|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
18.2.2009 18:57:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

miška, ja, zelo zelo lepo te je blo videt. In iskrene čestitke za fantastičen rezultat. V nedeljo pa po otročke....bodo dali dva?

Jst računam na dva. Kaj in kako bo... bom pa videla šele v nedeljo.

Še tle čestitke za stopko in pričakovanje veselega dogodka v petek user posted image
Ti, bejba, a bova midve vsaka za sebe častile čez dobra dva tedna, al nardiva skupaj raje en velik žur user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
18.2.2009 19:02:34   
lučka 25
neela, a veš da komaj vem kdaj je delavni dan,....ker sem bila danes prav pametna, da je že petek. Za počitnice pa vem zato, ker je moj vsaj malo frej. In ta vikend celo čisto frej, nima niti ene tekme. To je že uspeh.user posted image
Pa ti, petek bo kmalu tu. Vidim pa, da si že v elementu, si že spet vse rihtaš za naprej. Tako je prav user posted image  user posted image  user posted image . Treba si je vse zorganizirat, da je najboljše kar se da.

miška, kdo je zdaj gorenjka. A jaz ali vidve.user posted image  Vsaka posebej časti, pa če pojem eno pico, pa en burito.user posted image  user posted image  user posted image

V nedeljo bo pa itak vse tanartabolj.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
18.2.2009 19:06:24   
neela
Nartabolj, da naredimo kar dvodnevni žur, a?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
18.2.2009 19:34:51   
lučka 25

Nartabolj, da naredimo kar dvodnevni žur, a?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
18.2.2009 21:39:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

miška, ja, zelo zelo lepo te je blo videt. In iskrene čestitke za fantastičen rezultat. V nedeljo pa po otročke....bodo dali dva?

Še tle čestitke za stopko in pričakovanje veselega dogodka v petek user posted image
Ti, bejba, a bova midve vsaka za sebe častile čez dobra dva tedna, al nardiva skupaj raje en velik žur user posted image

lahk še mene počakata, pa bomo čez 3 tedne skup!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
18.2.2009 21:40:27   
Fargesia
Neela, hvala za knjigo!!! kdaj maš v petek IUI? jaz mam do pol enih šiht...ti verjetno ne boš tok dolg v lj, a ne?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
18.2.2009 22:13:12   
Fargesia
ena meni zelo povšeči...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
19.2.2009 9:24:29   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ena meni zelo povšeči...

Lepa pesmica.

