|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
23.9.2008 14:15:51   
Sunny Morning
KARIN
user posted image

ANŽE
user posted image

NINA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 851
23.9.2008 14:19:21   
Sunny Morning
katee mene bi itak pobralo.

martinca, če ti je dolgcajt povej, ti bom malo Nejo poslala. Je ratala neznosna ali se pa samo meni zdi, ker sva cele dneve sami in mi je zlezla že ne vem kam. Nekaj je začela štrajkat pri hrani, spanje je itak katastrofa, igrat se sami ne znamo je treba ves čas mamici trenirko slačit ... user posted image user posted image user posted image

Nalin uživaj s taščo, če lahko. Dober nakup želim.

Vid je pa pravi frajer. Lušen na slikicah, ful.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 852
23.9.2008 14:33:08   
katarinas
Dan!
Jaz se danes spet počutim user posted image , me je že sredi noči začelo boleti grlo pa še Lara je bila dopoldne nekam sitna tako da user posted image  Upam, da bo zdaj popoldne kaj bolje.

Sunny bo treba Neji družbo zrihtat, če se ne zna igrat samauser posted image   Lara se hvalabogu dobro zamoti sama v stajici in na tleh; glih zdajle ima solo v petju, pa še pleše zravenuser posted image . Ampak še ne stoji tako kot Neja tako, da jaz imam zaenkrat trenirko še goruser posted image

Triš dobro trgatev vam želim, mi trgamo konec tedna, upam da me ne bo zeblo v roke.

Katee jst bi tega vlomilca kr na goflo, pol bi karate uporabla, na tla vrgla, ga vklenila....no sej to čist simpl na filmu zgleda ne?user posted image user posted image user posted image  Itak, da bi se "usrala v hlače" in tud ne bi spala celo noč. K sreči, da si se zbudilauser posted image

Klepetka zdrži še malo in bo boljeuser posted image user posted image

Ljubljana sem ti poslala ZS za pravljice in pesmice. Hvala

Hrana: jaz ji tudi že kar dajem tisto kar mi jemo, seveda ne vsega, ker ni vedno vse za jest. Smo šli pa zadnjič na pico in sem ji trgala malo kruhka, brez salame in sira seveda, in ji je bilo mljaski. Drugač pa gre najbolj v promet goveja juha z rezanci, korenček, krompirček in podobno...Same govedine pa ne mara preveč. Sem pa opazila, da ji hrana bolj gre dol, če je malo soljena, kot če ni nič (no saj to je logično najbrž ne)....

Žabe: jaz ji tudi že oblečem, ko je bilo bolj hladno je imela debelejše žabice, zdaj pa tiste tanke najlonke. Jst sem tud bolj med zmrznjenimi pa me tud že zebeuser posted image

Za v voziček se mi najboljša zdi zimska vreča, ki ima itak že luknje za pasove. Samo jaz bi tako, ki nima ovčke, ne vem zakaj se mi ovčka ne zdi glih...user posted image

Aja, danes sem pa naročila copatke shoo shoes, upam da kmalu pridejo.

OOooo, zunaj sije  user posted image , gremo hitro na sprehod, da ga ne zmanjka.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 853
23.9.2008 14:36:03   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Hrana: jaz ji tudi že kar dajem tisto kar mi jemo, seveda ne vsega, ker ni vedno vse za jest.

No zdej sem pa tole tako napisala, kot da tisto kar skuham ni za jestuser posted image user posted image user posted image  No da si ne bo kdo kaj narobe mislil: ker ni vedno vse zanjo za jest!user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 854
23.9.2008 14:36:21   
nana35
klaja,jaz ponoči nimam nič prižgano,nobene lučke,pa se Klemen vseeno drami pa zbuja za jestuser posted image .

Žabice,jaz jih Klemnu oblečem,ker mu hlačke vedno v vozičku lezejo gor,saj neppestano menca z nogicama gor in dol,pa mu potem piha po nogah.Sicer danes je res dan za brez žabic ampak ko je pa bilo tako hladno te dni,pa jih je kar imel.

Mi bomo tudi montirali ovčko v voziček,če bo hladno,bom pa naredila luknje za pasove,kot je napisala Ljubljana.

katee,mene bi bilo takoooo strah,če bi hotel kdo k meni v stanovanje ali hišouser posted image ,nič ne bi hodila gledat,verjetmo bo kar nekaj rekla,da bi me slišal,pa policijo bi poklicala.A sta poklicala??

