|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
16.2.2009 21:11:06   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

miška, te prideva z neelo malo bodrid, da boš z nasmehom šla na punkcijo, jaz pa po prvo špiko!!!

Podganca vaju ima rada. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.2.2009 21:12:49   
neela

a smem ugobat kater je katera?user posted image user posted image user posted image

jaz sigurno nisem tista s pivom....mislim, da bo to kar miška, a? Jaz pa sem si vedno želela špilat user posted image , tko da mislim, da ti potem več nimaš dosti izbire, a?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.2.2009 21:13:42   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

miška, te prideva z neelo malo bodrid, da boš z nasmehom šla na punkcijo, jaz pa po prvo špiko!!!

Podganca vaju ima rada. user posted image

ja draga moja miška, jutri prideva v dvoje....boš že vidla, kako glasni bova....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.2.2009 21:52:35   
miska73
Nočko, pa se vidimo jutri na mini srečanju.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.2.2009 22:50:32   
lučka 25

Neela in lučka zdaj sta še mene prepričali, da je bolš iti kar v naslednji krog in ne si vzet pavze. Kaj šele fargico.

user posted image ...sem se odločila...moj dragi itak pravi da ne bi čakala, samo da mene noče v nič silit...sem se sama odločila, da grem takoj v nov postopek...tak da grem jutri že po prvi špiko...od jutri naprej sem uradno na trdih drogah!!! aja, M se je prikazala!

Prav sta se odločila in jaz že navijam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.2.2009 22:51:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Drage moje!
Obveščam vas na previdnost....Pripravite se na potres in user posted image ,
ker bomo miška, Fargi in moja malenkost skupno pristopile in razturile GK!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Joj, to se bo Ljubljana kar tresla. user posted image

Ampka priznam, bi pa zdaj tudi jaz bila rada z vami, tam v postopku. Bi eno rekle. Tako ta močno.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.2.2009 22:52:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ja, jutri bo na GK v našem stilu nekak takole....
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

No harmonikašica, pivopivka in violonistka. DOBRO OPRAVITE JUTRI! Mama ma vas  rada. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.2.2009 10:46:17   
NSAMY
Pozdravljene!
Skuštrana Suzi hvala ti za odgovor in tolažbo.
To kar si rekla, da po K običajno pride HSG in laparo. jaz sem na HSG že bila pred tremi leti,ko sem imela eno mini pregrado. Kaj pa laparo? Meni se zdi to čisto nepotrebno, če je vse ok. 
Najlažje bi seveda bilo, ko bi vse lepo zanosile po naravni poti in se ne bi matrale s temi dodatnimi pregledi, tabletami itd.
Lep dan,
Samy 

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.2.2009 16:15:49   
Anonimen
Ojla.

Se vam na hitro oglašam.. Mi kuža vzame ves čas, trenutno pa spi in sem frej. user posted image

camino, jaz bi na tvojem mestu jemala K zvečer, da večino stranskih učinkov enostavno prespiš. user posted image

miška, ja, kot si že prebrala - mi smo že 3je in se imamo prav luštno (če pozabim na jokanje ponoči in sprehodih ob 2 zjutraj po ledenem vetru user posted image  Pa ti? Kako je bilo na punkciji?

neela, kako pa to, da ti PCO-ja niso prej ugotovili?? So pa res malo čudni tile dohtarji včasih. Ampak vseeno - na Gonal kar pozabi, ker ga ne boš potrebovala. Kdaj imaš spet UZ?

fargi, če greš lahko kar v nov ciklus, bi jaz kar šla. TIstih injekcij se boš navadla takoj - brez skrbi. Verjamem, da bo parkrat težko, ampak potem bo šlo. Tudi mene je sicer malo strah kako bo, ko si jih bom mogla dat, ampak vem, da bo šlo. user posted image

lučka, verjamem, da bo prijateljica ful vesela. Men je to res lepo darilo, če veš, da si nekdo želi psa in da ma zanj vse pogoje. jaz sem tud tega kužata dobila malo kot darilo - plačala sem ga sicer sama, ampak vseeno se mi je zdelo nekako darilo za RD že zato, ker se mi je ponudila možnost. user posted image  In ti, draga moja? Kako si?

