|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
20.2.2009 14:04:02   
Fargesia
aja...seznam je s prve strani, ker se mi ni dalo iskat...dejte mal pogledat in povedat kaj naj popravim...pa sporočite spremembe odebeljeno in podčrtano in obarvano, prosim...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
20.2.2009 14:05:58   
misk2
aha....ok...mislim da bom upostevala tvoj nasvet... bom jst tud jedla dve tbl zvecer pred spanjem.. kaksni stranski ucinki pa so bili? 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
20.2.2009 14:10:39   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

aha....ok...mislim da bom upostevala tvoj nasvet... bom jst tud jedla dve tbl zvecer pred spanjem.. kaksni stranski ucinki pa so bili? 

ne glih fajn...prvič grooooznoooo slaboooo...in to na silversta...noro res...potem drugič vročinski valovi...potem 3. še vedno vročinski...potem pa vse ostalo (ne vem več točno koliko...čakaj...aha..potem pa 5 ciklusov jemanje zvečer) in sem bila brez stranskih učinkov...

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
20.2.2009 14:10:42   
PENCA
Fargi ti si res faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Misk2 jaz sem vzela eno zjutraj, eno pa zvečer. Posebnih stranskih učinkov nisem občutila, čeprav sem se jih full bala. Samo občasne vročinske valove. Ampak so mi prav dobro deli, me vsaj ni tolk zeblo, ker sem bolj zmrznjena user posted image user posted image user posted image . Nimaš se kaj bat. Verjetno nisi med tistimi redkimi, ki imajo hujše težave.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
20.2.2009 14:15:01   
tecnobica
Misk2, mene cele dneve kuha/mrazi.

PENCA, porcelanasti jajčniki je drug izraz za PCO.

Martinki, tole se pa dobro sliši, da se boljše počutiš.

Jaz sem dva ciklusa prej jemala eno zjutraj in eno zvečer, od 5-9 dne. Ovulacije verjetno ni bilo, pa tudi ciklus se je iz 32 dni podaljšal na 39.

Ta ciklus sem pa obe zvečer, jemala sem pa od 3-7 dne.

user posted image Danes je 13 dan in spodaj čutim podobno, kot pred user posted image . A naj bi bla to ovulacija? Ne vem, kaj naj naredim. A naj poslončkam mojega danes al ne. Jutri gre namreč na spermiogram in pravijo, da mora prinest vsaj nekaj dni staro seme (mislim v sebi user posted image ).

Fargi, se bom kar sama popravla in dodala v seznam, a j prov?

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.2.2009 14:19:33   
tecnobica
Sem si premislila. Ko odprem citat je preveš enih barv in smeškov in vsega. Napiši še mene, pa dodaj da sem tretji krog na klomifenu.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.2.2009 14:27:07   
misk2
ja ... jst sm cist naspidirana zdej.... koncno se je po treh letih nekaj zacel dogajat... no pustmo tiste dve lapare pa hsc...je reku da mi bo naredu uz 12. al 13. dan
in ce bo deloval klomifen... bo jupi ce pa ne..gremo pa na iui nasledn mesec....in komi cakam da pride nedelja..krmi ze cist dogaja... tko da upanje umre zadnje.... moja teta ki je stara 33 let..je po 7 letih spontano zanosila..vceraj smo izvedeli... upam da bo vse ok...jeeeeee...:) sm tko vesela...

Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.2.2009 14:43:34   
Martinki
Penca jz sm za to terapijo zvedla od kolegice (facebook dela čudeže ;), ki je vedno imela neredne cikluse in izcedke. Potem je imela 4 bownove terapije in kmalu po terapijah je zanosila, naslednjo nedeljo ima rok. Terapevtka h kateri hodim ima ceno 35 eur, traja 1 uro. Terapija je nekaj vmes med masažo in bioenergijo. Ležiš na masažni mizi, v gatah in spodnji majci. Po celem telesu te pokrije s toplimi brisačami. Tam kjer izvaja terapijo umakne brisačo, nato te nazaj pokrije. S prsti poišče določeno točko, potem ti reče, da globoko vdihneš in ko izdihneš naredi tak zasuk s prsti. Kot, da bi hotela narest pentljo. Potem te pusti pri miru cca. 2 min, da telo sprejme in procesira te impulze. Če se pojavijo rdeče lise na koži, to pomeni, da je bila tam energetska blokada. Jz se ful sprostim na terapiji, ker je soba topla, diši, intimna svetloba in pomirjujoč glas terapevtke.