Ta jesenska barva na RR pa mi zdaj res ni všeč.Če pa je jesen tako pisana ???

intruder,danes sem vas videla,ko ste kupovali pri Hoferju zunaj,pa nič nisi videla.Jaz sem ti mahala,pam nič.Potem sem te klicala in spet nič,sem te gledala,če boš kar reagirala,ko je tvoj telefon zvonil,pa je očitno zvonil v avtu ali pa doma.Ejejejej....

sunny m.,Klemen je tudi neznosen,če bi bila z Nejo skupaj ali bi se pocotala ali pa družno nagajala in kravžljala živčke...Moji so vsak dan malo nakravžljani.

katarinas,pozdravi se,pošiljam ti user posted image user posted image user posted image .

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 855
23.9.2008 14:37:49   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

katee mene bi itak pobralo.

martinca, če ti je dolgcajt povej, ti bom malo Nejo poslala. Je ratala neznosna ali se pa samo meni zdi, ker sva cele dneve sami in mi je zlezla že ne vem kam. Nekaj je začela štrajkat pri hrani, spanje je itak katastrofa, igrat se sami ne znamo je treba ves čas mamici trenirko slačit ... user posted image user posted image user posted image

k men prpel pa se bosta igralauser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 856
23.9.2008 14:48:14   
dašabina
Triš imaš ZS.
Barva bljakuser posted image user posted image user posted image
Miha pa je v vozičku spal od 10 do 12, pojedel kosilo (špinača, pire, rumenjak), sva šla še enkrat na sončka in evo opet pančka... Bravo, dete mojeuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 857
23.9.2008 14:49:24   
SuzanaKK
Pozdravček!

V Celju imamo prekrasno sončno jesensko vreme in sva z Aljažem zdajle bluzila 2 uri, je kar pasalo, ker včeraj sva bila kar doma.

TRIŠ glede žabic sem istih misli kot ti, jaz hodim, mali pa leži po 2 ali celo več uri v vozičku, tako da ga kar oblečem. Grem pa danes po vrečo, tako da ga bom potem manj.
katarinas jaz sem tudi zmrzljiva, joj, najbolj srečna sem, če je vroče in mi dol tečeuser posted image .

klepetka si že kaj bolje?

Aljaž zdajle pri babici je zelenjavno juhico s piščančkom, me prav zanima, koliko bo pojedeluser posted image . Evo ga, baje je zmazal cel krožnik. Trenutno ima obdobje, ko zelo lepo je, razen AM, to je pa vedno večja kriza. Preden gre spat poje največ 80 mluser posted image . Pa dobro, mu dam ob 6-ih kak puding ali frukcverge (piši kao govorišuser posted image ).

nana upam, da boš zdej spet priklopljena, slikice pa itak, da so vedno dobrodošle.

Intruder Vid je tak srček.

sunny meni je Aljaž včeraj kravžljal živčke, no danes sva pa že spet najboljša prijatelja.

user posted image

Slavljenčki za nazaj in za danes: vse naj naj za mini rojstni dan!!!!!

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 23.9.2008 14:51:26 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 858
23.9.2008 15:34:23   
martinca
sunny, saj PAtrik je takrat ko je buden tudi zelo živahen. včasih je problem za hrano, včasih za spanje, včasih se zna zelo lepo sam igrat, drugič mu pa še hrbta ne smem pokazat ko grem iz sobe je že jok. ampak ga pustim ker pol si že najde eno igračo in se igra z njo. tak da mi že včasih prav paše ko pride Uroš domov da sta onadva malo skupaj. 

Neposredna povezava do sporočila: 859
23.9.2008 15:48:27   
Sunny Morning
Hrana: jaz ji tudi že kar dajem tisto kar mi jemo, seveda ne vsega, ker ni vedno vse za jest.

No zdej sem pa tole tako napisala, kot da tisto kar skuham ni za jestuser posted image user posted image user posted image  No da si ne bo kdo kaj narobe mislil: ker ni vedno vse zanjo za jest!user posted image

Bereš misli.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 860
23.9.2008 15:54:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.,Klemen je tudi neznosen,če bi bila z Nejo skupaj ali bi se pocotala ali pa družno nagajala in kravžljala živčke...Moji so vsak dan malo nakravžljani.

