Anonimen
|
Jutro. Bi vam postregla s kakšno boljšo kavo, vendar sem še preveč zaspana, tako, da bo tale mogla bit ok. lučka, kaj ga pa bolhaš s to tvojo vodo? Si se prehladila? Jaz tako mislim, da bo sedaj bolje, ko si že v 2/3 nosečnosti. Znebila si se slabosti in mislim, da se boš tud ostalih stvari. fargi, ne sam da sem bla jezna - besna sem bla. Ja, lahk tud označno z vprašanjem, sam povej, kje si ga našla??? Kako je Thor?? Kako si ti? Danes imaš spet UZ? miška, verjamem, da je počutje bolj tako-tako.. Vendar vsaj lahko ornk začneš s postopkom. Itak pa je bla to tvoja zadnja M za kar nekaj časa.. Pa hvala za tvoje napotke - bom res tako naredila. neela, kaj pa čaka tvoja M?? Zakaj si jo pa ne bi sprožila?? Ja, drugače pa vem, da je lahko tud zabavna stvar. Ma, saj bo.. Mogoče čez kak teden ali dva.. Trenutno mi res niti na pamet ne pade. camino, baje pivo in jajčka res pomagata. Poskusi, zgubit nimaš kaj. Ampak seveda, v mejih normale.. Ihana, nimam pojma kako je s temi preiskavami. Jaz sem pa včeraj dobila napotnico za IVF, pa izborila sem si tudi pregled hormonov. Ostalega pa baje tu pri svoji G ne bom dobila, ker šparajo.. Aja, pa novo frizurco mam.
|