|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
23.9.2008 22:49:28   
nana35
klepetka,vidim,da si površna pri branju naših postov.Me smo kupovale ovčjo kožo v Mb na Kramarskem sejmu,ki je vsako nedeljo,jaz sem jo imela že lani,letos pa bom naredila samo luknjice za naramnice in bo spet v uporabi. Če e dobi v Ikei pa ne bi vedela.

Tudi jaz pogrešam sani???

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

nana nas spet zanemarja ... user posted image

Suzana,to pa ni res,sem tako dolgo opremljala moj post,da sem pozna.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
23.9.2008 22:51:58   
klepetka
nana, pa ta vaša ovčka kaj smrdi... tako po ovci mislim?KEr če ne , bi jo tud mi imeli. JO ima prijateljica iz ljubljanske tržnice , pa jo nikakor ne more prelufrat. Prav ogabno se voha, res. ZAto vprašam .
Pa resnično si  se potrudila in krasno  opremila svoj post. Pridna , zelo pridnauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 23.9.2008 22:52:45 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 902
23.9.2008 22:54:32   
nana35
Pa kaj jaz vem,meni se zdi da ne smrdi,martinci pa se zdi da njena smrdi.Opereš jo pa lahko s šamponom za lase,tako nama je svetoval dedec na kramarju.Meni je vseeno,mi ne smrdi,imeli smo jo celo zimo,pa se je ziher že preluftalauser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
23.9.2008 22:55:51   
nana35
klepetka,pa hvala,res sem se potrudila in post opremila z novimi facami,sploh ne veš kako dolgo sem rabila...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 904
23.9.2008 23:10:22   
klepetka
nana, o vem vem , koliko časa si žrtvovala  za tisti post.VEm koliko časa ti vzame tole igračkanje.Zato si res zaslužiš vse pohvaleuser posted image .
Tako, zdaj pa samo še par današnjih slikic in bežim spat.

hm...
user posted image

ampak slive so pa res dobre
user posted image

AMruša in babi sta mi samo probali, če mi je še prav... pa mi je nekam tesna ta kapa
user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.9.2008 11:27:43 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 905
24.9.2008 6:11:53   
lutiropan
Dobro jutro!
Danes sem pa jaz prva, mala pikica, a še spiš?user posted image Ti kar spančkaj pa Gašper tudi.
Grem  spet danes v LJ, tko dar zjutraj malo prej ustanem, da se v miru pripravim .
Kajo bo pa danes babi imela, jo bom v Ljubljano s sabo peljala. Potem nazaj, gre pa babica z nama in bo do nedelje pri nas, da bo malo lažje, da mi je ni treba nikamor vozit.
No, nič uživajte in čim lepši dan.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
24.9.2008 7:00:25   
TRIŠ
Karin user posted image user posted image user posted image user posted image dobre mericeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Ja tale sprememba vremena je tudi našemu malčku zagodla. Nas je obiskal g. Nahod s sinkom Tekočim noskom. Smo imeli eno nočko pestro. Samo je potem 100 hl fiziološke napravil čudež in sta gospod in sinko prijazno odšla, tako da je sedaj vse ok oz. je že mnogo bolje.

Kako lepo napisano

LUSA KJEE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Trgatev uspela fešta tudi jaz pa sem kot povožena kokoš.Žan ponoči ni spal jaz pa še turbo zmatrana od pripravljanja in pospravljanja hrane in pijače.Čakam da se Žan utrudi in grem nazaj spat.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 907
24.9.2008 7:38:04   
nana35
Klepetka,lepe slikice male Lane,ravno sem slikala Klemna za nocojšnjo večernjo izdajouser posted image .Imaš veliko lepih slikic,pa dajva še kakšno pomanjšat,kaj?

Evo,ni kaj za povedat,grem.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
24.9.2008 8:42:17   
katee
Jutro!

Smo malo prej vstali in sem še vsa zalimana, tako da ne bom nič komentirala, samo pozdravila vas bom!

