|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
24.1.2009 12:34:07   
neela
Fargi, to so še zadnje težke preizkušnje pred tabo. Kakorkoli pogledaš, imela boš priložnost zadnje dneve lepo preživeti s tvojim user posted image . Jaz sem nekega dne prišla iz šole, ko mi je oče povedal, da so našega povozili. To je bil šok za vso družino. Slab mesec zatem smo si kupili novega; situacija se je obrnila za 360C. Saj ne, da pozabiš na starega, vendar imaš toliko skrbi in veselja z novim, da so težki trenutki 'lažji' in bolj oddaljeni. Spomini ostanejo. Fajn je, da se zaposliš, vendar preživi s kužkom čimveč časa. Pač tako je življenje...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
24.1.2009 12:40:40   
Fargesia
sej vem...me je moj vprašal če mi je žal da sem ga dala na biopsijo in da zdaj vem da je zagotovo rak...pa sem rekla, da ne, ker se zdaj lahko malo pripravim in ga crkljam, hodim z njim ven, ....in ko bo odšel, bom vedela, da je vseh 5 let preživel res kakovostno...to mi je pomembno...čeprav boli, ko ga vidim...da odhaja...ni več isti...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
24.1.2009 13:31:48   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
...ni več isti...

user posted image ali ti, odkar si zvedela diagnozo?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
24.1.2009 15:32:31   
Matejčika
Fargi, žal mi je za tvojga kužkauser posted image in zate, da moraš gledat kako se poslavlja. user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
24.1.2009 18:46:41   
miska73
Fargi mi je hudo zate in to kar preživljaš.
Ne pozabi na KLOMIFEN.

Neela kaj zdej... že kej sledi o tečki.
Jst je še tudi nisem dobila. Bi nekako morala danes prit, pa nič ne kaže...
Če nama uspe uskladit tole, boma morda le še skupaj strašili po GK LJ.

Drgač pa špikice suprefacta veselo padajo. 1.UZ imam pa v petek.
Sem pa bila zadnje dni kar precej boga. Zgleda da od tega s-facta.

Gretič a ti boš ta mesec spet na K. Bojo spet potresi v Celju user posted image

Pozdravček tudi vsej preostali bandi.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
24.1.2009 18:58:18   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mala miška ne se za=bavat ... sej sem že poudarla da bo ta mesec user posted image user posted image iz užitka ... ko se nam bo zahotelo in kolkor se nam bo zahotelo ... brez UZ-jev in psihiranja ... se morva zmenit za kofe in za tistih par tabletk klomifena ... pa če ti slučajno primanjkuje unga lipsticka za žnablce, da nau herpesa mi sporoči, zdej jih mam celo zalogo doma, sam znajo izgint za tren oka ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
24.1.2009 19:01:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mala miška ne se za=bavat ... sej sem že poudarla da bo ta mesec user posted image user posted image iz užitka ... ko se nam bo zahotelo in kolkor se nam bo zahotelo ... brez UZ-jev in psihiranja ... se morva zmenit za kofe in za tistih par tabletk klomifena ... pa če ti slučajno primanjkuje unga lipsticka za žnablce, da nau herpesa mi sporoči, zdej jih mam celo zalogo doma, sam znajo izgint za tren oka ...

Za kafe vedno. Kak delaš naslednji teden?
Une tabletke K sem že dala v torbico. Dobiš.
Za uni lipstik pa ni hude potrebe, ker sem enga za novo leto dobila.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
24.1.2009 19:15:23   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

...ni več isti...

user posted image ali ti, odkar si zvedela diagnozo?

pes...zdej ga bolj opazujem in vidim da ni več isti...danes je moja najboljša prijateljica pripeljala svojega psa (sta z mojim ful prjatla) in smo šli na en dooollg sprehod...
slikce bodo na blogu...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
24.1.2009 19:33:54   
pipika123
Malo sem prebirala in ugotovila, da meni G nič ni rekel, da me bo sprejmlaj preko UZ glede O. Rekel mi je samo to, da mi da K za 3 mesece, če pa potem še nič ne bo, mi bo dal 1 letno napotnico in potem bom šla na preizkave na KC. A to je ok, če me ne bo spremljal te 3 mesece? Hvala

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
24.1.2009 19:40:49   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

tecnobica, ne vem kako je s BT v času jemanja K, ker takrat si j jaz nisem merila. Nekatere so celo rekle, da ni verodajna. Bolj bodi pozorna na luz. Kdaj pa imaš naslednji pregled pri G, da se dogovorite za naprej?

Sluzi pa sploh ni, odkar jem K. Čist suho nožnico imam. Še seksamo mal težje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
24.1.2009 19:45:23   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123

Malo sem prebirala in ugotovila, da meni G nič ni rekel, da me bo sprejmlaj preko UZ glede O. Rekel mi je samo to, da mi da K za 3 mesece, če pa potem še nič ne bo, mi bo dal 1 letno napotnico in potem bom šla na preizkave na KC. A to je ok, če me ne bo spremljal te 3 mesece? Hvala

Mene tudi ne spremlja. Mi je prov bedno, ker ne vem, a reagiram na njih al ne. Meni je rekel, da naj jemljem dva meseca, potem pa pridem na pregled. No, ker je zdaj na dopustu, bom verjento prišla na vrsto po treh mesecih, sem pa sekptična ali naj jemljem še en mesec te arcnije al ne. Ker imam še eno škatlco. Pol pa me bo dal anprej na raziskave. Verjetno laparo in histeroskopijo. Al kaj vem.

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
24.1.2009 19:45:57   
Grethy
miška delam dopoldan  ...sva na vezi user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
24.1.2009 21:56:57   
neela
'čeeer punce!

