|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
26.1.2009 17:56:31   
neela
Martinki, čisto identično se meni dogaja te dneve. M od nikoder. Sem na 36. dan delala O test, ki je pokazal 2 črtici (testna močna, druga malo manj, še vedno pa vidna). Pa mi ni dalo miru (zaradi istih vprašanj, ki jih ti še imaš - ali to pomeni tudi user posted image ) in sem šla še delat FS. In ta je bil jasni -. Imela sem vse znake O - špikanje in sluz. Potem pa sem šla vprašat Pušenjaka, ki je odgovoril, da se predvsem ob nerednih M zna zgodit, da je O kasneje torej je luteinska faza krajša kot 14 dni. Skratka, mislim, da sem imela O. Verjetno se pri tebi dogaja isto....in če sta user posted image potem je to vse, kar sta lahko v situaciji naredila.

Suzi
, ja, kot si videla v postu za Martinki - moja M še ni prišla. Štejem pa 39. dan. Pa ti? Si že v službi?

miška, se je M vsaj pri tebi prikazala?

lučka, Fargi - kako sta mi danes??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.1.2009 18:46:55   
lučka 25
suzi, upam da kmalu dobiš M.

neela, vidim, da te vse skupaj še vedno heca. Če je bila O sta bila vsaj pridna.user posted image  Drugače sem pa jaz v redu, lepo na izi in z možgani na off.

miška, kako kaže pri tebi, a je vsaj tebe obiskala M?

Fargi, za jutri navijam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za en lep pogled na UZ.

nf-ka se je pa vdrla v zemljo.user posted image

Martinki, veselo na deo, da če je O, da bo kaj od tega.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.1.2009 20:09:16   
Martinki
neela jz bi to vse razumela, če bi to bil moj navaden ciklus. Fora je v tem, da sem jemala K in močno dvomim, da bi po K mela dve ovulaciji ali eno in še to ful pozno. Mam pa tisto značilno špikanje po jajčnikih kot pred vsako menstro. Drugih težav pa nimam. Drugače pa ne pričakujem, da bom zarad user posted image  na ovulacijskem testu zagledala user posted image  še na nosečniškemuser posted image . Vedno, ko sem jemala K (vseh 9 mesecev nazaj) sem imela user posted image  na 31, 32 ali 33 dan. Vrjetno bo prišla naokrog še ta teden.

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.1.2009 20:46:14   
miska73
Čau babike...

Neela, a te še kr zeza tale M.
Moje M tudi še ni. Verjetno se mi bo zgodilo, da bo ravno v petek na UZ poplava...
In se bom hotla udret u tla od sramote...

Fargica ti pa jutri razturi na UZ. Pa zrihtaj si naslednjega v petek, ker potem se lahko vidima user posted image .

Suzi saj ne vem a sem sfalila al...user posted image Kako je uspelo potem zadnje telefoniranje v LJ. Kakšen je zdej dokončni bojni plan.

Martinki držim pesti za ta pravi testek

Lučkec, nfka-izgubljenka kako sta nosečke?
Lučka, ti je že kej dolgčas?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.1.2009 21:01:07   
tecnobica
Martinki, mogoče je pa tako kasno ovulacija. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.1.2009 21:01:11   
Fargesia
hejla!

miska naslednji UZ bo ziher v četrtek...vedno mam tko...tak da....no, mogoče bodo pa tok veliki folikli, da bo v petek IUI....user posted image

midva sva oba boga...moj dragi je prišel domov in direkt na školjko...mu ven leti od spreda in od zadaj...men je pa slabo že od jutra...non stop...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.1.2009 21:02:02   
Fargesia
...ampak res...kje je nf?!!! včeraj zveler sem razmišljala, da nas je kr zapustila...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.1.2009 21:14:38   
lučka 25
Martinki, ti kar lepo naprej razmišljaj pozitivno, me pa bomo zraven navijale za user posted image .user posted image

Miška, ja tale s-fact pa res zna podaljšat ciklus. Upam, da ne bo v petek poplave.

Fargi, jutro rasturi, pa naj bo magari v petek IUI, če ne že UZ, da bosta z miško lahko strašili po GK.user posted image

nf-ka je pa res kar pobegnila. Mene samo toliko zanima, če je vse v redu, če jo user posted image  že veselo brca.

