|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
24.9.2008 14:30:09   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Intruder,vreji te,pridem popoldan po ptičeka.Zdaj sem mu prinesla iz trgovine še špegl in lojtro,da bo fajn užival.ti pa me kuj pokliči,ker že komaj čakam na priseljenca.Kletka že nestrpno čaka...user posted image

Nisem vedela, da dobite ptička!!!user posted image user posted image user posted image  Mi smo ga tudi imeli (ko sem bila jaz mala), pa je enkrat revež iz balkona v 3.nadstropju dol padel, ampak je preživel. Ime mu je bilo Jaka user posted image . Kako bo pa vašemu???

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 926
24.9.2008 14:39:13   
ljubljana
Ojla, samo na hitro. Ponoči smo obupno spali, Christian nima več vročine ga pa še boli trebuh, Martin je pa danes zjutraj dobil 40 vročine sedaj leži cel dan v postelji in stoka.

Sem pa doktarco klicala in mi je sestra rakla, da viroze razsajajo in da ne rabim hodit, kao ona tako po telefonu diagnozo postav.user posted image  Šele če bo imel 3 dni vročino.

Za tiste ovčke na tržnici sem tudi jaz že veliko kritik slišala. Za quiny voziček imajo eno vrečo, k ima na notranji strani ovčko. pa videla sem tudi že eno tako prevleko k je na eni strani blago na drugi pa kožušček, kupljeno v otroški trgovini. Ner morete falit. Sigurno ne bo smrdela in se ne bo gulila (ali po domače zgubljala kocine).

Zdaj grem pa spat ker sem čisto fuč. pa lahko noč.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 927
24.9.2008 14:48:00   
TRIŠ
Klepetka imenujejo se Zaldiar in če jih še rabiš mi pošlji naslov na ZS in ti jih pošljemuser posted image .Pa lepe slikice tvoje Lane in seveda avataruser posted image

Nanauser posted image user posted image user posted image user posted image za ptičico.Sem  se pa nasmejala tvojemu narečjuuser posted image user posted image user posted image

No tako kot je rekla Dašabina vas v petek vabim na čajanko.Vabljeni tudi iz drugod.Zakaj si pa ne bi vzeli malo izleta,auser posted image

Ljubljana viroza pa razsaja,naš Žan jo je imel tudi in po treh dneh je bil doberuser posted image .Upam da stanje čimprej izboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla pečica ima vrata vroča razen če imaš tisto s trojnim steklom,samo pihati pa spredaj ne sme toplega zrakauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 24.9.2008 14:54:22 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
24.9.2008 15:30:55   
ursulina
ojla, čvekice, strani se kar polnijo.... user posted image

moram povedat, da sem na svoje presenečenje lastnica mei tai-ja :) no, v bistvu sem ga naročila na altermama, pa sem dobila sporočilo, da so na dopustu, potem sem rekla naj se javijo, ko bodo nazaj in bom sporočila, če naročilo še velja, ker nisem bila več tako ziher, ali vzeti ali ne, no, danes pa je kar sam prišel po pošti... rdeč je, ful lep!! user posted image  sva se že nosila po hiši, ni bilo pripomb....

katee user posted image  pa vlomilci.... HB, da je vse ok!

avtosedež... torej mislim, da bomo izbrali roemerja, samo ne vem, ali safefix ali duo plus... tolk je teh oznak, da se človek ne znajde... glede na to, da imamo isofix v avtu, bova raje vzela to varianto, ker je le dosti bolj varno, čeprav ej dražje... ali ma katera roemer king plus? ste zadovoljne? mam občutek, da mate skor vse MC user posted image
pohvale za vse slikice in trud okoli lepljenja sličic user posted image

danes sva bila na sprehodu, ko je bil sonček, je bilo ok, ko se je pa skril, je pa fino zahladilo in sem malega pokrila z dekico. furamo trak, če piha, drugače ne, žabic še ne, imamo debelejše hlače in tiste copatke iz muellerja, spodaj pa dokolenke. sem pa v HM kupila svetski kompletek rokavičk in kapice z vini pujem, pa komaj čakam, da bo zahladilo, da dava to gor user posted image

šibam, mam ful dela v firmi, ne vem kje se me glava drži, malček pa ful malo spi zadnje dni...user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 929
24.9.2008 15:40:15   
lejla14
nana35 in katee, hvala vama za  trud. Se bom res morala obrnit na kakšen servis.

