|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
23.9.2008 20:15:39   
katarinas
Uspavanje: pri nas je bilo včasih takole: po flaški v posteljo, mogoče duda ampak ne vedno in to je blo to. Sem jo šla še kakih 2x pogledat in je spala ko top do zjutraj.
Zdaj ima nekam zmešan ritem, ni več tiste prave ure, da bi šla spat, včasih gre že ob osmih, včeraj je šla šele ob enajstih. In to z jokom v posteljici, z jokom na rokah, nazadnje je zaspala v vozičkuuser posted image user posted image  O.k. zdaj je mogoče krivo to, ker ima nos zapacan, bomo videli kako bo, ko se pozdravi....
Tud jaz je ne morem poslušat dolgo, ko se dere, samo po moje če bi se to dogajalo non stop nekaj mesecev....bi najbrž tud ubrala kako metodo!

Kapice, trakovi: jaz še ne dajem kapice, je ne rabi če samo malo zapiha. No npr. zdaj ko smo bili na morju in je res rezala mrzla burja sem ji dala na glavo rutko toliko da je imela pokrita ušesa (bi še jst rabila enouser posted image ). Drgač pa kapce so za pozimi, ko je res mrzlo, da greje ušeska in glavco. Če bi ji že zdaj dala na glavo kapo, kaj pa pozimi - dve kapi?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 876
23.9.2008 20:18:37   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
tako kot recimo pri dojenju.

ok, ampak meni samo zvečer zaspi na dojki, čez dan pa frajla noče. In greva v spalnico, vedno tja da ve da je čas za spanje. Potem jo previjem, mirno, brez hecanja in jo malo ponosim, parkrat ššššššš naredim in zaspi. Ko jo odložim se mi redko kdaj zbudi. Nikoli pa je ne uspavam v drugem prostoru kot v spalnici,torej v njenem spalnem prostoru. In ne traja več kot 10 minut nikoli.

To pri nas nikakor ne pali.user posted image

Doma je treba pa mamici živce parat.user posted image

verjetno je pogruntala, da pri babici ni "trtemrte", mami jo je pa razvadilauser posted image . Al smo vse na istem. Eni so taki pri spanju, eni delajo težave pri hranjenju, eni....

Razvadla sem jo pa res ampak bom morala zdaj popravit, ker če ne me bo "ubila".user posted image  

Majo tile naši otroci veliko for, brez brigeuser posted image

Še preveč for imajo.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 23.9.2008 20:21:05 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 877
23.9.2008 20:22:00   
limma
sunny, tudi pri nas je včasih tako... da še komaj gleda, mane si očke, zaspat pa ne more, ampak joka.. predvsem čez danuser posted image Jaz jo še vedno dojim, pa nikoli ne zaspi pri dojenjuuser posted image , niti ponočiuser posted image Njej je dojenje zabavno, vleče me za lase, brca (če jo dojim leže), če pa sede, si sezuva nogavičke in si jih tlači zraven v ustauser posted image

piba - Neža ima bombažno kapico in nogavičke (tanke), ker je tudi meni hladno, saj veš, kako piha. Pa daj Klari večje nogavičke, da ne bo imela mrzlih nogic, ker res ni fajn, če ima človek mrzle noge, tudi, če ga sicer ne zebe...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.9.2008 20:23:39   
limma
sunny, kako si zadovoljna s sušilcem? Mogoče sem spregledala in si že pisala o tem...

Meni tudi barva RRja ni všeč.. premedlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 879
23.9.2008 20:24:38   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Jaz se danes spet počutim user posted image , me je že sredi noči začelo boleti grlo pa še Lara je bila dopoldne nekam sitna tako da user posted image Upam, da bo zdaj popoldne kaj bolje.

user posted image čim prej se pozdravi, da bosta s Katjo uživali zunaj. Si mislila najbrž z Laro (Katjo ima Majra)user posted image

Za v voziček se mi najboljša zdi zimska vreča, ki ima itak že luknje za pasove. Samo jaz bi tako, ki nima ovčke, ne vem zakaj se mi ovčka ne zdi glih...user posted image

Jaz bi tudi takšno.. si že našla kaj brez ovčke? Meni se malo gnusi, ne morem si pomagat...ampak drugače je pa baje fajnuser posted image