Misk2 naj te ne presenetijo vročinski obliviuser posted image . Meni se je med jemanjem K nožnica dobesedno posušila (mislim, da tudi Tecnobici). Bolj sem bila razdražljiva. Moj nasvet je (in mislim, da tudi vseh ostalih punc): ne razmišljaj o stranskih učinkih ampak o bistvenem učinku, ki ga ima K - ovulacijauser posted image . Predstavljaj si kako se ti v jajčnikih razvijajo folikli, da saj eden dominira,...think positiveuser posted image  Verjemi v to, da boš pozitivno reagirala. Poskusi še s pitjem čaja krvomočnice, ker K žal tanjša sluznico.

Fargi a bi ti mene tud dala na seznam? Lohk napišeš zraven 1. ciklus s Cyclo P.pliz pliz pliz

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.2.2009 14:59:01   
neela
Evo mene. Prestali IUI. Nisem imela sicer sreče, da ga delal Drobnič, ampak je bla Požlepova tako prijazna, predvsem pa me ni nič bolelo (pa niti kapljice krvi!). Tko da nam sedaj samo še preostane doooolgiiih 14 dni čakanja...

Hvala vam vsem za lepe besede in dobre misli ter pestke!!! Najboljše ste!!!!

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.2.2009 15:03:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evo mene. Prestali IUI. Nisem imela sicer sreče, da ga delal Drobnič, ampak je bla Požlepova tako prijazna, predvsem pa me ni nič bolelo (pa niti kapljice krvi!). Tko da nam sedaj samo še preostane doooolgiiih 14 dni čakanja...

user posted image user posted image user posted image Pa kak hudiča je tebi uspelo, da prej dobiš otročke kot pa jaz user posted image .
Evo, držim pestke še naprej.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.2.2009 15:08:10   
Martinki
Neela, zdej pa relax, pa sam komedije gledat in fotostimulacija tega kar se dogaja v tvojem trebuškuuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
20.2.2009 15:13:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image Pa kak hudiča je tebi uspelo, da prej dobiš otročke kot pa jaz user posted image .
Evo, držim pestke še naprej.

miška, pa saj bodo najini user posted image user posted image user posted image user posted image samo 2 dneva razlike....to pa res ni neka razlika....bogve, če tud porodnišnice ne bomo skup rasturavale....medve bova na rok rodile, Fargi pa kakšen teden prej....mater bo spet lušno....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
20.2.2009 15:14:03   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

... fotostimulacija tega kar se dogaja v tvojem trebuškuuser posted image

...hmmm....kako se pa to dela????

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
20.2.2009 16:44:44   
Martinki
"še za fotostimulacijo po ET en link http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php
da vidite kako raste in se razvija vaš malček

pa še za fotostimulacijo po punkciji
http://www.advancedfertility.com/embryoquality.htm
kako se celice delijo"

Tole sem prekopirala iz Napotkov za klomifenke, IUI, IVF,....Jz sm si kr album nardilauser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
20.2.2009 16:57:00   
neela
Martinkiuser posted image

Fargi draga, ko boš popravljala seznamček - zame veš, na kateri bojni fronti sem...user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
20.2.2009 17:01:12   
tecnobica

Še enkrat...

user posted image Danes je 13 dan in spodaj čutim podobno, kot pred user posted image . A naj bi bla to ovulacija? Ne vem, kaj naj naredim. A naj poslončkam mojega danes al ne. Jutri gre namreč na spermiogram in pravijo, da mora prinest vsaj nekaj dni staro seme (mislim v sebi user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3466
20.2.2009 17:01:47   
tecnobica
Neela, držim pesti, da se zarodek/ka prime/ta.

Neposredna povezava do sporočila: 3467
20.2.2009 17:04:13   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Še enkrat...

13 dan po čem - O al M? Če je po M je to definitivno O, če pa O...potem pa user posted image prihod user posted image ? Za ziher lahko tud narediš O test. Če pa boš poslončkala dragega pa tud mislim, da ne bi smelo biti toliko razlike pri rezultatu.

Neposredna povezava do sporočila: 3468
20.2.2009 18:21:44   
lučka 25
Suzi, en lep vikend, seveda s svojim user posted image .