Sani pa enostavno nima časa priti do računalnika. Drugače je vse Ok. Danes imajo pediatra, jutri razvojno. Sej se bo oglasila.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 909
24.9.2008 8:56:34   
Intruder24
Dobro jutro user posted image ,

jaz sem sicer čist neprepspana, ampak zunaj sije user posted image in upam, da bo čez cel dan. Vid se je danes zbudil vsako uro...zdaj ga pa moj spravlja spat in jima nekak ne gre. jaz sem lahko spala vsaj do 8, ker Vid se je zbudil že ob 6:15. Bo že...user posted image

katte tudi zato pa imamo mi 3 naše pesike

nana kot sem ti rekla, mobi je bil v avtu, ko smo prišli domov, sem popakala malega, da sva šla jest, ker je bil že grozno utrujen, moj pa je znosil vse v avtu in mojo torbo z mobijem kr obesil na hodniku. Tak, da sem videla klic po spanju, potem pa še te zbudim user posted image Klemen pa se pač noče preoblačit, kaj češ... Vid se je pa začel dvigovat v postelji in na previjalni in potem se začne dret in jezit, ker mu ne gre!
Ata danes dela tak, da prideš po ptička popoldan. Te pokličem, ko bo doma, vrei?

klepetka lepe slikice tvoje Lane. Pa vidve z nano morata imeti konkurenco, da se ne poslabšata user posted image . Super, da je zob bolje!

sunny Vid je že skozi tak, kakšen dan je fajn, pol pa spet. Še v vozičku mu je dolgčas. On bi vsaki 5 minut nekaj novega. Sam se ne more igrat, ke rmu je tečno al kaj pa itak me more videt vedno, če ne je jok! Mogoče bo pa kmalu pravi user posted image

oblačenje tudi kapico dobi Vid, pa ne zato, ker bi se bala da bi ga napihalo, ampak zato, ker še mene v uhe zebe in ne vem zakaj nebi njega. ovčko mam, pa je še nisem uporabila!

uspavanje Vid ima enako že od prvega dne, le da je od 6 meseca še pravljica. Kopanje, masiranje, mleko, cartanje, petje, pravljica, poslušanje vrtiljaka (to vse traja ene 45 min, pol ure). Pol pa se začne boj, ker on nebi zaspal. vid ne zaspi na flaši, ker ko mi je zaspal se je še več zbujal. Sem ga odvadila zdaj pa je pač tak. V glavnem en teden po terorju tašče pa se več ne joče zvečer.

Mere Vida pri 8 mesecih (domače, ker one bodo čez 1 mesec) 75 cm in 9600 g!

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 910
24.9.2008 9:22:16   
martinca

dobro jutro!

pijem zdaj jutranji kapučino in še vam enega pošiljamuser posted image

uspavanje, zdaj ga dajeva spat ob pol devetih, devetih, ker nazadnje spi ob treh ali petih in je potem zvečer že prava mala tečnoba pa še oke si tako mane. no torej, ga skopava ali stuširama, potem ga nahraniva (keksolino, čokolino) in gre spat. zdaj uspavanje pa včasih traja pol ure, včasih pa 5 minut.

kapica, jaz mu dam tanko bombažno.

klaja, user posted image user posted image

majra, Katja bodi pridna in pridno papaj, da se ne bo mamica sekirala.user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 911
24.9.2008 9:24:36   
martinca
klepetka, lepe slike.

nana, super da boste imeli pt ička. ga pridem kaj pogledat.

zdaj pa še Patrikovi pozdravi

-          aLasqqqqqqqqqqqqqqqqqqy

je bolj redko beseden

zdaj pa greva na sprehod

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
24.9.2008 9:51:10   
klaja
Uspavanje: pri nas pa je tak ritem, da ju najprej skopam, potem se najesta, Juliji umijem zobe in jo položim v posteljo, Hano pa še dam malo na prsi in potem en poljubček pa jo kar položim v posteljo in to je to, brez kakih ceremonij. Če se pa že preveč jokica, potem pa jo za vzamem iz postelje, malo stisnem k sebi in dam nazaj v posteljo.