Sem tako vesela, da nisem sama. Sploh ne veš kako mi je odleglo.user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

k men prpel pa se bosta igralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da ne boš potem presenečena, ko se ti pojavim na vratih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   Sončki januarčic 2008 - 4.del
23.9.2008 16:13:18   
karatina
Hiter pozdravček še od mene user posted image

Sem spet na obisku in nafehtala internet, pa sem skočila na RR. Madonca vas že pogrešam.

Karin se zahvaljuje za čestitke. Včeraj sva bili v posvetovalnici.
Še merice za seznamček (če še ga vodite)pri devetih mesecih ima naša pupa 73,5cm in 10110g.

Upam, da se vam kmalu spet pridružim pa lepo čvekanje še naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 862
23.9.2008 17:05:55   
piškamiška
Pozdravček vsem sončkom in sončicam!

Ja tale sprememba vremena je tudi našemu malčku zagodla. Nas je obiskal g. Nahod s sinkom Tekočim noskom. Smo imeli eno nočko pestro. Samo je potem 100 hl fiziološke napravil čudež in sta gospod in sinko prijazno odšla, tako da je sedaj vse ok oz. je že mnogo bolje.

Se nam pa nobeta še en zobek ali dva. Zgornji dvojkici.

Drugače imam pa muskelfiber, ker sem včeraj odprla sezono aerobike. je bil ati ful priden in je Nejca spravil spat. Kar verjeti nisem mogla, ko sem prišla domov in je malček spal.Katarinas, se potem vidimo na LM! Ja meni letos ni znesl da bi natrenirala za 21ko. Drugo leto.

V čet. imamo sistematiko (9m) in sporočim težo. Plezamo še ne, ampak bo že. Je prava mala faca, tale naš faconko. user posted image

Vsem slavljencem in slavljenčkam VSE NAJBOLJŠE za obmesečnice!!!!!!!!!!!!!user posted image
Čestitke za vse zobke, za vse grame in centimetre!!!!!!!!!!!!user posted image

Tisti, ki pa so/ste prehlajene/-i, pa čimprejšno okrevanje.

Sedaj gremo pa na sprehod, ker se je pokazal sonček.

Vsem pozdravčke in objemčke!user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 863
23.9.2008 17:39:27   
Golobček
Pozdarvček     !

Nisem nič brala za nazaj ste preveč napisale, imam gužvo, saj veste 3 pamži pa vrtec, pa nakupi seveda...

Sva danes z Nino zapravljale, sva se znebile enih 100 €, ampak to je za mojo dušo, da lahko otrokom kaj kupim, največ je danes dobila Nina, ker sta Jan in Nik dobila že prej veliko stvari za v vrtec, seveda pa nisem pozabla tudi na njiju.

Vsem slavljenčkom za nazaj želim vse lepo ob mini rojstnem dnevu.

Enako pa želim tudi moji princeski Nini, sem zelo ponosna na njo, glede na to kaj vse je morala prestajat. Nina hvala ti za potrpežljivost, še par dni in upam da boš potem lahko brez vseh ovir, začela plazit in spoznavat ka je če si svoboden...

Grem zdaj, pridem kasneje

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 864
23.9.2008 18:13:50   
piba
Ojla!

Tudi Klara je malo prehlajena, ji teče iz noska sedaj pa je pričela še malo kašljat. Eh, bo že.. Ob čiščennju noska in dajanju fiziološke pa tako tuliiiiiii!
Šele sedaj je šla drugič spat. Ubožica ni in ni mogla zaspati.
A hodijo vaši sončki še dvakrat spat ali imajo en dremež že dovolj?

Glede oblačenja:jaz jo še kar oblečem, mogoče celo preveč, a ima vseeno mrzle rokice in nogice. Pa sem opazila, da ima mrzle noge predvsem takrat, ko ji oblečem žabice, ki so ji popolnoma prav. Če ji oblečem malo prevelike, nima hladnih nogic. Ali jim oblačite kapce ali trakce? Midve sva seveda v kapi.

martinca: Že večkrat sem poskusila, da jo pustim naj se malo joka, a je vedno zmagala Klara. Je kar vztrajna, tudi do petnajst minut, če je treba. Tako, da sem prenehala s  tem. Super, da ti tako uspeva user posted image .

katee,mene bi bilo takoooo strah,če bi hotel kdo k meni v stanovanje ali hišo, pojma nimam kaj bi naredila, najbrž pa bi tudi jaz šla pogledat in bi poklicala user posted image , ki je policaj.A sta poklicala policijo?

