Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.2.2009 20:34:08
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ....pa še to ni bilo podčrtano!!! bemtiš sem zoprna...se vidi da sem učiteljica... ...še dobro, da sem že nardila osnovno šolo....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.2.2009 21:31:22
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ....pa še to ni bilo podčrtano!!! bemtiš sem zoprna...se vidi da sem učiteljica... ...še dobro, da sem že nardila osnovno šolo....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.2.2009 21:35:58
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ubogate pa čisto nič, razen Lučke in tecnobice...pa še to ni bilo podčrtano!!! bemtiš sem zoprna...se vidi da sem učiteljica... Se navadiš od učencev. Jaz sem tudi učiteljica in sem pobrala marsikatero njihovo napako. Sam mene to ful čudno po jajčnikih boli. verjetno bo res ovulacija. Jupi... Vsaj to.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 20.2.2009 21:39:31
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ubogate pa čisto nič, razen Lučke in tecnobice...pa še to ni bilo podčrtano!!! bemtiš sem zoprna...se vidi da sem učiteljica... Se navadiš od učencev. Jaz sem tudi učiteljica in sem pobrala marsikatero njihovo napako. Sam mene to ful čudno po jajčnikih boli. verjetno bo res ovulacija. Jupi... Vsaj to. Super za ovulacijo. Potem pa le hitro po narejenem spermiogramu še ata na mamo užgat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.2.2009 15:44:18
|
|
|
|
tecnobica
|
Tako. Moj je kar hitro opravu. Je reku, d k je bla tko fejst sestra v laboratoriju . Sva bla prva tam. Pol sta prišla še dva tipa, oba sama. Moj tud ni posebej prosu, če grem z njim. Pa nisem šla pol. Slončkala še nisva. Zdej sva bla mal na sončku, zdej je šu pa moj mal počivat. Pol ga pa napadem
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.2.2009 21:14:14
|
|
|
|
misk2
|
lucka 25... ja je reku naj kr pridm na uz..da ga poiscem...ko bo..tko da bomo vidl...( mamo neke veze z eno sestro pa bomo vidl).. neela drzimo pesti ... :)
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.2.2009 21:44:59
|
|
|
|
neela
|
misk2, hvala! Kje ste ostale punčare? Kod hodite?? Kaj ste vse v maškarah???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 21.2.2009 22:34:15
|
|
|
|
pipika123
|
Jaz samo še jutri vzamem eno tableto, potem pa čakamo. Haha. Upam da bo kaj pozitivnega. Torej jaz sem skoraj zaključila s prvim krogom.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 7:29:46
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro. Sem zgodnja, ker ne morem spati. Sem se zdaj že eno uro premetavala po postelji, zdaj sem pa kar rekla da bom vstala. Včeraj pa sem imela dan za potepanje. Planirala nisva nič, potem pa nisva bila cel dan nič doma. Sem bila zvečer kot cunja. Bo treba tempo zmanjšat, ker že nisem več tako v kondiciji. neela, a ti pa nisi šla nič v maš****e? misk2, super, da te bo G spremljal z UZ. tecnobica, vidim da je tvoj opravil spermiogram, potem je pa gotovo tudi sledilo... Fargi, a uživaš, ko so se vam začele počitnice? Nam se pa končujejo, spet bo lubi polno zaposlen, jaz mam pa tako in tako zdaj že zelooo dolge počitnice. Grem potem v službo s šolskim letom 2010/2011. Kje je še to. suzi gotovo uživa s . miška, danes držim pesti, da dobiš v varstvo najlepša, najboljša,...otročka. Pa še kakšen zamrznjenček naj te potem počaka. Vse ostale, neimenovane, a še vseeno v mislih, en lep nedeljski dan (saj je danes nedelja, a ne , mene spet spomin daje).
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 8:26:51
|
|
|
|
neela
|
Dobro jutro še z moje strani! mami lučka, ma kaj je zdej to?? Praviš, da boš malo izpregla, potem pa si kot konjska figa - skoz na cesti. Ja, mislim, da je še dobro, da gre tvoj dragi delat, da se vsaj malo spočiješ, a? Mene maškare že nekaj let ne mikajo več....kaj pa vem ob tem vsakodnevnem kaosu se mi zdi, da so vsak dan maškare. miška, danes navijamo samo zate!!!! GO MIŠKA GOOOOO!!!!! Pa hitro poročilce!!!! Fargi, kod se ti potepaš? Zamo zavohaš počitnice pa te že nič ni tle! Veliko veliko največ sreče ti želim jutri na UZ!!! suzi, a že maš kakšno fotko svojga v albumu??
