|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
27.1.2009 20:46:04   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: pipika123

Malo sem prebirala forum in zasledila, da je ena jemala K zjutraj (eno tableto), drugo pa je zvečer. Imam pa vprašanje, ali se jih vzame skupaj? Jaz moram vzeti 2 tableti na dan. Hvala za odgovor.

Jaz sem jemala eno zjutraj eno zvečer, kot je rekel ginekolog. Nisem hodila na UZ, bazalna temperatura pa ni pokazala ovulacije.

pipika123, zakaj si pa morala plačat pregled? a ni tvoj osebni ginekolog?

Fargi, glede na to, kar je meni predpisal moj ginekolog, še zmeraj smatram da ni "houdre".

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.1.2009 20:47:39   
tecnobica
Aja, še nekaj. Ker imam pregled pri G šele 17.marca, bom jemala še eno škatlico Klomifena. Tokrat bom probala z dvema tabletkama zvečer.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.1.2009 20:51:39   
pipika123
Ratko Tatalović. Hvala ti za odgovore. Mislim da bom res začela samo z eno tableto na dan. Res hvala ti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.1.2009 20:53:15   
pipika123
Itak da je moj ginekolog že 12 let. Pa sem morala plačati, in to zato ker sem jaz zahtevala. Haha. rekla sem da me pika in če lahko preveri, da ni kaj narobe. pa mi je sestra rekla, da moram plačati.

Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.1.2009 21:00:46   
lučka 25
Fargi, ja saj to me bega. Čeprav je sedaj že možno. Ampak si ne delam utvar in mislim, da mogoče še ni to to. Bom še malo počakala. Knjigo pa le beri, zdaj jo rabiš, da se malo motiviraš, napolniš z + energijo,...

pipika123, upam da ti bo K pomagal do zanositve. Sem pa jaz prve tri cikluse pred laparo jemala eno zjutraj in eno zvečer in sem imela občutek, da imam le polno stranskih učinkov, špikanja pa nič. Čez eno leto, kmalu po laparo pa sem jemala vse tri cikluse obe tableti zvečer, pa se mi zdi, da se vsaj stranske učinke v večini prespala, pa malo bolj meje špikalo.

tecnobica, upam da bo sedaj z dvema tabletoma zvečer učinek boljši.

Neposredna povezava do sporočila: 2805
27.1.2009 21:15:48   
neela
pipika, tud jaz sem imela iste izkušnje, kot lučka - ko sem jemala eno zjutraj, eno zvečer sem imela občutne stranske učinke, ko sem jemala obe zvečer je bilo čisto drugače. Vsekakor pa je nujno, da te G spremlja z UZ, ker če ne je lahko vse skupaj zaman oz zapravljanje dragocenega časa.

lučka, kdaj pa se 'po statistiki' naj bi začeli pojavljat metuljčki? Verjamem, da - ker je to zate prvič - je težko opredeliti ali je to to ali ni. Kakorkoli, še vedno je bolje si misliti, da user posted image brca kot pa da te šraufa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.1.2009 21:16:06   
pipika123
Bom poklicala G predno bom začela jemati. Samo mi je čudno da mi ni rekel a jih je treba jemati skupaj ali z razmikom. Se mi zdi da bolj kot berem bolj razmišljam da ne bo ok. Zdej me že en teden špika, ker nisem imela ovulacije in zgleda da so male ciste. Ni mi jasno kaj bo z njimi k bom začela jemati K.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.1.2009 21:17:18   
pipika123
Ja ful mi je čudno da me ne bo spremljal. Pa ve da nisem imela ovulacije.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.1.2009 21:27:46   
neela

Daj mu zateži...četudi odšteješ kakšen €. Glavno, da veš pri čem si.

Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.1.2009 21:30:03   
pipika123
Najlepša hvala punce za odgovore.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.1.2009 21:44:44   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Fargi, glede na to, kar je meni predpisal moj ginekolog, še zmeraj smatram da ni "houdre".

zame so taki ginekologi ki ne spremljajo svojih pacientk z UZ pri takih stvareh kot je jemanje dodatnih hormonov, navadni houdreti! ker klomifen NI nedolžna tabletka...mene sta dve tabletki na da pripeljali v klinični center, kjer sem ležala 4 dni...hiperstimulacija privede lahko tudi v smrt...meni se zdijo taki ginekologi skrajno neodgovorni...saj njim ni nič, ker ne jejo klomifena....z nami je pa lahko še kako hudo...in še to, mene je moj ginekolog vedno spremljal, pa je vseeno prišlo do tega...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.1.2009 23:13:05   
miska73
O, danes je pa padla orng Klomifenska debata.
Super user posted image
Pa res upam, da bodo napotki pomagali naši novi članici pipiki.

Neela belina še kar naprej. Ampak menda to ni nič čudnega pri temle suprefactu user posted image .
Pa pri tebi?

Fargica a si vidla kako so se vse napalile na tvojga Josha Lucasa. Ampak je res hud, veš user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.1.2009 9:09:15   
Anonimen
Ojla.

Fargi, kaj ga serješ s tem UZ-jem?? Pejt spit kako pivo, da bodo folikli malo zrastli. user posted image  Ampak imaš prav - pozitivno glej naprej, pa bo 100% v četrtek boljši rezultat.

lučka, res so že metuljčki?? Joj, se mi zdi, da gre tako hitro. Si si že kaj ogledovala vozičke, posteljice, previjalne...?

Neela, tud ko pride M je brezveze karkoli upat. Cevi mi niso nič prepihal, tako, da so že vedno zamašene.. Tud dr. Muscolo ni pomagal. user posted image  Po pravic povedano mi sploh ni do user posted image . user posted image  Najbrž zato, ker vem, da tako itak ne bova dobila user posted image  in se zaenkrat še nisem sprijaznila. user posted image  

pipika, vsaka jih jemlje različno. Jaz sem tud najprej tako - eno zjutraj, eno zvečer. Potem sem enkrat pri Pušenjaku prebrala, da je boljše obe naenkrat, ker je večji učinek. Aha, vidim, da ti je že fargi razložila. user posted image

miška, si prišla včeraj z avtom domov??

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.1.2009 9:10:19   
Anonimen
Nobena mi ni odgovorila na tole:user posted image user posted image user posted image user posted image

"Aja, še to: hormone mi lahko baje da pregledat moja G. Kaj potem še potrebujem za konzilij? Najbrž nič.. Ker razmišljam, da bi vseeno poklicala še za en datum konec maja, če bi slučajno še kaj bilo. Da ne bom potem čakala september. user posted image "

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.1.2009 10:56:24   
pipika123
Klicala sem G in ga vprašala glede K. Rekel je da me ne bo spremljal, ker oni to ne delajo. Da itak ženska sama ve ko bo ovulacija. Da bom imela to terapijo samo 3 mesece, da več ni potrebno, ker če se v treh mesecih nič ne "prime", se tudi potem ne bo. Vprašala sem ga glede tabletk. Najprej je rekel, da naj dve na enkrat vzamem, potem pa sva še malo govorila, pa je rekel da naj za začetek samo eno vzamem zvečer. Če bo pa kaj narobe, naj ga pa pokličem. Samo od do zdaj ni imel nikoli da bi ga katera klicala nazaj, da bi imela probleme. Bomo videli. Upam na najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.1.2009 13:26:47   
lučka 25
suzi, ti ne znam odgovoriti glede vseh izvidov, ki jih potrebuješ. Malo miško pocukaj za rokav, ona bi mogla vedet. Nisva pa še nič gledala naokolii za stvari, ker je pomoje še čist dovolj časa. Bova potem marca, aprila začela malo bolj gledat. user posted image

neela po statistiki se začnejo metuljčki nekje v 16.tednu, lahko že tudi v 14. (ampak bolj v 2 nosečnosti). Za 1 nosečnost pa v povprečju med 18. in 20. tednom. Kot praviš, bolj razmišljat, da te pikec brca, kot pa da  te daje kaka prebava.user posted image