Vsem slavljencem želim vse Naj Naj.
Čestitke za vse zobke in upam, da naši zgornji enkici čimprej prikukata na plano.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 865
23.9.2008 19:22:16   
ursalara
user posted image

Klepetka me veseliuser posted image da si junaško prenesla in ja bravouser posted image za pogum!Upam da bolečina kmalu izgine!user posted image

Moj dolg

Hana vse najboljše!
user posted image

Klemen vse najboljše!
user posted image

Vid vse najboljše!
user posted image

Suzana ja ja če bo drugi fantek user posted image bo pa moj dragi moral lepo kar na modro poštrihat posteljicouser posted image !

Mala pikica
ja ja Lara je že pravi modeluser posted image ja ja mami pa skoz slika! user posted image

Hrana user posted image Lara je vse kar jemo mi in je lepo z nami za mizo razen če je kaj posebnega kar ona ne sme potem ji naredim kaj drugegauser posted image !

Avtosedežuser posted image   mi imamo maxi cosi priori sps in smo ful zadovoljni nimam kaj reči!user posted image

KARIN VSE NAJBOLJŠE! user posted image

ANŽE VSE NAJBOLJŠE!user posted image

NINA VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Intruder lepe slikice! user posted image

Katee HB da si ga prehitela joj joj mene bi kap! user posted image Ali pa bi se postavila kot kung fu panda!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
23.9.2008 19:23:24   
ursalara
Tale barva pa tudi meni ni všeč!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.9.2008 19:31:44   
Alfabeta
Čer!

Piba,  ne kontroliraj ali ji je vroče ali zebe, po rokicah in nogicah. Edino merodajno je zadaj, na zatilju, prste vtakni pod puloverček in tam čutiš realno temperaturo. Če je hladno jo zebe, če je toplo je o.k. ali prevroče, saj boš čutila

puščanje jokanja....jaz tega ne morem. Nisem niti pri sinu, niti sedaj pri Ajdi. Dobre ste tiste ki zmorete to prenesti.

katee, jaz bi se kar popiškila, Resno! Sem pa bolj strahopetna, kar se tega tiče. Bi ziher že telefon v roki držala in 113 klicala. Pa user posted image  za pogum in aerobik!

klepetka, upam da bolečina hitro mine user posted image

vsi bolančki  en kupuser posted image user posted image user posted image , da se pozdravite

vsi slavljenčki  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko od mene za sedaj, se še kaj javim.

d&b, kadar hočete povejte, meni je vseeno.

Me pa neka melanholija daje danes, nisem ravno družabna, eh bo že boljše

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 868
23.9.2008 19:32:31   
Alfabeta
Aja, tale barva "Usrana roza" pa tud men ni všečuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.9.2008 19:53:19   
katarinas
Men tud ni všeč tale usrana barvauser posted image , mogoče nas bo kdo uslišaluser posted image

Se strinjam z Alfabeto, da se ne gleda na toploto rokic in nogic, če otroka zebe - potipa se zadaj na zatilju.

Nam je pa zmanjkalo kurilnega olja, so obljubili, da pripeljejo, pa nisouser posted image user posted image user posted image user posted image . Se bomo pa bolj stiskali ponočiuser posted image user posted image

Vsem slavljenčkom vseeee najboljše!!!!
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 870
23.9.2008 19:57:34   
klaja
Glede kapic  in trakov, pa še zaenkrat tega ne rabijo, no vsaj moji punci jih še en čas ne bosta imeli. Ko bo res mrzlo pod 0 in ko bo fejst pihalo, drugače pa imata kapico le redko na glavi, pa nikoli ni bilo kakih težav. Mislim da sem že enkrat napisala, da nam je pediater rekel, da naj damo kapice otrokom na glavo takrat ko gremo k babici, da ne godrnjajo in jaz se tega držim. Vsak pač dela po svoje.

Katee jaz bi se nekje tiho skrila, potem pa z eno ponvo po glavi! Če ne bi prej od straha tja padlauser posted image .

Puščanje jokanja to pa odvisno kako in kdaj, če se zbudita in v postelji godrnjata in malo jokata, ju še en čas pustim, prav tako ko ju dam spat, ju pustim, da zaspita, pa tudi če se jokata.

Meni pa je danes uspelo, da sem si en del vrta prelopatala in presadila jagode, jutri pa moram še nekaj grmovja nasadit, to je že tradicionalno eno grmovje ven, drugo not, pa če nena vsako leto nekaj preurejamo.