Prav lep dan vsem še naprej

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 930
24.9.2008 15:41:39   
mala pikica
Punce, ne se jezit name, ampak jaz res že komaj čakam, da začnete hodit v službo. Meni je tako hudo, ker vam ne morem slediti user posted image

glede seznama... zdaj, ko vam ne sledim, verjetno preskočim marsikateri podatek, pa še vsaka 10.stran mi ponavadi uide. Jaz ga ne bom več uspela urejat user posted image

lutiropan ko si ti zjutraj pisala, sem se jaz že peljala v službo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 931
24.9.2008 16:33:00   
koala
mala pikica user posted image user posted image user posted image , saj bo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 932
24.9.2008 18:24:04   
TRIŠ
Mala pikica vrjemi da smo vsi na tvoji poti in da kmalu ne bomo več tako čvekaleuser posted image .

Zakaj pa rabiš rukulo.Jaz sem jo posadila pa je bila vsa pojedena od ušiuser posted image tako da je nismo niti poskusiliuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 24.9.2008 18:26:59 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 933
24.9.2008 19:18:49   
Intruder24
čer,

Ste preživeli lep dan? user posted image  

Vid že pankauser posted image . Jaz sem danes malo user posted image in polikala, moj pa je  user posted image . Zdaj pa user posted image jaz pa tu gor.  Je bil zelo lep user posted image nekaj časa in smo bili kar veliko zunaj, zato upam, da bo Vid bolje spal.

koala super, da je tvoj mali pogruntal, da je žlica tudi dobra user posted image .

golobček Vid še pije AM in sicer zjutraj 210 in pa zvečer 210. Včasih več včasih manj.

ljubljana user posted image , da bi bila ta viroza čimprej mimo!

ursulina super za mai tai user posted image . Jaz mam sleepy wrap in je tudi super. Sploh zdaj ko je tako vreme, pod marelo pa gasa na sprehod.

mala pikica sej bo user posted image

nana čuj, kak je kaj ptjičica? Itak, ji bo zdaj lepo!  bo vse žvrgolelo okoli. kak mu bo te ime in kako je Klemnu všeč, se mu dopad? Sej pridem kaj pogledat kak nori po kletki user posted image

Grem, ker se še morem prej user posted image , potem pa papat in user posted image !

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 934
24.9.2008 19:40:16   
Alfabeta
Čer!

Katee, upam, da bo z malim nečakom vse o.k Veliko user posted image user posted image  zanj in za starše.

žabice.... sem ji jih tudi jaz dala, ker ste jih že vse nataknileuser posted image

hrano,  kuham še vedno posebej zanjo, le včasih ji dodam od nas kako polento, pa kuhan krompir

klepetka user posted image user posted image user posted image  samo da je boljše. Oteklina pa user posted image , jaz nimam pojma. Pa pokliči dr. da boš vedela ali je to normalno. In HVALA za tako lepo slikico. Sem malo boljše volje, ja. Hvala za skrb. In Lana je res cuker. Ima pa laske kot Ajdauser posted image

katarinas upam, da si že začela čebljati,da je Tantum verde popustil. je bil dragi vesel?user posted image  Pa user posted image user posted image  za zdravje

suzana, ufff seveda sem tudi jaz lahko slabe volje. Veš, včasih se šele tukaj razvedrim, včasih pa nič ne pomaga. Pride tak dan, ampak HB tudi mine.user posted image

nana, vidim da jemlješ navdih pri ursilari in intruder po smeškotihuser posted image user posted image Pridna! Sem se pa nasmejala vaši štajerščini sem najprej mislila, da ti je kaj tipkovnica nagajalauser posted image

Triš, upam da si prišla k sebi.

intruder, zelo lepe mere tvojega Vida. user posted image user posted image user posted image Mi smo še pod 9 kg

Patrik, hvala za pozdrave. Vračamo nazaj user posted image

ursulina, vidim da si že pridna. Sem bila ravno včeraj v Mullerju in sem malo gledala te tvoje izdelke. A ti to sama delaš al kako? Oprosti ampak si res ne predstavljam. Bom morala Discovery kdaj pogledat če bo kaka oddaja o temuser posted image

mala pikica, user posted image ne sekiraj se zaradi seznama. Ga boš pač prilepila ko ga boš lahko, ga pa ne bo na vsaki 10.strani. Pa kaj? Al gremo itak vse za teboj. Bomo po večini vse v službi. Tako da "ne brini!" Edino če se katera druga javi za te 3 meseceuser posted image

Sedaj vam pa v druge postu še malo našo princesko prilepim, da ne boste pozabile kaka je. Aja, pa 6.zob je na poti! Se ga že vidi!

