ursulina
|
ojla, čvekice, strani se kar polnijo.... moram povedat, da sem na svoje presenečenje lastnica mei tai-ja :) no, v bistvu sem ga naročila na altermama, pa sem dobila sporočilo, da so na dopustu, potem sem rekla naj se javijo, ko bodo nazaj in bom sporočila, če naročilo še velja, ker nisem bila več tako ziher, ali vzeti ali ne, no, danes pa je kar sam prišel po pošti... rdeč je, ful lep!! sva se že nosila po hiši, ni bilo pripomb.... katee pa vlomilci.... HB, da je vse ok! avtosedež... torej mislim, da bomo izbrali roemerja, samo ne vem, ali safefix ali duo plus... tolk je teh oznak, da se človek ne znajde... glede na to, da imamo isofix v avtu, bova raje vzela to varianto, ker je le dosti bolj varno, čeprav ej dražje... ali ma katera roemer king plus? ste zadovoljne? mam občutek, da mate skor vse MC pohvale za vse slikice in trud okoli lepljenja sličic danes sva bila na sprehodu, ko je bil sonček, je bilo ok, ko se je pa skril, je pa fino zahladilo in sem malega pokrila z dekico. furamo trak, če piha, drugače ne, žabic še ne, imamo debelejše hlače in tiste copatke iz muellerja, spodaj pa dokolenke. sem pa v HM kupila svetski kompletek rokavičk in kapice z vini pujem, pa komaj čakam, da bo zahladilo, da dava to gor šibam, mam ful dela v firmi, ne vem kje se me glava drži, malček pa ful malo spi zadnje dni...