Nam pa za živali ni usojeno, fazanka nam je tako pobegnila, fazana je podlasica ali kuna ubila, prav tako dva goloba, ko smo pa nastavili past za kuno, pa se je ujel ježek. Dobili pa smo še mini himalajsko kozo in kozla, pa nam je kozica poginila, ker je bila še ful mlada, kozel pa je očitno imel prevelik spolni nagon, tako da ni zdržala.user posted image Sem že rekla, da en čas nočem več imet živali, se mi tako smilijo.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 871
23.9.2008 19:58:40   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
puščanje jokanja....jaz tega ne morem. Nisem niti pri sinu, niti sedaj pri Ajdi. Dobre ste tiste ki zmorete to prenesti.

Mene je Neja sama v to prisilila. Včeraj sva jo 2 uri nosila, na rokah spala, ko pa si jo dal v posteljico jok. Mešalo se nama je...obema. Pri nas je tudi problem, ker nimamo flaše in je večerja na žlico in tam glih ne more že skoraj zaspat, tako kot recimo pri dojenju. Sva ji včeraj probala dat kakav pa sploh ni hotla dude.
Danes je spala dopoldne 30 minut v vozičku in popoldne eno urco (do 15.00) pa je zdaj rabila 30 minut, da je zaspala. Gledat ni mogla več ampak drla se je pa še lahko. Mi je uspelo, da sem ostala mirna, ker drugače me hoče kar raznest od jeze in sem jo nekako uspavala. user posted image jaz. Bova nadaljevala, ker naša dama zna čisto sama zaspat in to vedno dela pri moji mami. Celo sama zleze na jogi, ki je na tleh in se uleže. Doma je treba pa mamici živce parat.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 872
23.9.2008 20:07:01   
Alfabeta

tako kot recimo pri dojenju. 
ok, ampak meni samo zvečer zaspi na dojki, čez dan pa frajla noče. In greva v spalnico, vedno tja da ve da je čas za spanje. Potem jo previjem, mirno, brez hecanja in jo malo ponosim, parkrat ššššššš naredim in zaspi. Ko jo odložim se mi redko kdaj zbudi. Nikoli pa je ne uspavam v drugem prostoru kot v spalnici,torej v njenem spalnem prostoru. In ne traja več kot 10 minut nikoli.

Doma je treba pa mamici živce parat.user posted image

verjetno je pogruntala, da pri babici ni "trtemrte", mami jo je pa razvadilauser posted image . Al smo vse na istem. Eni so taki pri spanju, eni delajo težave pri hranjenju, eni....

Majo tile naši otroci veliko for, brez brigeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
23.9.2008 20:12:44   
limma
Dober večer,

danes sva se malo potepali in malo spali in se še malo potepali (vsi trije), pa nisem bila nič za računalnikom..

Intruder - super fotoreportaža user posted image Vid je pa pravi lepotec user posted image
Vidve z nano se kar pogovarjajta po vaše, jaz si na glas berem in se na glas smejim user posted image user posted image da boš čim prej zdrava.

klepetka, boga revica.... vzemi kako tableto prito bolečinam. Upam, da bo današnja noč mirna - zate in za Lano user posted image user posted image

katee - mene bi kap user posted image

Jaz se danes spet počutim user posted image , me je že sredi noči začelo boleti grlo pa še Lara je bila dopoldne nekam sitna tako da user posted image Upam, da bo zdaj popoldne kaj bolje.

user posted image čim prej se pozdravi, da bosta s Katjo uživali zunaj.

Za v voziček se mi najboljša zdi zimska vreča, ki ima itak že luknje za pasove. Samo jaz bi tako, ki nima ovčke, ne vem zakaj se mi ovčka ne zdi glih...user posted image

Jaz bi tudi takšno.. si že našla kaj brez ovčke? Meni se malo gnusi, ne morem si pomagat...ampak drugače je pa baje fajnuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 874
23.9.2008 20:14:21   
Sunny Morning
Nam je pa zmanjkalo kurilnega olja, so obljubili, da pripeljejo, pa nisouser posted image user posted image user posted image user posted image . Se bomo pa bolj stiskali ponočiuser posted image user posted image

Nam so ga pa pripeljali in smo štartali v kurilno sezono. Danes kurim samo v kopalnici, v spalnici sploh vprašanje kdaj bomo, ker je bilo okno skoraj cel dan odprto pa je bilo zdaj zvečer še vedno 20°C.

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.