|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
25.2.2009 18:12:42   
lučka 25
KulGrl, upam da se vse uredi. Mogoče si p kasneje zanosila, kot pa misliš. Če bo beta HCG lepo naraščal, potem bo vse v redu. Držim pesti, da je vse O.K., da se bo veslje nadaljevalo.
Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljše počutje.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
25.2.2009 21:10:46   
PENCA
Dober večer vse, sem danes zvečer prišla pogledat, za vsak slučaj, da ne bi spet zamudila  user posted image . Pa ni nobene gneče, kje pa ste danes? Ziher filme gledate, jaz grem tudi zdaj pred TV.

Inana danes se je user posted image najavila, jutri pa pride, a ne? Meni so tudi diagnosticirali PCO, menstruacije imam na 30 dni redne, folikli lepo dozorevajo, če pa potem je ovulacija pa ne vem. Možno je še, da so folikli prazni. Veliko možnosti je zakaj nam nekaterim že dolgo ne rata user posted image . Hormone sem si dala na lastno pest preverit 3. dan v ciklusu in je tudi vse normalno.
Policistični jajčniki imajo na jajčniku narejeno nekakšno skorjo iz cist, in tu skozi jajčece ne more prodreti, da bi potovalo po jajcevodu in se tako ne more srečati s semenčico. To je čist laična razlaga, tako jaz to razumem, lahko pa da se motim. Naj me katera popravi, če ni tako.

KulGirl verjetno se bo vse uredilo. Se strinjam z lučko 25. Držim pesti, da se bo vse lepo izšlo. user posted image

tecnobica vem da je temna čokolada bolj zdrava, ampak jaz imam rada samo eno čokolado - mlečno z lešniki. Bom pa malo zmanjšala.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
25.2.2009 21:18:26   
Fargesia
takole se jaz zdajle počutim...pa ne vem zakaj...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
25.2.2009 21:27:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Pikica, halooooooooooooooo... ni zdej cajt za to... ne ga no biksat.
Dej si no kako salso raje zavrti.

Jutri greš tvoje lepe foliklčke pokazat, potem bote pa čez vikend že otroke delali...
Pol boš pa z nama z neelo v klubu trepetalk... pol boš pa + nalulala...
In tak naprej...

Nema zdej depresije. Naslednji 9 mesecev sploh ne, pol pa tudi ne.

Če pa kej pomaga, ti pošiljam pa en veilk objem.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
25.2.2009 22:19:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Pikica, halooooooooooooooo... ni zdej cajt za to... ne ga no biksat.
Dej si no kako salso raje zavrti.

Jutri greš tvoje lepe foliklčke pokazat, potem bote pa čez vikend že otroke delali...
Pol boš pa z nama z neelo v klubu trepetalk... pol boš pa + nalulala...
In tak naprej...

Nema zdej depresije. Naslednji 9 mesecev sploh ne, pol pa tudi ne.

Če pa kej pomaga, ti pošiljam pa en veilk objem.

Se čist podpišem pod tole. Lubica, ne ga nam biksat. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
25.2.2009 23:16:48   
PENCA
ja tud jaz se strinjam z njima. Ni zdaj cajta več za to, kati kmalu se bodo tvoji občutki spremenili v user posted image , ker boš kmalu zagledala user posted image user posted image . Do takrat pa nekako prebrodi te dni. Saj jutri bo spet sonček. Res si rajš salso zavrti, te takoj spravi v dobro voljo, vsaj mene. Me takoj začnejo pete srbet. Če boš šla pa še plesat, pa še tolk boljš. Jaz sem pred parimi leti šla 2-krat na teden na grad Kodeljevo, potem sem spoznala mojga, sva nekaj časa hodila tudi na tečaj, potem pa je kmalu obupal in nisva bila že ene dve leti user posted image . Tolk bi plesala, ampak nimam kej, dec noče. Ti pa, če imaš priliko pa kar izkoristi. user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
26.2.2009 7:48:28   
Anonimen
Jutro.

Inana, nič hudega če se ti bo ciklus malo podaljšal. Par dni gor ali dol. user posted image

kulgirl, močno, močno držim pesti, da v ponedeljek zveš dobre novice in da bo hormon zrastel v višave!!! Mogoče si imela samo pozno ovulacijo in je zato hormon tako nizek. user posted image  Skratka, želim ti vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, ne ga biksat. Tale ciklus bo uspešen, zato bodi vesela!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image

Pa ostale? Kako ste?

(odgovor članu KulGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
26.2.2009 10:40:58   
tecnobica
KulGirl ostani pozitivna. Ne tako razmišljat. Ti samo razmišlja, kako boš čez 8 mesecev držala štručko v rokah.

Fargi, kakšno razmišljanje pa je zdaj to? A to zdravila tko vplivajo nate?

Suzi, jaz sem tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
26.2.2009 11:26:23   
Fargesia
jaz sem mela danes UZ...pa ga mam jutri spet...desno dva 14mm, levo en 11mm...še kr naprej se špikamo...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
26.2.2009 11:29:52   
misk2
fargensia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....superrrr.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo kr ok... mogoce ..no mislim da tele hormoni name vplivajo se na emocije....kr mi marsikaj ne stima .....user posted image user posted image

fizicno sm kr ok...veselo user posted image vsem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
26.2.2009 12:12:49   
Anonimen
no, vidiš fargi.. user posted image   user posted image   user posted image    user posted image  Dobri rezultati so tu. user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   Si danes boljše volje?

