Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 18:43:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, strašiš me.... Ne, ne....to bo samo dobro, bo velika izbira foliklov, celic, ker boš dobro odreagirala. Pa večja možnost za . V glavnem je meni bolj pomembno, da zagledaš in postaneš presrečna .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 22.2.2009 19:49:08
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, strašiš me.... V glavnem je meni bolj pomembno, da zagledaš in postaneš presrečna . meni tudi!!! mariskaj sem že preživela, bom pa punkcijo tudi če bo treba!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 0:17:44
|
|
|
|
misk2
|
tkole....prve tablete smo vzeli... zaenkrat nic posebnega..bomo vidli...drzim pesti za ostale..
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 7:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Vidim, da ste bile kar pridne in ste veliko napisale - grem brat. martinki, ti si pa res čist not padla. Saj prav, če verjameš!!! Jaz si resnično moram še enkrat pogledat film. A potem misliš, da tale Bownova terapija deluje? Od česa te pa boli rama? Se ti prenaša iz jajčnikov bolečina? misk, jaz ti predlagam da ješ klomifen zvečer, da boš večino stranskih učinkov imela ponoči. Lahko pa vseeno pričakuješ špikanje, vročinske valove... penca, glavno, da je levi super!! Brez skrbi, bo pa poskrbel še za desno stran!! fargi, tale seznam je pa res star.. Ga bom popravila, brez skrbi. In kako si ti, drogerašica? Špikice niso več problem? neela, vidim, da je bil ta IUI čisto drugačen od prejšnjega. Drži se in naj ti čimprej mine teh 14 dni. Aja, slikc pa nimam v albumu. Če hočeš ti na ZS dam povezavo do slik. Halo??? 6.3. imaš posvet pri dr. D???? Kdaj pa?? Jaz ga imam ob 8.30!!! Ha, ha, sedaj bomo pa midve skupaj razturale!!! nina, upam, da bo zate že prvi mesec klomifen naredil čudež in boš dočakala . tecnobica, bravo za O!! Ste bili kaj pridni? lučka, joj, ti si že na polovici !!!!!!! Kako gre hitro.. Kaj pa tebi? Se vleče? Voziček si sedaj že nabavila ali ne? Pa ostalo? Ja, midva sva pa uživala z najinim (beri ). V soboto sva šla na dolg sprehod, v nedeljo smo se potepali.. Danes sem pa spet 8 ur v službi. miška!!!!!!!!!!!!!!!! Blastociste!!!!!!!! Super.. Sedaj ti pa ne uide!!!!!!!!!!!!!! Bravo punca!!! Res sem vesela zate in za tvojega!!! Koliko se jih je pa drugače oplodilo od 13ih? Aha, sem že prebrala. Bravo za 10 oplojenih celic!! Kar pusti se razvajat!! Saj veš - izkoristi priliko!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 7:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK in ex klomifenk - miska73 - 2. IVF
- Fargesia - 4. IUI
- neela - 2.IUI
- PENCA - 1.ciklus po laparo
- skuštrana suzi - 11.ciklus (preživela že 6 ciklusov K, laparo in HSG, trenutno čakam na 1. posvet za IVF)
- tecnobica - 3.ciklus
- Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
- nina68 - 1.ciklus (6.3.)
SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE stunfek, trinity22, nf, lučka
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 7:57:43
|
|
|
|
neela
|
Jutroooo....a bo katera skuhala kavico??? suzi, a sedaj bomo pa medve raztur delale??? Ok, zmenjeno. Sam jaz sem kakšno uro za tabo na vrsti. Lahko pa se zmenva, da me ti počakaš in jaz pridem prej, da kakšno ob kavici rečeva, a? A boš ti kr zatežila za IVF? Fargi, držim pesti za dober pridelek!! mamici lučka in miška pa uživata, kajne???? Ufff.....kakšna foušarija me ščipa....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 10:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
neela, itak, sam bo treba bolj na hitro tisto kavico spit, ker nimam varstva za . Aja, drugač pa itak, sej drugega kot IVF pri meni ne morjo delat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 10:34:25
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi neela, itak, sam bo treba bolj na hitro tisto kavico spit, ker nimam varstva za . Aja, drugač pa itak, sej drugega kot IVF pri meni ne morjo delat. draga moja pasja mami, za tisti dan daj svojga na počitnice, da bova vsaj eno kavico v miru spile. Lahko pa se zmenva za po tvojim in pred mojim pregledom, a?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 10:54:01
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 ... A vas zanima poročilo... Grejem dve lepi blastocisti. Za zamrznjenčke je pa trenutno še vprašajček. Bodo počakali do jutri, kako se bodo razvijali, pa se potem odločili. Babe, kr verjet ne morm. BRAVO
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 10:56:57
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi tecnobica, bravo za O!! Ste bili kaj pridni? Ma nisem več prepričana, da je bila ovulacija, ker temperatura ostaja enaka. No, sicer pa na temperatur vpliva klomifen a ne? Ja veš da smo bli pridni.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 10:59:10
|
|
|
|
KulGirl
|
Punce, jaz sem danes naredila test in je JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ne morem verjet. Po enem letu truda in treh škatlicah klomifena mi je uspelo Zadnjo M sem imela 19.1.2009. Cikluse pa sem imela na 35 dni. Ringarajin kalkulator mi je izračunal PDP 2.11.2009. Po nekaterih drugih izračunih pa sem oktobrka. Ma nima veze. Samo da bo vse OK! Zaenkrat me bolijo prsi in včeraj me je nekaj špikalo v trebuhu. Pozdravček vsem in vsem želim, da se vam uresniči največja želja.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 11:28:57
|
|
|
|
PENCA
|
Lučka 25 hvala za odgovor in tolažbo.. Ja, pustimo se presenetit. Martinki tudi jaz nislim, da je lepo, da verjameš v Bownovo terapijo. Še najlepše pa je, če pomaga. Pomaga pa, če verjameš v to . miska73 zelo lepo si napisala kako je bilo. 13 jajčec je super in 10 oplojenih še bolj super . Če se pa zdaj ne bo nič prijelo, potem pa res ne vem . Navijam, da boš 9.3. zagledala . Mogoče bojo . Fargi kako je bilo na UZ? Verjamem, da je bilo super. Itak, kako pa drgač . Ne se pustit strašit. skuštrana suzi in neela vama pa želim, da bo 6.3. za vaju en prav posebej lep dan . Izkoristita priliko za kavico. KulGirl Nima veze kdaj imaš rok, važno je, da bo zdrav, kajne? Me gremo za tabo. Leto 2009 bo pa res zelo plodno. Se strinjate stare sablje, da letos končno zmagamo?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 11:47:47
|
|
|
|
neela
|
JUPIIIIIIII...pa smo vendarle dočakale novo srečko nosečko!!! Vidiš Fargi, samo seznam je potrebno povleči iz naftalina, pa je že ena klomifenka izstreljena med rozike. KulGirl - iskrene čestitke! Želim ti čim manj in prijetnih ! PENCA - saj, če boš tisti dan kaj hodila okol Gk se nama le pridruži, bo še bolj veselo in klepetavo!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 12:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
neela, na žalost ga ne morem nikamor dat. Že tako ne vem kam ga bom dala poleti ko bova šla na morje. Ja, lahko pa greva po mojem posvetu, če te ne moti, da bo moj zraven. tecnobica, enkrat sem brala, da ko jemlješ K ne moreš gledati še na BT, ker ni zanesljiva. Koliko je pa res pa ne vem, ker si jo nisem še nikoli merila. kulgirl, bravo!!! Čestitke nosečka!!! Sedaj pa pazi nase in na svojega .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 12:29:23
|
|
|
|
lučka 25
|
kulgrl, bravo!!!! To je pa čudovita novica!!! Fargi, kako si opravila na UZ? Mislim nate mučos. suzi,mvidim da je bil lep vikend z vajinim . Midva pa nimava še nič kupljeno. Doma mava veliko stvari, ki so nama jih podarili, nekja jih še dobiva, pa nekaj nama še posodijo. Za voziček pa se še odločava med dvema, pa nama pri tistem, ki nama je ljubši ni všeč cena, je previsoka , ampak je pa funkcionalen, pa še tako nama je všeč. Pa saj mava še čas. Čeprav se bližava polovoci, naju samo še en teden loči od nje. neela, ja jaz pa uživam. Danes sem pa res bolj na izi. Te ubogam. Sem šla že mal nečaka cartat, ta naš v trebuhu pa danes telovadi kot za stavo. Vidim, da se ti že obeta novo pohajkovanje na GK z drugo spremljevalko. tecnobica BT je v času jemanja K res zelo zmešana in se ni za zanašat na njo. Bolj bodi pozorna na špikanje v jajčnikih in na prozorno sluz.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 12:51:35
