Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 16:38:22
|
|
|
|
misk2
|
ojla tudi danes :) javljam se vam zelo napihnjena tko da komaj sedim na stolu..kriza je v sluzbi..vse je kul..sam sm kot balon...pa mal spika...drgac pa bo.. Fargensia hvala za seznamcek...se takoj boljse pocutim tecnobica..hvala za informacijo za caj..bom sla po hitrem postopku u soping... skustrana suzi.. za uz pa mam verjetno v nedeljo..ker je drobnic dezuren...in mi bo ena kolegica uslugo nardila...tko da se izvem...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 17:23:33
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela jutri jo bom...k grem v službo danke!!!! finke, madžarke...švedinje? neeee, slovenke!!! FARGIIIIIIII.....POZABBBUUUUUUUUUUUUU..... ...Se že posipam s pepelom.... IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela, saj ime drugega vozička je v bistvu link. ok, priznam - včasih sem po duši bl blond... ...jaz glasujem za prvega!
< Sporočilo je popravil neela -- 24.2.2009 17:26:59 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 17:28:20
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA neela upam, da ne bom spet zamudila srečanja. Na prejšnjem ste se mele super, ne? Kje pa ste se dobile? Za naslednjega že imate kaj v mislih? PENCA, kar pričakuj kmalu žurko....miška dela kmalu test!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 17:29:03
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela FARGIIIIIIII.....POZABBBUUUUUUUUUUUUU..... ...Se že posipam s pepelom.... pa kako si lahko podabu!!! no, boš pa jutri poslala, a ne?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 17:49:36
|
|
|
|
tinč407
|
Puce hvala za vse poste in spodbude! Komu pa se lahko potožim če ne vam! No za tečnobico nisem tako mislila, sam če ima že tak nik, pa se je priložnost kar sama ponujala Fargi, tebi pa je itak vse vedno odpuščeno!!! če pa kaj zamerimo, pa potem nekaj lepega iz tega zašijemo Skoštrana suzi, za tvojo kartoteko --- --- sem v MB, trenutno dajem skozi preiskave, naslednje pa se vidimo z zdravnikom konc maja, ko bojo povedali kako naprej. Nič punce uživajte in se zopet kaj slišimo, ko bo miška naznanla go miška
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 17:58:16
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela FARGIIIIIIII.....POZABBBUUUUUUUUUUUUU..... ...Se že posipam s pepelom.... pa kako si lahko podabu!!! no, boš pa jutri poslala, a ne? ...pa saj me poznaš...ko pridem v službo pozabim na ves ostali svet.... ...jutri pa si napišem listek...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 17:59:07
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Nič punce uživajte in se zopet kaj slišimo, ko bo miška naznanla go miška a nič pred tem ne bo glasu od tebe?????
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 18:07:38
|
|
|
|
tinč407
|
neela itak da vas vsak dan malo počekiram včasih se zglasim, včasih pa samo preberem skozi kaj se z vami kaj dogaja Veš da ne morem brez vas bab! Ste mi presneto k srcu prirasle
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 18:12:52
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Veš da ne morem brez vas bab! Ste mi presneto k srcu prirasle
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 18:14:21
|
|
|
|
tinč407
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 18:32:30
|
|
|
|
miska73
|
Jst bi se tud objemal ... A lohk
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 20:14:57
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Jst bi se tud objemal ... A lohk miši, ta je sam zate!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 20:42:02
|
|
|
|
Fargesia
|
jst tud, jst tud!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 20:50:38
|
|
|
|
miska73
|
Iiiiiiiiiiiiiii... kak se ja fajn objemat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 20:58:03
|
|
|
|
neela
|
Mi se mamo radi, kot mlaaadiiii....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 21:06:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Mi se mamo radi, kot mlaaadiiii....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.2.2009 22:09:32
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Mi se mamo radi, kot mlaaadiiii.... Ja pa res se mamo!!!! Objemček za vse
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 10:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Lučka, upam, da se čimprej pozdraviš. Veliko čajčka pij, vitaminov, sadja... Ni hudič, da ne boš v dveh dneh dobra. penca, škoda tuhtat in razglabljat o PCO-ju. To pač imaš in s tem se je treba sprijaznit. Malo se sicer lahko pomaga s prehrano, ampak ozdravit pa ne moreš. misk, super, da nimaš stranskih učinkov. Napihnjenost bo pa itak minila. tinc, če se ne motim si ti na montiju? Je mogoče to razlog, da si imela O? Aja, pa hvala za vpogled v tvojo kartoteko. Drugače se nam pa pridruži enkrat pri srečanju - boš vidla potem, pa res ne boš mogla brez nas. neela, kako si??? nf, JAVI SE!!!!!!!! joj, vidim, da sem zamudila objemanje..