< Sporočilo je popravil neela -- 22.2.2009 8:28:29 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 9:43:32
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, a veš da isto razmišljam. Po eni strani se prav vesela, daje konec počitnic, bom vsaj malo počila. Ker sem res že prav zmatrana. Danes greva še k njegovim, da vidim nečaka za pusta hrusta, ker so se včeraj potikali po toplicah. Potem pa lepo polivat. Zdaj pa res obljubim. Kar se pa maškar tiče sempa letos prav vesela, da se mi po 10 letih ni treba nič našemit, pa afen guncat v službi. Saj potem, ko sem napravljena me ni za ustavit, sem vedno glavna animatorka . Pa saj to je čist normalno za mene, vedno norčava.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 12:21:35
|
|
|
|
PENCA
|
Fargi tud jaz ne vem kateri ciklus sem 1. ciklus po laparo Danes me je obiskala , pol greva pa v borbo, kljub kontracepcijskim, ki sem jih jemala zaradi laparo. Saj ne bo nič narobe, če slučajno zanosim, ane? Pa da bi v prve ratal tud ne verjamem. Čaka me še veliko dela, da preštudiram vse o PCO, pa ta povezava z inzulinom mi tudi ni čisto jasna A to pomeni, da sem potencijalni kandidat za sladkorno tipa II? Ne bom vas več matrala, ker zadnje čase mate kar veliko dela z mano. Sm pač firbčna k , vse hočem vedet, da bom pol sploh znala mojga G kaj vprašat. Lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 15:03:10
|
|
|
|
Fargesia
|
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK in ex klomifenk - miska73 - 2. IVF
- Fargesia - 4. IUI
- neela - 2.IUI
- PENCA - 1.ciklus po laparo
- skuštrana suzi - 6.ciklus
- tecnobica - 3.ciklus
- Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
- nina68 - 1.ciklus (6.3.)
SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE stunfek, trinity22, nf, lučka podatke za na seznam napišite ODEBELJENO, PODČRTANO IN OBARVANO, da se ne izgubijo med vso klobaso postov, ki jih naklofamo!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 15:04:51
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla...ja počitnice mam... pa sva bla za vikend pri nejgovih...zdej sva pa doma... jutri mam že prvi UZ in me je kr mal strah...glede na to kar je Emsika napisala...ker jaz sem ful dobro vedno na klomifen odreagirala in mi je hotel dat puregon 100, pol si je pa premislil in mi je dal raje gonal 75, ker sem imela po K hiperco...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 15:31:54
|
|
|
|
miska73
|
Jst sem doma in pridno žulim desni bok... moj pa pripravlja kosilo. Nisva šla direkt domov danes iz GK, ampak sva še šla k prijatlom na obisk. Sem si rekla, da noge imam na kavču lahko tudi na obisku ... A vas zanima poročilo... Grejem dve lepi blastocisti. Za zamrznjenčke je pa trenutno še vprašajček. Bodo počakali do jutri, kako se bodo razvijali, pa se potem odločili. Babe, kr verjet ne morm.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 15:53:17
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Grejem dve lepi blastocisti. Za zamrznjenčke je pa trenutno še vprašajček. Bodo počakali do jutri, kako se bodo razvijali, pa se potem odločili. Babe, kr verjet ne morm. to je toooo!!!!! kdaj bomo skakali od veselja zaradi ?! datum me zanima!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 16:17:04
|
|
|
|
neela
|
miška, iz vsega mojega velika srca ti čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Superca!!! Ja, tud mene že počasi sedaj zanima, kdaj te bomo zapile... ... P.S.: Nič se ne sekiraj, imaš sedaj 14 dni časa, da začneš verjeti, da si srečka !