Nana35 super da boste nabavili ptička!

Gremo zdaj ven na sprehod, ko pa je tako lepo vreme.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 913
24.9.2008 10:11:37   
dašabina
Dobro jutro, kako kaj v tem+ sončnem dopoldnevu?
Midva šibava ven...
ebD+Bk v petrk ob
d+bK  V PETEK OB 10 PRI tRIŠ, ste za?user posted image user posted image xq

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 914
24.9.2008 10:51:49   
Lusa
Ojla
Na hitrco javim ,da smo ok ,interneta še nimamouser posted image  ,daša je ok ,še brez zobov ,včeraj se je prvič vsedla v svoji postelji od sile ,ker jo je mama položila spatuser posted image  ,Luša je kar lepo kašljala ,zdaj je mene okužila in upam ,da bo šlo to vse mimo daše.

ajd zdaj pa vas grem brat jupši koliko napisanega ,sdamo 7straniuser posted image papa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 915
24.9.2008 11:03:05   
ursalara
Uspavanjeuser posted image pri nas je še vedno problem brez mame ne bo zaspala pa da je ne vem kajuser posted image ,jo pa moram še velikokrat nositi po rokah da sploh zaspi!Ne morem pa iz svoje kože ker se mi srce trga če jokauser posted image in jo ful ne rada puščam jokati oz jo sploh ne pustim!

Kapice,trakovi
pri nas že kar pridejo v poštev ker včasih tako mrzlo zapiha user posted image da še meni ušesa zmrznejo!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Ursalara, s tabo se pa itak ne moremo kosat gelde smajlijev in slikc .

Hvala hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

ursalara res je, tvoji posti so super.

Hvala počasi se mi bo še dobr zdelo!user posted image

Klepetka zelo lepe slikice,Lana je tak cukrček!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.9.2008 11:24:14   
Golobček
Pozdravček še od mene.

Kapice in trakci- tudi mi jih že uporabljamo.

Klepetka- ovčjo kožo imajo tudi v Baby centru sam je precej draga. Jaz dam Nini kr dekico v voziček, tako bolj debelo, pa je tudi vredu.

Drugače pa razhaja neka viroza, moja Nina  že 4 dni bolj kot ne ful tekoče kaka in posledica tega je da je gips že ful umazan, tako da ji moram zalagat za njega vato, da nima umazanije po trebuščku, hvala bogu da ga dava v ponedeljek dol, ker drugaače bi ziher šla naj mi ga zamenjajo.

Kolko adaptiranega mleka še spijejpo vaši sončki na dan ???

Moja Nina če ga 3 dcl je veliko, meni pa se zdi da je to malo premalo.Tavelka dva sta ga spila več kot pol litra na dan, tako da zdaj res ne vem če je to dovolj ali ne ?

Nina se zahvaljuje za čestitke ob obmesečnici

Zdaj pa moram it...pridem zvečer

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.9.2008 11:33:04   
Katrin
Se samo javim, da sem še tu user posted image user posted image user posted image

Pri nas vse po starem user posted image

Uživajte,
pa pa

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 918
24.9.2008 11:34:07   
lejla14
Živjo punce

Se tako redko tule oglašam in dolgujem še za dolgo nazaj naše mere:

Aljaž je imel pri treh mesecih in pol 6,390 g in 63,5 cm, pri šestih mesecih in pol pa 7,180 g in 67,5 cm. Naslednji pregled pa imamo čez tri tedne.

Me pa zanima, če mi lahko katera pomaga pri kuhariji, ker ne vem, kam naj se obrnem. Od lani imamo vgradno pečico z zračnim hlajenjem, pri kateri so bila vrata od začetka res hladna. Vsaj tako mislim. Poleti pa je sploh nisem rabila, ker je bilo že itak pretoplo, saj se mi je zdelo, da od spomladi se ne hladijo več in da piha ven topel zrak. Če nisem bjondasta - koliko so hladna vrata pri takih pečicah?

