Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 12:34:07
|
|
|
|
neela
|
Fargi, to so še zadnje težke preizkušnje pred tabo. Kakorkoli pogledaš, imela boš priložnost zadnje dneve lepo preživeti s tvojim . Jaz sem nekega dne prišla iz šole, ko mi je oče povedal, da so našega povozili. To je bil šok za vso družino. Slab mesec zatem smo si kupili novega; situacija se je obrnila za 360C. Saj ne, da pozabiš na starega, vendar imaš toliko skrbi in veselja z novim, da so težki trenutki 'lažji' in bolj oddaljeni. Spomini ostanejo. Fajn je, da se zaposliš, vendar preživi s kužkom čimveč časa. Pač tako je življenje...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 12:40:40
|
|
|
|
Fargesia
|
sej vem...me je moj vprašal če mi je žal da sem ga dala na biopsijo in da zdaj vem da je zagotovo rak...pa sem rekla, da ne, ker se zdaj lahko malo pripravim in ga crkljam, hodim z njim ven, ....in ko bo odšel, bom vedela, da je vseh 5 let preživel res kakovostno...to mi je pomembno...čeprav boli, ko ga vidim...da odhaja...ni več isti...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 13:31:48
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ...ni več isti... ali ti, odkar si zvedela diagnozo?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 15:32:31
|
|
|
|
Matejčika
|
Fargi, žal mi je za tvojga kužka in zate, da moraš gledat kako se poslavlja.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 18:46:41
|
|
|
|
miska73
|
Fargi mi je hudo zate in to kar preživljaš. Ne pozabi na KLOMIFEN. Neela kaj zdej... že kej sledi o tečki. Jst je še tudi nisem dobila. Bi nekako morala danes prit, pa nič ne kaže... Če nama uspe uskladit tole, boma morda le še skupaj strašili po GK LJ. Drgač pa špikice suprefacta veselo padajo. 1.UZ imam pa v petek. Sem pa bila zadnje dni kar precej boga. Zgleda da od tega s-facta. Gretič a ti boš ta mesec spet na K. Bojo spet potresi v Celju Pozdravček tudi vsej preostali bandi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 18:58:18
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Gretič a ti boš ta mesec spet na K. Bojo spet potresi v Celju Pozdravček tudi vsej preostali bandi. Mala miška ne se za=bavat ... sej sem že poudarla da bo ta mesec iz užitka ... ko se nam bo zahotelo in kolkor se nam bo zahotelo ... brez UZ-jev in psihiranja ... se morva zmenit za kofe in za tistih par tabletk klomifena ... pa če ti slučajno primanjkuje unga lipsticka za žnablce, da nau herpesa mi sporoči, zdej jih mam celo zalogo doma, sam znajo izgint za tren oka ...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 19:01:28
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Gretič a ti boš ta mesec spet na K. Bojo spet potresi v Celju Pozdravček tudi vsej preostali bandi. Mala miška ne se za=bavat ... sej sem že poudarla da bo ta mesec iz užitka ... ko se nam bo zahotelo in kolkor se nam bo zahotelo ... brez UZ-jev in psihiranja ... se morva zmenit za kofe in za tistih par tabletk klomifena ... pa če ti slučajno primanjkuje unga lipsticka za žnablce, da nau herpesa mi sporoči, zdej jih mam celo zalogo doma, sam znajo izgint za tren oka ... Za kafe vedno. Kak delaš naslednji teden? Une tabletke K sem že dala v torbico. Dobiš. Za uni lipstik pa ni hude potrebe, ker sem enga za novo leto dobila.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 19:15:23
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ...ni več isti... ali ti, odkar si zvedela diagnozo? pes...zdej ga bolj opazujem in vidim da ni več isti...danes je moja najboljša prijateljica pripeljala svojega psa (sta z mojim ful prjatla) in smo šli na en dooollg sprehod... slikce bodo na blogu...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 19:33:54
|
|
|
|
pipika123
|
Malo sem prebirala in ugotovila, da meni G nič ni rekel, da me bo sprejmlaj preko UZ glede O. Rekel mi je samo to, da mi da K za 3 mesece, če pa potem še nič ne bo, mi bo dal 1 letno napotnico in potem bom šla na preizkave na KC. A to je ok, če me ne bo spremljal te 3 mesece? Hvala
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 19:40:49
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 tecnobica, ne vem kako je s BT v času jemanja K, ker takrat si j jaz nisem merila. Nekatere so celo rekle, da ni verodajna. Bolj bodi pozorna na luz. Kdaj pa imaš naslednji pregled pri G, da se dogovorite za naprej? Sluzi pa sploh ni, odkar jem K. Čist suho nožnico imam. Še seksamo mal težje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 19:45:23
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123 Malo sem prebirala in ugotovila, da meni G nič ni rekel, da me bo sprejmlaj preko UZ glede O. Rekel mi je samo to, da mi da K za 3 mesece, če pa potem še nič ne bo, mi bo dal 1 letno napotnico in potem bom šla na preizkave na KC. A to je ok, če me ne bo spremljal te 3 mesece? Hvala Mene tudi ne spremlja. Mi je prov bedno, ker ne vem, a reagiram na njih al ne. Meni je rekel, da naj jemljem dva meseca, potem pa pridem na pregled. No, ker je zdaj na dopustu, bom verjento prišla na vrsto po treh mesecih, sem pa sekptična ali naj jemljem še en mesec te arcnije al ne. Ker imam še eno škatlco. Pol pa me bo dal anprej na raziskave. Verjetno laparo in histeroskopijo. Al kaj vem.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 19:45:57
|
|
|
|
Grethy
|
miška delam dopoldan ...sva na vezi
