Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 10:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
BEBIII, dobro zrihtaj danes!!! Imaš 1 posvet? Laparo si pa že imela, ne? Kaj pa je vzrok pri vama? Inana, ja, kolikor jaz vem, moraš res vse to prej uredit, pred postopkom.. Imaš potem še kaj za uredit al je to vse?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 12:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo obvestilo: zadnjič sem želela oba prijaviti na posvet - kot par. Dobila datum nekje konec maja. Danes kličem še enkrat in dobim datum konec marca. Glede na to, da ima moj spermiogram nekje začetke marca, lahko predvidevam, da ga bo Drobnič že takrat pregledal in da ne bo treba čakati maja?? Al kako je to? Upam, da je res tako.. Močno, močno upam.. Ker v tem primeru bi imela nekje konec marca že vse papirje.. Ne morem verjet, da je to sploh možno.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 12:09:10
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Samo obvestilo: zadnjič sem želela oba prijaviti na posvet - kot par. Dobila datum nekje konec maja. Danes kličem še enkrat in dobim datum konec marca. Glede na to, da ima moj spermiogram nekje začetke marca, lahko predvidevam, da ga bo Drobnič že takrat pregledal in da ne bo treba čakati maja?? Al kako je to? Upam, da je res tako.. Močno, močno upam.. Ker v tem primeru bi imela nekje konec marca že vse papirje.. Ne morem verjet, da je to sploh možno. To mi deli Ziher bo tako ratal. Ampak un majski datum pa le pusti za vsak slučaj. BTW... kaka pa je nova frizurca?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 12:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zaenkrat ga ne bom odpovedala. Moram še dobit en datum za spermiogram, če bo slučajno treba 2x delat. Nova frizurca?? Meni ful kratka, čeprav vsi pravijo, da mam še vedno dolge lase. Nekje do ramen jih imam sedaj. Pa nisem več tako blond, ampak bolj rjava.. No, vsaj po barvi las.. Sem pa ful zadovoljna s tem kako je izpadl - že dolg nisem bla tok. Bomo pa vidl, kako si bom to lahko sama oblikovala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 12:22:18
|
|
|
|
Inana
|
Skuštrana Suzi - šele na začetku sva vseh teh postopkov ... ta mesec začnem s Klomifenom (čeprav imam svoje ovulacije, moja G pravi, da je tak pač postopek), nič mi še niso delali, razen da je bil moj na spermiogramu (ki je baje normalen). Mi je pa moja G ugotovila manjši miom (cca. 1 cm) in manjšo pregrado, ampak ona pravi, da ne bi nič odstranjevali. Februarja grem prvič k Rešu, da vidimo, kaj bo on rekel ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 19:26:13
|
|
|
|
neela
|
Fargi, ajm bek.. ..
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 19:59:46
|
|
|
|
lučka 25
|
Suzi, super za napotnico IVF, pa za hormonske preiskave, pa bravo za novo frizuro. O, pa vidim da si uredila, da imaš na mest maja že marca. Vidiš, samo tišast moraš biti. Ja po moje bo pa res Drobnič tvoje pregledat tudi že marca. Super. Sem prav noro vesela. Bosta prav hitro na iglah, v postopku, akciji,... Inana, vidim da so podražili preiskave. Jaz sem še pred pol leta dala 15,40€. Rezultate boš pa tudi kmalu dobila. Rezultati pa ma da so dobri. Jaz mam čist pomešane cikluse, nima svoje O, pa so bili dobri rezultati. Ni bilo panike. BEBIII, upam, da si dobro opravila na posvetu. neela kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 20:22:18
|
|
|
|
pipika123
|
Moram samo toliko povedati, da sem to glede K sprejela, sem pa včeraj zvedela novico, da zaradi zmanjšanja stroškov, podjetja (državnega), ki ga vzdržujemo, bomo ostali brez prihodkov. Kar pomeni da tudi verjetno brez službe. Pa ravno zdaj ko sva se midva odločila da greva naprej... Sej vem da to ne spad v to temo, samo sem morala napisati, ker znate dobro poslušati. Moj je sicer rekel, da če bom pa zanosila, bom pa pač zanosila. Čudno mi je, ker bom po 10 letih dela brez službe.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 20:37:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi, ajm bek.. .. hvala tudi tebi!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 20:39:12