Jaz pa sem v redu. V sredo imam spet posvetovalnico. Ni mi pa nič dolgčas, ker lepo uživam v miru. Dopoldan sem z dragim, popoldan pa grem malo nečaka pocartat, pa malo naokoli, pa ....skratka uživam. V službi je pa itak še kar živčna vojna, pa baje pol otrok manjka zaradi viroz, pa sodelavke zbolevajo, skratka dobr da sem stran od vseh teh virusov. V moji skupini jih baje od kar se nabolniški konstantno manjka vsaj pol. So ves čas bolni revčki mali. a ja, pa vsak dan bolj vshajam, zgleda sem kar veliko kvasa pojedla.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.1.2009 21:24:47   
neela
Fargi, tud pri nama je zelo podobna situacija. S tem, da se mene to drži že od četrtka, mojega pa od včeraj zvečer. Edin plus je, da ne bruhava, drugač pa šraufa k sam user posted image . Fargi, močno močno držim pesti zate jutri in veliko bom mislila nate. Pa čimprej sporoči o rezultatu!

lučka, tebi se pa res gode....si kot mačkica na topli peči, a? Uživačka...user posted image

miška
, ti kar hrabro v petek. Pa kaj, če boš imela ravno takrat 'poplave'? Saj verjetno ne boš ne prva ne zadnja, ki ima UZ v času M. Sej ti dohtarji so itak vsega vajeni....najbolj pa krvi...user posted image user posted image user posted image

Martinki, ja lahko, da ti je K potem podaljšal ciklus. Tud to se zna zgodit.

< Sporočilo je popravil neela -- 26.1.2009 21:25:09 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
27.1.2009 9:51:13   
Anonimen
Ojla.

neela, ja, sem že v službi. 14 dni sem bila doma, sedaj sem pa že spet pridna. Šive so mi že pobrali, tako, da se lepo celi.

miška, joj, sem pozabila povedat: nič nisem uredila. Jaz imam začetek marca pregled pri Drobniču, moj ima kak teden za mano spermiogram, posvet pa šele maja. user posted image  Spermiograma mi noče prestavit na februar, tako, da nimam kaj - tud samoplačniško ne.

Enostavno bova šla marca tja, pokazala bom rezultate prejšnjega spermiograma in da pogledamo, kaj še meni manjka, potem pa upam, da bova imela vse narejeno do maja. user posted image

Aja, še to: hormone mi lahko baje da pregledat moja G. Kaj potem še potrebujem za konzilij? Najbrž nič.. Ker razmišljam, da bi vseeno poklicala še za en datum konec maja, če bi slučajno še kaj bilo. Da ne bom potem čakala september. user posted image

fargi, kako je bilo na UZ??

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.1.2009 15:39:49   
Martinki
Evo mene z - na nosečniškem testu in ponovno user posted image  na ovulacijskem testu (sm kr eno za drugim nardila ob 5 zjutri). Jz ne vem kakšn nateg je s tole ovulacijo ta mesec, ker se mi zdi, da mam mal povečano sluz kt, da bi bla ovulacija. Ne vem no, tole s emi res prvič dogaja. A to pomen, da lohk na 34 dni prištejem še 14 dni do menstreuser posted image  Jao jao, pa še gripa mi trka na vrata...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
27.1.2009 17:05:39   
Fargesia
buh dej!!!!

kako ste?

bokavlova neki ni bila navdušena, je rekla, da ne ve če bo kaj iz tega, ampak mene to ne gane! ta postopek bo uspešen in konec!!!

desno 12mm in manjši, levo manjši...endometrij pa 4mm...

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.1.2009 17:09:55   
miska73
Fargi kdaj maš naslednji UZ?
Držim pesti, da se bodo tvoji foliklčki le izkazali do konca meseca.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.1.2009 17:18:43   
Fargesia
v četrtek 29.1. mamuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.1.2009 18:23:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

buh dej!!!!

kako ste?

bokavlova neki ni bila navdušena, je rekla, da ne ve če bo kaj iz tega, ampak mene to ne gane! ta postopek bo uspešen in konec!!!

desno 12mm in manjši, levo manjši...endometrij pa 4mm...

