![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 8:12:07
|
|
|
|
majra
|
Jutro! Samo, da se malo javi, ker se gremo potepat. Spali smo ko bok. Se je pa zbudila ob 5, smo se eno uro na postelji igrale, potem pa zaspale še do pol 8 Joj, približuje se zima in moje zimsko spanje. Kako rada jaz spim po zimi! Popoldan pod dekico Samo ne vem, če bo Katja za to Bljuzim.... raje grem..... moram še glavo pomolit čez okno, da vidim kako mrzlo je, ker nimam pojma kako dete oblečt. Za žabe valda še ni, a Ursulina mi bomo kupili definititivno kupili Roemerja, ker imamo že lupinico in smo super zadovoljni. Razen, če bo Katja protestirala v njem. Pa javi katerega ste izbrali. Nujno, Ok? Zdaj je pa res treba it, ker Katja iz stolčka mamamamamamamama Lep dan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 8:22:06
|
|
|
|
TRIŠ
|
Vaney pa kje si ti mati Ursulina lepe slikice Majra sem se nasmejala tvojemu zimskemu spanju ,vrjemi da ne bo potegnilo,razen če imaš v genih in je Katja podedovala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 8:22:49
|
|
|
|
TRIŠ
|
Naju pa ati pelje v šoping kako ga imamo radi
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 8:40:08
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Naju pa ati pelje v šoping kako ga imamo radi ati!!! Mi smo imeli super noč. No, že ene par noči je super. Se Žan Luka zbudi samo 1× in mu dam dudo, potem pa spi do jutra (do 7h). Včeraj smo dobili na izposojo sprehajalca (hvala mml) in mali se še malo lovi. Parkrat mu je zmanjkalo tal pod nogami in sem ga zadnji trenutek ulovila, da padel . Drugače je pa super. Lep dan vsem!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 8:41:17
|
|
|
|
Katrin
|
Jutro Anže še spi, zato koristim nekaj prostih minutk No, mi imamo še vedno lupinico (mu je prav ), drugače bomo pa kasneje presedlali na Romerja ursulina: hvala za vprašanje: moram priznati, da mi v službi zaenkrat ni nič hudega Edino vsakodnevna vožnja ... no, upam, da sčasoma najdem službo bližje domu Lep dan vsem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 8:48:37
|
|
|
|
ljubljana
|
IZVIRNO SPOROČILO: piba Jaz pa ne znam prilepiti slike. Uboga jaz. Najprej si shrani sliko na portal www.shrani.si nato pa si v besedilo skopiraj kodo za forum s predogledom, ki ti jo napiše poleg shranjene slike. Če še vedno ne bo ratalo me kontaktiraj na ZS.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 8:52:05
|
|
|
|
ljubljana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta katarinas kolikor vem limon ne smem zaradi mleka. Nisem pa ziher. Mah bo treba v lekarno po kaj konkretnega, ker sem čist hin. Hvala za pikepoke Pa saj tamale ne bo več napenjalo. Jaz že skoz pijem čaj z limono in limonado pa ni nič naronbe z mojim mlekom. Ti si kar naredi čajček z limono in medom in ga veselo srkaj.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 9:29:09
|
|
|
|
katarinas
|
Naša noč je bila ok, nosek pa tudi Triš dobro nakupujte!! Majra jaz sem tudi tak polhek kot ti pozimi, samo mislim, da Lara že zdaj kaže, da se ne bo meni prilagajala Ursulina mi tudi kupujemo zdaj sedež, meni se dopade Maxi Cosi Priori, tudi Romer ni slab, sploh je najbolje ocenjen sedež po varnosti in zato tudi primero drag . Maxi Cosi Tobi je tudi super, sem gledala da je testiran po zadnjih standardih. Tiste, ki imate Maxi Cosi Priori ste zadovoljne? Prosim za komentarje, ker me res zanima. Sem pa jezna, ker nismo šli v nakup takrat ko so imeli akcije, ker zdaj ni nič , pa še v Baby centru se ne dobi takoj, ker nimajo na zalogi. Ursulina super, da ste oblaufali cel ZOO, je pa Lenart hitro ugotovil kje je kafič Spijem zdajle do konca kavico, potem bo pa treba sest za računalnik (pa ne na RR), bo treba kaj strani dodati v diplomski
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 9:44:23
|
|
|
|
klaja
|
Manja, Danijel, Vid in Klemen vse najboljše! Nalin čestitke Jonasu za zobek! Mi pa še kar vztrajamo v klubu brezzobih! Avtosedež imamo Concord Trimax. Nocoj pa ji je uspelo prespat celo noč, jupi je mami vesela.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 9:51:05
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Slavjenčki vse naj naj....... Moj prehlad še kar vztraja, kljub hektolitrom čaja, pa še Alex je začel kihat . katarinas moj Alex se pravaža v MC prioriju in je fuuuuuuuul zadovoljen, v lupinici je že ful tečkal, zdaj pa zelo redko, razen ko je zaspan. Nalin za zobek. Jaz pa nano in malo pikico pogrešam, punci kje sta??????????