Ja meni tudi zaradi tega ni všeč, nekako se mi zdi da smrdi...ne vem mi smo imeli enkrat eno deko iz ovčke in je ful smrdelauser posted image  
Jaz bom verjetno kupila kar vrečo od Jane, ker je itak original od vozička, čeprav pregrešno dragauser posted image  Se dobijo menda tudi take univerzalne samo jih zdaj še niso imeli v trgovinah, ker baje še ni zimauser posted image  Bom šla še malo pogledat, če ne bo pa kar od Jane, pa še izgleda zelooo topla.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 880
23.9.2008 20:28:51   
limma
katarinas,
oprostiuser posted image , z Laro, seveda... user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 881
23.9.2008 20:31:22   
katarinas

katarinas,
oprostiuser posted image , z Laro, seveda... user posted image

ni panikeuser posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 882
23.9.2008 20:45:14   
Sunny Morning
sunny, kako si zadovoljna s sušilcem? Mogoče sem spregledala in si že pisala o tem...

SSSSSSUUUUUUPPPPPPEEEEEERRRRRR!!!!!!
Če se odločiš ti lahko pošljem zvezdice, ker smo jih ful dobili.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 883
23.9.2008 20:55:08   
mala pikica
Uh, je spet veliko za prebrat...

Barva pa je res grozna. Ni dovolj, da je že vreme tako mrtvo, zdaj pa še te mrtve barve user posted image

katee mene kap zadene in bi imel vlomilec naprej zelo enostavno delo. Si kar ne morem predstavljat, kaj si doživljala. Upam, da hitro pozabiš user posted image

piba Gašper je imel te dni kapico. Če bo naprej lepše vreme, pa je no bo imel. Sva pa se danes okrog pol sedmih zvečer vračala iz sprehoda in ko je tako mirno sedel, je imel ful mrzle rokice. Sem mu dala kar rokavičke gor in sva prišla domov z zelo toplimi rokicami user posted image Se ne sekiram, če me ljudje čudno gledajo user posted image

uspavanje... mi seveda tudi jemo večerjo na žlico, tako da še samo sanjamo, kako je bilo lepo, ko je ob flaški zaspal. Je pa res, da je postopek vsako večer enak, tako da že lahko naprej ve, kaj ga čaka. Po hranjenju je kopanje, mazanje, oblačenje, cartanje pri atiju, potem se vgasne ena lučka, se prižge lučka na radiu, zaigra uspavanka za lahko noč, sledi še čajek na flaški in za par minutk cartanje na mamičini rami user posted image Potem ga dam v posteljico, če se dvigne, ponovima postopek na rami in spet nazaj. Ponavadi se še malo obrača in že spi user posted image Sem čisto zadovoljna s takšnim načinom.

Jaz pa luso pogrešam...

Pa še to... Gre katera v soboto na Pikin festival?

Zdaj pa gre tudi mami še v kopalnico in spat.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 884
23.9.2008 21:00:34   
ursalara
Evo če katero zanima drug teden je  lidlu kar nekaj akcije za malčke!

http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20080929.index

Pa še nekaj za vednost sem zasledila nekaj zanimivega na drugem forumu!
Kopiram:
A zdaj pa so odkrili tudi že v obratu Nestle melamin? Samo v vednost... saj pravijo, da v Evropi tega mleka niso tržili, ampak vseeno evo link
http://www.google.si/search?hl=sl&q=nestle+melamine&btnG=Iskanje&meta=

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 885
23.9.2008 21:09:11   
katee
Punce, ful hvala za vse objemčke. Policije nisem klicala, ker dejansko ni nič vzel, sem ga prej prestrašilauser posted image . Sem imela pa danes cel dan paranojo, da nekdo hodi na vrt, pa itak ni bilo nobenega. Sem ključavničarja klicala, da poštima vse ključavnice, ampak danes ni mogel nič narediti, bo jutri dopoldne. Če sedaj pomislim, bi ga po moje tudi na gobec udarila ali pa še kaj hujšega. Kaj ima sredi noči strašiti pri nas!? Upam, da ga ne bo več.

