klepetka
|
Čer ženske, najprej pa moj greh(pozabila zjutraj ) KARIN, ANŽE IN NINA VSE NAJ NAJ VAM ŽELIVA Z LANO Pa hvala vam za vse pikapoke, ker so očitno pomagale Za vse vas pa tako da jaz sem boljše, pa vam povem da je tale zobar malo coprnika?! Mi je včeraj napovedal, da bo včeraj in danes še hudo, proti večru bi se pa znalo že izboljšat. In točno tako je .Sicer pa je rekel, da bo zadeva še enih 14 dni občutljiva.Ampak iz tahudega sem menda ven. NE vem pa kako to, ali je to normalno, amapk em danes zatekla po levi strani obraza; ne vem, če se nisem pa kje prehladila, ko sem bila zunaj popoldne Nana, pa saj v bistvu nisem imela prej težav s tem zobom, sem šla po tistem, ko mi je izpala plomba, sicer z nekaj "brcami" , kar hitro po drugo. triš, katere tablete proti bol. pa si zobala?KER baje znajo v naslednjih dneh občasno še prav priti katee, o marička kaj jaz to berem in sproti podoživljam dogajanje izpred parih let pri nas(pri mami) . Še dobro da ste vi vredu, akj pa veš kaj bi vam lahko naredil .Joj, si se mogla res prestrašit, ti revca Pri nas se je pa to zgodilo za razliko od vas sredi belega dne in odpeljan je bil "samo" bratov motor + vsa motoristična oprema.Nikoli ga niso našli.In še danes, me je strah pri mami, kakor pade mrak, iti sama za hišo. Ker vse vidim, vse mogoče in nemogoče .Brat pravi, da še ko nesem smeti ven, malo manj kot dilo dam čez vhodna vrata. Ja, strah je lepa reč. oblačenje; jaz Lani kar dam kapo vsak dan, razen včeraj ji jo nisem, pa žabe isto.SIcer najlonke, ampak vseeno.Žab danes tud ni imela. hranjenje; Lana po večini je isto kot mi, ji pponavdai strah odvzamem, pa pol za nas še dodatno začinim. Najraje pa ima bučke v omaki in pirekrompir. Tega pa zmaže res ogromno. uspavanje; ja, izkorišča me -potrjeno. SIcer vedn oobvezno zaspi na joški, podnevi in ponoči, spi na najini postelji.KAdar pa jo ima moja mami , pa brez problema zaspi ; mami jo da v posteljico in takoj zaspi za dve uri. Glih včeraj se je spet isto zgodilo.Tako da takile mali frocki zeloooo dobro vejo kdaj se splača zaigrati na prave strune katarinas, kako pa sem se zdaj nasmejala tistemu stavku, ko si napisala, da pri vas ni vse za jest in sem res malo čudno pogledala, ampak je itak sledila potem takoj obrazložitev .Pa en kup pikalonic ti pošiljam, da boš čimprej ok suzana, za Aljažev tek. No, vidiš, pa je mali čmrlj le skapiral, da pa je vendarle lepo jesti.Naj tako tud ostane sunny, pri nas je velikokrat Lana sitna, če je sama in ji je dolgčas( v mislih imam bratca in sestrico).KO prideta onadva je čist drug otrok, res.Tako da ..... hitro naročite še enega pa boš ti videla pol zabave . piškamiška, kako lepo si opisala tale vaš obisk , čeprav ga lahko tud ne bi blo.No, pa super, da sta se striče&co tako hitro spokala. Pa zate, ker dobro vem kako ti je , sem doživljala ne dolgo nazaj isto kot ti. golobček, za uspešen šoping. JAz bom šla pa jutri, če bom le dovolj vredu, ker moram Maruši kupt sueprge, pa škornje,če bi kje dobile. piba, naša Lana gre oz. kar rabi še 2x spanec na dan. SE pa spomnim, da je Marušša pri 1 letu spala še 3x oz. je potem kmalu po prvem letu šla 2x. Tako da imajo ti otroci različne potrebe po spanju avtosedež; mi imamo MC prriori sps, ampak ni še v uporabi, ker zaenkart rabimo še lupino.SEm se pa na bazarju ful navdušila nad avtosedežem recaro. alfabeta, si že kaj boljše volje?EVo, samo zate klaja, o ti šment ti, boge živali, no. ČEprav se jih bojim, pa se mi vseeno s milijo.En sunny, berem zdaj, da sta si L ana in Neja tud v uspavanju podobni. JA ni kaj, nsite pol edini, tako kot mi n e.Al saj bo, kajne Pošiljam ...... imam pa še eno stran za obdelat