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 919
24.9.2008 11:43:31   
koala
Dan!

kapica: Alex dobi tanko bombažno, ker je še meni neprijetno, če pa dobi še štrample pa je od tega kaj ima oblečeno odvisno.

uspavanje: brez mene misija nemogoče, četudi že skoraj spi in grem samo na wc je jok in panika. Se pa umijemo (vsak drugi dan skopamo), namažemo gre na ziz in potem počasi v posteljico, potem mu zapojem uspavanko, včasih zaspi, pogosteje pa se še suče po postelji, se pogovarja z klovni, potem še enkrat konkretno protestira, ga dam še na prsi in zaspančka. Jaz nimam srca da b ga pustila jokat.

hranjenje: sem ugotovila kako je žlička bolj zanimiva. Ja z maminega krožnika mora biti, tako da je to kar jeva midva. Začinim pa itak ne fejst, tako da si možek pol dodela.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 920
24.9.2008 12:02:42   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
d+bK  V PETEK OB 10 PRI tRIŠ, ste za?user posted image user posted image xq

Jaz najbrž ne pridem, ker še nismo zdravi, sploh jaz neuser posted image  Pa drugič ne

Naša noč je bila bolj tako tako, zbudila se je ob treh zjutraj in to z jokom, se ni hotla pomirit in je blo treba naredit flašo - spila je 240 mluser posted image  pravi mali požeruh

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Lara ga pije zjutraj in zvečer - vsakič po 230 ml. Vmes pa ga ji še kdaj dam v zelenjavno kašico in če je kakšno kupljeno kašico, ki se meša z mlekom. Po moje ga kar dosti spije, ko vidim, da nekateri mleko že odklanjajo.

Zdej moram it, user posted image  hrani Laro (slišim neko upiranjeuser posted image ), jaz grem pa dokončat kosilo.

Bye bye

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 921
24.9.2008 13:25:06   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Žan Luka zjutraj in zvečer spije od 180-240 ml. Pa vmes mu včasih naredim 200 ml, če  noče kosila jesti. Ampak načeloma 2× po 230 ml.

< Sporočilo je popravil katee -- 24.9.2008 13:26:32 >

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 922
24.9.2008 13:26:04   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: lejla14

Me pa zanima, če mi lahko katera pomaga pri kuhariji, ker ne vem, kam naj se obrnem. Od lani imamo vgradno pečico z zračnim hlajenjem, pri kateri so bila vrata od začetka res hladna. Vsaj tako mislim. Poleti pa je sploh nisem rabila, ker je bilo že itak pretoplo, saj se mi je zdelo, da od spomladi se ne hladijo več in da piha ven topel zrak. Če nisem bjondasta - koliko so hladna vrata pri takih pečicah?

Ti ne znam pomagati. Obrni se na prodajalca oz. servis.

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 923
24.9.2008 13:49:35   
Golobček
No pol pa če spije 3 dl mleka, pa dobi še vsak večer na mleku kuhan, griz ali pa kakšno kašico pol bo pa že   dovolj.

Saj je druge stvari tudi, jih ima raje kot stekleničko.

Hvala za info..

pridem kasneje

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 924
24.9.2008 14:01:53   
nana35
Intruder,vreji te,pridem popoldan po ptičeka.Zdaj sem mu prinesla iz trgovine še špegl in lojtro,da bo fajn užival.ti pa me kuj pokliči,ker že komaj čakam na priseljenca.Kletka že nestrpno čaka...user posted image

martinca,hvala ta kafe,pa meni ni nič hasnil,ne vem,kaj imaš to za en kapučino??Ja pa priji kaj ptičeka pogledat.

Tako,zdaj smo se zmenile v štajerščini zdaj pa nadaljujmo v knjižnem jeziku.

Golobček,Klemen AM sploh več ne pije,samega mleka mu sploh ne dajem več,ampak mu v flaško zvečer in zjutraj dam malo enega od Linotov.

lejla,glede tvoje pečice nimam pojma,a nimaš nobenih navodil od pečice?

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.