Sicer pa sva se danes potepale po mestu. Sem si privoščila nove škornje, take hude, pa gležnarje. Malo za svojo dušo. Bom še to prilepila.

AJa, pa če kdo ve za koga...ursalara morda....Prodamo barko. Več na ZS.

NO, lepim slikice....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 935
24.9.2008 19:47:19   
limma
Čer,
super sličice intruder, ursalara in nana user posted image

Midve sva bili spet veliko zunaj, pa na kosilu pri mojih starših, ker je bil user posted image cel dan službeno odsoten in je bilo doma dolgčas.

Klepetka, Lana je res luštna user posted image Mislim, da mi je nekdo rekel, da so lani v Ikei imeli ovčke... pa ne me za besedo držatuser posted image , vi kar pojdite pogledat user posted image Sem pa danes prebrala, da bo škratkova vas na ogled še ves oktober - če bo lepo vreme, tako da lahko vidite Pikin festival in škratke user posted image

Jutri bova spet sami in od sobote do torka spet.. user posted image tako da ne vem, koliko mi bo zneslo prit "k vam", ker je danes spala samo 1 uro user posted image , ob 18.30 pa padla dol user posted image

Alfabeta, si boljše volje? user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 936
24.9.2008 19:53:34   
Alfabeta
Limma, sem. Hvala user posted image  In upam, da bosta lepo preživeli čas do torka

No, evo

Takole se nastavim fotoaparatuuser posted image
user posted image

Pod odejo je bratec in sem ga ravno prej lasala
user posted image

Zdaj sem pa utrujena user posted image Pa zobke kažem
user posted image

Tole smo se pa danes naučile, kako držati spolzko bananouser posted image
user posted image

No, pa še moja nova pridobitevuser posted image
user posted image

Evo, vsega ne morem in ne smem prilepiti, da ne bo preveč naših slikic tukaj goruser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 24.9.2008 20:03:48 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 937
24.9.2008 19:55:46   
limma
hrana - tudi jaz ji kuham posebej, dam ji recimo polento kot ti, Alfabetica user posted image

Mi smo včeraj imeli žabe, danes pa ne; nosimo pa bombažno kapico, ker piiiha.

sunny, mogoče te bom pa res prosila za zvezdice Tuš in ti jih vrnem, ko kupiva sušilca.. user posted image intenzivno se ukvarjam s tem, kam ga naj damouser posted image Ti sporočim, pa hvala za ponudbo user posted image user posted image

mala pikica, vedno ti napišem, ne se sekirat, pa malo preleti na brzino, pa bo user posted image

štajerščina je zakon user posted image user posted image Spet sem se na glas smejala...user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 938
24.9.2008 19:58:49   
limma
Alfabeta, super nakup! Jaz sem tudi včeraj razmišljala, da nujno rabim črne škornje na petko user posted image Bo treba do Lj ali Mb po nakupihuser posted image

Ja, pa Ajdo sem pozabila pohvalit.. lepa punčka je, z leeeepimi očkami user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 24.9.2008 19:59:49 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 939
24.9.2008 20:03:12   
Alfabeta
Hvala, Limma.user posted image  

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 940
24.9.2008 20:13:32   
vaney
čer.

iz službe sem prišla šele ob pol sedmih, se pocrkljala z Anžetom in ga zrihtala za spat, zdaj sem pa koma, tako da samo na hitro...

triš, mene ne bouser posted image  dopoldne pač ne gre, delam do 1h

alfabeta, super slikice, sploh škornjiuser posted image

ostalo pa jutri, petek...ko bo čas, sem na istem kot mala pikicauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 941
24.9.2008 20:44:16   
katee
Alfabeta: Kako se Ajda lepo smejčka, pa kaže svoje zobke. Pravi cuker! Škornji so pa super! Kje si nabavila škornje?

