lučka 25
|
Suzi, en lep vikend, seveda s svojim . Martinki, nič nisi čudna. Naredi vse, kar misliš da ti bo pomagalo. misk2, dobrodošla. Jaz sem jemala v prvo eno tableto zjutraj in drugo zvečer, pa sem imela polno stranskih učinkov, prav preveč efekta pa ni bilo, glede na to, da ni bilo špikanja. V drugo pa sem jemala obe tableti zvečer, večino stranskih učinkov prespala, pa še špokalo me je veliko bolj. A te je G kaj naročil med 12 in 14 dnem cilusa na UZ? PENCA, ja porcelanast videz jajčnikov je PCO. Pri meni so rekli, da so se zlo namatrali da so jih prešpikali, se je G malo pohecal, da imam pa zelo kvaliteten porcelan, ki se težko razbije. Fargi, pridna. Si potegnila seznam iz naftalina. Ja mene lahko prestaviš med nosečke (sem obarvala, da bo vidno ). tecnobica, če imata jutri spermiogram, potem danes odpade, jutri pa le v akcijo. neela, jaz že stiskam pesti, vsek 14 dni, potem bo pa tako olajšanje, ker bo . Samo tole, da boste pa ve vse tri rasturile tudi pri porodu, bi bilo pa tudi dobro za doživet. Ma kaj dobro, ful mega špon debest dobr! Bi vas pa tud jaz prišla pogledat pa častit k bi vse rodile malo po mojem roj.dnevu. miška, samo 2 dni boš zaostajala, čeprav boš ti v varstvo dobila že 5 dni stare, neela pa jih je danes oplodila s super hitrim seksom brez moža v bližini.
|