Danes je Žan Luko čuval dedi. Mami je šla k bratu v Bruselj. So nečaku po zadnji operaciji nekaj "zasrali" in potrebuje še eno dodatno operacijo. Joj, bogi malček! ŽAn Luka je bil pa pri dediju tako priden, da ga bom pri njemu še pustila!

Sedaj grem pa DR. House gledat.

Meni tudi ta medla barva ni všeč!!!

Klaja: user posted image user posted image user posted image  te čisto razumem, da nekaj časa nočeš nobene živalice. Če se samo spomnim, kako sem jaz jokala, ko mi je želvica poginila.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 886
23.9.2008 21:15:56   
katee
Pri nas pa ima Žan Luka za večerjo še vedno samo mleko. Okrog 18h dobi skutico, ki jo naravnost obožuje. Ob 20h se začnemo kopati, po kopanju pa mu naredim flašo (230ml), jo spije in če imam srečo, mi zaspi že ob flaši, če pa nimam te sreče, ga moram pa še malo božati in nositi na rami. To lahko včasih traja tudi 1 uro. Danes je trajalo samo 10 min. Potem pa spi do 7h. Enkrat se zbudi, da mu dam dudico.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 887
23.9.2008 21:25:59   
vaney
čer.

HVALA v Anžetovem imenu za vse čestitkeuser posted image

Mi smo boljše, tudi driska je že malo popustila.

Danes smo bili v šopingu v Ljubljani, iščem namreč zaščitno ograjo za pred stopnice, pa v Bauhausu nimajo, moram jutri še v Baby Center. Je pa dobil puzle abecedo, 3 žabice, 7 bodijev iz Leclerca (za 18m, pa so mu na knapuser posted image ), plišast pajac za spat in to je to. Je bil Grega z mano, pa me je bremzal, drugače bi več kupilauser posted image

žabice; mi ji že kar nosimo, ker je meni tudi mrzlo.

avtosedež; imamo Romerja King Plus, montirali ga bomo jutri, ker se je Anžetu v lupinici danes skoraj zmešalo in je tuuuulil do Lj in iz Lj. Sicer je pa glava že čisto na zgornjem robu in mu je tako in tako premajhna.

hrana; večinoma še posebej kuhamo, včasih že je z nami, bomo pa kmalu nehali s posebaj kuhanjem, ker itak je vse, ko je lačen (ko ni lačen, pa niti ust ne odpre ali pa pljune venuser posted image

spanje; Anže je ugotovil, da se da mamico in atija hecat in se dela, da zaspi, ko ga prideva pogledat, pa gospod z dudo v ustih stoji ob ograjici in se nama smejeuser posted image  Ponavadi zaspi okrog 19h, danes pa komaj b 21huser posted image  za znoret...

katee, mene bi kap ruknila...

sunny; tisto popoldne sem ti trobila jazuser posted image  sem tako gledala, ko sem se peljala čez Stražo (sem šla ravno iz Lj), če te bom kje videla, pa sem najprej zagledala Nejo, potem pa še tebeuser posted image

zdaj pa spat, jutri sem spet v službi cel dan

lepo spiteuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 888
23.9.2008 21:49:39   
majra
Čer!

Mi smo imeli danes spet katastrofo od hranjenja. Upamo na bolj ješči jutri.

Jaz Katji dam trak-rutico na glavo, ker imamo minimalno lask in ji po moje brez ne bi bilo prijetno. Gremo pa relativno zgodaj ven in bi še meni pasala kaka kapa, kljub grivi. Lahko da pretiravam, ampak takšna sem, ko kaka stara mamca user posted image  Otroku mora bit toplo. Žab še nimamo, ji pa obujem dokolenkice in štrikane štunf-copatke. Pa itak jo pokrijem v vozičku z dekico. S seboj pa vlečem še oblačil, da bi ji blo še v Sibiriji vroče user posted image

V voziček dam spodaj toplo dekico, ko bo pa bolj mrzlo, pa še tisto čudo od vozička za nogice pokrit.

Patrik user posted image user posted image  za samostojno vsedanje. Sem vedela, da sem pozabila enega sončka pohvalit, tako da še enkrat user posted image user posted image  Patrik.