Punce, danes je dan debeluhov. Je namreč debeli četrtek. Se boste kaj našemile te dni? Mene vsako leto prime zadnji trenutek, sam kaj ko takrat nimam prov nič za našemit. Komaj čakam, da bojo otroci, da se bom lahko z njimi mal našemla.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
19.2.2009 12:36:26   
PENCA
Pozdravljene punce
Zdaj vam bom pa napisala roman kako je bilo na laparo in histero. Mogoče pa še kateri prav pride. Jaz sem šla v Trbovlje in je bilo takole: v nedeljo dopoldne sprejem. Najprej ginekološki pregled, potem so mi vzeli kri in vodo, potem pa v posteljo. Malce sem bila že lačna, ker sem prišla na tešč. Dobila sem vagineto in sem morala pol ure ležat. Skoraj bi zamudila kosilo - juhica in luksus nudelčki. Čez kakšno uro pa sirup in dolga pot do wc-ja. 5-krat. Za večerjo spet juhica. Potem pa še klistir. Sem kar zdržala ene 10 al 15 min. Potem pa borba za wc. Bilo nas je namreč več, ki smo dobile klistir user posted image . Dobile smo tudi uspavalno tableto, ki pa je jaz nisem vzela, sem vseeno spala.
V poneddeljek sem zjutraj dobila še svečko v rit (sem si jo sama dala). Pa še en apaurin za poniritev živcev. Na vrsti sem bila zadnja, tako da sem na vrsto prišla okoli 12-ih. Pred operacijsko v nekakšnem predprostoru sem se sezula, dobila gumjaste cokle in čakala, da so me poklicali. Mal je bil zoprn vonj, ampak so me hitro poklical in sem šla na posteljo, slekla spalno srajco, pol so me pokril, ker je v operacijski bolj hladno. Anestezist je bil ful lušten, se je mal hecal in mi dal iglo v roko. Potem so mi nekaj mahal s tisto masko pred nosom, jaz pa sem postajala čedalje bolj čudna, kot bi bila zadeta in v parih sekundah me je zmanjkal. Kaj so potem počeli z mano ne vem. V šok sobi sem se potem zbudila v groznih bolečinah. Sestra mi je dala inekcijo proi bolečinam, ki ni nič prijela. Potem mi je dala še eno, drugačno se mi zdi, ta pa je malo prijela, vendar me je še vseeno bolelo. Vsi ostali so po operacijo spali, jaz pa tudi zakinkat nisem mogla do večera. Za večerjo se dobila mineštro, je bla dobra, ampak sem jo pojedla zelo malo, ker je bila tista mizica previsoka, da sem potem kar v stoje jedla. Itak nisem bila lačna. Najbolj me je zadel šok, ko sem opazila, da imam kateter user posted image . Itak sem takoj pomislila, da je kaj narobe, ampak ga dajo menda zato, da ni mehur poln in se lahko vse lepo celi. Pa preverjajo kakšna in koliko je vode. Moja je bila modro zelena. Rame me pa niso nič bolele, nasplošno nisem imela problemov zaradi plina.
Drug dan pa zjutraj noge povijat, potem sem tudi imela navaden meni, sem se bolj najedla. Aja, pa skoz ene infuzije in inekcije proti strjevanju krvi v trebuh. Uglavnem se je skoz nekaj dogajal, zjutraj budnica že pred peto,temperaturo merit, infuzija, pa umit, pa vizita, pa zajtrk, pa kosilo, vmes tisočkrat na wc (kmalu so mi odstranili kateter), večerja, potem se pa  tempo malo umiri. Ampak človek se v bolnici sploh ne more spočit user posted image .
KO sem že mislila, da je tahujš že mimo, so me pa spet matral. Ker do srede zjutraj nisem še šla na blato, je sestra čisto zapaničarila in sem dobila svečko. Nisem zdržala dolgo, ven je padla samo svečka. Potem spet sirup, v nedeljo sem šla po sirupu 5-krat na blato, zdaj sem šla samo 1-krat in sem samo prdnila pa konec. Sestra že čisto panična, gre spraševat glavnega ginekologa. Pride nazaj, pravi ne gre drugače, ti moram dat spet klistir (pa tolk sem se ga bala). Ne zdržim več kot tri minute, samo do wc-ja. Naredim tri bonbončke, ampak nisem ziher, da je to dovolj. Ko sedim na wc-ju, me kličejo, da je že kosilo. Sestra me vpraša: a zdaj je pa šlo? Ja, zdaj je pa šlo. Nisem čist ziher, kaj bi mi nardila, če bi rekla, da ni. Skoraj bi zamudila kosilo, ostali so že skoraj pojedli. Pri viziti me dohtar mal krega zakaj nisem prej povedala, da imam bolj počasmo prebavo. Pa sej sem sestri takoj po svečki povedala, da včasih tudi po 10 dni ne grem, pa ne čutim nobenih posledic. Pa sem dobila pridigo, da je treba prebavo uredit, uvest rutino, se pogovorit z zdravnikom...
Bilo je res pestro, katera še čaka na laparo naj se ne boji, bojimo se predvsem zato, ker ne vemo kaj nas čaka, zato sem vam vse napisala, ne se bat user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da smo zdaj bližje cilju

P.S. Se opravičujem, ker sem pisala kot kura

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
19.2.2009 13:56:28   
PENCA
Sem že nazaj, se že kuha kosilo.

Uglavnem, so mi odstranili pregradico in prešpikali jajčnike. Očitno imam res pco, ne vem, kakor ste ve, ki imate potrjen PCO pisale o tem, se jaz nisem tu nikoli našla. Ampak čudna so pota gospodova, vse je možno.
Na odpustnici mi piše, da je navodilo za nadaljnje zdravljenje - Hydrochromopertubatio user posted image .Ali katera ve kaj to pomeni. No več bom izvedela, ko bom imela 10.03. kontrolo pri svojem G. Ziher me čaka IVF, ane?

Punce, res sem vesela, da vas imam. Držim pesti za vse vas, da čimprej pridete na cilj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan vam želim

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
19.2.2009 17:23:35   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

lahk še mene počakata, pa bomo čez 3 tedne skup!!!user posted image user posted image user posted image

no, potem bo pa že vikend paket, a?