Kot si že rekla, ta postopek bo uspešen, zmagovalen. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.1.2009 18:26:01   
Martinki
Fargi, čist normalno in logično je, da bo ta postopek en velik +!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.1.2009 18:53:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

... ampak mene to ne gane! ta postopek bo uspešen in konec!!!

o yeah....tako te imamo najraje Fargi!
Pa si ti Bokalovi razložila, da že sediš na katapultu, ki punce izstreli med srečke user posted image ? Sedaj nič štrajkat, ker smo ostale v vrsti že zelo nestrpne, da pridemo me na vrsto. Boš vidla, v četrtek bo okol padla nad rezultatom....ti samo božaj trebuščka in grej foliklčke pa imej 'the secret' v mislih....uspeh ne bo izostal!

miška, tvoja M je že od kje prisopihala?

Martinki, lahko pa, da O test že prepozna user posted image , CB pa ne? No, v vsakem primeru ti ne preostane nič drugega, kot da čakaš al pa greš še na krvni test.

suzi, takoj ko pride M, takoj v akcijo. Sedaj so cevi prepihane in sčiščene! user posted image

lučkica mamica
, kaj ti že čutiš kakšne metuljčke pod tvojim srčecem? Je že čas za to?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.1.2009 19:01:19   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučkica mamica
, kaj ti že čutiš kakšne metuljčke pod tvojim srčecem? Je že čas za to?

Meni se zdi da sem jih prvič začutila v soboto, samo ne vem če je to to.user posted image  Upam, da je. Jutri imam spet pregled, pa da slišim spet malo srčka, da vem da je sigurno vse o.k. Kot pravijo, skoz je en strah, vsaj do takrat po moje, ko ga čutiš in veš, da je vse v redu.

Joj, kako bo fino, ko boste prav kmalu vse ve govorile in pisale o vsem tem in bomo potem postale klub klomifenskih in exklomifenskih mamic.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
27.1.2009 19:10:49   
Fargesia
Lučka, a ni še prezgodaj za metuljčke?

Neela
, the secret spet malo prakticiram...sem zaradi psa nase kr malo pozabila...pa mi je včeraj ati rekel, da moram nase malo pogledat...da ve da je težko, ampak moram...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
27.1.2009 19:35:01   
pipika123
Malo sem prebirala forum in zasledila, da je ena jemala K zjutraj (eno tableto), drugo pa je zvečer. Imam pa vprašanje, ali se jih vzame skupaj? Jaz moram vzeti 2 tableti na dan. Hvala za odgovor.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
27.1.2009 19:43:06   
Fargesia
pipika, kaj ti je pa G rekel/rekla? jaz sem jemala obe skupaj...dr. Pušenjak pravi, da je bolje ker je večji učinek...te boso spremljali z UZ?

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
27.1.2009 20:05:19   
pipika123
Ne nič ni rekel. Samo da če ne bo nič, moram priti nazaj (čez tri mesece).

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.1.2009 20:20:08   
Fargesia
ne ne ne...eni ginekologi niso normalni!!!!! jaz bi na tvojem mestu začela z eno tabletko. iz čist preprostega razloga...glede na to da te ne spremlja z ultrazvokom, je pri eni tableti zelo zelo zelo majhna verjetnost da gre kaj narobe. nočem te strašit, ampak ti povem realno kako je. jaz sem po dveh tabletah pristala v bolnici zaradi hiperstimulacije jejčnikov (povečanje jajčnikov)...skratka, bodi pametna in jej samo po eno tableto...vsaj na začetku...a te je kaj pregledal? pa tvojega? zakaj ti je dal klomifen?

Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.1.2009 20:33:32   
pipika123
Imam policistične jajčnike. Ko sem prišla na pregled sem mu povedala v čem je problem. Prebral je poročilo, ki ga je napisala zdravnica, ki me je junija operirala (laporoskopija). In začel je kar pisati recept za K. Vprašala sem ga če me ne bo nič pregledal, je rekel da ne. Pa sem mu rekla da bi rada da me pregleda. Kljub dodatnemu zavarovanju sem morala plačati 20E. Pa saj mi ni škoda denarja. Potem je rekel, da naj jem dve tableti na dan in če po 3 mesecih ne bo nič, mi bo dal napotnico in bom morala na preglede. Čudno mi je to, da me ne bo spremljal. Včasih si mislim, da ve da imam policistične jajčnike in da K itak ne bo pomagal.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.1.2009 20:40:15   
Fargesia
no, če si že mela laparo, potem je to druga pesem...ampak jaz bi na tvojem mestu vseeno jedla samo po eno tableto na dan (vsaj prvič), sploh glede na to, da te ne bo spremljal! kater pa je ta "houdre"?

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......