|
|
|
|
Fargesia
|
najprej poročilo (a vam sliči na koga?!) UZ odličen! endometrij 6mm, desno 17, 18, levo 16. jutri zvečer stopka in v nedeljo IUI!!! pipika, začni iskat drugo službo in mej pozitivne misli!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 20:58:11
|
|
|
|
lučka 25
|
pipika, vem da nisi v prijetnem položaju in upam, da se ne bo uresničil črni scenarij. Nič bat, če boš zanosila, ko ti je že rekel tvoj dragi. Fargi, kot sem ti že rekla, itak je zmaga vajina.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:04:51
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela kaj dogaja? ...mogoče velik, mogoče nič....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:07:18
|
|
|
|
Fargesia
|
joj, pikipa, nisem mislila tko grdo napisat kot je mogoče izpadlo!hotla sem ti rečt, da dokler še imaš službo, si poskušaj poiskati drugo. pa na zanositvi kar delajta...ker je itak ne moreš predvidet kdaj se bo zgodila...no vsaj jaz ne...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:07:19
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela kaj dogaja? ...mogoče velik, mogoče nič.... Lumpa...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:13:30
|
|
|
|
Inana
|
Pipika123 ... pogumno naprej, ni , da se ne bo kaj našlo ... Držim pesti za in službo!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:13:43
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela kaj dogaja? ...mogoče velik, mogoče nič.... Lumpa...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:14:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela kaj dogaja? ...mogoče velik, mogoče nič.... Lumpa... Ej, kako ti pa ta smajli paše. Čist ti.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:20:34
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela kaj dogaja? ...mogoče velik, mogoče nič.... Lumpa... Ej, kako ti pa ta smajli paše. Čist ti. ok, potem, ko bom se bom pr nosečnicah javljala anonimna , velja?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:21:29
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela kaj dogaja? ...mogoče velik, mogoče nič.... Lumpa... Ej, kako ti pa ta smajli paše. Čist ti. ok, potem, ko bom se bom pr nosečnicah javljala anonimna , velja?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:23:01
|
|
|
|
neela
|
in? mami lučka, kako smo danes?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:25:22
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela in? mami lučka, kako smo danes? Danes sem imela randi dan. Ob 11h sem bila zmenjena s Shuko, potem sem bila na sprehodu in spet na kafetu s prijateljico in njenim sinkom, potem sem skuhala in ker mi še vedno ni bilo dost svežega zraka, sem še mojega najagala na sprehod. Sem se danes nahodila, za cel teden. Je pasal. Danes se kot rožca. Sam ne bodeča neža.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:27:53
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, nehi se hvalit...sej sva mele midve z neelo tud randi dan!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:29:08
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, nehi se hvalit...sej sva mele midve z neelo tud randi dan!!! A ja???? Kje sem bla pa jaz??? Men pa cel dan kolcal pa nisem vedla zakaj.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:29:40
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela in? mami lučka, kako smo danes? Danes sem imela randi dan. Ob 11h sem bila zmenjena s Shuko, potem sem bila na sprehodu in spet na kafetu s prijateljico in njenim sinkom, potem sem skuhala in ker mi še vedno ni bilo dost svežega zraka, sem še mojega najagala na sprehod. Sem se danes nahodila, za cel teden. Je pasal. Danes se kot rožca. Sam ne bodeča neža. ej, vsakič, ko nam poročaš, kakšen dan si imela, sem ti iz vsega srca fouš.. ..ti, naša draga užitkarca....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 29.1.2009 21:30:42
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, nehi se hvalit...sej sva mele midve z neelo tud randi dan!!! A ja???? Kje sem bla pa jaz??? Men pa cel dan kolcal pa nisem vedla zakaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......