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 10:22:17
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, no jaz sem še vedno čist preč. Sem tudi to noč imela pestro, me je spet "napadla" driska. Sem v 2 dneh zaradi teh prebavnih motenj zgubila 3 kg, pa vsa sem švoh. Tako, da bolj ležim. Danes popoldn bom klicala zdravnika, da mi pove kaj naredit, še posebej me skrbi zaradi otročka, da mu ne škodujem. V glavnem me je še psiha napadla. suzi, ja sva včeraj zamudili objemčke. Pa saj po moje danes tudi še veljajo. Fargi, naj folikli lepo rastejo, neela in miška držim pesti z . tinč, misk, penca, tecnobica,....vse ostale K, lep sončen dan vam želim. nf, kje se skrivaš???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 11:49:41
|
|
|
|
tecnobica
|
Tudi jaz sem zamudila včerajšnje svinjsko objemanje. Lučka, upam, da se kmalu pozdraviš. Pa hvala za lepe želje. Res imamo sonček. Ravnokar sem se čisto prešvicala. Sem šla na en mali pohodek za pol urce. Če mi bo uspelo vsak dan, bi bilo super. Tinč, lahko da je res krivec za ovulacijo Monti. Jaz se tudi skušam zdaj spet držat in jest samo jedi z GI do 35. Pa gibat vsak dan vsaj malo. S tem ni mišljen seks. To pride še povrh...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 12:30:28
|
|
|
|
PENCA
|
Čao punce Jaz sem tudi včeraj zamudila objemčke . A lahko še danes? Da nadoknadim. PENCA ma vas rada vse Evo za vsako en objemček. Skuštrana suzi taka pač sem, o vsem moram biti na tekočem, kaj se dogaja z mojim telesom in zakaj. Pravi mali firbec. Drugač pa sem gledala bolj kakšno prehrano naj jem, da malo omilim. Nizek glikemični indeks, ane? Vse kar imam rada odpade. Pa se bojim, da bom morala črtat tudi čokolado. Joj, ne morem brez nje. Vsak dan pojem vsaj 100g. Pa zvečer pred TV samo sladkarijo, pa čips, pistacijo, arašide, saj zato mi pa samo trebuh raste. A mislite, da sem zato ker samo sladkarijo jem, dobila PCO? Ma ne vem več, sam to, da ne morem brez sladkiš, še sploh zvečer ne. Lučka 25 pozdravi se. Verjetno pa tole ne bo vplivalo na , on si bo že izboril kar rabi. Psihi pa se ne smeš pustit, ostani mirna in ko bolezen mine, boš spet . neela, jaz sem prštimana. Sem že v nizkem štartu za serečanje. Punce, pa lep dan želim
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 14:07:00
|
|
|
|
tecnobica
|
Penca, čokolado še lahko ješ, ampak probaj se navadit na tako z najmanj 70% kakava in več. Če te zanima montignac pa si poglej tukaj www.montignac.mojforum.si
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 16:17:06
|
|
|
|
Inana
|
Jooooj, no. Danes bi mogla pridet , pa je ni . Hehe, žalostna sem zato, ker čutim, da je na poti, pa izcedek je že obarvan, ampak to pomeni, da mi je Klomifen podaljšal cikel. Prej je bila vedno točna, ko urca, danes pa tole. Ja, ko se enkrat navadiš na redne cikle, te potem kar iz tira vrže. No, sedaj začnem jemati Klomifen od 3. do 7. dne (po Rešu) in upam, da se bo cikel nazaj skrajšal. Kakšne izkušnje? Aja, pa še to ... zjutraj sem bila prepričana, da je že prišla, ker me je bolelo kot , pa je ni bilo. Vseeno sem dala tampon not in bolečine so ponehale. Sedaj sem vzela tampon ven in evo, spet boli kot . Pa še nečesa res ne razumem ... imam PCO, ovulacije prisotne in menstruacije redne, hormoni okej, samo eden je malo povišan. Na kak način potem te ciste ovirajo zanositev? Hmmm ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 16:57:29
|
|
|
|
Inana
|
Okej, vse sem pomešala ... sploh mi še ne zamuja, ampak naj bi prišla jutri ... Se opravičujem za zgornji izliv
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.2.2009 17:09:29
|
|
|
|
KulGirl
|
Joj, hvala za vse čestitke in lepe želje. S ponedeljkovim pluskom pa se je prava agonija šele začela. Ponoči sem dobila močnejši rjav izcedek in trebuh me je malo bolel. Sem šla takoj zjutraj na urgenco kjer mi je naredil UZ in ni videl nič, razen dveh čisto drobčkanih pikic, za kateri je rekel, da ni še dovolj vidno kaj to je. Vzeli so mi kri za beta HCG in je bila vrenost 16 kar naj bi bilo v tem območju, ko ni mogoče določiti ali je + ali - Skratka nisem izvedela nič novega, nobenih tablet, nobenih navodil. Moram priti v ponedeljek na kontrolo. Danes sem naredila še en test in je bil spet pozitiven. Se pa bojim, da bo vsega konec in bo prišla Meni se bo čisto zmešalo od skrbi. Pa tako sem si želela te pikice.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
odvajanjeLelly28 RRKdaj ste začeli otroka odvajati od plenic?z 11 meseci (
32%)
1-2 letih (
37%)
2-3 letih (
32%)
Število vseh glasov: 19Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!