Pa še vsi ostali user posted image user posted image  za nove podvige, če sem še koga spustila user posted image

Karin user posted image user posted image  za mere

Mml pa že uživa na morju, ne? Tudi meni bi pasalo malo kosti pregret, vsaj za en danuser posted image

Katje ne puščam jokat. Sicer je pa res, da joka tako zelo poredko. Pridno moje dete. Hitro trkam na les.

Ursalara tvoji posti me tudi zmeraj nasmejejo user posted image  legenda!

Alfabeta so taki melanholični dnevi, ja user posted image

Klaja, boge živalce. Pa res niste imeli sreče. Vem kako je hudo, ko pogine žival na katero se ful navežeš. Jaz sem prejokala še pa še za mojimi mucami in kužoti, pa še za kako sosedovo zverinico. In vedno sem rekla, da ne bom imela več nobene in vedno sem naslednje dni že privlekla kak puhek domov.

Katarinas saj lahko prideš tudi Katjo odpelat za kakšno urco na sprehod. Obljubim, da ne bo jokala, pa pokakala se tudi ne bo user posted image

Uspavanje pa imamo vedno isto. Pojemo ali pa tudi ne mlečno kašico, se malo umirimo, če je ati doma se igrata, potem je na vrsti kopanje, masiranje z oljčkom. Oblečemo se v spalko, spijemo kaplice, ati polupčka za lahko noč. Greva sami v spalnico, jo poležem v posteljico, čajček, poljubček, njena pesmica, duda in lahko noč. Potem ji pa hodim po potrebi dajat dudo, zadnje čase jo polegat iz sedečega položaja. Včasih nobenkrat, včasih 3x, včasih 10xuser posted image . Danes si je odpela dve operni ariji, sem ji šla enkrat dat dudo in je ob 19.30. že spala

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 889
23.9.2008 21:59:33   
klepetka
Čer ženske,

najprej pa moj greh(pozabila zjutrajuser posted image )
KARIN, ANŽE IN NINA VSE NAJ NAJ VAM ŽELIVA Z LANO

user posted image
Pa hvala vam za vse pikapoke, ker so očitno pomagaleuser posted image user posted image
Za vse vas pa
user posted image
tako da jaz sem boljše, pa vam povem da je tale zobar malo coprnika?!user posted image user posted image Mi je včeraj napovedal, da bo včeraj in danes še hudo, proti večru bi se pa znalo že izboljšat. In točno tako jeuser posted image .Sicer pa je rekel,  da bo zadeva še enih 14 dni občutljiva.Ampak iz tahudega sem menda ven.
NE vem pa kako to, ali je to normalno, amapk em danes  zatekla po levi strani obraza; ne vem, če se nisem pa kje prehladila, ko sem bila zunaj popoldneuser posted image

Nana, pa saj v bistvu nisem imela prej  težav
 s tem zobom, sem šla po tistem, ko mi je izpala plomba, sicer z nekaj "brcami"user posted image , kar hitro po drugo.

triš, katere tablete proti bol. pa  si zobala?KER baje znajo v naslednjih dneh občasno še prav pritiuser posted image

katee, o marička kaj jaz to berem in sproti podoživljam dogajanje izpred parih let pri nas(pri mami) . Še dobro da ste vi vredu, akj pa veš kaj bi vam lahko narediluser posted image .Joj, si se mogla res prestrašit, ti revca
Pri nas se  je pa to zgodilo  za razliko od vas sredi belega dne in odpeljan je bil "samo"user posted image  bratov  motor + vsa motoristična oprema.Nikoli ga niso našli.In še danes,  me je strah pri mami, kakor pade mrak, iti sama za hišo. Ker vse vidim, vse mogoče in nemogočeuser posted image .Brat pravi, da še ko nesem smeti ven, malo manj kot dilo dam čez vhodna vrata.user posted image Ja, strah je lepa reč.

oblačenje; jaz Lani kar dam kapo vsak dan, razen včeraj ji jo nisem, pa žabe isto.SIcer najlonke, ampak vseeno.Žab danes tud ni imela.

