Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.2.2009 21:11:06
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia miška, te prideva z neelo malo bodrid, da boš z nasmehom šla na punkcijo, jaz pa po prvo špiko!!! Podganca vaju ima rada.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.2.2009 21:12:49
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia a smem ugobat kater je katera? jaz sigurno nisem tista s pivom....mislim, da bo to kar miška, a? Jaz pa sem si vedno želela špilat , tko da mislim, da ti potem več nimaš dosti izbire, a?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.2.2009 21:13:42
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia miška, te prideva z neelo malo bodrid, da boš z nasmehom šla na punkcijo, jaz pa po prvo špiko!!! Podganca vaju ima rada. ja draga moja miška, jutri prideva v dvoje....boš že vidla, kako glasni bova....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.2.2009 21:52:35
|
|
|
|
miska73
|
Nočko, pa se vidimo jutri na mini srečanju.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.2.2009 22:50:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela in lučka zdaj sta še mene prepričali, da je bolš iti kar v naslednji krog in ne si vzet pavze. Kaj šele fargico. ...sem se odločila...moj dragi itak pravi da ne bi čakala, samo da mene noče v nič silit...sem se sama odločila, da grem takoj v nov postopek...tak da grem jutri že po prvi špiko...od jutri naprej sem uradno na trdih drogah!!! aja, M se je prikazala! Prav sta se odločila in jaz že navijam
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.2.2009 22:51:20
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Drage moje! Obveščam vas na previdnost....Pripravite se na potres in , ker bomo miška, Fargi in moja malenkost skupno pristopile in razturile GK!!! Joj, to se bo Ljubljana kar tresla. Ampka priznam, bi pa zdaj tudi jaz bila rada z vami, tam v postopku. Bi eno rekle. Tako ta močno.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.2.2009 22:52:42
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Ja, jutri bo na GK v našem stilu nekak takole.... No harmonikašica, pivopivka in violonistka. DOBRO OPRAVITE JUTRI! Mama ma vas rada.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 10:46:17
|
|
|
|
NSAMY
|
Pozdravljene! Skuštrana Suzi hvala ti za odgovor in tolažbo. To kar si rekla, da po K običajno pride HSG in laparo. jaz sem na HSG že bila pred tremi leti,ko sem imela eno mini pregrado. Kaj pa laparo? Meni se zdi to čisto nepotrebno, če je vse ok. Najlažje bi seveda bilo, ko bi vse lepo zanosile po naravni poti in se ne bi matrale s temi dodatnimi pregledi, tabletami itd. Lep dan, Samy
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 16:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Se vam na hitro oglašam.. Mi kuža vzame ves čas, trenutno pa spi in sem frej. camino, jaz bi na tvojem mestu jemala K zvečer, da večino stranskih učinkov enostavno prespiš. miška, ja, kot si že prebrala - mi smo že 3je in se imamo prav luštno (če pozabim na jokanje ponoči in sprehodih ob 2 zjutraj po ledenem vetru Pa ti? Kako je bilo na punkciji? neela, kako pa to, da ti PCO-ja niso prej ugotovili?? So pa res malo čudni tile dohtarji včasih. Ampak vseeno - na Gonal kar pozabi, ker ga ne boš potrebovala. Kdaj imaš spet UZ? fargi, če greš lahko kar v nov ciklus, bi jaz kar šla. TIstih injekcij se boš navadla takoj - brez skrbi. Verjamem, da bo parkrat težko, ampak potem bo šlo. Tudi mene je sicer malo strah kako bo, ko si jih bom mogla dat, ampak vem, da bo šlo. lučka, verjamem, da bo prijateljica ful vesela. Men je to res lepo darilo, če veš, da si nekdo želi psa in da ma zanj vse pogoje. jaz sem tud tega kužata dobila malo kot darilo - plačala sem ga sicer sama, ampak vseeno se mi je zdelo nekako darilo za RD že zato, ker se mi je ponudila možnost. In ti, draga moja? Kako si? ojej, vidim, da ste danes vse bile na GK?!
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 17.2.2009 16:16:02 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 16:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi, prav sta se odločila!!! nsamy, hsg in UZ včasih ne pokažeta točne slike. Pri meni npr. nikjer niso videli pregrade, na laparo pa je bila. Pa npr. na HSG-ju je bil en jajcevod še malenkost prehoden, na laparo pa oba 100% neprehodna, endometrioza vsepovsod, en jajcevod zlepljen na črevo, drug okoli jajčnika... Tega HSG in UZ-ji ne pokažejo. Seveda, je čist možno, da je pri tebi vse ok, ampak vseeno je boljše iti še na laparo, da to potrdijo. Tudi na IUI ali IVF ne moreš brez laparoskopije (razen pri Rešu).
