lučka 25
|
suzi, ti ne znam odgovoriti glede vseh izvidov, ki jih potrebuješ. Malo miško pocukaj za rokav, ona bi mogla vedet. Nisva pa še nič gledala naokolii za stvari, ker je pomoje še čist dovolj časa. Bova potem marca, aprila začela malo bolj gledat. neela po statistiki se začnejo metuljčki nekje v 16.tednu, lahko že tudi v 14. (ampak bolj v 2 nosečnosti). Za 1 nosečnost pa v povprečju med 18. in 20. tednom. Kot praviš, bolj razmišljat, da te pikec brca, kot pa da te daje kaka prebava. Fargi, jutri pa spet na UZ, pa naj bo potem akcija v petek, da se miško mal poklepetata. miška, a ta s-fact te pa še kar zavira pri dosegu cilja, to je zadnja M za letos? pipika, bolje je, da si poklicala G in se pozanimala. Tako, da res prvi ciklus raje jej 1 tbl zvečer. Je pa še vseeno malo G, ki kar sami od sebe želijo spremljati z UZ ob jemanju K. Žal. No, jaz pa sem s pregleda in imam spet zelo slabo vodo in kri. Imam v ponedeljek spet kontrolo, spet pol lekarne zdravil, čajčkov, diete da spravimo vse skupaj na višji nivo. V glavnem imam take rezultate, kot da bi vse kar pojem zbruhala, ampak jaz sem res samo enkrat bruhala v 3 mesecih. Ampak bomo že.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 28.1.2009 13:28:14 >
|