hranjenje; Lana po večini je isto kot mi, ji pponavdai strah odvzamem, pa pol za nas še dodatno začinim. Najraje pa ima bučke v omaki in pirekrompir. Tega pa zmaže res ogromno.
uspavanje; ja, izkorišča me -potrjeno. SIcer vedn oobvezno zaspi na joški, podnevi in ponoči, spi na najini postelji.KAdar pa jo ima moja mami , pa brez problema zaspi ; mami jo da v posteljico in takoj zaspi za dve uri. Glih včeraj se je spet isto zgodilo.Tako da takile mali frocki zeloooo dobro vejo kdaj  se splača zaigrati na prave strune

katarinas,user posted image user posted image kako pa sem se zdaj nasmejala tistemu stavku, ko si napisala, da pri vas ni vse za jest in sem res malo čudno pogledala, ampak je itak sledila potem takoj obrazložitevuser posted image .Pa en kup pikalonic ti pošiljam, da boš čimprej okuser posted image
suzana, user posted image  za Aljažev tek. No, vidiš, pa je mali čmrlj le skapiral, da pa je vendarle lepo jesti.Naj tako tud ostaneuser posted image

sunny, pri nas je velikokrat  Lana sitna, če je sama in ji je dolgčas( v mislih imam bratca in sestrico).KO prideta onadva je čist drug otrok, res.Tako da ..... hitro naročite še enega pa boš ti videla pol zabaveuser posted image .

piškamiška, kako lepo si opisala tale vaš obiskuser posted image , čeprav ga lahko tud ne bi blo.No, pa super, da sta se striče&co tako hitro spokala.
Pa user posted image  zate, ker dobro vem kako ti je , sem doživljala ne dolgo nazaj isto kot ti.

golobček, user posted image  za uspešen šoping. JAz bom šla pa jutri, če bom le dovolj vredu, ker moram Maruši kupt sueprge,   pa škornje,če bi kje dobile. 

piba, naša Lana gre  oz. kar rabi še 2x   spanec na dan. SE pa spomnim, da je Marušša pri 1 letu spala še 3x oz. je potem kmalu po prvem letu šla 2x. Tako da imajo   ti otroci različne potrebe po spanju

avtosedež; mi   imamo MC prriori sps, ampak ni še v uporabi, ker  zaenkart rabimo  še lupino.SEm  se pa na bazarju ful navdušila nad avtosedežem recaro.

alfabeta, si že kaj boljše volje?EVo, samo  zate
user posted image

klaja, o ti šment ti, boge živali, no.user posted image ČEprav se jih bojim, pa se mi vseeno   s milijo.Enuser posted image

sunny, berem zdaj,  da  sta si L ana in Neja tud v uspavanju podobni. JA ni kaj, nsite pol  edini, tako kot mi n e.Al saj bo, kajne

Pošiljam ...... imam pa še eno stran za obdelat

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 890
23.9.2008 22:00:37   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ursalara tvoji posti me tudi zmeraj nasmejejo user posted image  legenda!

Hvala hvala!user posted image   user posted image
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.9.2008 22:09:23   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.,Klemen je tudi neznosen,če bi bila z Nejo skupaj ali bi se pocotala ali pa družno nagajala in kravžljala živčke...Moji so vsak dan malo nakravžljani.

Sem tako vesela, da nisem sama. Sploh ne veš kako mi je odleglo.user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
martinca, če ti je dolgcajt povej, ti bom malo Nejo poslala. Je ratala neznosna ali se pa samo meni zdi, ker sva cele dneve sami in mi je zlezla že ne vem kam. Nekaj je začela štrajkat pri hrani, spanje je itak katastrofa, igrat se sami ne znamo je treba ves čas mamici trenirko slačit ... user posted image user posted image user posted image

k men prpel pa se bosta igralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da ne boš potem presenečena, ko se ti pojavim na vratih.user posted image user posted image user posted image
nasprotno, bi bila zelo prijetno presenčenauser posted image user posted image  

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 892
23.9.2008 22:11:46   
klepetka
ja figo, pa kaj še ; we are sorryuser posted image

limma, user posted image  da ste se potepali.Jaz bi  se  tud pa se ne morem...trenutnouser posted image .

sunny, jaz pa kar nekako se ne morem spravit , da bi Lnao odvadila. PA saj tako hitro zrastejo, da pa ne bom za vsako ceno vztrajala.. al kaj pa vem.SAmo ti si vztrajna in jo pustiš tud malo pojokcat, jaz pa letim joško takoj  zatlačituser posted image

majra, upam da bo res Katja   jutri bolj jedla. ČEparv ni lahko, ampak saj kaj pa češ..več kot trudit se ne moreš.SAj sme vidla pri naši Maruši; če je bilo ne je bilo ne in konec.Saj si jo vidla, če se jo  spomniš, kako je suha še zdaj. Amapk zdravnica pravi, da je čisto ok.