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 16:19:00
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia jutri mam že prvi UZ in me je kr mal strah...glede na to kar je Emsika napisala... Fargi, NEHIIII!!!! Jutri boš šolski primer vzgajanja dobrih foliklov! Zmenjeno? Boš ubogala al ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 16:23:27
|
|
|
|
miska73
|
Fargi, neela vse lepo in prav... ampak z unim skakanjem bomo pa še dva tedna počakale, a ne Krvni test imam pa 9.3. Neela kdaj imaš pa ti uradni test? Fargi zdej pa je na tebi rad, da maju z neelo dohitiš... Kdaj bom lahko začela spet Josha limat za tebe? Pa res vama hvala za navijanje. Predvsem uno v živo pred punkcijo. Seveda hvala tudi ostalim mojim pupikam.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 17:34:22
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pa res vama hvala za navijanje. Predvsem uno v živo pred punkcijo. miška, for you anytime!!! Kdo ti je delal transfer? Tvoja G? Koliko ostalih jajčec se je razvilo??? A boš te dneve na bolniški al greš delat? Kako pa drgač počutje?? Jaz sem 6.3. naročena pri dr. D na posvet. Saj me poznaš - mene organiziranko do nezavesti. Torej, ali se bomo tistega dne veselili pozitivnega krvnega testa al pa se bom poskušala dogovoriti še za kakšen iui z Gonalom in hkrati konizilij za ivf.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 18:00:39
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi zdej pa je na tebi rad, da maju z neelo dohitiš... Kdaj bom lahko začela spet Josha limat za tebe? josha mi vedno lahko nalepiš...drugače mam pa jutri prvi UZ...danes zvečer še ena pikico gonala, potem pa UZ in naprej če bo potrebna terapija...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 18:01:33
|
|
|
|
Fargesia
|
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK in ex klomifenk - miska73 - 2. IVF - greje (9.3. test)
- Fargesia - 4. IUI
- neela - 2.IUI - 6.3. test
- PENCA - 1.ciklus po laparo
- skuštrana suzi - 6.ciklus
- tecnobica - 3.ciklus
- Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
- nina68 - 1.ciklus (6.3.)
SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE stunfek, trinity22, nf, lučka podatke za na seznam napišite ODEBELJENO, PODČRTANO IN OBARVANO, da se ne izgubijo med vso klobaso postov, ki jih naklofamo!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 18:01:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela miška, for you anytime!!! Kdo ti je delal transfer? Tvoja G? Koliko ostalih jajčec se je razvilo??? A boš te dneve na bolniški al greš delat? Kako pa drgač počutje?? Jaz sem 6.3. naročena pri dr. D na posvet. Saj me poznaš - mene organiziranko do nezavesti. Torej, ali se bomo tistega dne veselili pozitivnega krvnega testa al pa se bom poskušala dogovoriti še za kakšen iui z Gonalom in hkrati konizilij za ivf. A sem spet samo napol napisala... Od 13 se jih je oplodilo 10. Razvijale so se pa ene malo lepše od drugih. Dve sta danes prigurali do lepih blastocist, za ostale bodo pa počakali kako se bodo razvijale do jutri. In se potem odločili ali bojo kej zamznili. V prvem postopku smo bili daleč od tako lepih zarodkov. Delala je pa moja G. Na bolniški bom verjetno do konca tega tedna. Počutje OK. Se pustim na veliko razvajat in mi je takoooooooooooo hudo... Kar se pa tebe tiče... Edino škoda, da ne prideš na test v ponedeljek, ko bom jst tam. Sicer se mi pa zdi tvoj plan odličen. Več želez v ognju, da boš bolj mirna... Drgač pa ne pozabi na najine skupne plane okoli porodniške in okupiranja porodnišnice...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 18:16:00
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, najprej: miška, bravo!!!!! Kolk sem pa vesela. 9.3. al pa že kak dan prej, če ne boš zdržala, pa ma da test pokaže . Pa kako veliko število oplojenih celic, prav lep rezultat. Mam res občutek da bo še kak zamrznjenček. Fargi, super za prve užitke med počitnicami. Jaz pa mislim, da boš ful dobro reagirala na gobal, da boš imela noro veliko foliklov (glede na to, da že na K dobro reagiraš), pa da te znajo kar preusmerit na IVF. A te že strašim, a ti dajem spodbudo? Upam, da to ta drugo. Za jutri pa že držim pesti. neela, ma da si vse tri splanirate skupaj porodniško, ali vsaj v nekajdnevnem razmaku. Navijam za vse tri. Če bi bile vseob meni, bi vas kar objemala, skakala, ma da boste super zmagovalke. Ma kaj upam, vem da boste! PENCA, kar se kontracepcije tiče, ki si jo jemala pred laparo, naj te nič ne skrbi. Ker si jo tako in tako gotovo le en ciklus. Jaz sem jo pred 2.IVF tudi, pa je Reš rekel, da je to glede na moje PCO super, da os jajčniki vsaj malo počili. Tako, da kar v akcijo in JA lahko vama uspe že v prvo. Jaz navijam za to.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 18:36:44
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, strašiš me....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?