ojej, vidim, da ste danes vse bile na GK?! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 17.2.2009 16:16:02 >

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.2.2009 16:22:09   
Anonimen
fargi, prav sta se odločila!!! user posted image     user posted image     user posted image

nsamy, hsg in UZ včasih ne pokažeta točne slike. Pri meni npr. nikjer niso videli pregrade, na laparo pa je bila. Pa npr. na HSG-ju je bil en jajcevod še malenkost prehoden, na laparo pa oba 100% neprehodna, endometrioza vsepovsod, en jajcevod zlepljen na črevo, drug okoli jajčnika... Tega HSG in UZ-ji ne pokažejo. Seveda, je čist možno, da je pri tebi vse ok, ampak vseeno je boljše iti še na laparo, da to potrdijo. Tudi na IUI ali IVF ne moreš brez laparoskopije (razen pri Rešu).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.2.2009 17:51:36   
miska73
Samo en hitri pozdravček.
Fargi in neela bila vaju je res lepo videti. Hvala pupiki za bodrenje.

Drgač pa ni blo hudga. Pridelala pa sem 13 celic.
Sem pa celo popoldne prespala, pa grem tudi zdaj naprej počivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.2.2009 18:31:16   
Fargesia

Samo en hitri pozdravček.
Fargi in neela bila vaju je res lepo videti. Hvala pupiki za bodrenje.

Drgač pa ni blo hudga. Pridelala pa sem 13 celic.
Sem pa celo popoldne prespala, pa grem tudi zdaj naprej počivat.

user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.2.2009 20:11:58   
tecnobica
A ve imate pa kar grupnjake na ginekološki kliniki al kako?

Miška, super za 13 (upam, da srečnih) celic.

A je kaj novega. Me te dni ni bilo veliko na PCju.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.2.2009 20:12:36   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

bi šla rada zraven, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.2.2009 20:24:51   
lučka 25
Fargi, neela hvala za povabilo na kavo. Ampak se me je dragi peljal na kavooooo (pa še sprehod in kosilo) na morje.user posted image  Pa mi je vseeno žal, da sem zamudila vaše pohajkovanje.

miška, bravo za 13 celic, ja nimaš kaj, si prava kokoška. user posted image  user posted image  user posted image  In te celice bodo sedaj veliko bolj kvalitetne kot v prejšnjem IVF.user posted image

suzi, vrjamem das uživaš s user posted image  in kar plešeš user posted image  od veselja.

tecnobica, ja tem trem borkam se je usresničila želja, da bodo le enkrat vse 3 strašile po GK. Ampak sem že slišala, da majo sedaj tam za en teden dela, da pridejo nazaj na stare tirnice. user posted image user posted image

Fargi, kako je padla prva špika? Vidim, da si preživela. Jutri se bo roka malo bolj tresla, potem boš pa že prava profi.

neela, za jutri ap držim pesti.user posted image

nf, kje see spet skrivaš?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.2.2009 20:38:11   
Martinki
user posted image user posted image Tudi jaz sem si pogledala tale famozni The secret...so mi šle kr kocine pokonc, ko sem gledala o zdravju. Ko sem bila majhna sem se skoz zafrkavala, da mam aparat za zobe...pa sm ga dobila. Natikala sm si vsa možna očala z dioptrijo...zdej ne morm brez njih. Vedno sem globoko v sebi nekako "vedla" (v bistvu sem se prepričala), da bom mela težave z zanositvijo kot moja teta (zanosila je naravno po 11 letih). Kaj vse si ljudje zapičimo v glavo...še dobro, da sem si sploh ne vem kdaj zapičila v glavo, da dlje od HSG mi ne bo treba, da bom prej zanosila. Aja, pa vsakič, ko sem jedla K sem si govorila, da itak ne bo nič ob vsej tej kemiji...jao jao. Jz verjamem, da je precej resnice v tem filmu, ker vem, da mi bo to pomagalo do user posted image . In vem, da bom še naprej pridelovala lepe in polne folikle in da bo sluznica primerno debela user posted image  In verjamem, da nam bo vsem borkam uspelo priti do željenega cilja!
Zdej grem pa iskat kšno fotko user posted image in si ga nalepim na stenouser posted image  (pa mogoče še kšn poročni paruser posted image )