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 9:53:08
|
|
|
|
klaja
|
Še par slikic:
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 9:59:23
|
|
|
|
koala
|
klaja, kako sta tvoji princeski luškani. Veš kaj sem te hotela vprašat, Kaj ima Julija tudi tako izražen čut za dojenčke? Moja svakinja je ultra nežna z pupicami, pa tudi ko ji damo Alexa v naročje je čisto nežna in happy.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 10:09:43
|
|
|
|
ljubljana
|
Kot sem vam obljubila vam pošiljam tople morske spomine. Joj kje je že to. Igra senc prvič Igra senc drugič Užitki na plaži Yo yo yo man. Voda je zakon I belive I can fly... Ne se bat ni živa. Take stvari pa naš ati tauha. Tukaj je bilo pa vroče za znoret sem skoraj sončarico fasala. Gate na glavo, pa dva ..... Vsak ima svojega mačka. Kako je naš Christian močan kar očija na glavi drži. Ati in Jakob Mami in Jakob Mami in ati skačeta na glavo. Osvežitev pred nosom. Igra senc tretjič Družina v akciji Ovira na cesti... Tukaj sem pa pizzo jedel. Galeb Ena začudena. Pa še je tega ampak ne bom več gor dala ker je že to preveč.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 10:39:49
|
|
|
|
koala
|
ljubljana, fenomenalne slikice!!!!!!!! NAAAAAAAAAAAAAAAAAANAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kje si?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 10:43:43
|
|
|
|
piba
|
Pošiljam poskusne slikice in mislim, da mi je uspelo. Najnovejše sledijo! Lea in Klara doma na sedežni (stara 4.5 in 7 mesecev) Klara bere knjigo (7 mesecev)
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 11:07:15
|
|
|
|
piba
|
Ljubljana, hvala za nasvet glede vnašanja slik. Pošiljam še morske slike, kjer je Klara stara 6,5 mesecev. Klara uživa na plaži Mami, kaj delaš? Mmmmmmm, kako je dobro Lea v svojem elementu Meni se pa nič ne da Poziranje za fotografe
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 12:18:15
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Dan. Spali smo za . To se zdaj ponavlja že teden dni in sem čisto ubita. Včeraj sva bolančkom pošiljali , pa se jim kar pridruživa Neja s polnim nosom, mami pa z bolečim grlom. ljubljana prava fotoreportaža. piba tvoji punci sta tudi zelo lušni.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 12:26:58
|
|
|
|
piba
|
Danes mi je že malo dolgčas , saj Klara spi že celih 2,5 ure. No sedaj se je ravno zbudila ...slišim jok. Po mojem je lakotaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2008 13:11:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 13:13:33
|
|
|
|
limma
|
Danes je pa mirno tukaj katee, zakaj nič ne napišeš? Ljubljana, krasne fotke, lušni ste Piba, super, da si se javila Ti imaš tudi lepotički doma, Klaro sem že v P spoznala in videla te ogroomne očke in polne ustnice.. cela ti je Sem se že spraševala, če sem/smo se ti kaj zamerile... te pokličem za kavo Midve sva s sprehoda, Neži spi, jaz grem pa kuhat... Lep dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 13:13:35
|
|
|
|
ljubljana
|
Vsem ki slabo spite in si želite samo da bi se vsaj enkrat želim trdno . Vsem ki ste da bi se kmalu počutili Vsem ki pa želim .
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.9.2008 13:14:24 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 13:16:52
|
|
|
|
limma
|
klaja, sem pozabila Julija in Hana sta tudi krasni punčki sunny - za vaju z Nejo Alfabeta, kot so ti že napisale, limona ni problem, kar pripravi si čaj z medom. še zate.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 13:19:54
|
|
|
|
ljubljana
|
Krasne slikice res mamo lepe otročke!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 14:13:32
|
|
|
|
koala
|
Nalin, upam,d aJonas ne zboli več, bogi revček mali.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 22.9.2008 14:35:09
|
|
|
|
ursalara
|
Koala upam da se čimprej pozdraviš! Klaja lepe slikice! Ljubljana lepe slikice! Piba lepe slikice!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.