Martinki, nič nisi čudna. Naredi vse, kar misliš da ti bo pomagalo.user posted image

misk2, dobrodošla. Jaz sem jemala v prvo eno tableto zjutraj in drugo zvečer, pa sem imela polno stranskih učinkov, prav preveč efekta pa ni bilo, glede na to, da ni bilo špikanja. V drugo pa sem jemala obe tableti zvečer, večino stranskih učinkov prespala, pa še špokalo me je veliko bolj. A te je G kaj naročil med 12 in 14 dnem cilusa na UZ?

PENCA, ja porcelanast videz jajčnikov je PCO. Pri meni so rekli, da so se zlo namatrali da so jih prešpikali, se je G malo pohecal, da imam pa zelo kvaliteten porcelan, ki se težko razbije.user posted image

Fargi, pridna. Si potegnila seznam iz naftalina. user posted image  user posted image  user posted image  Ja mene lahko prestaviš med nosečke user posted image  (sem obarvala, da bo vidno user posted image ).

tecnobica, če imata jutri spermiogram, potem danes user posted image  odpade, jutri pa le v akcijo.

neela, jaz že stiskam pesti, vsek 14 dni, potem bo pa tako olajšanje, ker bo user posted imageuser posted image
Samo tole, da boste pa ve vse tri rasturile tudi pri porodu, bi bilo pa tudi dobro za doživet. Ma kaj dobro, ful mega špon debest dobr! user posted image  user posted image  user posted image  Bi vas pa tud jaz prišla pogledat pa častit k bi vse rodile malo po mojem roj.dnevu. user posted image

miška, samo 2 dni boš zaostajala, čeprav boš ti v varstvo dobila že 5 dni stare, neela pa jih je danes oplodila s super hitrim seksom brez moža v bližini.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
20.2.2009 18:23:51   
nina68
Pozdravljene!
Zdej se bom pa tudi jaz vam pridružila. Včeraj sem bla pri Rešu na posvetu in mi je za začetek predpisal klomifen od 4-8 dne po 1/2 tablete, da bo sploh videl kako reagiram, tako, da sedaj čakamo na tauser posted image  (6.3.'???), da začnemo.
Upam, da nam bo to kej pomagal, če ne gremo pa naprej po hitrem postopku, saj naju s partnerjem že malce lovijo leta.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
20.2.2009 18:48:12   
neela
mami lučka, no, saj moj niti ni bil spet tako daleč, res pa ne, da tud tako blizu ne, kot bi to moglo bit...user posted image user posted image user posted image

nina68, pozdravljena! Držimo pesti in navijamo zate, da bo K pravi za vaju! user posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
20.2.2009 19:59:40   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Še enkrat...

13 dan po čem - O al M? Če je po M je to definitivno O, če pa O...potem pa user posted image prihod user posted image ? Za ziher lahko tud narediš O test. Če pa boš poslončkala dragega pa tud mislim, da ne bi smelo biti toliko razlike pri rezultatu.

13. dan ciklusa. Se pravi, da naj bi bila zdaj ovulacija. Seksal danes ne bomo, bomo jutri. Upam, da ovulacija še malo počaka. user posted image Al naj bi že razpočlo vseskup, če me je že mal bolelo zjutraj? Bomo vidli kako bo s temperaturo jutri zjutraj. Danes je že malo upadla.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
20.2.2009 20:01:04   
tecnobica
Za seznam

Tečnobica, 3 krog s klomifenom

Neposredna povezava do sporočila: 3473
20.2.2009 20:12:07   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
             in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 2. IVF
  • Fargesia -  4. IUI 
  • PENCA - 6.ciklus
  • neela - 2.IUI
  • skuštrana suzi - 6.ciklus
  • tecnobica - 3.ciklus
  • Martinki - 1.ciklus s Cyclo P
  • nina68 - 1.ciklus (6.3.)

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image

stunfek
,
trinity22,
nf, lučka

podatke za na seznam napišite ODEBELJENO, PODČRTANO IN OBARVANO, da se ne izgubijo med vso klobaso postov, ki jih naklofamo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
20.2.2009 20:13:26   
Fargesia
Penca, zate ne vem kateri ciklus si...

a drugače štima vse? a sem katero ven brisala pa je ne bi smela?

ubogate pa čisto nič, razen Lučke in tecnobice...pa še to ni bilo podčrtano!!! bemtiš sem zoprna...se vidi da sem učiteljica...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!