lučka 25
|
Ojla, najprej: miška, bravo!!!!! Kolk sem pa vesela. 9.3. al pa že kak dan prej, če ne boš zdržala, pa ma da test pokaže . Pa kako veliko število oplojenih celic, prav lep rezultat. Mam res občutek da bo še kak zamrznjenček. Fargi, super za prve užitke med počitnicami. Jaz pa mislim, da boš ful dobro reagirala na gobal, da boš imela noro veliko foliklov (glede na to, da že na K dobro reagiraš), pa da te znajo kar preusmerit na IVF. A te že strašim, a ti dajem spodbudo? Upam, da to ta drugo. Za jutri pa že držim pesti. neela, ma da si vse tri splanirate skupaj porodniško, ali vsaj v nekajdnevnem razmaku. Navijam za vse tri. Če bi bile vseob meni, bi vas kar objemala, skakala, ma da boste super zmagovalke. Ma kaj upam, vem da boste! PENCA, kar se kontracepcije tiče, ki si jo jemala pred laparo, naj te nič ne skrbi. Ker si jo tako in tako gotovo le en ciklus. Jaz sem jo pred 2.IVF tudi, pa je Reš rekel, da je to glede na moje PCO super, da os jajčniki vsaj malo počili. Tako, da kar v akcijo in JA lahko vama uspe že v prvo. Jaz navijam za to.
|