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
18.2.2009 8:30:54   
Anonimen
miška, bravo za 13 odličnih celic!!!!user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Kdaj imaš ET? Danes si že kaj boljše ali še vedno kar spiš? user posted image

martinki, mogoče pa vse to res drži. jaz ga bom te dni gledala še enkrat, ker sem postala že malo skeptična zadnje dni. Pa ne zato, ker bi se dogajalo kaj slabega, ampak ... Saj ne vem zakaj. Očitno je popustil vpliv filma. user posted image

fargi, poročaj!!!!!!!!!!!! Kako si speljala prvo špikico?

lučka, mi 3je uživamo!! user posted image   user posted image  Edino ponoči je malo slabše, ker zelo malo spimo. user posted image   user posted image  Pa upam, da bo kmalu boljše. Jutri grem spet v službo, tako, da resnično upam, da se bom naspala. Bom pogledala še enkrat The secret in bom verjela!!!! user posted image  

nf nas pa spet ne mara!!!  user posted image   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image  

neela, kako si ti? Že kaj veš kdaj imaš IUI?

Tudi vsem ostalim želim lep dan in mislim na njih.. Ampak moram it, ker "služba" (beri user posted image ) kliče. user posted image

(odgovor članu Martinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
18.2.2009 10:52:34   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

bi šla rada zraven, a ne?user posted image user posted image user posted image

Niti ne. Si prov nč ne želim it na kliniko.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
18.2.2009 15:07:41   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

kot profesionalec! nič bolelo!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
18.2.2009 18:12:49   
miska73

Saj smo vedeli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
18.2.2009 18:14:17   
lučka 25

Saj smo vedeli user posted image user posted image user posted image

Evo, sedaj si pa sprejeta udi v naš klub špikark. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
18.2.2009 18:23:11   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image še dober pol urce, pa spet ponovi vajo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
18.2.2009 18:26:14   
miska73

user posted image user posted image user posted image še dober pol urce, pa spet ponovi vajo.user posted image user posted image user posted image

Lej jo lej... že komi čaka...
ha,ha... a so to že znaki zasvojenosti user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
18.2.2009 18:42:02   
lučka 25

No, si p hitro postala prava odvisnica. user posted image  user posted image  user posted image
A ne, ko enkrat zgubiš strah je to prava mala malica.

A ja, še to. A jkaj komaj čakaš počitnice? Nam se že iztekajo. Zdaj z mojij še posebej uživava, ko je vse do večera frej zaradi počitnic.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
18.2.2009 18:48:46   
neela
Fargi, ma ne morem verjet. Tak kaos in strah je bil za špike, sedaj pa boš še uživat začela??? user posted image KAm se ta svet vrti??? user posted image user posted image Mimogrede, knjigo sem kupila.user posted image

miška, ja, zelo zelo lepo te je blo videt. In iskrene čestitke za fantastičen rezultat. V nedeljo pa po otročke....bodo dali dva?

lučka, a ti sploh še veš, kdaj so počitnice in kdaj delovni dan??? user posted image ...user posted image user posted image user posted image

suzi, kako kaj pasja mama?

Ja, jaz danes šopam s stopko, v petek pa iui. Sem že vse zoorganizirala: iui bo delal dr. D...user posted image user posted image ...za vsak slučaj pa sem se tudi že pr njem čez 14 dni tud naročila....Spet sem čisto 'on the move'...user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......