Triš, še vedno  na trgatvi?...al na fešti?user posted image

intruder, tvoj post sem pa danes 2x prebrala, ker si se res potrudila že na začetku le tega in prav tako slikovito tud nadaljevala.user posted image

Ursalara, s tabo se pa itak ne moremo kosat gelde smajlijev in slikcuser posted image .

Pozabila kaj moram še napisat...grem brat

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.9.2008 22:15:02   
katarinas
Mi pa že spimo user posted image

Nisem povedala kaj je danes bilo pri hranjenju: dala sem ji za jest zelenjavno kašico, vmes je bil korenček, ki ni bil čist zmiksan in je bil notri tudi kakšen malo večji košček. In očitno naša Lara še ni za koščke, niti tiste najmanjše, ker kar melje in melje po ustih. No in ona tako melje, jaz čakam z naslednjo žličko, ko se začne nekaj napenjat in skoraj davit....Sploh nisem vedla kaj najuser posted image  sem bla čist paf, ker kar ni hotla nehat, bruhala pa ni. Sem ji šla s prstom pogledat, pa mi je blo čudno ker ni blo nobenih kosov....k sreči je potem nehala in izpljunila manjši košček korenčka, mami pa v user posted image   Uboga pikica

Ursalara hvala za link, imajo res zanimive stvari, škoda ker Lidla ni v Nm, bo treba skočit vsaj v Kk user posted image

Mene še kar grlo boli, sem prej grgrala Tantum verde pa mi je omrtvičlo samo jezik, grla pa ne - sem vsaj nehala blebetat user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.9.2008 22:21:45   
klepetka
ženske, dajte mi povedat, tiste  ki veste, če se dobi(verjetno da se), v ikei ovčja koža za v voziček? KEr če ja, potem je razlogov več kot dovolj za obisk ikeeuser posted image

vaney, hvalabogu, da je Anže boljeuser posted image
In tisti bodyji iz leclerca; jaz sem zadnjič vzela za 24m po nasvetu sunny(hvala sunny). KEr drugače ziher ne bi  tako velike vzela. Aja,pa glih prav so ji.Nikakve številkeuser posted image

Patrik ,user posted image  za vsedanje. Nam še malo manjka, ampak mislim da bo kmalu

malapikica, jaz se tud ne oziram na ljudi okol sebe; češ da je Lana preveč oblečena. Me prav malo briga kaj si kdo misli.
MI pa verjetno pridemo na pikin festival, če se ne bomo odločili za škratke.... sicer pa je itak odvisno od mojih zobuser posted image .
ČE bomo šli na PF, se dobimo na kavi, kajneuser posted image

ursalara, pa saj ne moreš verjet... a zdaj pa nestle????user posted image

katte, en kup user posted image  tvojemu nečakcu.BOščekuser posted image .
IN še ako zelo ti verjamem, da iamš že cel dan paranojouser posted image . PA po moje bi ga takrat res na gobec treščla, čeprav zdaj verjjetno misliš da b ite bil ostrah. Amapk takrat bi po moje dobila nadnaravno moč.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 23.9.2008 22:25:08 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.9.2008 22:24:29   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ursalara, pa saj ne moreš verjet... a zdaj pa nestle????user posted image

Ja, ampak menda samo tisti, ki so ga proizvedli na Kitajskem - naj ne bi šel drugam v svet...upamuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
23.9.2008 22:24:38   
SuzanaKK
Dober večer!

Naj najprej povem, da pogrešam sani. Kje si ženska, pa ja nimaš še zdaj mačkauser posted image .

katee sem šla pod tuš, potem pa vključila silkepil, tako da zdajle oddam še tale post, potem pa grem spat. Se slišiva jutri.

katarinas jaz sem kupila Jane vrečo, ker paše v Quinny-ja. Saj priznam, da sem morala krepko prespati, ker je res svinj ... draga. Ampak je pa super, jutri mu ne oblečem več žabic, ker ne bo potrebnouser posted image . Pa tako se da regulirati, če je hud mraz, jo celo zapreš, drugeč pa samo po nogicah.