|
|
|
|
PENCA
|
Neela hvala za povabilo. Bi bilo res zanimivo . Ampak težko, da bom kaj tam okoli hodila. Drgač hodim v Trbovlje. Ampak hvala vseeno. Lepo se imejta, mogoče se vama pa pridruži katera druga.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 13:26:31
|
|
|
|
neela
|
lučka, pa daj nam posreduj slikce od teh dveh vozičkov, pa bomo glasovale! Kaj praviš??? A že brca? Že dolgo? Kakšen je feeling? suzi, ok, potem se na kratko zmenmo po tvojem pregledu. PENCA, pa drugič - če ne prej, ko bomo klomifenke zopet srečanje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 13:49:46
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl Punce, jaz sem danes naredila test in je JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ne morem verjet. Po enem letu truda in treh škatlicah klomifena mi je uspelo Zadnjo M sem imela 19.1.2009. Cikluse pa sem imela na 35 dni. Ringarajin kalkulator mi je izračunal PDP 2.11.2009. Po nekaterih drugih izračunih pa sem oktobrka. Ma nima veze. Samo da bo vse OK! Zaenkrat me bolijo prsi in včeraj me je nekaj špikalo v trebuhu. Pozdravček vsem in vsem želim, da se vam uresniči največja želja. Supeeeer . Jaz sem na istem kot ti, mislim časovno matranje za in krog klomifena. No, samo še čakamo. ENkrat sredi marca bi že mogla vedet a ne? Imam pa tak fajn občutek ta mesec. Same pozitivne misli. Si moram še toti film ogledat. Saj snela sem ga že. Pravjo babnce tle da pomaga pozitivno mislit al kako že. Ma glede temperature... jaz sem opazila, da je malo drugačne, vendar pa je še zmeraj imela nek vzorec kot takrat, ko nisem jemala Klomifena. No, bomo vidli. Sem se pa na merjenje temperature navadla tolk, da zjutraj, ko se zbudim, direkt po termometru posežem.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 14:35:27
|
|
|
|
tinč407
|
Hej hej! Se zopet malo oglašam! Mam eno super novico, pa eno žalostno novico. Super novica:Po več kot enem letu sem zopet imela ovulacijo in to brez klomifena ali kakršnih koli tabletk. In bila je O v pravem pomenu besede Zdaj pa žalostna novica: Sexala sva 5 dni pred O ker potem nisva bila 3 dni skupaj in jaz nisem vedela da jo bom dobila. Le kako bi lahko vedela. Po več kot enem letu znova dobima priložnost in jo seveda zafuštrava! Tako sem jezna na sebe in celi svet!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 15:07:22
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Hej hej! Se zopet malo oglašam! Mam eno super novico, pa eno žalostno novico. Super novica:Po več kot enem letu sem zopet imela ovulacijo in to brez klomifena ali kakršnih koli tabletk. In bila je O v pravem pomenu besede Zdaj pa žalostna novica: Sexala sva 5 dni pred O ker potem nisva bila 3 dni skupaj in jaz nisem vedela da jo bom dobila. Le kako bi lahko vedela. Po več kot enem letu znova dobima priložnost in jo seveda zafuštrava! Tako sem jezna na sebe in celi svet!!! Super za ovulacijo. Sam tega s seksom pa ne razumem. Seksala sta 5 dni pred ovulacijo, pol pa nč več al kako? Kako poredko pa vi to počnete?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 15:25:15
|
|
|
|
tinč407
|
Tečnobica, beri bolj pozorno! Skoraj 3 dni pred in še dan po O nisva bila skupaj, oz. sva se videla ko je eden prišel in drugi odhajal! Mogoče pa bi se morala kar na vratih dol dati
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 15:31:20
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla!!! kulgirl, čestitke!!! poročilo: desno 10, 10 in levo 8 in drobni...je rekel, da lepo rastejo. sem pa danes 8.dan. v četrtek imam spet...se pravi 26.2. UZ terapijo mam pa še naprej do četrtka, potem bomo pa videli...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 15:32:00
|
|
|
|
Fargesia
|
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK in ex klomifenk - miska73 - 2. IVF (9.3.-test)
- Fargesia - 4. IUI (gonal)
- neela - 2.IUI (6.3.- test)
- PENCA - 1.ciklus po laparo
- skuštrana suzi - 11.ciklus (preživela že 6 ciklusov K, laparo in HSG, trenutno čakam na 1. posvet za IVF)
- tecnobica - 3.ciklus
- Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
- nina68 - 1.ciklus (6.3.)
SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE stunfek, trinity22, nf, lučka, KulGirl
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 23.2.2009 15:36:54 >
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 15:35:34
|
|
|
|
tinč407
|
Fargi bravo za foliklčke. Jaz sem imela na 13. dan 14mmx11mm in sem imela 17 dan O. Navijamo, Navijamo....!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 23.2.2009 15:37:28
|
|
|
|
Fargesia
|
a z gonalom tinč?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?