(odgovor članu misk2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
26.2.2009 16:07:50   
tecnobica
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
26.2.2009 17:23:45   
Fargesia
suzika, ja, sem boljše....user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
26.2.2009 17:35:52   
neela
Jebenti kolaudre....ni me en dan sem gor pa mi že Fargi pade v depro. user posted image RES JE FARGI - ne ga biksat!!! Sedaj moraš biti najmočnejša, najbolj vztrajna in najbolj optimistična! Kako bi pa to zgledalo, da bi tvoj user posted image že od prvih dni bil prisiljen bivakirat pri depresivni mami?!?!? Ja haloooo???? Kaj bi rada dobila in vzgojila novega depresivčka, ki bo imel odprt stalni recept za antidepresive??? Ufff....sem se razjezu....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
26.2.2009 18:05:18   
Fargesia
pa si se res zarjezu!!!

no, danes sem se peljala od frizerke in poslušala tole...

in sem se drla na polna pljuča...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
26.2.2009 18:11:06   
lučka 25
Fargi, še tu. Lepo si opravila danes, jutri boš pa tudi. Pa današnji izbor glasbe mi je veliko bolj všeč kot pa tisti včeraj. user posted image

O, mami neela se je razjezila.user posted image  ja, če otroc ne bogajo, je treba mal po mizi udart.

suzi, a danes dopoldan smo te pa zanemarjale. ja ti šment. Jaz sem bolj poležavala, pa moj me je peljal na sprehod, da spet zadiham svež zrak in si naberem moči.

misk2, ja ti hormoni znajo kake emocije sprožit. Jaz sem bila po njih še bolj norčava kot ponavadi. Vsaj tako pravijo, ampak jaz nič ne vem.user posted image

Drugače pa sem danes boljše volje, ker so zgleda bacili pobegnili svojo pot. Sem pa pozabila prej povedat, da če bi katera rada hitro shujševalno kuro, kjer v 3 dneh zgubiš 4kg, da bi se lahko oglasila pri meni. Bi sredstvo za hujšanje dobila zastonj.user posted image  user posted image  user posted image  Ja, saj zdaj se hecam, ko je vse za mano, edino še moči mi manjka, hodim kot kak upokojenka, čist brez moči.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
26.2.2009 19:03:09   
Fargesia
lučka!!!! že skor čez polovico!!!!!!!! kam čas beži.... tale

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
26.2.2009 19:07:52   
neela
fargi, no, lepo, da me vsaj eden uboga...user posted image user posted image user posted image

lučka, oprosti, ker se nisem včeraj, ko je bilo pri tebi bolj vse na tekoče, nič 'obdregnila' ob te....verjamem, da si bila usrana user posted image od strahu za bebija. Te hecam malo, a? Ej, pa sej veš, da ti želim samo dobro - tebi in tvojmu sončku. In ker vem, da imaš tako trdo kožo, da preneseš marsikaj, te lahko tudi ob taki situaciji malo podražim, kajne? Ampak saj to je samo user posted image . Vse bo ok!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
26.2.2009 19:20:01   
lučka 25
Fargi, ja v ponedeljek bom že kar na polovici. Saj sploh n morem verjeti. user posted image

neela, veš da imam trdk kožo, ki ješe lepo mehko oblazinjena. user posted image  Me je skrbelo za bebija, ampak je tako veselo brcal, da me je takoj potolažil. Si ap žal zamudila zastonj shujševalno kuro.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
26.2.2009 19:25:37   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Si ap žal zamudila zastonj shujševalno kuro.user posted image

Hvala lepa....sem navezana na svoje kilce....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
26.2.2009 19:39:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
26.2.2009 19:51:41   
neela

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kaj pa je smešnega???...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
26.2.2009 19:52:26   
miska73
Pri meni spet internet dela user posted image user posted image user posted image
Sem bila cel dan odrezana od sveta...

Lučka user posted image sam da si zmagala nad bacili. Zdaj pa jest za dva ali pa še več, da dobiš kilce nazaj.

Fargi držim pestke, da bodo foliklčki lepo vztrajno in enakomerno rasli še naprej.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
26.2.2009 20:14:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pri meni spet internet dela user posted image user posted image user posted image
Sem bila cel dan odrezana od sveta...

porkaš, kako se je pa tebi to zgodilo??? verjetno zgleda tako, kot bi ti odrezali obe roki, kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
26.2.2009 20:57:24   
PENCA

miska73 men je tud dons neki računalnik nagajal, sm že mislila, da je crknu. Še dobr, da ni. Sm ga pol usposobla, sm se pa tud počutila čist odrezana od sveta.

neela te čist razumem. Jaz sem tudi navezana na moje kilce, še sploh, ker nočjo stran. Trebušček imam tako lepo okrogel, kot bi bila že 4 v. mesecu. user posted image Ma, se hecam, da zdej plac delam za user posted image .

Fargi sem full vesela, da si zamenjal musko, zdej je dost boljš user posted image .

lučka 25 ne morem verjet, še malo pa boš na cilju. Se že kaj pripravljaš, da bo tvoj mali user posted image kmalu prišel pogledat kako je tu zunaj?
Lepo, da so bacili šli. Upam, da jih nisi k meni poslala, ker se pa jaz danes čist zanič počutim user posted image .

Zdej pa še en film pogledam, palačinke pojem, ki jih peče moj dragi, pol pa lahko noč

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?