Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 17:56:31
|
|
|
|
neela
|
Martinki, čisto identično se meni dogaja te dneve. M od nikoder. Sem na 36. dan delala O test, ki je pokazal 2 črtici (testna močna, druga malo manj, še vedno pa vidna). Pa mi ni dalo miru (zaradi istih vprašanj, ki jih ti še imaš - ali to pomeni tudi ) in sem šla še delat FS. In ta je bil jasni -. Imela sem vse znake O - špikanje in sluz. Potem pa sem šla vprašat Pušenjaka, ki je odgovoril, da se predvsem ob nerednih M zna zgodit, da je O kasneje torej je luteinska faza krajša kot 14 dni. Skratka, mislim, da sem imela O. Verjetno se pri tebi dogaja isto....in če sta potem je to vse, kar sta lahko v situaciji naredila. Suzi, ja, kot si videla v postu za Martinki - moja M še ni prišla. Štejem pa 39. dan. Pa ti? Si že v službi? miška, se je M vsaj pri tebi prikazala? lučka, Fargi - kako sta mi danes??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 18:46:55
|
|
|
|
lučka 25
|
suzi, upam da kmalu dobiš M. neela, vidim, da te vse skupaj še vedno heca. Če je bila O sta bila vsaj pridna. Drugače sem pa jaz v redu, lepo na izi in z možgani na off. miška, kako kaže pri tebi, a je vsaj tebe obiskala M? Fargi, za jutri navijam za en lep pogled na UZ. nf-ka se je pa vdrla v zemljo. Martinki, veselo na deo, da če je O, da bo kaj od tega.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 20:09:16
|
|
|
|
Martinki
|
neela jz bi to vse razumela, če bi to bil moj navaden ciklus. Fora je v tem, da sem jemala K in močno dvomim, da bi po K mela dve ovulaciji ali eno in še to ful pozno. Mam pa tisto značilno špikanje po jajčnikih kot pred vsako menstro. Drugih težav pa nimam. Drugače pa ne pričakujem, da bom zarad na ovulacijskem testu zagledala še na nosečniškem . Vedno, ko sem jemala K (vseh 9 mesecev nazaj) sem imela na 31, 32 ali 33 dan. Vrjetno bo prišla naokrog še ta teden.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 20:46:14
|
|
|
|
miska73
|
Čau babike... Neela, a te še kr zeza tale M. Moje M tudi še ni. Verjetno se mi bo zgodilo, da bo ravno v petek na UZ poplava... In se bom hotla udret u tla od sramote... Fargica ti pa jutri razturi na UZ. Pa zrihtaj si naslednjega v petek, ker potem se lahko vidima . Suzi saj ne vem a sem sfalila al... Kako je uspelo potem zadnje telefoniranje v LJ. Kakšen je zdej dokončni bojni plan. Martinki držim pesti za ta pravi testek Lučkec, nfka-izgubljenka kako sta nosečke? Lučka, ti je že kej dolgčas?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 21:01:07
|
|
|
|
tecnobica
|
Martinki, mogoče je pa tako kasno ovulacija.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 21:01:11
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla! miska naslednji UZ bo ziher v četrtek...vedno mam tko...tak da....no, mogoče bodo pa tok veliki folikli, da bo v petek IUI.... midva sva oba boga...moj dragi je prišel domov in direkt na školjko...mu ven leti od spreda in od zadaj...men je pa slabo že od jutra...non stop...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 21:02:02
|
|
|
|
Fargesia
|
...ampak res...kje je nf?!!! včeraj zveler sem razmišljala, da nas je kr zapustila...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 21:14:38
|
|
|
|
lučka 25
|
Martinki, ti kar lepo naprej razmišljaj pozitivno, me pa bomo zraven navijale za . Miška, ja tale s-fact pa res zna podaljšat ciklus. Upam, da ne bo v petek poplave. Fargi, jutro rasturi, pa naj bo magari v petek IUI, če ne že UZ, da bosta z miško lahko strašili po GK. nf-ka je pa res kar pobegnila. Mene samo toliko zanima, če je vse v redu, če jo že veselo brca. Jaz pa sem v redu. V sredo imam spet posvetovalnico. Ni mi pa nič dolgčas, ker lepo uživam v miru. Dopoldan sem z dragim, popoldan pa grem malo nečaka pocartat, pa malo naokoli, pa ....skratka uživam. V službi je pa itak še kar živčna vojna, pa baje pol otrok manjka zaradi viroz, pa sodelavke zbolevajo, skratka dobr da sem stran od vseh teh virusov. V moji skupini jih baje od kar se nabolniški konstantno manjka vsaj pol. So ves čas bolni revčki mali. a ja, pa vsak dan bolj vshajam, zgleda sem kar veliko kvasa pojedla.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 21:24:47