Fargi, jutri pa spet na UZ, pa naj bo potem akcija v petek, da se miško mal poklepetata.

miška, a ta s-fact te pa še kar zavira pri dosegu cilja, to je zadnja M za letos?

pipika, bolje je, da si poklicala G in se pozanimala. Tako, da res prvi ciklus raje jej 1 tbl zvečer. Je pa še vseeno malo G, ki kar sami od sebe želijo spremljati z UZ ob jemanju K. Žal.

No, jaz pa sem s pregleda in imam spet zelo slabo vodo in kri. Imam v ponedeljek spet kontrolo, spet pol lekarne zdravil, čajčkov, diete da spravimo vse skupaj na višji nivo. V glavnem imam take rezultate, kot da bi vse kar pojem zbruhala, ampak jaz sem res samo enkrat bruhala v 3 mesecih. Ampak bomo že.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 28.1.2009 13:28:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.1.2009 13:57:34   
Rakica_80

Ojla Klomifenkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tukaj pri vas je vedno dobro vzdušjeuser posted image user posted image user posted image Samo da ste mi vse dobrouser posted image user posted image
Kaj sem hotela že povedat......ajaa, tudi mene ni spremljal, ko sem jemala Klomifen!!!KATASTROFA, to vsak ginekolog MORA!!!!
H kateremu G hodiš???

Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.1.2009 14:04:53   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Nobena mi ni odgovorila na tole:user posted image user posted image user posted image user posted image

"Aja, še to: hormone mi lahko baje da pregledat moja G. Kaj potem še potrebujem za konzilij? Najbrž nič.. Ker razmišljam, da bi vseeno poklicala še za en datum konec maja, če bi slučajno še kaj bilo. Da ne bom potem čakala september. user posted image "

o kakko smo jezni!!user posted image

potrebuješ izvide iz laparo/histero, krvne preiskave za spolno prenosljive bolezni(OBA!) in spremogram pa pregled pri andrologu...to je to...

a se zmenimo, da če je kako pomembno vprašanje da ga prej označimo z user posted image , da bomo točno videle, kje so vprašanja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.1.2009 14:06:05   
Fargesia
miška!!! moj je, moj!!!! ga ne delim!!! sam so se pa res zapalile...user posted image user posted image user posted image

lučka, poskrbi za kri in vodo!!!user posted image

pipika, pridna! lepo eno zvečer vzemi preden greš spat in ne bo spranskih učinkov...user posted image

ja, jaz pa jutri UZ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.1.2009 14:06:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

a se zmenimo, da če je kako pomembno vprašanje da ga prej označimo z user posted image , da bomo točno videle, kje so vprašanja?

To je pa dobra ideja. Da sigurno ne spregledamo kaj.

Evo suzi, ti je stručko Fargi vse razložila.user posted image

Fargi, pa drugače. Kako si?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.1.2009 14:07:31   
Fargesia
Lučka, presenetljivo dobro sem! mi je kr všeč tako...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.1.2009 14:08:07   
lučka 25

lučka, poskrbi za kri in vodo!!!user posted image

Bom, bom. Bom vse naredila, samo da bo vse o.k.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.1.2009 14:08:33   
lučka 25

Lučka, presenetljivo dobro sem! mi je kr všeč tako...

To je pa dobro slišat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.1.2009 14:52:42   
pipika123
Hodim k Tataloviču.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.1.2009 15:21:39   
Rakica_80
Upss,ta pa ni na obaliuser posted image
Sem že mislila da si kje blizu meneuser posted image
Veš, nikjer nisem do sedaj zasledila, da je kakšen G, ki ni z obale, da ni spremljal, zato mi je ful čudno!!!
TI KR NJEMU RECI, NAJ TE SPREMLJA!!!!
Srečno!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......