Mi smo še vedno pri spodnjih dveh zobkih. Se mi pa zdi, da bodo tudi zgoraj kmalu zunaj, ker je že vse belo.

Sem bila danes z malim pri prababici. kako ga je bila vesela!

Nana: prilepi kako slikico od ptička! Kako ga Klemen gleda?

Jaz grem pa še malo TV gledat, potem pa spat.

Lepo noč vsem!

< Sporočilo je popravil katee -- 24.9.2008 20:45:25 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 942
24.9.2008 20:46:23   
koala
vaney user posted image user posted image user posted image .

Alfabeta, super slikice in čudoviti škornji, samo jaz se na takih tankih petkah v sekundi dvajset vsaj polomim, če že ne ubijem.

nana, kako se počuti vaš ptiček? Pa kako slikico prosim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 943
24.9.2008 20:48:57   
Alfabeta
katee in koala, hvala. Katee kupila sem jih v Jello

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 944
24.9.2008 20:51:18   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

A imajo še kakšno drugo barvo? Črno? Jutri grem takoj v akcijo. Upam, da ne zameriš, če bodo enake user posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 945
24.9.2008 20:59:14   
mala pikica
alfabeta ni tak problem, da seznama ni na vsaki 10.strani, problem je, da ne bo podatkov, ker ne uspem vsega prebrati. Če bi mi pošiljale na zs, bi še šlo, amapk spet tričetrt punc ne bo vedela, da bi bilo treba poslati zs. Ah, sem spet slabe volje... user posted image

triš rukola bi potrebovala za diplomsko nalogo. Kupljena rukola vsebuje bromid, ki ga jaz določanm, za en del diplomske pa bi potrebovala 'prazno' rukolo, takšno, v kateri ne bi bilo bromida. Pa se mi zdi, da je zdaj več ne bo možno dobiti.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 946
24.9.2008 21:01:22   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

A imajo še kakšno drugo barvo? Črno? Jutri grem takoj v akcijo. Upam, da ne zameriš, če bodo enake user posted image .

Ja, škornje in gležnarje so imeli v črni barvi. Pa gležnarje še v taki temno sivkasti. Ah, kje pa. Kaj bom zamerila. Mi2 s svakinjo si enake kupiva, pa non stop skupaj okoli hodiva user posted image . Če nama je pa enako všeč.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 947
24.9.2008 21:02:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

alfabeta ni tak problem, da seznama ni na vsaki 10.strani, problem je, da ne bo podatkov, ker ne uspem vsega prebrati. Če bi mi pošiljale na zs, bi še šlo, amapk spet tričetrt punc ne bo vedela, da bi bilo treba poslati zs. Ah, sem spet slabe volje... user posted image

Pa ne bodi slabe volje zaradi tega, no. Saj lahko me, ko bomo videle da kaka napiše podatke tukaj, ji napišemo, da naj ti pošlje ZS. Če hočeš seveda

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 948
24.9.2008 21:15:07   
katarinas
Alfabeta WOW kako lepi škornjiuser posted image  - ampak a ti potem v takih škornjih dejansko tudi hodiš?user posted image  Saj jaz si tudi kupim kaj s petko potem pa vsakič premišljujem ali naj obujem ali ne, ker nisem vajena v njih hodit...

Ajda je ful luškana, a vi že šnicle pohate, ko vam tako zobki rastejo?!user posted image

katarinas upam, da si že začela čebljati,da je Tantum verde popustil. je bil dragi vesel?user posted image  Pa user posted image user posted image  za zdravje

He he je žal zamudil, ker dela popoldneuser posted image
Hvala za pikepokeuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 949
24.9.2008 21:18:42   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Alfabeta WOW kako lepi škornjiuser posted image  - ampak a ti potem v takih škornjih dejansko tudi hodiš?user posted image

Neeee, kupim si jih za okrasuser posted image . Ja, seveda da hodim v njih. Pa še Ajdo imam v rokah medtem. Aja, pa tile niso z najvišjo petouser posted image

Ajda je ful luškana, a vi že šnicle pohate, ko vam tako zobki rastejo?!user posted image
Ja, itak. Zato bomo pa meli že 6-tega!user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 24.9.2008 21:19:11 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.