|
|
|
|
neela
|
Fargi, tud pri nama je zelo podobna situacija. S tem, da se mene to drži že od četrtka, mojega pa od včeraj zvečer. Edin plus je, da ne bruhava, drugač pa šraufa k sam . Fargi, močno močno držim pesti zate jutri in veliko bom mislila nate. Pa čimprej sporoči o rezultatu! lučka, tebi se pa res gode....si kot mačkica na topli peči, a? Uživačka... miška, ti kar hrabro v petek. Pa kaj, če boš imela ravno takrat 'poplave'? Saj verjetno ne boš ne prva ne zadnja, ki ima UZ v času M. Sej ti dohtarji so itak vsega vajeni....najbolj pa krvi... Martinki, ja lahko, da ti je K potem podaljšal ciklus. Tud to se zna zgodit.
< Sporočilo je popravil neela -- 26.1.2009 21:25:09 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 9:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. neela, ja, sem že v službi. 14 dni sem bila doma, sedaj sem pa že spet pridna. Šive so mi že pobrali, tako, da se lepo celi. miška, joj, sem pozabila povedat: nič nisem uredila. Jaz imam začetek marca pregled pri Drobniču, moj ima kak teden za mano spermiogram, posvet pa šele maja. Spermiograma mi noče prestavit na februar, tako, da nimam kaj - tud samoplačniško ne. Enostavno bova šla marca tja, pokazala bom rezultate prejšnjega spermiograma in da pogledamo, kaj še meni manjka, potem pa upam, da bova imela vse narejeno do maja. Aja, še to: hormone mi lahko baje da pregledat moja G. Kaj potem še potrebujem za konzilij? Najbrž nič.. Ker razmišljam, da bi vseeno poklicala še za en datum konec maja, če bi slučajno še kaj bilo. Da ne bom potem čakala september. fargi, kako je bilo na UZ??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 15:39:49
|
|
|
|
Martinki
|
Evo mene z - na nosečniškem testu in ponovno na ovulacijskem testu (sm kr eno za drugim nardila ob 5 zjutri). Jz ne vem kakšn nateg je s tole ovulacijo ta mesec, ker se mi zdi, da mam mal povečano sluz kt, da bi bla ovulacija. Ne vem no, tole s emi res prvič dogaja. A to pomen, da lohk na 34 dni prištejem še 14 dni do menstre Jao jao, pa še gripa mi trka na vrata...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 17:05:39
|
|
|
|
Fargesia
|
buh dej!!!! kako ste? bokavlova neki ni bila navdušena, je rekla, da ne ve če bo kaj iz tega, ampak mene to ne gane! ta postopek bo uspešen in konec!!! desno 12mm in manjši, levo manjši...endometrij pa 4mm...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 17:09:55
|
|
|
|
miska73
|
Fargi kdaj maš naslednji UZ? Držim pesti, da se bodo tvoji foliklčki le izkazali do konca meseca.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 17:18:43
|
|
|
|
Fargesia
|
v četrtek 29.1. mam
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 18:23:03
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia buh dej!!!! kako ste? bokavlova neki ni bila navdušena, je rekla, da ne ve če bo kaj iz tega, ampak mene to ne gane! ta postopek bo uspešen in konec!!! desno 12mm in manjši, levo manjši...endometrij pa 4mm... Kot si že rekla, ta postopek bo uspešen, zmagovalen.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 18:26:01
|
|
|
|
Martinki
|
Fargi, čist normalno in logično je, da bo ta postopek en velik +!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 18:53:26