< Sporočilo je popravil neela -- 19.2.2009 17:27:49 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
19.2.2009 17:27:30   
neela
Fargi, ti raje knjigo pošljem po pošti.

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Punce, danes je dan debeluhov.

Aja? Nisem vedla, da imamo tud praznik...

PENCA,
čestitke za uspešno opravljeno laparo. Kaj tista beseda pomeni ne vem - poišči na netu al pa vprašaj Pušenjaka.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
19.2.2009 18:07:59   
tecnobica
Penca, tole si pa super napisala. Mal sumim, da bom tudi jaz dobila napotnico za obe tile operaciji in mi je prov fajn, da vem, kaj pa kako.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
19.2.2009 19:36:01   
lučka 25
Ojla. 

tecnobica, a danes je ta debel četrtek. Kako sem lahko pozabila na svoj praznik.user posted image  No vidiš, meni se pa po 10 letih "končno" ne bo treba našemit in v službi zganjati norčije. Sej, če jih vsak dan, je še vredu, ampak za pusta se mi pa potem čisto strena. Sem ponavadi kloven, Pika nogavička, čebelica Maja ali pa mačka. Pa še to vse like naredim bolj norčave kot so.user posted image
Res pa je, da komaj čakam, ko bom našemila svojega otročka, pa še midva se bova. V srednji šoli sva se dostikrat, enkrat je bil on starka, jaz ap starec. Ni da bi govoril.user posted image

PENCA, vidim da je vse za tabo. Si pa imela skoraj tako pestro kot jaz, le da jaz nikakor nimam težav s prebavo. V šok sobi so ap tudi meni morali dati še eno inekcijo proti bolečinam, pa zvečer spet. No, nog mi ni bilo treba povijat, ker v Kranju dobiš elastične nogavice (sem vsaj videla kako izgleda ko imam vitke noge, ker mi jih je tako skupaj stisnilouser posted image ). Kaj pomeni tista beseda na izvidu ne vem. So pa meni tudi prešpikali jajčnike, pa odstranili neke majhne zarastline in par mini miomčkov. Po moje boš spet za 3 cikluse dobila K, potem pa naprej. Če pa bo kako drugače boš pa že poročala. Upam, da bo sedaj pot do user posted image  lažja in hitrejša. Srečno.

neela, a se obeta vikend paket? user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
19.2.2009 19:36:37   
lučka 25
neela, jutri dobro opravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
19.2.2009 19:59:06   
miska73
Neela jutri pa en uspešen tantrični (ali kakšen že ...) seks.
A ja, po potem si uradno nosečka in ima, da te tvoj razvaja na veliko user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
19.2.2009 20:16:51   
neela
lubice moje....hvala za lepe želje....neela ma vas res rada! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
19.2.2009 20:23:32   
lučka 25

lubice moje....hvala za lepe želje....neela ma vas res rada! user posted image

Me tudi neelo mamo rade.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
20.2.2009 8:52:53   
Anonimen
Jutro.

Danes jaz častim: user posted image

fargi, bravo za špikico, ki ni bolela!! user posted image   user posted image   user posted image  Kdaj imaš sedaj kakšen UZ, da bomo navijale?

neela, danes imaš IUI?? Močno, močno držim pesti!!!!! user posted image   user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa ok!! Vesela, srečna... Danes sicer ful zaskrbljena, ampak tudi to bo minilo. Držte pesti danes tudi zame iz za mojega user posted image !!!!!!

miška, tudi zate držim pesti, da bo nedelja srečen dan in da te bo čakalo polno user posted image !!!

penca, v Trbovljah pa res dogaja!! Pri meni v LJ ni bilo nobenega katetra, nobenega povijanja, nobenih svečk in panike... Zanimivo, kako se razlikujejo stvari.
Mogoče boš tukaj najdla kakšno informacijo:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,995677
http://med.over.net/forum5/read.php?19,970326,970347

Mislim pa, da ne boš potrebovala ivf-ja. user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3444
20.2.2009 9:42:29   
Martinki
Ojla punce,

za vse nas stiskam pesti, posebej za neelo in njen dogodek! Call me stupid...ampak jz sm ful v ta secret padla...tok, da sm si včeri nardila my very own album s slikcam od oploditve, slike zarodka do 14 tedna, par velikih trebuščkov in na konc par dojenčkovuser posted image . In se prov fletn počutim, ko gledam te slike in s prsti pobožam vse te dojenčke...Zdej pa, al se mi bo zmešal al mi bo pa rataluser posted image .