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 17:51:36
|
|
|
|
miska73
|
Samo en hitri pozdravček. Fargi in neela bila vaju je res lepo videti. Hvala pupiki za bodrenje. Drgač pa ni blo hudga. Pridelala pa sem 13 celic. Sem pa celo popoldne prespala, pa grem tudi zdaj naprej počivat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 18:31:16
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Samo en hitri pozdravček. Fargi in neela bila vaju je res lepo videti. Hvala pupiki za bodrenje. Drgač pa ni blo hudga. Pridelala pa sem 13 celic. Sem pa celo popoldne prespala, pa grem tudi zdaj naprej počivat.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 20:11:58
|
|
|
|
tecnobica
|
A ve imate pa kar grupnjake na ginekološki kliniki al kako? Miška, super za 13 (upam, da srečnih) celic. A je kaj novega. Me te dni ni bilo veliko na PCju.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 20:12:36
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica A ve imate pa kar grupnjake na ginekološki kliniki al kako? bi šla rada zraven, a ne?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 20:24:51
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, neela hvala za povabilo na kavo. Ampak se me je dragi peljal na kavooooo (pa še sprehod in kosilo) na morje. Pa mi je vseeno žal, da sem zamudila vaše pohajkovanje. miška, bravo za 13 celic, ja nimaš kaj, si prava kokoška. In te celice bodo sedaj veliko bolj kvalitetne kot v prejšnjem IVF. suzi, vrjamem das uživaš s in kar plešeš od veselja. tecnobica, ja tem trem borkam se je usresničila želja, da bodo le enkrat vse 3 strašile po GK. Ampak sem že slišala, da majo sedaj tam za en teden dela, da pridejo nazaj na stare tirnice. Fargi, kako je padla prva špika? Vidim, da si preživela. Jutri se bo roka malo bolj tresla, potem boš pa že prava profi. neela, za jutri ap držim pesti. nf, kje see spet skrivaš?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.2.2009 20:38:11
|
|
|
|
Martinki
|
Tudi jaz sem si pogledala tale famozni The secret...so mi šle kr kocine pokonc, ko sem gledala o zdravju. Ko sem bila majhna sem se skoz zafrkavala, da mam aparat za zobe...pa sm ga dobila. Natikala sm si vsa možna očala z dioptrijo...zdej ne morm brez njih. Vedno sem globoko v sebi nekako "vedla" (v bistvu sem se prepričala), da bom mela težave z zanositvijo kot moja teta (zanosila je naravno po 11 letih). Kaj vse si ljudje zapičimo v glavo...še dobro, da sem si sploh ne vem kdaj zapičila v glavo, da dlje od HSG mi ne bo treba, da bom prej zanosila. Aja, pa vsakič, ko sem jedla K sem si govorila, da itak ne bo nič ob vsej tej kemiji...jao jao. Jz verjamem, da je precej resnice v tem filmu, ker vem, da mi bo to pomagalo do . In vem, da bom še naprej pridelovala lepe in polne folikle in da bo sluznica primerno debela In verjamem, da nam bo vsem borkam uspelo priti do željenega cilja! Zdej grem pa iskat kšno fotko in si ga nalepim na steno (pa mogoče še kšn poročni par )
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 8:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
miška, bravo za 13 odličnih celic!!!! Kdaj imaš ET? Danes si že kaj boljše ali še vedno kar spiš? martinki, mogoče pa vse to res drži. jaz ga bom te dni gledala še enkrat, ker sem postala že malo skeptična zadnje dni. Pa ne zato, ker bi se dogajalo kaj slabega, ampak ... Saj ne vem zakaj. Očitno je popustil vpliv filma. fargi, poročaj!!!!!!!!!!!! Kako si speljala prvo špikico? lučka, mi 3je uživamo!! Edino ponoči je malo slabše, ker zelo malo spimo. Pa upam, da bo kmalu boljše. Jutri grem spet v službo, tako, da resnično upam, da se bom naspala. Bom pogledala še enkrat The secret in bom verjela!!!! nf nas pa spet ne mara!!! neela, kako si ti? Že kaj veš kdaj imaš IUI? Tudi vsem ostalim želim lep dan in mislim na njih.. Ampak moram it, ker "služba" (beri ) kliče.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 10:52:34
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica A ve imate pa kar grupnjake na ginekološki kliniki al kako? bi šla rada zraven, a ne? Niti ne. Si prov nč ne želim it na kliniko.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 15:07:41
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi fargi, poročaj!!!!!!!!!!!! Kako si speljala prvo špikico? kot profesionalec! nič bolelo!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 18:12:49
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi fargi, poročaj!!!!!!!!!!!! Kako si speljala prvo špikico? kot profesionalec! nič bolelo!!! Saj smo vedeli
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 18:14:17
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi fargi, poročaj!!!!!!!!!!!! Kako si speljala prvo špikico? kot profesionalec! nič bolelo!!! Saj smo vedeli Evo, sedaj si pa sprejeta udi v naš klub špikark.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 18:23:11
|
|
|
|
Fargesia
|
še dober pol urce, pa spet ponovi vajo.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 18:26:14
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia še dober pol urce, pa spet ponovi vajo. Lej jo lej... že komi čaka... ha,ha... a so to že znaki zasvojenosti
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 18:42:02
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia še dober pol urce, pa spet ponovi vajo. No, si p hitro postala prava odvisnica. A ne, ko enkrat zgubiš strah je to prava mala malica. A ja, še to. A jkaj komaj čakaš počitnice? Nam se že iztekajo. Zdaj z mojij še posebej uživava, ko je vse do večera frej zaradi počitnic.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 18.2.2009 18:48:46
|
|
|
|
neela
|
Fargi, ma ne morem verjet. Tak kaos in strah je bil za špike, sedaj pa boš še uživat začela??? KAm se ta svet vrti??? Mimogrede, knjigo sem kupila. miška, ja, zelo zelo lepo te je blo videt. In iskrene čestitke za fantastičen rezultat. V nedeljo pa po otročke....bodo dali dva? lučka, a ti sploh še veš, kdaj so počitnice in kdaj delovni dan??? ... suzi, kako kaj pasja mama? Ja, jaz danes šopam s stopko, v petek pa iui. Sem že vse zoorganizirala: iui bo delal dr. D... ...za vsak slučaj pa sem se tudi že pr njem čez 14 dni tud naročila....Spet sem čisto 'on the move'...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......