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ... ampak mene to ne gane! ta postopek bo uspešen in konec!!! o yeah....tako te imamo najraje Fargi! Pa si ti Bokalovi razložila, da že sediš na katapultu, ki punce izstreli med srečke ? Sedaj nič štrajkat, ker smo ostale v vrsti že zelo nestrpne, da pridemo me na vrsto. Boš vidla, v četrtek bo okol padla nad rezultatom....ti samo božaj trebuščka in grej foliklčke pa imej 'the secret' v mislih....uspeh ne bo izostal! miška, tvoja M je že od kje prisopihala? Martinki, lahko pa, da O test že prepozna , CB pa ne? No, v vsakem primeru ti ne preostane nič drugega, kot da čakaš al pa greš še na krvni test. suzi, takoj ko pride M, takoj v akcijo. Sedaj so cevi prepihane in sčiščene! lučkica mamica, kaj ti že čutiš kakšne metuljčke pod tvojim srčecem? Je že čas za to?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 19:01:19
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučkica mamica, kaj ti že čutiš kakšne metuljčke pod tvojim srčecem? Je že čas za to? Meni se zdi da sem jih prvič začutila v soboto, samo ne vem če je to to. Upam, da je. Jutri imam spet pregled, pa da slišim spet malo srčka, da vem da je sigurno vse o.k. Kot pravijo, skoz je en strah, vsaj do takrat po moje, ko ga čutiš in veš, da je vse v redu. Joj, kako bo fino, ko boste prav kmalu vse ve govorile in pisale o vsem tem in bomo potem postale klub klomifenskih in exklomifenskih mamic.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 19:10:49
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, a ni še prezgodaj za metuljčke? Neela, the secret spet malo prakticiram...sem zaradi psa nase kr malo pozabila...pa mi je včeraj ati rekel, da moram nase malo pogledat...da ve da je težko, ampak moram...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 19:35:01
|
|
|
|
pipika123
|
Malo sem prebirala forum in zasledila, da je ena jemala K zjutraj (eno tableto), drugo pa je zvečer. Imam pa vprašanje, ali se jih vzame skupaj? Jaz moram vzeti 2 tableti na dan. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 19:43:06
|
|
|
|
Fargesia
|
pipika, kaj ti je pa G rekel/rekla? jaz sem jemala obe skupaj...dr. Pušenjak pravi, da je bolje ker je večji učinek...te boso spremljali z UZ?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 20:05:19
|
|
|
|
pipika123
|
Ne nič ni rekel. Samo da če ne bo nič, moram priti nazaj (čez tri mesece).
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 20:20:08
|
|
|
|
Fargesia
|
ne ne ne...eni ginekologi niso normalni!!!!! jaz bi na tvojem mestu začela z eno tabletko. iz čist preprostega razloga...glede na to da te ne spremlja z ultrazvokom, je pri eni tableti zelo zelo zelo majhna verjetnost da gre kaj narobe. nočem te strašit, ampak ti povem realno kako je. jaz sem po dveh tabletah pristala v bolnici zaradi hiperstimulacije jejčnikov (povečanje jajčnikov)...skratka, bodi pametna in jej samo po eno tableto...vsaj na začetku...a te je kaj pregledal? pa tvojega? zakaj ti je dal klomifen?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 20:33:32
|
|
|
|
pipika123
|
Imam policistične jajčnike. Ko sem prišla na pregled sem mu povedala v čem je problem. Prebral je poročilo, ki ga je napisala zdravnica, ki me je junija operirala (laporoskopija). In začel je kar pisati recept za K. Vprašala sem ga če me ne bo nič pregledal, je rekel da ne. Pa sem mu rekla da bi rada da me pregleda. Kljub dodatnemu zavarovanju sem morala plačati 20E. Pa saj mi ni škoda denarja. Potem je rekel, da naj jem dve tableti na dan in če po 3 mesecih ne bo nič, mi bo dal napotnico in bom morala na preglede. Čudno mi je to, da me ne bo spremljal. Včasih si mislim, da ve da imam policistične jajčnike in da K itak ne bo pomagal.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 27.1.2009 20:40:15
|
|
|
|
Fargesia
|
no, če si že mela laparo, potem je to druga pesem...ampak jaz bi na tvojem mestu vseeno jedla samo po eno tableto na dan (vsaj prvič), sploh glede na to, da te ne bo spremljal! kater pa je ta "houdre"?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......