, ane? Vse kar imam rada odpade. Pa se bojim, da bom morala črtat tudi čokolado. Joj, ne morem brez nje. Vsak dan pojem vsaj 100g. Pa zvečer pred TV samo sladkarijo, pa čips, pistacijo, arašide, saj zato mi pa samo trebuh raste. A mislite, da sem zato ker samo sladkarijo jem, dobila PCO? Ma ne vem več, sam to, da ne morem brez sladkiš, še sploh zvečer ne.

Lučka 25 pozdravi se. Verjetno pa tole ne bo vplivalo na user posted image , on si bo že izboril kar rabi. Psihi pa se ne smeš pustit, ostani mirna in ko bolezen mine, boš spet user posted image .

neela, jaz sem prštimana. Sem že v nizkem štartu za serečanje.

Punce, pa lep dan želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
25.2.2009 14:07:00   
tecnobica
Penca, čokolado še lahko ješ, ampak probaj se navadit na tako z najmanj 70% kakava in več.

Če te zanima montignac pa si poglej tukaj www.montignac.mojforum.si

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
25.2.2009 16:17:06   
Inana
Jooooj, no. Danes bi mogla pridet user posted image , pa je ni user posted image . Hehe, žalostna sem zato, ker čutim, da je na poti, pa izcedek je že obarvan, ampak to pomeni, da mi je Klomifen podaljšal cikel. Prej je bila vedno točna, ko urca, danes pa tole. Ja, ko se enkrat navadiš na redne cikle, te potem kar iz tira vrže. No, sedaj začnem jemati Klomifen od 3. do 7. dne (po Rešu) in upam, da se bo cikel nazaj skrajšal. Kakšne izkušnje? Aja, pa še to ... zjutraj sem bila prepričana, da je user posted image že prišla, ker me je bolelo kot user posted image , pa je ni bilo. Vseeno sem dala tampon not in bolečine so ponehale. Sedaj sem vzela tampon ven in evo, spet boli kot user posted image .
Pa še nečesa res ne razumem ... imam PCO, ovulacije prisotne in menstruacije redne, hormoni okej, samo eden je malo povišan. Na kak način potem te ciste ovirajo zanositev? Hmmm ...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
25.2.2009 16:57:29   
Inana
Okej, vse sem pomešala user posted image ... sploh mi še ne zamuja, ampak naj bi prišla jutri ... Se opravičujem za zgornji izliv user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
25.2.2009 17:09:29   
KulGirl
Joj, hvala za vse čestitke in lepe želje.

S ponedeljkovim pluskom pa se je prava agonija šele začela. Ponoči sem dobila močnejši rjav izcedek in trebuh me je malo bolel. Sem šla takoj zjutraj na urgenco kjer mi je naredil UZ in ni videl nič, razen dveh čisto drobčkanih pikic, za kateri je rekel, da ni še dovolj vidno kaj to je. Vzeli so mi kri za beta HCG in je bila vrenost 16user posted image  kar naj bi bilo v tem območju, ko ni mogoče določiti ali je + ali -
Skratka nisem izvedela nič novega, nobenih tablet, nobenih navodil. Moram priti v ponedeljek na kontrolo. Danes sem naredila še en test in je bil spet pozitiven. Se pa bojim, da bo vsega konec in bo prišlauser posted image
Meni se bo čisto zmešalo od skrbi.
Pa tako sem si želela te pikice.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?