Še en dolg glede bownove terapije: prvič mi je obdelala celo telo. S prsti mi je pritisnila na dve točki v zatilju - jz sm mislna, da mi bo glavo raznesl! Cel dan me je ful glava bolela. Čez teden sem ful lulat hodila pa koža na obrazu se mi je mal popravila. To pomeni, da se je telo razstrupljalo in, da sem zgleda največjo blokado imela v glavi. Včeri sem spet šla in ji razlagala, da me vedno špika lev jajčnik. Je rekla, da je tam neka blokada in kjer čutiš bolečino je slabši pretok energije. Zato mi je zdej jasno, da se je vodilni folikel razvil na desni strani, kjer ni blokad. Še enkrat bom šla, ker me še vedno matra rama, pol sm pa fertik. Morm rečt, da sm opazila, da je izginilo polno malih dnevnih neprijetnosti. V glavnem, sem zadovoljnauser posted image

Lep sončen dan vsemuser posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
20.2.2009 13:42:58   
misk2
dame.... mi pa zacnemo v nedeljo z prvo tabletko klomofena( ubistvu morm na dan dve uzet)..in punce drage ce imate kaksne koristne nasvete zame ...kaj me caka ali karkoli... odprta sem za vse nasvete... zelim si vaso pomoc...:) 

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
20.2.2009 13:58:02   
PENCA
Pozdravljene punce

Mogoče katera ve kaj pomeni to, da so jajčniki porcelanastega videza? A je to PCO?

Misk2 moj najboljsi nasvet je - ne sekiraj se in ne razmišljaj preveč, samo čimveč user posted image pa bojo tudi rezultati tu. Verjet moraš v to! Če pa slučajno ne, se boš pa sproti informirala. Zaenkrat pa samo uživajta.

Tecnobica vesela sem, da bo še kateri prav prišla moja zgodbica.

Skuštrana suzi tisle sem že brala, pa mi ne pomaga dost, ker se čisto nič ne spoznam na te strokovne izraze. Sem pa ugotovila kaj pomeni hydrochromopertubatio - da so mi pri laparo, podobno kot pri Hsg-ju, z neko tekočino prepucali jajcevode. Ampak kot razumem, desni še vedno ni prehoden user posted image . Ampak se ne dam, levi je pa super user posted image .

Martinki bravo. Kako pa to, da si šla na bownovo terapijo? Kam pa? Kolk pa stane?.... Še kaj več povej, prosim.

Neela držim pesti zate user posted image user posted image user posted image .

Se pa strinjam s Štunfkom, da bi bilo dobro obnovit seznam. Da sploh vidmo kaj dogaja. Upam, da ga bo katera. Jaz ga ne znam user posted image

Lep dan

< Sporočilo je popravil PENCA -- 20.2.2009 14:05:31 >

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
20.2.2009 14:01:48   
misk2
penca hvala za besede.. me zanima ce je boljse obe tbl vzeti zvecer ali kako..ti je kej slabo po tem...al nima posebnega ucinka na pocutje..

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
20.2.2009 14:02:18   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
              in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na IVF)
  • Fargesia -  4. IUI (35m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • lučka25 -  2.IVF (39m)
  • neela - čaka na OBMP (26m)
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • skuštrana suzi - 6.ciklus
  • S1902 - 4.ciklus
  • METULJ1 - čaka na laparo (21m)
  • matejka 78 - 3.ciklus
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • dinasajo - 3.ciklus (skupaj 8)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus (čaka na napotnico za OBMP)
  • tinč407 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus
  • little angel - 1.ciklus
  • mala važička - 1.ciklus (9m)
  • andre3a - prestala laparo - 24.8. test
  • Sulfinija - ponovno klomifen

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno  ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab
;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus  ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , anci banci, nfuser posted image

DAJTE PREVERIT PODATKE IN MI SPOROČITE, PROSIM!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
20.2.2009 14:03:05   
Fargesia
misk, jaz ko sem ugotovila kaj se dogaja po klomifenu, sem ga vedno jemala tik pred spanjem...da sem stranske učinke prespala...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......