No pa zimsko spalno vrečo sem kupila, pa žabe pa slinčke ... sem vsaj ob 100 evrotov, samo zdaj bo pa en lep čas mir.

klepetka naj te bolečine čimprej minejo. Ja, Aljaž ima glede hrane itak fore, zdaj je na srečo dobro obdobje.

Uspavanje: Po kopanju v pižamo in vrečo, v posteljico, malo se matramo s flaško, ki btw sploh ni več interesantna, potem itak zaspi. Mogoče še malo telovadi, tudi joka, ker je utrujen, ampak potem kar hitro zaspi. Če joka dlje, ga vzameva iz posteljice, se malo pocartamo in ga dava nazaj.

ursalara res je, tvoji posti so super.

klaja user posted image . Mi je v 7. razredu avto povozil psa in vem, da sem jokala 4 ure skupaj, tako mi je bilo hudo. V bistvu vsem trem, tako da se dolgo časa nismo odločili za drugega psa. Potem je šel oče v pokoj in posvojil 2 leti starega pudlja, ki bi moral drugače v azil. No in ta naš Boni je sedaj družinski članuser posted image

piškamiška dobra si, da greš na maraton. Nejc bo pa navijal zate, ne.

alfabeta kar ne morem verjeti, da si ti lahko kdaj slabe volje. Ampak bo jutri že bolje, boš videla. user posted image

nana nas spet zanemarja ... user posted image

Ok, dosti za danes, lahko noč vsem!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.9.2008 22:30:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny; tisto popoldne sem ti trobila jazuser posted image  sem tako gledala, ko sem se peljala čez Stražo (sem šla ravno iz Lj), če te bom kje videla, pa sem najprej zagledala Nejo, potem pa še tebeuser posted image

Jaz sem se pa spraševala...bom zdaj lahko spala user posted image . Zdaj bom za drugič vedela.
A za bodije si pa slabo brala (tebi je oproščeno user posted image ), da so bolj mali? Mi imamo tudi za 18m in so glih za glih, tako da je normalno, če so Anžetu na knap, ker je on oreng poba.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.,Klemen je tudi neznosen,če bi bila z Nejo skupaj ali bi se pocotala ali pa družno nagajala in kravžljala živčke...Moji so vsak dan malo nakravžljani.

Sem tako vesela, da nisem sama. Sploh ne veš kako mi je odleglo.user posted image  

martinca, če ti je dolgcajt povej, ti bom malo Nejo poslala. Je ratala neznosna ali se pa samo meni zdi, ker sva cele dneve sami in mi je zlezla že ne vem kam. Nekaj je začela štrajkat pri hrani, spanje je itak katastrofa, igrat se sami ne znamo je treba ves čas mamici trenirko slačit ... user posted image user posted image user posted image

k men prpel pa se bosta igralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da ne boš potem presenečena, ko se ti pojavim na vratih.user posted image user posted image user posted image

nasprotno, bi bila zelo prijetno presenčenauser posted image user posted image   

Samo, da nosa pozdravimo pa se bova enkrat domislili in te presenetili...samo, da ne bova naleteli na zaklenjena vrata.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunny, jaz pa kar nekako se ne morem spravit , da bi Lnao odvadila. PA saj tako hitro zrastejo, da pa ne bom za vsako ceno vztrajala.. al kaj pa vem.SAmo ti si vztrajna in jo pustiš tud malo pojokcat, jaz pa letim joško takoj  zatlačituser posted image

Jaz si tudi včasih mislim, da mogoče ni nujno potrebno tole user posted image , vendar vem, da bo bolje za njo in za nas. Saj se pocrkljeva in sploh mi ni bil problem, ko sem jo nosila za spanje...zdaj enostavno predolgo traja in je to treba ukinit.