Fargi, koliko pa je star kuža?

miška, ja, jezna sem kot user posted image , ker M še kar ni. Res bedno.Sem šla gledat malo za nazaj svojo 'statistiko'. Tako dolgega naravnega ciklusa nisem že doooolgoo imela , vsaj ne, odkar sem v neplodnostni. In ja, če se že s Fargi nisva mogle uskladiti, bova pa medve veseli razturavale GK...ti bolj plesno, jaz pa bolj glasno....user posted image user posted image

lučka, že veš kakšna je situacija jutri? Prideš?

Grethy, saj je vsem jasno, da so za lepega user posted image potrebni močni potresi. Ampak tolk pa bodi fer do sobork, da nas prej malce opozoriš, da stopimo pod podboje....user posted image user posted image user posted image

tečnobica in pipika, vedve kar težita vajinim G, ker lahko, da K jemljete čisto brez pomena (t.j., da ne reagirate). K pa tud niso tako nedolžni, da bi jih človek jemal kar v tri dni.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
24.1.2009 22:07:13   
lučka 25

lučka, že veš kakšna je situacija jutri? Prideš?

Ne user posted image , ker za mojo majhno ritko ni prostora. Majo že vse sedeže zasedene.
Upam, da kdaj drugič.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
24.1.2009 23:12:36   
Grethy

Grethy, saj je vsem jasno, da so za lepega user posted image potrebni močni potresi. Ampak tolk pa bodi fer do sobork, da nas prej malce opozoriš, da stopimo pod podboje....user posted image user posted image user posted image

Ma jaaaaaaaaa, ne bom vam govorila kdaj se mojčkam ...

user posted image ne bom, ne bom, ne bom,

me že mal user posted image pečejo,

pa vas bom kr pustila tu in šla user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
25.1.2009 11:53:27   
Fargesia
neela, 5 let je bil junija....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
25.1.2009 16:23:54   
neela

ooo....to je pa še mlado...

lučka
, škoda. Sem se že potiho veselila...user posted image
Grethy, si se že zbudila al imata tokrat tantrični user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 25.1.2009 16:25:08 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
25.1.2009 16:52:27   
Rakica_80
O Fargi, res mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam tudi kužija in sem ful navezena na njo in vem kaj prestajaš!!!!
Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
25.1.2009 17:10:51   
lučka 25

lučka
, škoda. Sem se že potiho veselila...user posted image

Jaz sem se tudi veselila, pa je vse padlo v vodo. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
25.1.2009 17:14:13   
lučka 25

Vsaka izguba ljube živali je težka. Ker pa je bil kuža še tako mald pa je res še toliko težje.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.1.2009 10:34:32   
Martinki
Punce, vrjetno se bo to ful butast slišal ampak vseen: ne vem kaj me je dons pičl user posted image  prejle sem za foro šla lulat na ovulacijski trakec, ki je pokzala obe črtici. Testna je itak ful močna, ta druga pa ne tok, vid pa se (ne glih z aviona). Zadnje tri cikluse sem imela na 37 dni, dons je 33 dan.

Zdej pa najbolj butast vprašanje: a je možno, da ovlacijski trak pokaže tud nosečnost? Mal se mi čudn zdi, da bi mela ovulacijo tok pozn, pa tud nbenga izcedka nimam, ne sluzi. V bistvu sem posušena od 2 dneva Klomifena (tko kt Tecnobica).

Sej ne verjamem glih najbolj, da je ta test verodostojen, sem pa prvič v življenju vidla dve črtici user posted image  to je pa tud neki user posted image .

Vprašat ni greh pravjo...je imela katera ali pozna katera tak primer?

lp s severa

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.1.2009 10:42:48   
lučka 25
Martinki, enkrat je bilo že govora, da O test pokaže user posted image  pred pravim testom. Ampak morata biti pa obe črtici enako močni, ne sme biti ta druga šibkejša od testa, ker potem test ni verodostojen. Tu ni tako, kot pri testu za nosečnost, da je to to že samo, če je ta druga črtica tam, pa čeprav šibka.
Upam, da se motim, pa bo pri tebi bolj držalo, da si nosečka. Čet par dni raje naredi test nosečnosti.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.1.2009 10:47:15   
tecnobica
Martinki, mene bi imel firbec in bi šla probat še z nosečnostnim... Držim, da je user posted image . Sem pa že slišala, da tud oulacijski pokaže +.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.1.2009 11:31:15   
Martinki
Vem, da ovulacijski test ni glih najbolj verodostojen, sploh, če obe črtici nista enako močni. Mene predvsem radosti dejstvo, da sem zagledala dve črtici, da sm sploh vidla kako to zgledauser posted image . Prov ne vem zakaj sem tko veselauser posted image Pač, fajn se mi zdi, da so se tud men narisale, o morebitni nosečnosti pa res ne razmišljam...bojo naslednji dnevi pokazal svoje...

user posted image vidla sm jih pa le!!!!!!

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.1.2009 11:36:42   
Anonimen
Ojla.

Grem kar po vrsti, da katere ne spustim:user posted image
fargi, žal mi je za tvojega kužata. user posted image  Zapomni si tole (ena od 10 pasjih zapovedi): "Spremljaj me na zadnji poti.Ne reci " tega ne morem gledati " ali "naj se zgodi v moji odstotnosti ".Veš,s teboj mi je vse veliko lažje." user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    Vem, da je za zjokat, vendar jaz verjamem v to. Drži se!!!

neela, še vedno nič?? Kaj pa čaka??

miška, upam, da nimaš prehudih stranskih učinkov.

martinki, držim pesti, da ovulacijski testi ne lažejo. user posted image user posted image user posted image

nf????

lučka, slabosti so minile?? user posted image

Moje M pa še ni.. Danes je nekje 30 dan, vendar nič ne kaže, da je na poti.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......