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 21:56:57
|
|
|
|
neela
|
'čeeer punce! Fargi, koliko pa je star kuža? miška, ja, jezna sem kot , ker M še kar ni. Res bedno.Sem šla gledat malo za nazaj svojo 'statistiko'. Tako dolgega naravnega ciklusa nisem že doooolgoo imela , vsaj ne, odkar sem v neplodnostni. In ja, če se že s Fargi nisva mogle uskladiti, bova pa medve veseli razturavale GK...ti bolj plesno, jaz pa bolj glasno.... lučka, že veš kakšna je situacija jutri? Prideš? Grethy, saj je vsem jasno, da so za lepega potrebni močni potresi. Ampak tolk pa bodi fer do sobork, da nas prej malce opozoriš, da stopimo pod podboje.... tečnobica in pipika, vedve kar težita vajinim G, ker lahko, da K jemljete čisto brez pomena (t.j., da ne reagirate). K pa tud niso tako nedolžni, da bi jih človek jemal kar v tri dni.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 22:07:13
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka, že veš kakšna je situacija jutri? Prideš? Ne , ker za mojo majhno ritko ni prostora. Majo že vse sedeže zasedene. Upam, da kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 24.1.2009 23:12:36
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Grethy, saj je vsem jasno, da so za lepega potrebni močni potresi. Ampak tolk pa bodi fer do sobork, da nas prej malce opozoriš, da stopimo pod podboje.... Ma jaaaaaaaaa, ne bom vam govorila kdaj se mojčkam ... ne bom, ne bom, ne bom, me že mal pečejo, pa vas bom kr pustila tu in šla
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.1.2009 11:53:27
|
|
|
|
Fargesia
|
neela, 5 let je bil junija....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.1.2009 16:23:54
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia neela, 5 let je bil junija.... ooo....to je pa še mlado... lučka, škoda. Sem se že potiho veselila... Grethy, si se že zbudila al imata tokrat tantrični
< Sporočilo je popravil neela -- 25.1.2009 16:25:08 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.1.2009 16:52:27
|
|
|
|
Rakica_80
|
O Fargi, res mi je žal Jaz imam tudi kužija in sem ful navezena na njo in vem kaj prestajaš!!!! Drži se
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.1.2009 17:10:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka, škoda. Sem se že potiho veselila... Jaz sem se tudi veselila, pa je vse padlo v vodo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 25.1.2009 17:14:13
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia neela, 5 let je bil junija.... Vsaka izguba ljube živali je težka. Ker pa je bil kuža še tako mald pa je res še toliko težje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 10:34:32
|
|
|
|
Martinki
|
Punce, vrjetno se bo to ful butast slišal ampak vseen: ne vem kaj me je dons pičl prejle sem za foro šla lulat na ovulacijski trakec, ki je pokzala obe črtici. Testna je itak ful močna, ta druga pa ne tok, vid pa se (ne glih z aviona). Zadnje tri cikluse sem imela na 37 dni, dons je 33 dan. Zdej pa najbolj butast vprašanje: a je možno, da ovlacijski trak pokaže tud nosečnost? Mal se mi čudn zdi, da bi mela ovulacijo tok pozn, pa tud nbenga izcedka nimam, ne sluzi. V bistvu sem posušena od 2 dneva Klomifena (tko kt Tecnobica). Sej ne verjamem glih najbolj, da je ta test verodostojen, sem pa prvič v življenju vidla dve črtici to je pa tud neki . Vprašat ni greh pravjo...je imela katera ali pozna katera tak primer? lp s severa
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 10:42:48
|
|
|
|
lučka 25
|
Martinki, enkrat je bilo že govora, da O test pokaže pred pravim testom. Ampak morata biti pa obe črtici enako močni, ne sme biti ta druga šibkejša od testa, ker potem test ni verodostojen. Tu ni tako, kot pri testu za nosečnost, da je to to že samo, če je ta druga črtica tam, pa čeprav šibka. Upam, da se motim, pa bo pri tebi bolj držalo, da si nosečka. Čet par dni raje naredi test nosečnosti.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 10:47:15
|
|
|
|
tecnobica
|
Martinki, mene bi imel firbec in bi šla probat še z nosečnostnim... Držim, da je . Sem pa že slišala, da tud oulacijski pokaže +.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 11:31:15
|
|
|
|
Martinki
|
Vem, da ovulacijski test ni glih najbolj verodostojen, sploh, če obe črtici nista enako močni. Mene predvsem radosti dejstvo, da sem zagledala dve črtici, da sm sploh vidla kako to zgleda . Prov ne vem zakaj sem tko vesela Pač, fajn se mi zdi, da so se tud men narisale, o morebitni nosečnosti pa res ne razmišljam...bojo naslednji dnevi pokazal svoje... vidla sm jih pa le!!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 26.1.2009 11:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Grem kar po vrsti, da katere ne spustim: fargi, žal mi je za tvojega kužata. Zapomni si tole (ena od 10 pasjih zapovedi): "Spremljaj me na zadnji poti.Ne reci " tega ne morem gledati " ali "naj se zgodi v moji odstotnosti ".Veš,s teboj mi je vse veliko lažje." Vem, da je za zjokat, vendar jaz verjamem v to. Drži se!!! neela, še vedno nič?? Kaj pa čaka?? miška, upam, da nimaš prehudih stranskih učinkov. martinki, držim pesti, da ovulacijski testi ne lažejo. nf???? lučka, slabosti so minile?? Moje M pa še ni.. Danes je nekje 30 dan, vendar nič ne kaže, da je na poti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......