Lahko noč.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.9.2008 22:43:04   
nana35
karatina,tvoja Karin je pa že res prava puncauser posted image ,no pa saj je mama tudi velika puncauser posted image .

piška miška,upam,da vam zobki ne bodo delali težav in da se tale nahod ne vrne nazaj.

piba,tvoji Klari prav tako želim,da se čimprej pozdravi.Klemen 2x na dan sigurnouser posted image spi,če pa ima nočne izpade,pa celo 3x.

Jaz ne zmorem pustiti Klemna da jokauser posted image ,se mi srce para.Zato kar lepo grem v sobo,ga potolažim,mu dam pitiuser posted image in dudico,ga pokrivam,obračam,če začne pasti kravice,pa če moram it 10x v sobo grem pač 10x,enostavno meni ne da srček,da bi moje dete jokalo.

kapica,Klemen je ponavadi nima,razen če močno piha user posted image mu dam gor trak ali pa kapuco,če jo ima na jakni ali jopici.Razen prejšnji teden ko je bil sam dež user posted image in hlad je zvečer imel kapico,moj Klemen je še bolj redkolas in verjetno je bolj hladno njegovi glavici kot kakšni lasati.user posted image Se pa je izogibam,če je mogoče,ker ne želim,da bi imel občutljiva ušeska,če bi malo popihalo.

klaja,jaz pa jutri grem po ptičkauser posted image ,ga bom vtaknila v zlato kletkouser posted image , bomo videli,kako bo Klemen sprejel živalico.Imeli bomo kanarčka,danes sem mu kupila kletko in hrano,jutri pa upam,da pride noter še prebivalec in da bo lepo pel.Se že zelo veselim!Žal mi je za vaše živalce,res,upam,da boste imeli z drugimi več sreče.

sunny m.jaz te res razumem.user posted image Sicer mi nimamo vedno takih problemov z uspavanjem,ampak včasih pa res.Moj user posted image ima potrpljenje in živce,pa gre on v sobo k njemu,jaz pa tega ne počnem,jaz hodim sem in tja,dokler ne zaspi. Največ problemov imamo pri previjanju in oblačenju,nekoč pa smo jih imeli prav pri uspavanju,čeprav je potem vedno lepo spal.Ko pa je v vozičkuuser posted image na sprehodu,pa je ponavadi pravi angelčekuser posted image ,nihče ne bi verjel,da zna biti taki user posted image .
No,jaz vem,da je Klemen razvajenček,ker ga ima vsak malo če le ima malo časa ga že vzame k sebi...pa dobro,bomo že nekako preživeli.

vaney,zaščitno ograjico imajo v Ikei najbolj poceni 30€,če imaš koga ki gre,pa ti jo prinese.Jaz jo bom šla tja iskat ko jo bom potrebovala.Leclercovi bodyji so res majhni,jaz mu oblačim zdaj tiste za 12 mesecev,pa so rokavi nekako kratki.

Klemen je danes končno pojedel moje včeraj pripravljene bučke (omako) in zelooo mu je bilo všečuser posted image .Mislim,da bo mojemu otroku počasi začela pasati tudi zelenjava.Upam!!!

Tako,malo sem si vzela čas,zdaj pa ajat.

user posted image

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.9.2008 22:48:23   
klepetka

Jaz si tudi včasih mislim, da mogoče ni nujno potrebno tole user posted image , vendar vem, da bo bolje za njo in za nas. Saj se pocrkljeva in sploh mi ni bil problem, ko sem jo nosila za spanje...zdaj enostavno predolgo traja in je to treba ukinit.

to imaš pa prav, ja.Ker tole uspavanje se zna precej zavleči. Čedalje več in več i n dlje in dlje.To še predobro vem iz izkušenj (od Maruše) Amapk vidi ti mene... me ne izučiuser posted image user posted image .Verjteno bi pri ta četrtem  že kaj drugače  razmišljalauser posted image

sani, ja sani pa nas ignorirauser posted image . SEm jo   hotla že danes dregnit na mobi, pa sem nekako imela občutek da se b odanes javila.Nje ne od nikoder.

nana, kje si ???pa menda že ne spiš?

hm...še nekaj sem mislila napisat, pa se ne spomnim.PRinašam druagče noter 3 dnevno bolj ali   manj   od sotnost, pa smetim.Namesto da bi šla spat, ke riamm oči z zobotrebci podprte

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.